login |

Nobody’s Watching

2006. 07. 04. 12:51 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: kritika, video,

Na, megnéztem a Nobody's Watchingot és én igazából megértem, hogy nem kapott megrendelést, akármennyire is odavagyok Bill Lawrence Scrubsjáért. Ez így egy ötletnek viszont rohadt jó volt, és még az ügynök is szerepelt a prison breakből.

Ami tetszett (a yes, dear maximálás leszólása mellett) azok a belső poénok. MI vagyunk a WB, bármit megtehetünk, meg a product placement poén, kb mint a family kft-ben. Najó, nem sorolom, de a King Kongos is jó volt. Meg úgy az egész reality és sitcom kifigurázás. Ez most spoiler lesz, de hát egy résznél belefér. Most arra gondolok, hoyg pont akkor mondja hogy tudom, hogy Derek mindig mellettem áll majd, amikor Derek épp vállalja, hogy nélküle is folytatja a projectet. Nézzétek meg, ezt most rosszul írtam le.

A lényeg: minden jelenet amiben a "WB" van marhajó.

Szóval vannak poénok viszont 22 részen át valószínűleg ez nem működne. A tovább link mögött azért ti is megnézhetitek ha akarjátok és eddig nem tettétek meg.

– Thang you God.
– You're welcome.

part1:

part2:

part3:

2 hozzászólás Ne habozz!

zozza - 2006. 07. 04. 17:04

lol human nem vagy kicsit fáradt? “…hoyg pont akkor mondja hogy tudom, hogy …” vagy nyáron az is belefér ha félálomban blogolsz? :D

Human Insect - 2006. 07. 04. 17:26

nem fér bele?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz