login |

2006/07 – A FOX újoncai (7.) – On the Lot

2006. 05. 18. 18:08 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: 2006-07

ON THE LOT

Executive Producer: Steven Spielberg és Mark Burnett (Survivor, The Apprentice)
Várható indulás: 2007. tavasz

Egy valóságshow a világ egyik legismertebb rendezőjével és reality-producerével. A tervek szerint jövő nyárra készül el az a show, melyben 16 tehetséges filmesből fogják kiválasztani azt az egyet, aki esetleg valami nagy Dreamworks-ös díjat is nyerhet (alapvetés lenne, hogy megrendezheti a saját filmjét, de erről még nincs konkrétum.) Magáról a show bejelentéséről már írtunk, mint ahogy arról is, hogy sok ilyen díj csak mézesmadzag és általában kamunak bizonyul. A reality alapja a szokásos minden körben kiesik egy versenyző lenne, valószínűleg nézői szavazással, mint az American Idol-ban és éppen ezért két epizód lenne hetente ugyancsak az Idol mintájára. Az elsőben (1 órás) gondolom láthatnánk a produktumokat (2 perces filmecskék – vessük össze a 2 perces dalokkal), míg a másodikban (fél órás) kiderül hogyan is teljesítettek a kasszánál, vagyis, hogy ki esik ki.

winnie szerint látatlanban: Reality-sucker vagyok. Mark Burnett jöhet minden mennyiségben, de a fenébe is, ez érdekesnek tűnik. Kerestek már legjobb énekest, túlélőt, ügyvédet, bokszolót, színésznőcskét, akciósztárt – lássuk a filmeseket. A készítőt ismerve tuti, hogy a személyiségekre, karakterekre lesz kihegyezve a dolog, konfliktusok-hegyek is várhatóak, de főleg a produktumokra leszek kíváncsi. Engem kilóra megvettek, jöhet, érdeklődöm: 100%.
.
human szerint látatlanban: Mivel a reality nem az én világom, így gondolom sejthetitek mennyi. Spielberg meg amúgy is izé, najó, annyira még nem zavar mint Lucas pénzéhsége. Najó, a rövidfilmek miatt mondjuk 20%, de szerintem a pilot után temetem (vagy majd jót röhögök ezen az íráson majd)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz