login |

Criss Angel-hype

2006. 06. 09. 15:45 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: kritika,

Nemrégen a pilot-mustrában írtam róla, és komolyan nem érdekel, hogy mi trükk, meg mi kamu, de ez a csávó annyira sick (beteg, csak én meg úgy tűnik betegesen anglomán vagyok és a sick jobb szó, mint a beteg:) és durva, hogy látni kell.

Talán nem jön be mindenkinek, de ha valaki bukik a bűvészcuccokra, az ne hagyja ki. A 2×03-at megnéztem és baromira hatásos. A street magic-ben amondó vagyok, hogy nem is a trükkök milyensége a lényeg (nekem azoktól is simán pottyan az állam, szó se róla), hanem az utca emberének reakciója, az priceless, megfizethetetlen. (Ezúttal a szétfűrészelés témáját járták körül.)

Szóval, kénytelen voltam betenni az amazonos shopping list-embe az Criss Angel: Mindfreak 1. szezonjának DVD-jét (kemény 13 dollár, tényleg nem nagy pénz 18 epizódért), ami nem meglepő, hiszen miután legutóbb meg azelőtt mikor David Copperfield nálunk járt, akkor majdnem behúztam az előadás után egy Copperfield-DVD-t is (mondom, hogy magic-sucker vagyok) egy 10ezresért (aztán inkább csekkoltam az amazon-t is, ahol átszámítva 2500 forintért meg is rendeltem:).

Csak én szerintem állat ez a sorozat? Most komolyan. Szórakoztatásfaktor: 10/10.

10 hozzászólás Ne habozz!

Alonzo - 2006. 06. 09. 19:32

Kicsit offtopik, de ahogy látom sokat vásárolsz Amazonról, és érdekelnének az eddigi tapasztalatok.
Hogy lehet a legolcsóbban megúszni egy ilyen rendelést? A 13 dollár valóban nem sok, de ha rátesszük a csomagonkénti és az elemenkénti szállítási költséget meg az itthoni vámot és ÁFA-t, akkor már legalább 25 dollárnál járunk.

Még sosem rendeltem onnan, ezt csak mint laikus kérdezem, hogy tényleg így megy-e.

kacagomikulas - 2006. 06. 09. 19:49

eszméletlen volt a 3as rész :) ötletem sincs hogy fűrészeltette szét magát, arról meg sizntén hogy a padon fekvő nővel mit csinált :) ja meg a kerítéses cucc se volt semmi :)

winnie - 2006. 06. 09. 20:55

én minél több cuccot szoktam rendelni egyszerre, így megoszlik a postaktg. 10-20 itemnél már elhanygaolható:)

AgentJoe - 2006. 06. 09. 21:16

És az amazonon kidobott árhoz képest mennyi jön még hozzá? Pl. vám miatt?

yurij - 2006. 06. 09. 22:05

Én a mai napig kb. 35-40 alkalommal rendeltem
az Amazon.com-ról, ebből 3-szor kellett áfát fizetnem, a többi simán átjött a vámon.
Ha expedited-re állítod úgy plussz egy ezres a szállítás de általában 3-4 nap alatt itt van.

Alonzo - 2006. 06. 09. 22:15

Köszi a válaszokat, akkor én is bízom benne, hogy átsiklik a vámon a csomagom. :)

Balna - 2006. 06. 09. 23:02

Vigyázat,csak azok olvassák tovább akik mind a 4 részt látták a 2.évadból!!!

Nekem olyan vegyes érzéseim vannak a müsorral kapcsolatban.Van egy két trükk ami szerintem elég gagyi én kihagytam volna a műsorból.Például mikor a “nőt” a parkba “ketté” választotta.Egyből vágtam hogy ez egy törpe és mikor a hasánál matat akkor kapcsolja be azt a masinériát ami rezegteti később a lábat…Az első részben az izzós jelenet durván látszik hogy ez csak egy kamerás trükk!Ami zavar még az egészben hogy nem mutatják hogy mi történik a produkció után ami szerintem elég sok mindent elárul a hitelességről.Ahol a mutatványt kamera trükkökel tudják csak megvalósítani pl:a parkban mikor “lebeg” (emelik valamivel amit később eltüntetnek a felvételről) ott szerintem minden segédkező ember beépített,látszik is a távolban hgy próbálják a helyet biztosítani nehogy fénykép vagy video készüljön ami leleplezhetné a trükköt!Viszont hogy ne csak negatív dolgokat mondjak róla a sivatagos jelenet mikor vendég művészek szerepelnek az nagyon tetszik (a fazon az állarcal és a másik a kártyával amit trükközik) plussz ahogy az egész meg van valósítva (a kövér nő a napernyővel;a kis ember;a négykézláb járó ember ahogy mozog) na az nagyon király jelenet le a kalappal előtte!A csatornás trükk is király meg amikor az anyját beviszi a bőröndben:),a macskát ahogy eltűnteti ezek mind jó megvalósítások.Szóval nekem fele-fele arányban van ami tetszik benne és ami nem.Nézni továbbra is fogom köszönet az ajánlásért!Remélem nem volt bántó senki számára az irás vagy vettem kedvét az egésztől!:)

prof.chaos - 2007. 06. 06. 09:34

Szerintem is 10/10! Isten a gyerek, mindig csak tátom a számot, minden résznél!

Várom a 3.évadot nagyon!!!!

Mor Tuadh - 2007. 06. 09. 16:37

nem tudjátok mi az a szám a criss angel főcím alatt?

dzsordzso - 2009. 05. 13. 17:38

Engem különösen nem érdekel a titok nyitja, de ott élőben ezeket átélni, na az az igazi. Ez a 3. rész durva volt nagyon, jól bekezdtek a 2. évadban.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz