login |

Pilot-mustra – Lovespring International – 1×01

2006. 06. 06. 18:56 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Az utolsó randiszervíz amit igénybeveszel (mert összehoznak az igazival hehe). Ne szarozzunk, vágjunk rögtön a közepébe: ez harmatgyenge, ez bizony 1/10, ezt senkinek nem ajánlott látni. Lássuk ezt nagybetűkkel.

Lovespring International – 1×01 – 1/10

Persze meg kéne próbálni valami pozitívumot keresni benne, de egy darabbal nem rendelkezik a Lifetime (ez egy tv adó) saját gyártású sorozata. Negatívokkal viszont annál inkább:

  • Idén a midseasonban a nagyok is próbálkozak improvizációs sitcommal, kevés előre írt szöveggel. Egyik sem tér vissza ősszel. A lifetime ebből okulhatott volna.
  • Egy jó szerepet sem sikerült írni. Na nem mintha a színészek remekelnének, mivel mindannyian harmatgyengék, de nicns is mit eljátszaniuk. Improvizálni csak a nagyok tudnak.
  • A színészek külön. Van itt a homoszexuális pincére a Kitchen Confidentialból, ahol jó volt a részenként 30 másodperce, de itt túl sok, ja és itt is a férfiakat szereti, bár van egy "gyönyörű" felesége. Aztán itt van a Two and Half Menből a pszichológus, valami főnök, belőle is csak az a mellékszerep volt elég, ez már sok. Van még 3 másik, de azokat már hadd ne említsem ennél jobban.
  • Egy poénos jelenet lehetett volna, a randiélményt elmesélő kazatta, de azt is elcseszték.

1 hozzászólás Ne habozz!

petrov - 2007. 05. 02. 23:13

Jézusom, és ezt leadja a magyar HBO??????????

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz