login |

Criss Angel: Mindfreak: kezdett a 2. évad

2006. 06. 06. 16:08 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: pilot-mustra,

És, ha már suckerség, akkor a bűvészet, azon belül is a street magic. Nem tudom, egyszerűen gyermeki rácsodálkozással nézem ezeket az arcokat, akik számomra hihetetlen dolgokat adnak elő szórakoztatóan. Biztos van, aki tudja a trükkök nyitját, de az nem is érdekel annyira. A lényeg, hogy frankó megdöbbenést okoznak. Ja, és pilot, mert itt tényleg nem kell semmi előtudás.

CRISS ANGEL: MINDFREAK – 2×01 – 9/10

Criss Angel olyan, mint David Blaine, csak kicsiben és fiatalabban. Ő is szivatja az utca emberét, kevesebbet kártyázik és van egy nagyon tudatosan kialakított imidzse (Nagy alter rocker – wannabe? Sebaj.), 2005-ben kapott valami év mágusa díjat és gondolom folyton telt ház előtt lép fel Vegas-ban, mert az összes illuzionista ott nyomja az ipart.

A sorozat róla szól, ahogy bemutat a gyanútlan embereknek/embereken pár trükköt és a végén előránt valami nagyszabásút a tarsolyából (amit persze már az elején beharangoznak) – szóval színtiszta bűvészet, pár ember isteníti közben, az emberek tátják a szájukat és mivel sucker vagyok nekem nem is kell több, tömény szórakoztatás a Mindfreak és ajánlom mindenkinek, még akkor is, ha sok embernek a könyökén jönnek ki az illuzionisták.

Amúgy csaltam a végső értékelésben, mert egy dupla szezonnyitót mutatott be az A&E csatorna és az első rész (a lebegéses), bár nagy durrnak volt beharangozva mégsem fogott meg annyira (pedig nem semmi), mint a második (eltűnős), így az utóbbit ajánlom a kétkedőknek. (És már az sem érdekel, ha van kameratrükk vagy beépített ember, mert érdekes módon ezekre nem mindig hívják fel a figyelmet. Érdekes módon a legegyszerűbb, legkönnyebben megfejthető trükk ütött a legnagyobbat – főleg váratlanságával.) 20 perc tuti szórakozás, újabb sorozat került fel a naptárba. Szerda este.

9 hozzászólás Ne habozz!

kacagomikulas - 2006. 06. 06. 21:43

melyik trükköt lehet könnyen megfejteni? :) nekem egyik se ment, talán a motorosban van kameratrükk de fogalmam sincs :)

winnie - 2006. 06. 06. 22:05

a csatornafedő?:)

kacagomikulas - 2006. 06. 06. 22:10

komoylan nem tudom, az alján votl egy beton színű lap ami odaragadt? tényelg nemtom, viszont tényelg nagyon ütött ilyet csak a gyalog kakukk rajzfilmekben meg a bugs bunny-ban láttam utoljára :)

kacagomikulas - 2006. 06. 06. 22:12

ja most megnézve még 5x rájötte m a turpisságra, de nem lövöm le a poént :)

salyka - 2006. 07. 25. 23:12

Halljááááttoookkkk, figyuzzz. Én imádom a srácot már évek óta, a zenei albumok is megvannak, és minden király. Megvan a Mindfreak 1 dvd, meg a Supernatural DVD is, meg egy csomó kisfilm, de nektek megvan a Mindfreak sorozat is?!?!?!

Mátay Gábor - 2007. 10. 09. 19:18

Ez a mindfreak melyik csatornán van?

Hunnenkoenig - 2007. 10. 24. 23:53

Egy ultra gagyi trükk. Tisztan latszik a tükör az asztal alatt. A lepedö arnyekat figyeljetek, amikor mozog.

http://youtube.com/watch?v=Oq83WngmoxA

winnie - 2007. 10. 25. 00:45

ebben mi az ultragagyi?:) egy baromi egyszerű és látványos trükk, amit remekül el lehet játszani public-ban.

szerintem minél egyszerűbb egy látványos bűvésztrükk, annál hatásosabb.

dzsordzso - 2009. 05. 13. 17:08

Végre én is eljutottam idáig. Nekem is az utcai jelenetek jönnek be jobban. Első évadban is inkább azok ütöttek szerintem. Nem is értem pl az első évadból, hogy amikor egy hordóval felhúzták x méterre hogy abban mi volt a trükk… Oké, kiszabadult a bilincsből, de egy kötélen ereszkedett le szóval nem értem.
Meg a helikopteren lógás? Meg a szögeságyon egy hummerral a mellkason?
Szóval inkább az utcai jelenetek voltak ütősek! Nagy arc a csávó!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz