login |

Az a bizonyos 14 másodperc

2006. 08. 18. 15:31 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: elmélkedés, hírek

Egye fene, mivel van videó én is beállok a csordába és írok az esetről:) Hümmögtünk az Emmy-díjak Oscar-izálódása kapcsán már (én itt, human meg emitt), arról, hogy hiába a beharangozott reformok, továbbra is szinte mindehol a tipikus arcok kapták a jelöléseket, pofára és névre mentek a nominációk és a kvázi outsidereknek semmi esélye nem volt. Nemrég pattant ki azonban a legnagyobb sajtóvisszhangot kiváltó jelölés – mai baromi érdekes, hiszen a sajtó most osotorozza a jelölőket, hogy miképpen kaphatott Ellen Burstyn 14 másodperces jelentéért jelölést, és azzal vádolják a szavazókat, hogy nem is látták a filmeket (nem meglepő), de hát a médiának is jó időbe telt amíg eljutott egyről a kettőre és felfedezték, hogy itt valami nagyon gázos.

Egyébként Ellen Burstyn jelölése ez a kakukktojás, amivel jól lejáratta magát a jelölőbrigád. A legjobb mellékszereplő filmek ill. minisorozatok kategóriában történt az eset, a film pedig az HBO Mrs. Harris-e. Ezen a linken lehet megnézni azt a két snittet, amiben szerepelt a legnagyobb amerikai tévés díjra jelölt hölgy. Egy 9 és egy 5 másodperces részletben beszél interjúszerűen a kamerában, mint az egyik főszereplő volt szeretője. A karakterét, a nevét soha sem említették meg a filmben, amit mond annak kvázi semmire nincs kihatása, csak egy kedves cameo, meglepetéssztár volt. Durva, nem?

A jelöltek teljes listáját itt találjátok meg. A díjkiosztóra augusztus 27-én kerül sor és az AXN élőben fogja közvetíteni.

7 hozzászólás Ne habozz!

Jamesch - 2006. 08. 18. 20:05

mekkora szar

Lyan - 2006. 08. 18. 20:23

Eddigse méltattam nagyra a gárdát, így meg csak röhögök…

jessy - 2006. 08. 19. 00:51

szánalmas egy brigád az biztos

Gabee - 2006. 08. 20. 19:45

A Requiemben jó volt az öreglány, biztos azért :)

JimmyL - 2011. 09. 17. 21:36

Azert itt akad egy csusztatas…

Ellen Burstyn a 14 masodperccel CSAK JELOLEST kapott, nem dijat. Dijat attol fuggetlenul, 3 evvel kesobb, egy masik jelolesevel kapta.

‘Burstyn’s own reaction ranged from initial silence to comments such as, “I thought it was fabulous. My next ambition is to get nominated for seven seconds, and ultimately I want to be nominated for a picture in which I don’t even appear,” and “This doesn’t have anything to do with me. I don’t even want to know about this. You people work it out yourself.” ‘

winnie - 2011. 09. 17. 22:38

jimmyl: jogos!

winnie - 2011. 09. 17. 22:38

huhh, a végére kéne egy kommentek alapján összeállított tippsor, hogy az vajon, hogy szerepelne:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz