login |

A nyár a pótlások ideje: The Unit

2006. 07. 02. 14:52 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: kritika,

Egyetlen egy dolog miatt néztem végig ezt az évadot, mégha csak így késve is, ez pedig az, hogy odavagyok az akcióért. Tőlem minden akciósorozat kap 3-4 esélyt, és a kezdeti lehúzásom után azért feljebb kúszott a The Unit pontszáma. Az biztos, hogy ezt live nem tudtam követni mert hidegen hagyott, de így 2-3 este alatt lenyomva mondjuk elment.

Nem fogom agyonéltetni, azt egy rajongó se várja, meg hát a nyugdíjascsatornán, a CBS-en megy, de azért egy ha jobb nincs 6/10-et simán adok neki.. Nem is tudom miért várnánk tőle igazi pörgést. Nem, nem az akciórészekkel van gond sőt, azokkal nekem többnyire nem is volt problémám, hanem a hazai szállal, a feleségekkel. Ez az egész 1-2 kivételtől eltekintve felesleges volt, időhúzás. Ez adná meg a sorozatnak a mélységet, de én csak azt érzem, hogy ez most minek kellett és ennek tetejébe még az átlagosnál is jobban kiszámítható.

Az akcióval idővel nekem már nem volt bajom, és a szezonzáró rész meg még a többinél is jobban sikerült, persze cliffhangerrel a végén (how about that). Azzal, hogy Palmer elnök ide szerződött sokat vesztettünk 24 fronton, ezt egy pillanatra sem vitatta senki, de ezt a sorozatot viszont véletlenül sem fogom holmi méltatlanul nem emlegetett kategóriába rakni, mivel ez inkább amolyan guilty pleasure akciósorozat rajongóknak.

Egy dolog azért biztos, amerika ráharapott. Hazafias, bajtársias, családi szálas, keresztény, igazából mi vagyunk a legjobb nemzet hangulatú. A ráharapott meg a nézettségből nyilvánvaló, mivel abban a legjobban teljesítő midseason shownak bizonyult.

2 hozzászólás Ne habozz!

dfs - 2006. 07. 03. 08:00

szerintem palmert akkor is ki kellett volna irni 24ből, ha nem szerződik át. Egyszerüen tul tápos dolog Jack Bauernek, hogy az elnök a haverja, akinek az életét többször megmentette, sokszorosan hálás neki. Jack bármit mondana, Palmer egyszerűen nem kételkedne benne, és Jack inkább lőné le a saját lányát, minthogy hazudjon az amerikai elnöknek :) Szóval sztm egyszerűen létszükséglet volt a sorozat folytatása szempontjából, hogy elveszítse a haverját.

lt - 2008. 05. 30. 17:37

RE: “Nem, nem az akciórészekkel van gond sőt, azokkal nekem többnyire nem is volt problémám, hanem a hazai szállal, a feleségekkel. Ez az egész 1-2 kivételtől eltekintve felesleges volt, időhúzás. Ez adná meg a sorozatnak a mélységet, de én csak azt érzem, hogy ez most minek kellett…”

Képzeld magad egy amerikai helyébe, akinek a párja a világ másik végén teljesít szolgálatot! Nézz utána hány ilyen amerikai van!

Na ugye, hogy így már nem is olyan felesleges az a szál, mert így nem érzed magad annyira egyedül.
Ezért haraptak rá az amerikaiak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz