login |

Rules of Engagement (2006/07 Pilot)

2006. 06. 02. 11:31 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Na megjött az első pilot őszről, vagyis tavaszról, mert ez bizony midseaosn show lesz, és nem véletlenül. Na ennyire azért ne vágjunk a dolgok elébe, inkább nézzük meg mit is írtam rá amikor olvastuk a szereplőket meg a tartalmat.

Hát az a helyzet, hogy ezt bizony túlértékeltem, várakozásilag. Igen, ez azt jelenti, hogy egy 5/10 is sok lenne neki így hirtelen. A legrosszabb, hogy mivel sitcom, így humor kéne, na az viszont nincs. Vagy csak mivel nem vagyok házas, nem tudom értékelni?

A szereplők sem túl jók. A női főszereplőktől majdnem kikészül az ember, Joey a fészekből kirepült unokaöccse (aki itt ugye nem az, ez csak amolyan junkie crossover) meg nem igazán villog. Aki értékelhető, de csak kicsit, az a Sons & Daughtersből a csávó, na és a házasságba belefáradt csávó. Ez utóbbi a legjobb, neki jutnak a legszemetebb megjegyzések is. Egyetlen egy baj van csak vele, mégpedig, hogy tökre James Belushi jut eszembe róla.

Naszóval a pilotból megtudhattam, hogy erre bizony nemhogy várni nem kell, de amikor menni fog sem lesz túl érdekes, pedig én aztán odavagyok mindenféle szar sitcomért is.

7 hozzászólás Ne habozz!

Mx - 2006. 06. 02. 14:52

Nem kell elkeseredni, ízeltlábú barátunk negatív kritikája ellenére én javaslom, hogy akit érdekelnek a sitcomok, az nézze meg és döntsön maga. 20 perc az egész. Nekem például tetszett, bejövősek a poénok. Ez inkább férfiak számára jön be sztem, bár érezni, hogy próbál egy kicsit női nézőkre is hajazni a sori, de nem nagyon fog az menni :)
Viszont ha vki volt már hosszabb kapcsolatban, vagy anélkül is tudja, hogy milyen, az tudni fogja, hogy miről van itt igazából szó :) (pontosabban átérzi majd)

Számomra továbbra is 7/10 :)

Human Insect - 2006. 06. 02. 14:54

de, el kell keseredni, jó?

Mx - 2006. 06. 02. 14:57

Ne haragudj, én nem a te kritikádat szólom le, hanem éppen azt fejezem ki, hogy nem vagyunk egyformák. És mivel van egy éles ellenpélda is, ezért szerintem, a sorozatot, ne a mi kritikáink alapján küldjék süllyesztőbe/nézzék meg, hanem adjanak esélyt magunknak a döntésre, értékelésre. csak annyit mondtam, hogy azok akik várták, a negatív kritika ellenére nézzék meg szvsz.

Human Insect - 2006. 06. 02. 15:01

mint ahogy az 5/10 filemket is nézzék meg. nincs idő mindenre, egy újonc/kevés sorozatot néző inkább valami értelmesebbet nézzen.

a 2. koment nem volt ám vérkomoly

Mx - 2006. 06. 02. 15:16

Hát ebben van vmi igazság. Én abból indulok ki, hogy az X-men 3-at van aki 2/10-re értékeli. :)
Van, hogy témák, humor fajták nagyon nem jönnek be. De gondolom más is látja majd és értékeli. Valószínű, hogy ti lesztek többen, nekem a four kings is tetszett :DD

kofferlaci - 2006. 06. 02. 16:45

Hát igen! Mióta leszóltátok a Four Kings-et én meg lilára röhögtem magam mind a hét részen azóta énsem adok az értékelésre! Majd én eldöntöm…

Human Insect - 2006. 06. 02. 16:58

sokan meg egyetértettek vele ;)
nyilván nem 100%-os az egyezés az izlésünkben

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz