login |

Aquaman trailer

2006. 05. 18. 21:12 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: video,

Na ezaz, ami jöhet unaired pilotban, mivel ez nekem bejött. Itt nézhetitek meg a trailert, amíg a csatorna rá nem jön, hogy jéé ezt nem rendeltük meg. A készítői a Smallville mögött álló emberek lettek volna, de így most ők visszatérhettek sikersorozatuk dédelgetéséhez. Olyna nevek szerepeltek volna, mint látjátok, mint a nemrég kojakot alakító Ving Rhames, vagy Lou Diamond Philips, meg sok sok fürdőruhás csaj. A CGi nem ájulós, de egy Invasion-Triangle szintet azért hozza, talán át is lépi picit.

update: igen, ennyi volt. Bejárta a netet a link, a wb meg felfigyelt a forgalomra, vagy magára a linkre valahol, és le is került a videó (mi lementettük, és te?). Akik az utóbbi egy órában jártak errefelé azok láthatták, ezért kell rendszeresen nézni a siteot ;)

update2: a youtubera is felkerült, amíg le nem veteti onnan is a cw, lehet hogy ez már reggelre megtörténik, mint a Sorkinnál.

update3: A tovább mögött megnézhető az előzetes.

2 hozzászólás Ne habozz!

Mr.Blowfish - 2010. 07. 28. 18:06

Seeman

ZEEZZZ - 2010. 07. 29. 00:46

semen

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz