login |

Fuck The Emmy

2006. 07. 07. 00:56 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: nem besorolt

Ezt mondom én. Bár sorozatblog vagyunk, de ugyanaz mint az Oscar, itt is egymás politikailag korrekt szerszámát nyalogatják. Pedig a filmekért is odavagyok.

Nem arról van szó, hogy a jó pár kedvenc sorozatom kimaradt (pedig arról is, de elviselném) hanem most komolyan. Will And Gracenek ennyi jelölés? Ez a kegyelemdöfés gondolom, ide hallatszott ahogy Joe felhördült külhonban. Persze nem találtak a dráma forgatókönyvekhez sem jobbakat, így be kellett rakni kettő Grace jelölést is még ha a It's the end of the-t el is ismerjük valamennyire (Shield utolsó előtti rész, valaki)? Vendégszereplőknél Whitaker? Persze a BL kettőt is bejuttatott és a Vészhelyzetnek meg már semmi nem járna annyit rontotta itt a levegőt. Kiefer is megpihenhetne már és legjobb drámaszereplőnek valami normális arcot kellett volna még oda rakni.

Majd az osztogatásnál meglátjuk a pár tényleg megérdemelt megkapja-e (valószínűleg nem). És ha Gina Davis kap bármit is csak azért mert "első elnöknő" volt akkor nincs igazság a földön és Hillary indulni fog a választáson.

4 hozzászólás Ne habozz!

scrubs.hu - 2006. 07. 07. 11:53

elfogult vagyok, de:

ha egy sorozat kap egy jelölést a LEGJOBB sitcom kategóriában, hogy lehet az, hogy az összes többi kategóriában (amik valahol az alapanyagai a fentinek) egy darab sem jut neki???

Richie - 2006. 07. 07. 12:15

Mert John C. McGinley-n kívül senki sem érdemelné meg? /mellesleg ő is öt éve ugyanazt nyomja, de azt nagyon jól :) /

Samu_ - 2006. 07. 07. 12:42

Nos hát én is elfogult vagyok, ezért mondom, hogy szegény Jason Lee… A My name is Earl megérdemelt volna többet is, mint Jaime Pressly egyedüli mellékszereplős jelölése. Neki szurkolok, a sorozat meg majd tarol a második szezonnal. :-)

Izzie - 2006. 07. 08. 02:49

Mi az, hogy Hugh Laurie NEM kapott jelőlést?!?!?!?! Mi a fene… Oh, már az amerikaiak se tudják, hogy mi a jó… bár azért ez se igaz:D:D:D(House, M.D.)

Igen, elfogult vagyok Háúz doki bácsival kapcsolatban, de ez van:D:D:D:D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz