login |

CBS – Miből nem lett sorozat? (1. rész)

2006. 06. 08. 16:02 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: cancel krónika

Aki lemaradt volna az előző búsongásokról az elolvashatja a linkeken, hogy miből nem lett sorozat az NBC-n, a CW-n és a FOX-on (1. rész és 2. rész.) és most téjünk rá arra, hogy kiknek intett be az CBS?

Előszörcsekk a drámákat. A CBS-nek mindenféleképpen az a célja, hogyfiatalítsa a közönségét, mert hiába övé az össznézettség éves szinten,a fiatalok között a FOX és az ABC nagyon erős. Azt, hogy milyen újsorozatok lesznek a csatornán már tudjuk – ősszel egyelőre a Jericho, a Smith és a Shark indul, viszont az már kérdéses, hogy ezek mennyire lesznek fiatalos sorozatok.

Mert az biztos, hogy mondjuk az Ultra,amire nemet mondott a csatorna elég fiatalos lett volna, hiszen egyképregény-adaptációtól ez elvárható, pláne, ha egy fiatal lányról szóltvolna, aki szuperhősi létét próbálja összeegyeztetni ügyesbajos tiniéletével. (A készítő Luna-tesók honlapján lehet infókat megtudni a képregényről.)

Dettó nem lett sorozat a fiatalos Orpheus-ból,melyet az egyik legrosszabb idei pilotként emlegettek, pedig mind menaSuvari, mind Fairuza Balk neve jól cseng tinikörökben, ráadásul Tony ésRidley Scott neve is benne volt abban a projektben, ami egy fiatalsrácról szól, akit a barátnője bevon egy modernkori boszorkánysággalfoglalkozó szekta bűvkörébe.

Durva szereplői névsor: CatherineBell, Sherry Stringfield, Gary Cole, Blair Underwood, Michael Michele -ők mind szerepeltek volna a Company Town című sorozatban, melyegy környéken (városkában?) lakó titkos, állami feladatokat végzőszemélyekről szólt volna, ráadásul úgy, hogy senki nem tudja, hogy aszomszédja mivel foglalkozik. Sötét tikok, felfedezések – ebbőlkimaradunk idén.

Mint ahogy kimaradnak John Leguizamo rajongói is, akik sirathatják az A.K.A. címűpilotot, mely egy nyomozóról szólt volna, aki álcázási képességeitkihasználva, hol az egyik, hol a másik személy bőrébe bújva nyomoz.Nagy nevek voltak a Capital Law-ban is (Kevin Pollak, JoshuaJackson), ráadásul a CSI pár készítője jegyezte, de úgy tűnik a CBS-nekelég volt idénre egy új jogi dráma.

És, ha már jó nevek. Julia Ormond, Will Patton, Andrew McCarthy – régebben mozifilmekben vitézkedtek, most pedig a The Waycímű sorozatot próbálták fellendíteni, kevés sikerrel. Pedig ki tudja,lehet, hogy érdekelte volna a fiatalokat a New Englandi családról szólósztori, mely a családfő elhunyta után fekete mágia segítségévelpróbálja a versenytársakat háttérbe szorítani és új üzleti birodalmatépíteni.

Hátha lesz lehetőségünk rá, hogy láttamozzuk ezeket a pilotokat. Elvileg a CBS megígérte anno, hogy az innertube-ra felteszi őket.

3 hozzászólás Ne habozz!

Mor Tuadh - 2006. 06. 08. 22:14

kezdek nagyon sorozatfüggő lenni
a felsorolt 6 közül mind érdekelt volna
most pedig hullajtom a könnyeimet :(

Human Insect - 2006. 06. 09. 01:23

hát nemtom, nekem kicsit kezd elegem lenni ebből a senki nem tudja mit csinál a szomszéd, és a titkos munka szinkroniziálása a világgal dologból

viszon az AKA engem is érdekelt volna

Mor Tuadh - 2006. 06. 09. 02:36

a Company Town-tól meg a Captal Law-tól válok meg a legszívesebben

az AKA alapötlete tényleg érdekes

az Ultra számomrs a winnie által már emlegetett suckerség kategóriájába esett volna… :) képregényadaptáció

a maradék kettő meg, nos, van benne mágia, engem megvettek volna kilóra :) hacsak nem cseszik el nagyon

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz