login |

Friday Night Lights (2006-07 Pilot)

2006. 07. 31. 12:05 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: pilot-mustra,

Én is azok közé tartozom akik számára közömbös az amerikai foci, ezt a sorozatot mégis élveztem. A pilot rész erőteljesen rendben volt, hangulatilag. Kezdve a napok kiírásától a kisvárosban való kocsikázásokon át, egészen a zenéig. Robbanások az égen, legalábbis párat felismertem, azt hiszem, a többi is olyasmi lehet. Még mielőtt folytatom, csak annyit, hogy én nem láttam a filmet.

Az persze látszik, hogy közel sincs annyi pénz rá, mint egy Minden héten háborúra, vagy egy Emlékezz a Titánokra volt (ez főleg a pályán játszódó jeleneteknél érződik). De mégis jó, amit látunk. Az a hangulat, ami ebben van. A kisváros, és lakóinak egyetlen kitörési lehetősége. Ahogy az edzőt győzködik az öregek, akik mindent jobban tudnak. Ehh.

Ami kicsit nem tetszett, az a túl sokat imbolygó kamera. Vagyis csak pár jelenetnél volt zavaró. Meg ez a dokumentum érzés néha. Az is baj kicsit, hogy ennyire kiszámítható volt az első rész. Így megmondtam mi lesz a meccsen. Mégis hatott, de komolyan. Talán az a gitár.

Az értékelésem egy 7/10, de kötve hiszem, hogy ezt 22 részen át lehetne tartani. Azért esélyt biztosan kapni fog tőlem. Ez a pilot egyszerűen egyben volt.

2 hozzászólás Ne habozz!

maniakus - 2006. 07. 31. 15:08

szerintem febuárig biztosan fog menni, már csak azért is, mert addig tart az nfl, fél amerika ilyenkor megbolondul, és amiben tojás alakú van, arra rátapad.

artanis - 2007. 03. 13. 00:34

a 2. rész azért ütött, ott már nem volt kiszámítható:), meg még 1-2 részben is másképp alakulnak a dolgok a vártnál, mondjuk úgy is állami bajnokok lesznek:DDD

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz