login |

Jericho (2006-07 Pilot)

2006. 07. 14. 19:45 - Írta: human

9 hozzászólás | kategória: pilot-mustra,

Namost én posztapok rajongó vagyok. Ezt csak így kezdetnek. Odavagyok a Postman és a Waterworld filmekért is, mind a 3 nagy Fallout játékot lenyomtam, igen, a Tacticsot is, mert egyszerűen jó volt a lepusztult épületek között lövöldözni. Ez a sorozat akkor sem jön be. Vicces, hogy továbbra is a full teljesen ZS mozis Jeremiah pihenhet a posztapok sorozat trónon, mert ez bizony nem dönti le róla.

Ezek a túlélők nem fognak a robbanástól lepusztult városokban mászkálni, mivel nem telt el annyi idő, hogy a sugárzás lecsökkenjen annyira. ezek a kisvárosukban fogják újrakezdeni az életet és a felvázolt konfliktusok annyira hidegen hagyják az ember fiát, pl engem, hogy az borzasztó. Mind a polgármester ellen hangulatot keltő öltönyös, mind pedig a bűnözők teljesen hidegen hagynak.

A sok papírmasé szereplő lavírozik a házak között én meg percenként ásítok és várom a végét. És még a robbanások sem vigasztaltak az elején. Annyit látunk, mint a promóképen a kissrác, az is gagyi. Ebben a BSG-től kéne leckét venniük.

És pedig nem a kisvárosi hangulat ellen vagyok, Everwood is tetszik meg minden, de ez az élet újrakezdés ez nem hozott lázba. Nyilván az alap témákkal egy évad simán fog menni nekik, csak én nem fogom nézni. Na elég ennyi. 3/10 mondjuk, és én kerülöm majd, jó messzire. ennél én bizony sokkal többet vártam, de azt hiszem ezzel vagyunk így páran.

9 hozzászólás Ne habozz!

Mx - 2006. 07. 14. 23:34

Kábé jah. De ugye milyen bosszantó? A témából milyen sok jó dolgot ki lehetett volna hozni és ez lett belőle :(

winnie - 2006. 07. 15. 00:11

nem leírni:)

kétféle sorozat van. az egyik magasan kezd és már csak lefele van út.

és van, amelyik bőven hagy felfejlődési lehetőséget;)

Human Insect - 2006. 07. 15. 00:40

hú, akkor 10 év múlva már lehet jó lesz

winnie - 2006. 07. 15. 01:10

ha odaáig elér, akkor tuti, hogy állat sorozat lesz. (10 évad, kamon – melyik sorozat éri meg:)

de asszem elég az entourage-val példálózni, aminek 8 rész elég volt, hogy jó legyen (nálam)

Hooligan - 2006. 07. 15. 17:08

Habár én egy picit többet vártam, de szerintem még így is bőven nézhető. Habár nem volt egy jó pilot… (főleg a Lost, Pb…etc sorozatokhoz képest)

A színészekkel nekem nem sok bajom van, van egy-két ismerős arc is. A sztori kissé klisés, rengeteg alkalommal dézsa vúúú érzésem volt (most nem az atombombára gondoltam :).

Sokminden bennemaradt, remélem még azért lesz belőle valami. Én mindenesetre végignézem, időm lesz, remélem cancel meg nem.

5/10

Mx - 2006. 07. 18. 13:48

Hát őszinte leszek, én ennél sokkal többet vártam. Az alapötlet nem rossz és hordoz magában elég sok lehetőséget, és a pilotban apró megmozdulások utalnak is rá, hogy talán, majd lesz ebből valami, de ez így önmagában nagyon kevés. Az adott epizód drámája sem hatott meg. Úgy érzem, hogy egy mondhatni hatalmas főszálra telepedik rá egy teljesen másodrangú aktuális epizód-sztori, ami még eléggé klisés is. A színészi játék nem vmi nagy szám, a párbeszédek sem hatalmasok, de azért egy két jól kidolgozott rész található benne. Úgy veszem észre, hogy a hangsúlyt a karakterekre fektetik, ez kéne hogy vigye a sorozatot, azonban ez komoly gyengesége lesz a sorozatnak, ugyanis a karakterek nagyrésze unszimpatikus és sekélyesen kidolgozott. Maga az alapsztori miatt még belenézek további epizódokba, mert változatlanul reménykedek benne, hogy a készítők kihasználják az alapszituban rejlő potenciát, de ez a pilot inkább elvette a kedvem a sorozattól, mint meghozta. Tipikusan olyan sori, amiből most vagy lesz vmi vagy nem. (gyanús a “vagy nem” :( ) Ennek megfelelően a ratingje:

5/10

jay zeee - 2007. 02. 11. 09:48

hyllo mindenkinek! Lenne egy kerdesem a filmemkapcsolatban… vagyis nem tudja vki hogy hany resze van eddig kiadva?

szucsitg - 2007. 02. 11. 10:16

pontosan 11et adtak le. folytatás: febr 21én, szerdán. valszeg továbbra is 8pm ET, cbs.

jay zeee - 2007. 02. 19. 16:10

koszkosz

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz