login |

The Angriest Class

2006. 07. 18. 20:30 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: pilot-mustra,

Asszem a két pilotot lezavarom így egyben, annyira gyengék voltak, hogy többet nem is érnek.

Angriest Man In Suburbia: Az erősebbet vettem előre, de ennek ugye még nem is biztos a sorsa. Lehet csak ennyit látunk belőle tényleg, amit annyira nem is bánnánk, mivel még ez is oltári gyenge volt. Főszereplő hapsi NY-ből a kertvárosba költözik. Feleség és gyerek is van már és az asszony dolgozik, a hősünk meg vigyáz a gyerekekre és ápolja a kapcsolatot a többi szülővel. Az alapötlet szerintem még el is megy, és az a helyzet, hogy amikor beborul az agya azon még nevetni is lehetett. A többi, a körítés az ami nem jött be. 4/10.

The Class: Egy szar ötlet, szarul kidolgozva szar szereplőkkel, bár a darkos csaj klisé de bejön. A joeyból Alex is itt tűnt fel, és a többi klisét is gyorsan előrángatták. Amúgy egy osztálytalálkozó a kezdet, amit az egyik csávó szervez a csajának az évfordulójukba. És a klisémonszterek el is mennek rá. Az azóta meleg szépfiú, az anyjával élő jófej, az öngyilkosjelölt aki összejön a boldogtalan csajjal, és elüti, a poént. Mert az bizony nem került a pilotba egy se (korházban pihentek), míg az angriest-en tudtam 1-2-t kacagni, addig itt nem. Asszem alapkövetelmény lesz lassan, hogy poén nélküli sitcom pilotot gyártsanak. Gyorsan cáfoljon meg valami kiszivárgó cucc. 2/10.

Eddig bizony siralmas a helyzet sitcom felhozatalból. Vajon mennyi ideig fogjuk siratni a Kitchen Confidentialt, mert egyelőre egy újonc sem csókolhatná meg még a lába nyomát sem.

6 hozzászólás Ne habozz!

TorrenteXY - 2006. 07. 19. 00:02

Eddig se nagyon néztem szitkomot, akkor ezután se fogok. Hol vannak a régi nagy sorozatok amiken oda-vissza sírva röhögtem?! Son Of The Beach, Married With Children, vagy a klasszikus angolok?! Egyedül az Earlt néztem ezéven, azt is addig, amíg át nem csapott nyálba. Komolyan egy House-on vagy DH-n többet nevetek mint egy mai komédián. Ez már tényleg vicc.:)

Human Insect - 2006. 07. 19. 00:05

felnőttél, de nézzél Scrubsot, és az még fut is.

Mor Tuadh - 2006. 07. 19. 00:42

Torrente: és a How I Met Your Mother?
az szerintem nagyon jó kissitcom, rengeteget nevettem rajta :) főleg az utolsó részen :)

Paulusz - 2006. 07. 19. 09:17

HIMYM nagyon erősen indult poén fronton, de a szilveszteri epizóddal kezdődően olyan mélyrepülésbe kezdett, hogy az már fájt. Az egy igazi nyáltengerbe csapott át valamiért.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy az amcsik ezekre izgulnak. :\

zorrobomber - 2007. 01. 24. 13:09

bizony, en nezem a classt, es szerintem mostanra megelozte a himym-t…bar teny hogy meg most is csak egy unatkozom delutan berakok vmit kategoria, de annak jo

Oziris - 2007. 03. 23. 02:39

zorrobomber véleményével tökéletessen egyetértek!
simán van olyan jó mint a How i met ,csak az első rész igen lapos!De beindul!
Én mind2 sorit nagyon bírom!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz