login |

Vanished és Kidnapped (2006-07 Pilotok)

2006. 08. 17. 19:46 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: pilot-mustra, ,

Az a helyzet, hogy ezt a két sorozatot szerintem felesleges lenne külön tárgyalni, annyira hasonlítanak, hogy nem is értem a FOX-ot mit gondolt, bár beelőzte a Kidnappedes csapatot legalább a bemutatóval.

Nem sokat húzom ám az értékelést részt, egy hangyányival nálam a Kidnapped jött ki jobban, de még az is nagyon kevés volt. Amikor indult a Vanished akkor még reménykedtem, hogy üti a Kidnappedet, annyi helyről nyúltak, például Las Vegasos kamerába mászás, meg mittom én még, az egész egy másolat volt, de attól még lehetett volna szórakoztató. Hát nem lett, mindegy, úgyis lesz mit nézni, legalább megúszok pár órányit.

Mert bizony egyik sem esélyes arra, hogy hosszabban fektessek bele időt, de a Kidnapped még kap 2 résznyi esélyt valószínűleg, mivel abban volt több akció, és a főszereplő “megoldóember” jó fejnek tűnik, meg a nigga FBI-os csávó is. Meg abba valami kis hangulat is került, de nem sok.

Vanished: Egy szenétor feleségét elrabolják, de persze nem ilyen egyszerű az ügy, és sok minden kiderül már a pilotban is. Nagy összeesküvés lesz itt, és volt benne tipikus fekete kocsi elhajt és onnan fotózzák ügynökeinket jelenet. húúú. Ami miatt ez nálam hasal, hogy az egészet az ultragagyi érzés hatja át. A másik eltántorító pedig az FBI ügynök személye. Várjatok, itt egy kép róla amin épp komoly arcot kéne vágnia, tiszta Aston Kutcher light. A pilotnak egy 4/10 ha jár részemről.

Kidnapped: Gagyi B akciófilm hatás, de a Vanishednél jobb azért. Ez jut róla eszembe elsőnek. Meg hogy egy gyereket elrabolnak, valami fontos emberét. Mivel az Alias leköszönt, a Prison Break eddig nem lövöldözős akció, a 24 meg csak januárban jön a non-stop évaddal, kell valami akciósorozat. Ez lesz nekem a Kidnapped (az Unitot majd nyáron egyben megint, úgy döntöttem), remélem. Itt is van természetesen valami nagy összesküvés, és viszonylag jó színészek. Egy 6/10, és halvány remények, hogy ebből valami kisül.

Én személy szerint nem sok esélyt jósolnék a Vanishednek, ami hétfőn indul a FOX-on, de ez a jósolás tulajdonképpen csak személyes tipp. Én ezt be sem rendeltem volna a pilot alapján. A FOX kisérletezgető kedve erősen csökkent idénre, eddig legalábbis úgy tűnik. Ebben az évben az NBC húz lapot 19-re.

1 hozzászólás Ne habozz!

krumplicukor - 2006. 08. 20. 21:13

Hé már, az a vanished-es FBI ügynök Gale Harold aka Brian a Queer as folksból. A magam részéről csak miatta adok egy esélyt ennek a sorozatnak, ugyanis csajoknak kötelező a pasi:)))) /És egyáltalán nem hasonlít Aston Kutcherre, ezt a képet gyorsan kérem elhessegetni magunk elől:)))/

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz