login |

Újabb kapás a TV2-őn – Medical Investigation

2006. 07. 04. 18:49 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: hírek

Míg az RTL Klub sütkörézik egy-két toppozícióba emelt sorozatával és a többit napi, vagy hétvégi sugárzásban ássa el, addig a TV2 inkább gyúr a főműsoridőre és az éjszakai órákra. Hogy előbbi vagy utóbbi időpontot fogja választani a csatorna az MI esetében még nem tudni, de az biztos, hogy a TV2 a Medium után a Medical Investigation-t is lenyúlta.

A sorozatot a cancel ellenére nem érdemes leírni, hiszen mégis csak megért 20 részt és az NBC 2 éve elég csacska módon lőtte le, hiszen az azóta az időpontban indított sorozatai sokkal alacsonyabb nézettséggel rendre besültek. (Ld. Inconceivable, Law and Order: Trial By Jury, The Book of Daniel, Conviction).

A Medical Investigation-ben, amely még a nyár folyamán műsorba kerül (tudatta velünk TV2-ős informátorunk) egy orvoscsoport próbál járványokat leküzdeni, azok forrására ráakadni és csírájában elfojtani a pánikot. A szereplők között ott van Neal McDonough (Boomtown), Keli Williams (The Practice), Anna Belknap (CSI: NY), Troy Winbush és persze a sorozatpestis Christopher Gorham… A sorozat egyébként megért egy crossover-t is a Harmadik műszakkal, ha az RTL nem csípkedi magát utóbbi hatodik, egyben befejező évadával, akkor jól le is fogunk maradni róla.

5 hozzászólás Ne habozz!

Mor Tuadh - 2006. 07. 05. 00:54

Szuper, már úgyis kíváncsi voltam rá :)

@kos - 2006. 07. 05. 00:55

a szőkének mi a neve? Buck az Elit Alakulatból

Mammut - 2006. 07. 05. 01:29

Wow! Egyik kedvenc sorim. Totális Outbreak fíling.

@kos: Neal McDonough

wellman - 2006. 07. 05. 10:54

Kira, mondtam en h a TV2 a kiraly ;) foleg h a Mediumot is megvettek! Mikor lesznek ezek tudja vki?

Lewis - 2006. 07. 24. 12:47

Ki ez a Tv2-ös informátor, mert szeretnék vele e-mailt váltani. Előre is kösz!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz