login |

Pilot: Brotherhood

2006. 07. 18. 10:51 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: pilot-mustra,

Kicsit csalok, hogy csak a második rész után írok, de így már könnyebben döntök, meg annó a múlt héten winnie egész jól összefoglalta nektek, hogy mi a dörgés. Ez a sorozat könnyű szívvel csak a szervezett bűnözéssel foglalkozó filmek és sorozatok rajongóinak ajánlatos. Emlékszem a Maffiózókat (nem kerülheti el a megemlítést egy BH kritikában sem) az indulásakor azért éltették, mert nem veszi vérkomolyan magát. Hát a Brotherhoodnál nem ez a helyzet, ezt bizony nem viccnek szánták a készítők.

Az alapfelállás szerinty van a politikus Tommy Caffee, akinek a bátyja 7 év után visszatér a “Hill”-re. Egy a gond, ez a bátty bizony bűnöző. Na, nem mintha a politikusék oldala olyan “hú, de makulátlan” lenne. A szép MILF-felesége megcsalja és maga a politika is egy mocskos műfaj, mindenki összekoszolódik a sok háttérben buherálásban.

Az a helyzet, hogy ez a sorozat is megvenne kilóra, ha az arány fordított lenne, mert jelenleg bizony a politikus Caffee-t látjuk többet a képernyőn, pedig a bűnöző Michael ismételt csúcsra törése még talán érdekelne is, mellesleg őt a faarcú Jason “Lucius Malfoy” Isaacs játssza egész jól és láthatóan kész tervvel érkezett vissza a környékre.

Az erőszak néhol tényleg öncélú, és remélem a feleség viszonyából is kihoznak majd valamit, de ez így most hirtelen kevés. Talán majd a végén, egyben megnézve üthet valamennyire, de erre már nem nagyon gyúrhatunk, mert addigra elkezdődik a nagy tévék uralkodása az őszi tévés évadban.

2 hozzászólás Ne habozz!

Gaben - 2006. 07. 18. 15:37

én egyelőre az első rész feléig/háromnegyedéig bírtam, és kétlem, hogy egyhamar újra bekapcsolom.. remélem a the black donnellys jópár fokkal izgalmasabbá tudja majd tenni az ír gengsztermiliőt, mert ez a BH egyelőre totális unalom.

TorrenteXY - 2006. 07. 18. 23:20

Én a Mafiózókba is néha belenézek, de annyira nem köt le, meg előlről megnézni macerás és drága.:)
De ez a BH szerintem jó, így a nyári uborkaszezonban teljesen elfogadható kis bűnözési pótlék, míg újra meg nem nézem a Keresztapa Trilógiát, vagy a Casinót.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz