login |

2006/07 – A FOX újoncai (1.) – Vanished

2006. 05. 18. 14:33 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: 2006-07,

VANISHED

Készítő: Josh Berman (Killer Instinct).
Rendező: Mimi Leder (Deep Impact)
Szereplők:Ming-Na (Vészhelyzet), Rebecca Gayheart (Dead Like Me, Rémségek könyve), Christopher Egan, Gale Harold, Joanne Kelly,John Patrick Amedori, Margarita Levieva, Robert Hoffman, John AllenNelson.
Várható indulás: 2006. ősz (hétfő, 21.00)

Sztori: Egy szenátor felesége eltűnik/elrabolják és a nyomozást több szemszögből követhetjük (média, nyomozók, családtagok). Természetesen erőteljes összeesküvés szaga lesz a dolognak, amellett, hogy egy eseményre épül, szóval tipikusan 1 évadosnak tűnő sorozat látszatát kelti, de ne legyen kétségünk, ha siker, akkor lesz folytatás.

winnie szerint látatlanban: 1. A téma, a mostanság divatos összeesküvés már januárban arra a kijelentésre ragadtatott, hogy a sorozat esetlegesen közönségkedvenc lehet. 2. Az tuti jelent valamit, hogy a FOX már tavasz elején megrendelte a sorozatot – többek között azt is, hogy a készítőknek sokkal több idejük van kidolgozniuk a lényeget. Én várom. 80%-os érdeklődés.

human szerint látatlanban: Nagy High Conceptnek néz ki, de az a helyzet, hogy szerintem nem ez a következő Prison Break (főleg hogy ugye őssze már az is a szabadban játszódik majd), ami érdekes lehet valamennyire az a több szemszög, de ez is unalomba fulladhat, ha nem érdekes a dolog amit több szemszögből látunk. 60%-os óvatos érdeklődés.

11 hozzászólás Ne habozz!

óni - 2006. 07. 02. 16:28

Néztem a szereplők mögött a zárójeles dolgokat, hogy melyik filmben játszottak. Kissé hoányolom Gale Harold neve mögül a Queer as folk-ot. Ok, már lement a sorozat (kint legalábbis) de megérdemelné, h megemlítsétek, elvégre nagyon jól csinálta benne, amit csinált.:)

RandyDean - 2006. 07. 04. 14:46

Csatlakoznék Mónihoz, Gale (Brian Kinney) az eddigi “best gay ever” karakter:)

óni - 2006. 07. 05. 11:20

De vajon milyen lesz nem gay -ként? Vagy netán itt is gay karaktert fog alakítani?

Ani - 2006. 08. 24. 21:49

szerintem is Gale megérdemelné a zárójelbe a Queer as folkot. mert nagyon jól játszotta Brian Kinneyt.

Kinney - 2006. 08. 29. 20:34

A film eléggé hasonlít a 24-re,ha megér annyi évadot és vetítik nálunk is akkor elégedett leszek,mert aki szereti GALE-t annak mindegy milyen szerpet játszik!:)

Vki - 2006. 09. 08. 16:29

Miért játszana itt is meleget?Sztem nagyon is jó,ha más karaktereket is megformál,elvégre Ő színész!!!Nem gondolom h nagyon boldoggá tette h eddig is bekategorizálták!
Sztem is isteni férfi,de emellet nagyon jó színész is!!!!!!!

gero - 2006. 10. 11. 16:28

Hali

Fölfogható úgy is, h Gale akár ezt bóknak is vehetné a Qaf szerepbe való beskatulyázását, mert ezzel is bebizonyította, hogy teljesen hiteles szinészi játéka nagyon nagy tehetségre vall. Egy biztos számomra, még egy olyan embert nem találnak aki ezt így eljátsza.
A Vanished izgalmas, szövevényes cselekmények sorozata, ahol mindíg bejön egy újabb nem várt tényező vagy szereplő, felrúgva ezzel minden eddigi már-már letisztúlni látszó elméletet.
Gale a Vanished-ben is ugyanúgy megvillantja a tehetségét és remélem, h ezután is láthatjuk még sok egyéb más szerepben ill. filmekben is. Annak meg külön örülök, h főszerepeket osztogatnak neki ami nem véletlen. Nálam elérte, h mindegy miben és mit, ha azt Gale Harold játsza.

Tya - 2006. 10. 14. 01:18

Már nagyon várom,hogy nálunk is menjen a sorozat.
Amúgy szerintem Galenél kevesen alakítottak jobban a Queer as folk-ban.Hiteles volt.
Egyet értek Vikivel,Gale fantasztikus férfi,sexi,de színésznek sem utolsó.Nem nagyon volt még olyan színész,aki ennyire megfogott a játékával és képs voltam elvonatkoztatni a külsejétől(ami Gale esetében ismerjük el nem egyszerű:P)

Gero neked is igazad van,én is átléptem azt a határt,hogy mindegy mi az,de ha Gale játszik benne már jöhet és fél siker!!!!!

tzky - 2007. 05. 27. 00:17

Nagyon jó a sorozat, és sajnálom, hogy nem lesz folytatás. Aki tudja nézze meg!

Moncsy - 2007. 07. 23. 00:34

Tetszett ez a sorozat,ugyanis nálam ritka,h valami ennyire elnyerje a tetszésemet.
Mikor először láttam a Queer as Folk-ban nagyon nem tetszett a karaktere,aztán ahogy kezdtem megismerni egyre jobban bejött. Férfiként is… :)
A Vanished-ben sajnáltam mikor lelőtték,nem igazán értettem h miért…utána mikor néztem hiányzott belőle.

trio - 2009. 08. 21. 07:52

Nem véletlen, hogy az eddigi hozzászólások mind Gale színészi játékát dicsérik. Én is!!! Egy jó éve miatta néztem és elég izgalmas volt a story, hogy végignézzem a sorozatot.
Most július végén az a hír járta, hogy a rtlklub aug. 7.-től vetíti, majd az, hogy csak az ősszel adják le ‘Emberrablás’ címmel. Újra megnéztem, hiszen az ősz messze van. Collins senator arca ismerősnek tűnt, John Allen Nelsont a Baywatchban és a 24-5. napjában láttam.
Nekem mindenképpen Gale a sorozat főszereplője, mind a 13 részben. Várom a sorozatot, a TV-ben is, hiszen ez eredetileg is TV-sorozat, ott a helye.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz