login |

A Nobody’s Watching helyzet

2006. 07. 22. 17:15 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: nem besorolt,

Az a helyzet, hogy ez a pilot nem volt annyira jó, hogy berendeljék. Persze sokkal rosszabbak is kerülnek képernyőre, de ha már egyszer elvetették, akkor úgy is kéne maradjon. De nézzük a számokat. Az első része a videónak part1-nak van jelölve, mindenhol úgy linkelték, hogy mind a 3 látszott, mégis csak az emberek harmada ment tovább a második 10 percre. Azaz az első részt 300e nézte, a part2-t pedig 100e. Azért ez durva, de ha feltételezzük, hogy 50e nem is fogta fel, hogy van folytatás (végtére is a part 1-2-3 mi mást jelölhetne ugye, és playlistben is a part 2 jött utána a youtube oldalon) akkor is 50%os csökkenés. Ami kurvasok.

Van egy olyan érzésem, hogy ha a berendelt részek megbuknak, akkor tökéletes indokok lesznek arra, hogy a neten levő nép hangját figyelmen kívül hagyhassák.. méghozzá úgy tűnik jogosan. 

4 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2006. 07. 22. 20:46

nekem nagyon tetszett az egész. nem az a hillarious fajta volt, de insider eléggé.

User - 2006. 07. 22. 22:21

> Van egy olyan érzésem, hogy ha a berendelt részek megbuknak, akkor tökéletes indokok lesznek arra, hogy a neten levő nép hangját figyelmen kívül hagyhassák.. méghozzá úgy tűnik jogosan.

Arról az apróságról nem is szólva, hogy aki neten meg is nézi, az nem biztos, hogy fix időpontban is hajlandó lesz leülni a TV elé. Különösen, ha a csatorna elkezd összevissza variálni az időpontokkal, ahogy ez már mással megesett….

Imurai - 2006. 07. 23. 00:56

Nekem tetszett, sztem egyszerűen nem kíváncsi az emberiség erre az insider témára. Lisu Kudrow, ugye…

kd - 2006. 07. 23. 01:09

Nekem is nagyon bejött az egész, meg is néztem háromszor (kivételes dolog!), a karakterek jók, a csavar tetszik, 6 érdekes rész van benne mindenképp.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz