login |

Runaway (2006/07 Pilot)

2006. 07. 05. 13:25 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: pilot-mustra,

Nem is tudom hol kezdjem a szidást, mert itt bizony az lesz. Inkább nézzük mit vártunk tőle: 30%. Ennyire sokat!? Aztán a trailert látva az én érdeklődésem megzuhant nagyon erősen. És lám, igazam lett, legalábbis ezt a pilotot megtekintve én erre marhára nem leszek kiváncsi.

Nézzük csak mit tudhatunk meg: Apuka óvadék alatt szabadlábon, mert állítólag megölt egy lányt. De megszökik, mivel ártatlan és a családját is viszi, mert "valaki" megfegyegette, hogy elintézi őket is. De persze nem csak szökik a családdal, hanem az ártatlanságát is akarja bizonyítani. Már rágom a körmöm, de várjatok, jön a még izgalmasabb fordulat. Amint egy nyomra bukkanna "valaki" figyelmezteti, hogy ne is próbálkozzon. Húhaa.

Pár észrevétel: Terry Bauer továbbra is borzasztó képernyőn (mittomén mi itt a neve), a Mark Wahlberg hasonmás az azért az, mert a tesója, ja és a nagy hekkeléshez csak egy jó PDA kell, és a jelszót majd kitalálod, természetesen amikor dumálsz emberekkel akkor üt be a szikra. Ez már amúgy igazi terv, addig menekülsz a családoddal amíg ki nem találod a azt sem tudod hány karakteres jelszót. Végtére is csak több milliárd lehetőség van.

A két szülőről már szóltam, rajta kívül van itt egy tini lány, egy apa ellen lázadó coolsrác és egy marhára idegesítő kisgyerek. Meg pár felvázolt szerelmi szál meg négyszög meg.

Várjatok, azt még nem tudjuk az FBI miért üldözi ekkora erőkkel, mivel egy sima gyilkost nem szoktak ennyire szerintem. Szóval egy gyilkossággal még nem kerül fel valaki a most wanted listára. Már csak az kéne, hogy az alelnök lányát nyírta ki. Ehhe. Mert persze ő is ártatlan.

Azt viszont a készítőknek kellene tudni, hogy egy pilotba több kell mint egy nagy elriasztás. Például pár színész sem árt, meg izgalmasabb forgatókönyv.

A kérdés, hogy ezzel a gagyival mit akart a CW? Ennyire nem volt semmi jó pilot amire bólintani lehetett volna? Így nem fogják megszerezni az összes fiatalt, bár középiskola szál már itt is van, méghozzá eléggé felépítve, szóval valószínűleg sokat maradnak itt a "hőseink".

1 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2006. 07. 05. 16:48

holnap én is nekiesek a pilotnak, hátha rá tudok mutatni, hogy ez a sorozat lesz a 06/07-es évad gigahit-je:)

kíváncsi leszek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz