login |

Aquaman pilot (nem rendelték be)

2006. 07. 28. 19:00 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Mi lenne az alapötlet? Fogjunk pár bomba csajt a fiúnézők kedvéért és fogjunk pár kidolgozott testű fiatal csávót a lányok kedvéért, és dobjuk be őket a vízbe. Ez eddig rendben is van, főhősünk üzlettársa csaj jött be nekem legjobban, de ez egyéni preferencia.

Na most, ha csak bedobjuk a sok embert a vízbe az nem lesz elég. Én nem ismerem az Aquman az alapjait, képregényt se, úgyhogy csak amit láttam arról lesz szó. Szóval a sok vizes fiatal és jó fej köré kerítsünk valami rejtélyt. Hm, mi lenne ha a Bermuda háromszög körül bonyolódna? De várjunk csak, az nem elég, legyen benne Atlantisz is, az elég new wave shit. Na jó ez melléduma, mert ha van képregény alap, akkor valószínűleg ez adott volt.

Na mindegy. Szóval fogtak sok fiatalt, meg egy nagyobb nevet is (már amennyire nagyobb név egy Ving Rhames, én azért felfigyelek rá, a Kojak buktája ellenére is) meg egy csávót akinek sosem tudom megjegyzeni a nevét, de a múltkor is baja volt már a Bermuda háromszöggel, legalábbis szerintem ő szerepelt a Triangle-ben is, aki itt most Aquaman nevelőapját játssza.

Nem csűröm már sokat, ne aggódjatok. Ebben a pilotban bizony volt tinisorozat potenciál. Nem azt mondom, hogy tetszett, mert nem tetszett, viszont itt lehetett volna valami nézhető, akár idővel. A pilot alapján én sem rendeltem volna meg, kábé újra kéne forgatni, hogy jó legyen. 1-2 dolgot kihagyni, pár színészt rávenni, hogy próbáljon meg színészkedni, az effektekbe kicsit több pénzt és nem olyan hirtelenül vágni. Szóval értitek, néha teljesen furán történtek a dolgok, például a szirénnel. És vazze, ennyi közelit nem kell mutatni, főleg ha a főszereplők többsége nulla színész.

Értékelésnek egy 3/10 talán, a pilotot látva megértem, hogy ezt így nem kérték. A leglazább szöveg pedig már a trailerben is bennevolt.

5 hozzászólás Ne habozz!

Mx - 2006. 07. 28. 22:37

Fú, de egyre jár az agyunk! Szóról szóra ezt gondolom én is a pilotról. Pedig a trailer nagyon felcsigázott. De ez így nem sok minden. Abszolút “mű” hatása volt az egész shownak. (vagy inkább mú?)

btw A főhösünk üzlettárs-csaja nálam is nagyon nyerő :D

AgentJoe - 2006. 07. 28. 22:58

Namost, ennek van köze az Entourage-hoz? 8)

Mor Tuadh - 2006. 07. 29. 01:41

Igen igen igen. Attól a csajtól én is dobtam egy hátast. Gyönyőrű arc, kedves mosoly, csinos test, és olyan hasa van…. :) nyamm nyamm

A bermuda vonatkozásról semmit nem tudok, de Atlantisz adott volt a képregényből, ez biztos.

Nekem viszont veletek ellentétben bejött ez a Pilot, bár vannak hiányosságai. Szóval most bánkódok ezerrel

sixx69 - 2006. 07. 29. 12:17

Lou Diamond Philips lenne az apuka, és a pilot valóban gány…

Mammut - 2006. 08. 01. 11:17

Hát, nekem bejött a pilot, elég jól illik a comicok storyjába is, szóval nem volt bajom vele. Ving Rhames meg rulzik!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz