login |

Termel a SciFi Channel

2006. 07. 21. 13:09 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: hírek

Csak rendeli és rendeli és gyártja és gyártja a sorozatokat. Kérdés persze, hogy melyikből lesz végülis széria, de az eddigi SG – SG:A – BSG trió mellé ugye belépett most az Eureka (Snake üzeni, hogy csak 10 percig bírta, így új áldozat után néz:), valamint januártól belép a Dresden Files, valamint a Painkiller Jane. Plusz, ugye még szó volt anno a Caprica-ról, ami a BSG előzménysorozata lenne.

Akinek pedig mindez nem elég, annak egy kis felsorolás. Bár az Outpost, mely a Föld első bolygóközi kolóniájáról szól csak minisorozatnak van tervezve, az összeesküvésközpontú Devil's Advocate már igazi sorozatnak, ahol is az Earth: Final Conflict írója elénk tárja egy teológia professzor történetét, aki belemerül titkos társaságok, vallásos szervezkedések és genetikai kutatások világába és egy kis csapattal bizonyos események magyarázatát (természetfölötti vagy sem?) keresi.

Ben Edlund, a The Tick című képregény alkotója egy Witch Doctor című dramedy (dráma + komédia) ötletével állt elő, melyre a csatorna rábólintott. A sorozatban egy haldokló ember keres gyógymódot betegségére és így találkozik egy csodás, gyógyító erővel rendelkező orvossal, akinek megkapja az erejét, amivel az evilágon túli világot is láthatja. Ezen természetfölötti képességgel elkezd olyan embereken segíteni, akikre már az emberi gyógyszerek hatástalanok.

És végül a Stoner egy olyan világ Los Angeles-ében játszódik, ahol a szuperhősök jelen vannak és ők a hírességek, nem pedig a színészek. Egy átlagos emberről (főhősünkről, naná) hirtelen azt kezdik hinni, hogy ő is szuperhős – neki pedig döntést kell hozni. Felfedi a valóságot, hogy nem rendelkezik szupererővel vagy pedig éli a szuperhősök menő életét és megpróbálja elkerülni a munkahelyi balesetekkel járó halált.

4 hozzászólás Ne habozz!

Mor Tuadh - 2006. 07. 21. 17:00

Szuper! Arról lehet már valamit tudni, hoy kb. mikorra tervezik őket?

Nekem ez a Stoner tetszik a legjobban :) olyan téma, amiből egy jó csapattal rengeteget ki lehetne hozni.

Tommy - 2006. 07. 21. 18:44

asszem, ez nektek is szól…

http://avasarlo.blogter.hu/?post_id=60973

Roll - 2006. 07. 21. 19:42

Jó hír, hogy ennyi scifi közül lehet majd csemegézni. Kedvenc műfajom, gondolom nem vagyk egyedül ezzel.

Monana - 2006. 07. 22. 13:52

Hmmm Snake feladta :(,remélem azért találtok neki vmi izgalmasat

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz