login |

Méltatlanul elfeledett: The Jake Effect

2006. 06. 24. 16:23 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: méltatlanul elfeledett

Mondjuk nem véletlenül elfedett, mivel nem is került adásba. Az NBC akkor mág nagyon magasan horda az orrát a Jóbarátok sorozat brutális nézettsége miatt, úgyhogy ennek nem is szorított helyet anno a műsorában, hiába gyártatott le 6 részt belőle. Hozzánk, mint a már volt szó róla Brilliant-but-cancelled és a BravoTv juttatta el, akik a Love Monkey-t sem restellték leadni.

Kedves olvasók, ez a 6 rész ami megtekinthető volt, kegyetlenül vicces. Az alaptörténet ugye nulla, menő ügyvéd elhatározza, hogy inkább tanár lesz, mert undorodik már az üzleti világtól. Ami miatt vicces, az a sok eltalált szereplő, és Nikki Cox fehér sapkában copfos hajjal. Yummie.

Bankhead a tökéletes idióta, Jake szerepében hozza a szokásos minőséget Bateman, és az Alias-ban és Felicity-ben (meg ősztől a Heroes-ban is) is játszó Greg Grunberg brillirozik Jake legjobb barátja szerepében, mellesleg a srác 40 éves az imdb szerint.

A sorozat általam javasolt, úgyis csak 6 rész az egész, és egy 8/10, bár tuti ellaposodott volna, de ennyi idő alatt nem tette meg. Bírom az ilyen sorozatokat. Kiváncsi vagyok hány olyan pilotot látunk majd brillianton, amikből marhára örültünk volna, ha lesz sorozat, de nem lett.

Két dolog miatt nem siratom ezt a rohadt jó sorozatot, az egyik hogy Jason Bateman (tényleg ez a színész neve, könyveket is forgató olvasóink tudják miért van itt a “tényleg” szócska, a filmeket nézők csak sejtik, mivel az Amerikai Pszichó film egy nulla a könyv brutalitásához képest). Hú de eltértem, nézzük akkor még egyszer. Szóval Jason Bateman nélkül az abszolúlt kult de sokak által utált, általunk imádott Arrested Development nem lenne az igazi, sőt elképzelhetetlen. A másik Nikki Cox, aki innen egyenesen a Las Vegas-ba ment, és ott jobban is mutat.

6 hozzászólás Ne habozz!

dave22 - 2006. 06. 24. 20:03

Nem Patrick Bateman van a Psycho-ban?

koac - 2006. 06. 24. 20:03

OFF

Jajj, kar volt felemlegetni az Amerikai Psycho filmet, rogton az egekbe szokott a pulzusom. Nezhetetlen volt a konyv utan. Fortelem.

koac - 2006. 06. 24. 20:04

De, Patrick Bateman.

Human Insect - 2006. 06. 24. 20:42

meg Sean, tudom. a vezetéknévre gondoltam okosok :P

Toymao - 2006. 06. 26. 02:08

Hááát, Nikki Cox, mint yummie? A Las Vegas elején még hagyján (persze Vanessa Marcil, Molly Sims és személyes kedvencem – a már nem szereplő – Marsha Thomason mellet labdába nem rúghat), viszont a harmadik évad közepén (gondolom a feles forgatási szünetben) átesett egy drasztikus fogyókurán és nehány arcplasztikán, amitől kifejezetten ijesztő. De legalább csúnya a pasija. :-D

joanna - 2006. 07. 14. 21:02

Ez azért mekkora már?:
“You know what’s funny? You think Jake’s great, I think Jake’s great. I’m mean… we had so many common, we shoud probaly sleep together.” :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz