login |

2006/07 – A FOX újoncai (3.) – Standoff

2006. 05. 18. 15:34 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: 2006-07

STANDOFF

Készítő: Craig Silverstein
Rendező: Tim Story (Amerikai taxi, Fantasztikus négyes)
Szereplők: Ron Livingston (Elit alakulat, Hivatali patkányok), Gina Torres, Michael Cudlitz, Raquel Alessi, Rosemarie Dewitt
Várható indulás: 2006. ősz (kedd, 20.00)

Sztori: (Eddig a sorozat Primary címen futott.) Adott egy férfi és egy nő, akik között bimbózó szerelem alakul, csakhogy alanyaink munkatársak is egyben, hiszen mindketten rendőrök, azon belül is túsztárgyalók. A sorozat a magánélet-munka szentkettőség körül fog forogni.

winnie szerint látatlanban: Az alap tuti nem kelti fel annyira a figyelmemet, mint egy szigetre lezuhant 48 túlélő – és tartok tőle, hogy ha rossz időpontba teszik, akkor a nézők sem feltétlenül ezért a sorozatért fognak élni. Lehet vajon annyi túsztárgyalós ügyet kitalálni, amiből meg tud élni a sorozat? Egyelőre baromira nem kavar fel. Érdeklődési fok nálam: 30%.

human szerint látatlanban: Oké, Ron Livingston szal 50%-ról indul a sorozat, oké, túsztárgyalók (úristen mennyi poén rejlik ebben, szerintem) még 20%, az mennyi is = 70%.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz