login |

Ha már TheCW.. kinn vannak a trailerek

2006. 06. 03. 16:16 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: video, weblap

Mennyiről is van szó? Hát összesen 3 új sorozatuk lesz, abból az egyikhez nincs is trailer. Ez amúgy vicces, mivel be akarnak vágódni a frissességgel a fiataloknál. Azért a VM Supnat Gilmore trió jó lesz náluk, a sitcomokkal meg fel kéne hagyniuk. Ez akár az első Trailerre is vonatkozhatott volna, ami a The Game, és z aznap levő 3 másik sitcom reklájával eggyütt nézhetjük csak meg. Az a helyet, hogy nem vagyok ezekért, még a sláger EHC-ért sem. Hát a Game sem lóg ki a sorból. Mondjuk 0% érdeklődést adtam rá, és teljesen jogosan.

A másik megtekinthető trailer pedig a jó öreg Runaway. Ja nem is öreg. Na mindegy, 30%-os várakozást adtunk rá mindketten winnievel, de azt hiszem kicsit túlértékeltük. Ennyire semmilyen sorit ki a fene vár akár kicsit is? Most komolyan, megnézed a trailert és mivan? Ezt komolyan gondolják? Gagyi zene, az utálatos Terry Bauer, harmadrészt meg borzasztó dumák. Valaki tényleg vegyen már fel profibb trailerkészítőket.

A harmadikról meg azért sem érdemes a trailert, mert itt rögtön alattam winnie már osztotta az áldást rá. Igen, a HIdden Palms a The CW harmadik újonca.

Ps: úgy tűnik ezt az egész zöld színt vérkomolyan gondolták, véglegesen.

5 hozzászólás Ne habozz!

Mor Tuadh - 2006. 06. 03. 20:01

Tényleg elég fiatalosra sikerült ez a CW: Supernatural, VM, Gilmore, Smallville, One Tree Hill… elfogadnék itthonra egy ilyen csatornát :)

megnéztem a kis Veronica Mars összefoglaló videót. jó volt “nosztalgiázni” egy picit :)

ja és egyébként engem érdekel ez a Runaway, bár nem tudnám pontosan megfogalmazni hogy mi miatt… Terry Bauer viszont tényleg nem kellene bele… broáf…

Lex - 2006. 06. 04. 15:26

“VM Supnat Gilmore trió jó lesz náluk”

Mor Tuadh-hoz csatlakozva: én is hallottam valami Smallville nevű sorozatról, mintha azt is adnák és mintha az egyik vezető műsora lett volna az egyik elődcsatornának… ;)

Runaway viszont télleg rémgyenge. A trélere legalábbis bealvós.

Human Insect - 2006. 06. 04. 15:47

de mivel az én írásom, és engem hidegen hagy SV..

Lex - 2006. 06. 04. 16:13

és mivel a komment meg az enyém, hát kipótoltam :P

Lex - 2006. 06. 04. 16:27

Runaway-re visszatérve:
nem gondoltam, h nagyobb csalódásom lesz, mint a tartalom elolvasása után, de a tréler sikeresen alulmúlta. Nincs benne ritmus, lendület, feszültségkeltés. A végén a lüktető zene pedig az események felpörgetése helyett csupán kiemeli azok lagymatag voltát.
Meglepő ez, hiszen az egyik elődcsatornánál, a WB-nél mindig jól sikerültek az előzetesek és a CW mostani promói is rendben vannak. Gondolok itt pölö a Veronica Mars trailerre, vagy az SV-SN közös előzetesre, de még az általam nem nézett OTH promója is jól sikerült.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz