login |

A nyár a pótlások ideje: Las Vegas

2006. 06. 27. 21:06 - Írta: human

35 hozzászólás | kategória: kritika,

Asszem nyugodtan kijelenthetem, hogy az első évad fináléjával becsúszott a topkedvenc sorozataim közé a Las Vegas. Egyszerűen az a jelenet ahogy Mike elviszi Dannyt (where else would you be?) és hajtanak át az éjszakai városon, és Danny megszólal, hogy God, I love this town. Na ott mászott be ez a finálé közel a Rescue Me első évadjának a végéhez, érzésre.

És így az első évad ami a legjobb is szerintem, a második csak tartotta a szintet, a harmadik meg annyira szürreális néhol, hogy lehet nem szeretni? Amúgy a harmadik évad premiere a legjobb, egyszerűen odavagyok az ilyen összeszedjük a csapatot filmekért/sorozatrészekért. Hogy került most elő újra? Hát annó írtam a sorozatról, de a pergő évad közben valahogy elakadtam az első évad nézésével, de most mivel alig van valami a tévében elővettem, és volt olyan este, hogy 6 rész lement. God, I love this show.

Ami miatt hatalmas ez a sorozat az egyértelműen Ed Deline (James Caan) és Danny McCoy (Josh Duhamel). Ugye hogy Caan zseniális a visszavonult CIA ügynök szerepében az nem meglepő, de ez a apa-fia szerű dolog ami közte és Danny között van ez abszolúte emel az egész sorozaton, és segíti a beleélést, azt hogy aggódhassunk értük. Amíg Caan és Duhamel szerepel addig én nézem ezt a sorozatot, akkor is ha átmegy önmagát ismétlésbe, csak új csajokkal meg rosszfiúkkal.

Persze a többiek is remekelnek, és itt jön be a Nikki Cox amit írtam Jake Effect-nél, mivel az első évadban baromira bejön, meg persze casinohost cinikus Sam szerepében Vanessa Marcil, meg Delinda is szép a maga módján, bár annyira nem vagyok érte oda.

Amit még meg kell említeni az a rengeteg, úgy értem rengeteg vendégszereplő. Csak mondok pár példát: ti tudtátok, hogy a Pussycat Dolls ilyen szexi? Hogy a Stallone (Sly) vendégszereplős rész (kettő van, az alábbi jó: To Protect and Serve Manicotti) ennyire jó lesz? People Skills. M Word. Komolyan, ezen a részen szinte végig röhögtem, de nem, most tényleg komolyan. A másik hatalmas jó vendégszerepelő az pedig Jerry O’Connell (Igen, Sliders). Rá is kerestem a Crossing Jordanra, de létezik hogy még nem jelent meg? Persze, hogy létezik és úgy jön ide, hogy O’Connell abban szerepel, és valszeg jó lehet, ha itt a Las Vegasban ennyire hülye. És sorolhatnám.

Vazz, a végére hagytam hogy miről is szól: Egy modern (nem véletlenül írtam ide) casinó biztonsági szolgálatáról, meg jóval többről nyilván. Ennyi elég is lesz. Annyit kérnék még, hogy ne 1 rész után adjátok fel. Van itt minden, rablás és túszdráma. Ennél az utóbbinál aminél a kreátor bemutatja mennyire őrült, mivel a túszdráma közepére bevág 2 percen át napozó fürdőruhás csajokat. how cool is that?

Ez az egész Las Vegas lényege, az hogy szexi, cool, laza, meg a többi divat szó, hogy Caan zseniális, hogy Danny és Mike hülyéskedik, hogy az összes csaj odavan valamilyen módon Dannyért, hogy nincs tele perverzekkel, hogy a depresszió nyaralni ment. Ősztől tutira heti szinten követem.

Egy dolog fájt kicsit, hogy ugye a főcím egy Elvis dal, de csak a tévében, emrt a dvd-re már egy másik kerül. Közben is vannak zene cserék, de általában kibírhatóak, de a főcím sajnálatos, ezt azért mondom, mert elmegy a dvd-n levő, nem gond, de a harmadik évadot ugye tv-s felvételeket néztem és bizony egyszer sem tekertem át, annyira jó Elvissel. Na jó, még egy dolog fájt, az az egy nagyon kilógó bottle epizód az első évadban.

35 hozzászólás Ne habozz!

Roll - 2006. 06. 28. 00:48

Nekem még a kamerakezelés is tetszik a sorozatban.
Pl. 1×01-ben mikor keresztülrohannak egyből az elején a szállodában, vagy 2×01-ben szintén az elején a puskagolyós jelenet. Persze, még sok helyen máshol, csak hirtelen ez a kettő ugrott be.

Richie - 2006. 06. 28. 00:57

Ha már Vegas, akkor tudom ajánlani a Tilt c. minit ami az ESPN-en (!) ment. Kilenc rész mindössze, aztán persze lehet hogy lesz folytatása (még csak az ötödiknél tartok, a sztori eddig összefüggő). Főbb szerepekben Michael Madsen (bad guy) és Eddie Cibrian (good guy). Egész igényes, póker körül forgó krimi.

Mr Chanandler Bong - 2006. 06. 28. 02:28

Las Vegas rulz, végigpörgettem két évadot, aztán valamiért leálltam… De már izzítom újra a montecito rendszerét:) jó kis sorozat, én bírom.

Gromit - 2006. 06. 28. 13:34

Human!

Az első évadban melyik a bottle rész? Mert ha nem ad semmit, akkor kihagynám, mivel nehézkesen szerzem meg a részeket úgyis…

Human Insect - 2006. 06. 28. 13:50

13. The Night the Lights Went Out in Vegas

nulla statiszta, eddig ismert helyszínek. szal tipikus. a személyi szálak is pihenne, csak megtudjuk, hogy mike klausztrofóbiás. ennyi.

Toymao - 2006. 06. 28. 15:14

Végre! Ez én abszolút top kedvencem! Amiből van már DVD-változat, az is meg van (időnként abban van cici, cserébe nem olyan jó a zene), az (egyik eredeti) Elvis-féle A Little Less Conversation abszolút ütős főcím, de csak az USA-ba vannak megf rá a jogok, ezért máshol tévében is (pl. Németország, Ausztrália, UK) a Let It Ride megy.

Az első két évad abszolút ütős volt, sztm a második még jobb is volt vmivel az elsőnél (az újranézésnél röhög az ember, hogy emnnyit változik a díszlet, az elején nagyon kis béna volt a későbbiekhez kéőpest), a harmadik elég gyengén indult, de az évadzáró… Mást nem mondok róla, csak annyit, hogy hosszú lett tőle a nyár. :-) Cliffhanger, hegyekben.

Kicsit mintha az NBC-nek lenne az önreklámolós műsora – crossover a Crossing Jordennel, a Fear Factorrel, amikor még hétfőn volt (főleg a tévében volt nagyon furcsa, mert a műsorok HD-ben mennek, viszont a pretitle sequence az 4:3-as-ban ment, mert az volt a Fear Factornak a vége, akkor ment a felirat! DVD-n ez nincs sajna jelezve), csak nem annyira lóg ki a lóláb.

És ahogy Roll mondta, a gyorsított point-of-view kamerák, meg külön jó fílinget adnak neki (vicces látni, hogy ahogy fokozatosan épült ki a díszlet, bár egy az egyben az, egyre kevesebbet forgatnak a Mandalalay Bay-ben. A 3. évadtól már új épület van, úgyhogy végképp új, de fedett! díszlet van. Van teteje, hogy természetesebbek legyenek a fények. Nem is látni különbséget a pilot és a többi között, pedig a pilotot végig a Mandalay Bayben forgatták.)

szabby - 2006. 06. 29. 05:35

És az Everything old is you again mennyire komoly? Időutazás a javából :)

Illetve ami nagyon emeli a sorozatot, az az, hogy folyamatosan szekálják egymást a szereplők :) Valamint renteget utalás van “kifelé”, pl. amikor Ednek szerepelnie kell egy kaszinós reklámban, és a rendező koma mondja neki, hogy kb. úgy viselkedjen, mint a Keresztapa c. filmben.. Ed meg nem érti, miről van szó, “sose látta” :)))

Személy szerint ezt a sorozatot szeretem a legjobban, 3 évad, kicsit sok egy harapásra, de tényleg megéri megnézni.

Human Insect - 2006. 06. 29. 15:24

jaja, de valahol meg kellett húzni az írás határát különben senki nem olvassa végig :)

időutazós rész rulz, meg a vége is. a szekálás is

Monana - 2006. 06. 30. 15:33

De, csak nagy erőfeszítések árán :)

tp - 2006. 07. 15. 23:50

Nálam abszolút kedvenc, néhány nap alatt kb. 1 hónapja megnéztem a három évadot egymás után. Nekem az a bottle epizód is tetszett nagyon (Vanessa Marcil, mint konspiráció elméletes, kihagyhatatlan).
Kamerakezelés tényleg szupi, és jó effektek vannak benne (pl. képregényes rész, amikor a reklámok előtt, után átmegy képregénybe a dolog).
Vendégszereplőknél ki lett hagyva Adam Baldwin, két marha jó rész van vele. És a zenék is kihagyhatatlanok.

kofferlaci - 2006. 09. 04. 17:08

Las Vegas the best ever!
Zsinórba néztem végig a három évadot!
Tényleg volt benn Baldwin (alig érteni mit mormog) és volt Black Eyed Pies is! Nekem személyes kedvencem Gunter a fricc szakács! Zseniális ahogy veszekszik a sosem látható Benito-val!:)

reservoir - 2006. 12. 23. 12:16

Szerintem a sorozat legütősebb része tűnt el az első 3-4 rész után: Danny belső kommentárjai! Én ezek röhögtem a legjobban és ezért szerettem meg…aztán feltűnt hogy eltűnt…és nem is jött vissza…

Human Insect - 2006. 12. 23. 12:41

mert elvették róla a fókuszt és az egész csapat kapta meg. előfordul ilyen a sorozatoknál h másfelé viszik mint a pilot

reservoir - 2007. 01. 10. 20:26

Tény, inkább nézem többet Nikki Cox-ot mint hogy Danny-t hallgassam…de akkor is poén volt :-)

kizoli - 2007. 02. 20. 13:35

Ez volt az egyik sori amit nővéremék vettek nekem mikor kint voltam náluk Indianapolisba hogy ne unatkozzam. Más-fél nap alatt meg is néztem aztán egy csomó ideig olvastam utánna…

Szerintem is az első évad volt a legjobb de én a többi évad is nagyon tetszett. De a lagdurvább az a tavlyi évadfinálé volt, mivel már nem jutott időm arra hogy neten spoilereket olvasgassak és mint derült égből viláámcsapásként ért a vége.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, és hogy nemsokára már láthatjuk a viasaton ez csak az egyik legjobb húzása a viasatnak.

-T0ng- - 2007. 05. 21. 12:10

Hú sajnos(bánom már) csak mostanában kezdtem el nézni ezt a sorozatot de nagyon megtetszett…Egyébként Magyarországon nem lehet megkapni DVD az első évadot?

Misi - 2007. 07. 26. 22:08

Sziasztok!
A bemutató alatt milyen zene megy? Mi a szám címe? Segítsetek!

Human Insect - 2007. 07. 26. 22:23

Elvis Presley – Little Less Conversation (Junkie Xl remix)

Misi - 2007. 07. 27. 10:33

Sziasztok!
Az Elvis szám az ok, de a mostani bemutató alatt nem az megy. Én arra a számra lennék kiváncsi, ha valaki tudna segíteni.

Jocco - 2007. 12. 12. 17:54

Charlie Clouser – Let it ride amire gondolsz Misi!

Niki - 2007. 12. 14. 18:27

Sziasztok Szeretném megnézni valahol videon hogy lövik le Dannyt, de nem találok sehol ilyet…
Segítenétek???

Human Insect - 2007. 12. 15. 19:05

nem tudunk, keresd elő a dvdket

Tsigusz - 2008. 07. 15. 11:27

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Volt egy rész amikor a csajok kint ragadtak a sivatagban, és találkoztak egy country énekessel aki énekelt nekik.
Nem tudjátok ki az előadó, és mi a szám címe?
Előre is köszönöm: Tsigusz

habi - 2008. 11. 01. 12:42

sziasztok
aki ismeri nagyon ezt a sorozatot, megmondaná, hogy hány évad jött ki eddig? Meg hogy közeljövőben, jön-e ki, mert azt tudom, hogy viasaton már a 5.évad megy ha jólemlékszem
előre is köszönöm szépen a választ

szucsitg - 2008. 11. 01. 14:02

nem fogok helyetted utánanézni, emlékeim szerint 5, de tessék, oldalak, ahonnan elindulhatsz: en.wikipedia.org v tv.com
de még sorolhatnám.

joda666 - 2008. 11. 05. 23:52

Sziasztok nekem meg az a szám kellene amit most nyomnak a bemutatón a viasat3-on
előre is köszi

Krysz - 2008. 11. 08. 16:52

Sziasztok, nekem is az a zene kéne, amit most nyomnak alatta. De úgy veszem észre, hogy ezek a zenék kb. hetente változnak. És az előző is csontig hatolt. Nincs ötletetek, hogy hogy lehetne kideríteni mik ezek a baromi jó muzsikák?

Krysz - 2008. 11. 13. 22:18

Megtaláltam: a mostani bemutató zenéjének az a címe, hogy Ain’t Nothing Wrong With That. Az előadó pedig Robert Randolph and Family Band. És kurvajó!

Mancs008 - 2008. 12. 13. 18:57

Heló! És a mostani bemutató zenéjének mi a címe? Előre is köszi!

Hellka - 2008. 12. 28. 15:38

A mostani promo zenéje:
John Legend: Save Room

kornel - 2009. 01. 01. 19:50

sziasztok.kérdésem lessz tovább lasvegas a viasaton mert ugye most lett vége az évadnak.thx.

kornel - 2009. 01. 01. 19:50

Boldog Ujévet mindenkinek!!!

winnie - 2009. 01. 01. 20:59

“sziasztok.kérdésem lessz tovább lasvegas a viasaton mert ugye most lett vége az évadnak.thx.”

lesz, de nem most. “majd”.

Jutkus - 2009. 01. 04. 11:29

Sziasztok!

Az utolsó részben amit láttam az esküvőre készültek. Vártam a folytatást a következőben, erre más a sztori. Kimaradtam valamiből, vagy átaludtam egy évet? Persze nem mindig tudtam követni a sorozatot. Most akkor mi a helyzet?

lukács margit - 2010. 01. 06. 23:25

segítsen valaki!

nem túl régen kattantam rá a sorozatra, nagyon szeretem, de a legutolsó látott részben utaltak valakire akit polip ölt meg ( aki Sam férje volt?)és nem tudom, vajon láttam -e őt már.
Szeretnék tudni róla mindent és látni a képét is

köszi Fortepiros

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz