login |

Prison Break: kezdett a 2 . évad

2006. 08. 25. 13:57 - Írta: winnie

353 hozzászólás | kategória: merre tovább,

Nyugi, no spoiler azoknak, akik nem látták még a második évad premierjét, de ismerik az első évadot. (A kommentek viszont spoilerövezetnek számítanak!)

Hát, igen. Az első évad végeztével óhatatlanul is előkerültek azok a hangok, melyek azt mondták, hogy a Prison Break számára innen már csak lefele vezet út, mivel az első évadot képtelenség überelni – én próbáltam arra az álláspontra helyezkedni, hogy ha felfele nem is fog elmozdulni a sorozat, a szintet meg lehet tartani, hiszen nem véletlenül volt akkora siker pár évtizede a Szökevény is, amiből filmet is forgattak később. Vagyis a menekülős műfaj életképes.

Nyilván mindenkinek van véleménye a második évad szezonnyitójáról, engem az érdekelne, hogy vajon kik lesznek többségben. Azok, akik kitartanak a karakterek mellett, akik szerint ütősen sikerült a premier, akik szerint Bill Fichtner végre odapörköl az elítélteknek, akik megsüvegeliik az idénynyitó “Úúú, bazz!”-pillanatát – vagy azok alkotják majd a nagyobb tábort, akik lemondanak a sorozatról, mert nem tetszik az irány, amelybe halad, mert inkább törődnek a hitelességgel, mint a szórakoztatás faktorral, mert szerintük béfilmbe megy át a sorozat, mert logikátlannak tartja az eddig szépen felvezetett sztori folytatását?

Részemről okés volt, nem százas, persze, de simán nézhető és kíváncsiságfelkeltő volt a premier, marad a heti fix adagolásban. Kíváncsi leszek, hogy el fognak-e bírni a sok szállal a készítők.

353 hozzászólás Ne habozz!

drobee - 2006. 08. 25. 17:04

Elindult a valóságtalanság lejtőjén a sorozat az biztos, de ha észnél vannak a készítők akkor a további részekben ezt arra használják fel hogy egy hatalmas durranás kerekedjen belőle. Reménykedem…

c3po - 2006. 08. 25. 17:15

részemről sem le, sem felfelé nem mozdult a sori, ezen rész alapján, marad a topkategóriában. valóban más irányba kezdenek menni a dolgok és ebből lehet jó sztorit csinálni. a 2×01 szerintem simán volt olyan ütős, mint az első évad többi része, sem jobb, sem rosszabb nem volt, hozta a szintet. egyedül T-Bag zavart bele nekem egy kicsit a képbe, hogy hova a faszaba szaladgál már kéz nélkül, rég el kellett volna már véreznie. nem, mintha nem tetszene a karaktere, csak ez már nagyon irracionális. egyébként frankó, remélem színvonal megmarad az évad végéig.

seven - 2006. 08. 25. 17:17

szerintem 10/6os rész volt..(1. évados részek többésge olyan 10/8.5)
több hibája volt:

utolsó résznek úgy lett vége, hogy éjjel volt, zsaruk egyre közelebb kerűltek a rabokhoz, helikopterek, kutyák, etc, s2e1 meg úgy indul, hogy nappal van, helikopter sehol(állítolag tankolnak.. aha 8 órán keresztűl).. és Bellick habozása a lövéssel se rá vall – nagyon gázul oldották meg a készítők az átvezetést.

amugy rendben volt a rész, de picit nevetséges, hogy mahone ilyen könnyen rájön mindenre.

TorrenteXY - 2006. 08. 25. 17:33

Nekem most az jönne be, ha szétdobnák a szálakat, és mindegyikét külön követnénk, és néha Lost-szerűen egybevágnának!:D
Az tényleg lol, hogy pont azt a tetkót fejti meg a rendőr krapek, amelyik éppen a cél. Remélem nem lesznek ennyire durva véletlenek.
Szuerintem innen sok irányba mehet, és bár nem lesz az a nagy feszültség mint a börtönben, simán maradhat az egyik nagy kedvencem!
4-5. részre úgyis kiderül hova futnak a szálak, érdemes-e mindig nézni, vagy hanyagolgatni.

Alice - 2006. 08. 25. 17:35

Még én se spoilerezek.
A szezonnyitó számomra vegyes, teccett is meg nem is. Voltak gagyi részek, sőt óriási klisék, de ezeket többször sikerült ellensúlyozni a meglepetés erejével és egyebekkel :) Az új ügynök abszolút nem szimpatikus, sem mint színész, sem mint karakter, de hát sosem bírtam szegényt (bocs Bill).
Abbahagyni semmiképpen sem fogom, lássuk mi lesz ebből. Hajrá PB!

nolan - 2006. 08. 25. 17:53

a b-tervvel lecsúsztak a b-kategóriába…menthetetlenül nagy baromság, de jó társaságban élvezetes kiröhögni őket és a készítőket. 10/3

saco - 2006. 08. 25. 18:16

Hát nekem elég vegyes érzelmeim vannak a szezonnyitóval kapcsolatban. Nem nagyon szeretem Bill Fichtner-t, sőt egyenesen ellenszenves :P Bellick sokkal jobban illik a sorozatba, mint ellenfél, bár a habozását nem értem, amikor lőnie kellett volna :)

Azon gondolkodom, honnan szedték vajon a képeket a tetkóiról ? :)

Azért nem hagyom abba :) hajrá PB!

iceshark - 2006. 08. 25. 18:35

Én is kitarok a sori mellett, nem mondom teljesen átalakul, de mégis van benne fantázia.
Egy nem tetszik nekem se T-Bag rohangászása. Már a z S1 bef részében sem értettem hogy képes rohangálni, de ha hozzávesszük a kb 6-8 órás időtaramot(s1 éjszaka s2 nappal) akkor már hihetetlen kategória a nem vérzek el, na meg az álatdoki meg majd visszarakja ha-ha-ha na ne már paródia lesz a pb-ből vagy mi. Végül is tetszett, de az utóbbitól fogom nem nézni ha továbbra is ilyen hülyeségek lesznek benne.

Lacika - 2006. 08. 25. 18:41

SZerintem ez az első rész pont olyan lett mint az előző első rész. (Magyarán a pilóta) Abban se volt semmi cliffhanger csak figyelemfelkeltés. Itt is ez van. Majd a második résznek tutira úgy lesz vége, hogy egy hétig téphetjük a hajunkat.

Amúgy kedves fikázó pajtások:Ha nicns b terv akkor mit néznénk ? Azt hogy hogyan kapják el őket ? Na akkor fanyaloghatnátok igazán…

Tery - 2006. 08. 25. 18:57

Nekem Veronica meggondolatlan hozzáállása volt érthetetlen az epizód végén. Igaz, hogy ütős lett emiatt az epizód, de azért ha egyet megtanulhatott az első szezon eseményeiből az az, hogy ne bízzon senkiben. Az is fura volt, hogy Terence-t most más színész játszotta.

Abba nem fogom hagyni a sorozat nézését, de jó lenne, ha a színvonal legalább nem esne.

c3po - 2006. 08. 25. 19:07

Amit, a 2×02 bemutatójában mutatnak, az alapján ott is lesz néhány igencsak izgalmas jelenet, ami egyben kicsit értelmetlennek is tűnik, de azért remélem, hogy nem fog elmenni a vicc kategória irányába, ahol mindenféle hihetetlen baromságot megpróbálnak beadni a nézőknek.

@kos - 2006. 08. 25. 19:24

sztem nem kellett volna elvarrni így a veronica szálat, jobb lett volna a no térerő megoldás

BlaiSeCT - 2006. 08. 25. 19:32

Spoiler

Várható volt az, ami Veronica-val történt. Igazából ha kiviszi Steadmant, akkor vége az egésznek. Így marad a pénzkeresés + b szökési terv + Steadman keresése. Azután ők is benn ragadnak a házban, és Scofield valahogy kivisz onnan mindenkit. Az új ellenfél ott van a szeren, így már nem csak a nyer erő, hanem a logika és ész is kergeti a szökevényeket. T-Bagről meg annyit, hogy ha valóság kell, ott a National Geographic… :D

Nekem tetszett a szezon start, így tovább!

Lui - 2006. 08. 25. 21:39

Nekem is nagyon bejött volt pár “gyah gecc” pillanat bár nem annyi mint z első évadban :D

Fel sem tűnt hogy az s2-ben már nappal van, sem az hogy 6-8 órája kéz nélkül rohangál T-bag sem az hogy az új nyomozó olyan “könnyen” megfejti a tetkókat. :D

Itt látszik hogy az élményért nézem (ahogy sztem sokan) és nem érdekel akármilyen idióta is néhol a sztori (olvasgatom itt a hsz-eket és télleg sok igazság van benne..)Egyszerűen szeretem ezt a heti 45 percnyi izgalmat és kiszámíthatatlanságot a történet alakulásával kapcsolatban,akár benn vannak, akár kinn rohangálnak. Nálam továbbra is a TOP 3-ban van :)

Mondjuk a Veronika-s jeleneten kicsit meghökentem milyen.. öö hogy is mondjam “nemes egyszerűséggel” és hirtelen történt.. Én már arra is gondolok h M. Scofield rakatott pár felesleges, félrevezető tetkót is a testére hogy megnehezítse az utánuk folyó kutatást.. Lehet túlkombinálom.. :D De alig várom már hogy szerda legyen és nézhessem felirattal :D

levee - 2006. 08. 25. 22:41

Szerintem eddigis eléggé B-feelingje volt a sorozatnak, csak úgy, ahogy a 24-nek is, de kellemes kis hangulat ez, higgyétek el. Én anno a premiert is már január óta vártam (az első hírek után) és sok mindent kitaláltam előre, hogy majd biztos így lesz. Számomra már a 14. résztől más lett a sorozat (kicsit csalódás volt várni annyi hetet az eredeti rendelésen felüli részekért) kicsit csalódott lettem a flashbackes epizód után, véleményem szerint kicsit hülye íze lett a sorozatnak, de aztán valahogy a végére újra beindult és helyreállt. Nem izgultam rajta a végén, de megvolt a késztetés, hogy nézzem, és ez a második évad szezonnyitója után is megmaradt. Meglepetés volt, hogy olyan irányban ment tovább a sorozat, amiben vártam, és ezek után biztos érdekes lesz a sztori is. A magyar cím pedig tökéletesen illeszkedik, ha majd megszöknek az továbbra is szökés marad ugyebár. Kiváncsi leszek azért, hogy a börtönben lesznek-e még szálak. Nekem tetszene valamiféle visszatérés a Fox Riverbe :)

Nem tudom hány évadig lehet ezt húzni, de lehet hogy én unnám már egy negyedik-ötödik után. Remélem az alkotók is végiggondolják majd hogy lehet továbbvinni, persze tudom, hogy ez egy gonosz pénzes világ, és amig van nézettség, addig rendelés is lesz… szóval előre sajnálom már a szériát…

prisonbreak - 2006. 08. 26. 01:58

Klisék, hibák . . . az első évad is tele volt ezekkel . . . ezek ellenére tetszik, elfogult vagyok? Biztos.

Egyáltalán nem hiszem, hogy csökkeni fog a színvonal a második évadban. Korábban tartottam ettől, de az első rész megnézése után, már kezdem azt gondolni itt valami nagyon jó kezdődik :)

Tetszik a fényképezés, a vágások, hihetetlen jó az atmoszféra ami átjön a képernyőn. Michael gizdább, mint eddig bármelyik részben. Lincoln pedig keményebb, mint bármikor. Nagy B, és? Imádom.

Nézzétek meg a következő rész előzetesét, azt hiszem szét fog minket törni a PB :D

Ervin - 2006. 08. 26. 11:56

szerintem volt legalább olyan jó, mint az első szezon. annak az első 14 része nem is tetszett, azért néztem, mert nem akartam abbahagyni, és a 15-16 környékén lett igazán jó.
nos, ez minimum olyan jó volt. bár tőlem mindenki azt mond amit akar, az s01e22 utáni hőzöngést kicsit blődnek tartottam (“cancelezem, mert szar lesz”).

pb-mh - 2006. 08. 27. 10:08

Én sem tudom magamban tartani a véleményemet, pedig a nagy átlaggal megegyezik.
Szerintem is túl sok a fura-túlkombinált, valótlan dolog ebben a részben, de remélem ezzel csak a folytatást próbálják valahogy normális útra terelni. A Monica-eset szerintem kicsit váratlan fordulat, de talán jót tesz, a sorozatnak is (Lincolnék valamit reagálnak is rá, nemcsak elmennek Panamába és lógatják a lábukat a tengerparton, szóval a sorozat jövője ezen a szálon folytatódhat, de ez a rendezők dolga).
T-bag rohangálása tényleg nem túl realisztikus, de kár lenne ha elvérezne birom a csókát, és természetesen ezen a szálon is várok jó pár fordulatot, ő sem az megbocsátós fajta.
Az új ügynök is jó ötlet volt, így nem csak az van hogy a “hülye zsaruk üldözik, az okos ártatlan rabokat”.
Szval szerintem is kicsit érdekes ez a rész, de azért nagyon jó is, remélem a folytatás marad azon a szinvonalon, mint az első évad (annak is főleg a második fele), mindegy mi lesz nézni fogom, legalábbis remélem, hogy nézni tudom.
Gondolom azért aki megnézte az első évadot, és tetszett neki (miért ne tetszene)az végig fogja nézni a másodikat is.

dolf - 2006. 08. 27. 14:18

Jórészt egyet értek pb-mh véleményével.

(spoilerek következnek) T-bag nagyon hiányozna (már attól mosolyogtam, hogy a sátorozó sráctól elvett sapit megint ferdén tette a fejére). Ehhez képest egy szó erejéig meghallottam az RTL bemutatójából (s01e02) a magyar szinkronhangját, igazi arcul csapás.

Nagyon jó húzás volt a scriptírók részéről, hogy menekülők kaptak egy Scofield eszéhez méltó ellenfelet, ráadásul a színész telitalálat: kultúrált, intelligens, de kíméletlen benyomást kelt, egy hiteles, kötelességtudó ember (tulajdonképpen pont Bellick ellenpólusa, még ha azonos oldalon is állnak).

Veronica kiírása számomra igazi megváltás; nem csak a színész irritált (nem nagyon tudom megindokolni, csak egy érzés), de ez az egész ügynökös, nyomozós szál is kevésbé jött be. Persze Veronica halálával nyilván nem zárul le, csak egy kicsit más pályára terelődik.

Én úgy vélem Bellick nem habozott (az valóban nem illene a karakteréhez): egyszerűen nem golyós, hanem sörétes fegyvert használ, aminek kisebb a hatótávolsága a megszokottól, ám sokkal nagyobb területen sebez / tesz mozgásképtelenné, így ideális az üldözéshez.

Vki kérdezte, hogy a nyomozónak honnan van ennyi és ilyen jó minőségű fotója a tetkókról:
Az első rész úgy indul, hogy Scofield-et egy csaj épp varja, és miután elkészül, megkéri a srácot, hadd örökítse meg a munkája gyümölcsét. Szóval ez sztem teljesen rendben van. És hogy miért pont azt a részét fejti meg a nyomozó, ami pont a jelenlegi tartózkodási helyük meghatározásához segíti? Csak azokat a részeket kezdik el a tetkón vizsgálni először, amik könnyen megfejthető információt takarnak – ezek pedig a feliratok, amiből nincs olyan sok hősünk bőrén. Így sztem máris nem olyan hihetetlen a gyors nyomraakadás.

fogtunder - 2006. 08. 28. 15:37

szerintem úgy általában rendben van a dolog (igaz a reptérről való megmenekülés azért enyhén szólva szarul van megoldva), tetszik a menekülős dolog is, pláne, hogy Bill Fichtner üldözi őket. szerintem van olyan jó, mint régen tommy lee jones a fugitive-ben, a kinézete, karaktere nagyon illik a szerepre.

veronica halála egy olyan dolog, ami az égvilágon semmilyen reakciót nem váltott ki belőlem, t-bag szerepeltetése is jó dolog, egy nem vagy csak nem jól működő kézfejjel, bosszűállóként nagyon jól jöhet még.

ugyanakkor muszáj lenne felpörgetni az eseményeket, ez a rész kicsit lassú volt, (igaz, visszanézve az első évad felvezetése sem volt túl pörgős) így utólag belegondolva, remélem fichtnerrel a sarkukban kicsit belehúznak a fiúk. várjuk a folytatást, aztán majd meglátjuk.

Andor - 2006. 08. 28. 21:14

” Vki kérdezte, hogy a nyomozónak honnan van ennyi és ilyen jó minőségű fotója a tetkókról:

Az első rész úgy indul, hogy Scofield-et egy csaj épp varja, és miután elkészül, megkéri a srácot, hadd örökítse meg a munkája gyümölcsét. Szóval ez sztem teljesen rendben van. ”

A csaj csak azt kéri, hogy had gyönyörködhessen benne egy kicsit.
Szó sincs megörökítésről.
Amúgy sztem is kicsit sok volt az erőltetett dolog a 2×01-ben. T-Bag halhatatlan, meg az FBI-os csávó akármilyen okos is, majd megtalálja pont azt a tetkót, és pont rájön, hogy mitjelent.
Sztem kicsit átgondoltabb módon is fel lehetett volna vezetni a karaktert…
Veronika fatality-je meg szintén fantáziátlan volt kicsit. Legalább szenvedett volna, vagy valami :) Legalább a teljes tárat belelőtték volna :) legutóbb Teri Bauer halálának örültem ennyire :D nah de mind1…
Még mindíg dobogós nálam a sori, remélem így is marad.
Remélem nem fogják elrontani ilyenekkel.

seven - 2006. 08. 29. 20:38

megnéztem a 2×2őt. Jó volt. Élveztem végig, DE rohadt nagy B már az egész. 2 méterre nem tudják a zsaruk kilőni a kocsi kerekeit(vagy ez eszükbe se jutott?) Linc, Michael mit gondolt amikor meglátták Mahonet és még AKKOR is ki akarták húzni LJ-t? Majd hármasban elfutnak yól?

jaj, Tbag pedig szánalmas ezzel kéz dologgal. Illetve, a szánalmas az jó, ha Tbagot nézzük, ugyanakkor azt szvsz senki se hiszi hogy kb 8 óra után levágott kezet csak így vissza lehet rakni hogy ‘működjön’ ráadásul a doki kinyírása elég gáz volt, szerintem nem kellett volna.

Bellick storyline ütött….. remélem odapörköl a szökevényeknek. Ja, amúgy mi van az elnökkel meg az ügynökkel az elöző évadból?
végülis pörgős rész volt, de nagyon elmarad az 1. évados részektől
10/6

winnie - 2006. 08. 29. 22:11

pedig de tudtam, hogy ki az az otis:) csak nem ugrott be.

Toymao - 2006. 08. 30. 04:25

Szerintem meg kifejezetten megmenekült a sorozat, az első évad második felében már olyan rohadt unalmas volt a “mindig közbenjön valami de az uccsó pillanatban megússzuk”, szerintem az utolsó 10 rész (a flesbekkest leszámítva) időhúzás volt (a felsbekkes is, sőt főleg az, de az a mássága miatt élvezetes volt). (A 13. résznél le is tettem fél évre, megvártam, míg befejkezik).
2 dolog volt tuti az egész évadban: 1. megszöknek; 2. ez az utolsó részben lesz (eleve vicces volt, hogy a 15 perces szökés 2 részig tartott).

Itt legalább van tér mit kitalálni, tovább menni, bonyolítani. Eddig jó. teljesen más persz, nem a klausztrofób eg helyszínes, hanem pont ilyen The Fugitive-es fíling, de nekem ez eddig jobban tetszik. (persze eddig az első évad is jobban tetszett.) :-)

daily lama - 2006. 08. 30. 16:12

Veronica kiirtását nagyos sajnálom. Pedig szép szabályos egy-a-fejbe-kettő-a-szívbe volt, ahogy tanultuk az ügynöksuliban :)
Bírtam volna egy másik menekülős szálat, Veronica a megtalált Steadman-nel menekül az ügynökök elől az igazság felé…
Kellerman ügynököt is szívesen látnám még.

dbalint - 2006. 08. 30. 17:11

hát az első rész vége után, úgy gondoltam kicsit túlfantáziáűlják a dolgot, eltúloztak pár jelenetet és közel sem volt annyira izgalmas mint az első évad részei, de ezt be tudtam annak, hogy nagoyn be akarják indítani a 2. évadot, mondom legyen…de megláttam a második részt ami még úgysem tetszett, mégjobban eltúlozták, és még uncsibb volt…első évadnál nem jött elő ez a “gyorsan megnézem a mélemet” meg “majd befejezem máskor” szitu a részeknél, ez meg nem tud lekötni egyszerűen, nagyon sajnálom:S

Gerik - 2006. 08. 31. 00:09

Szerintem William Fichtner jot tetta sorozatnak.

Már megkedveltem a karakterét. Bár az is igaz hogy jobbat alakit mint mikor hibrid Underlay seriff volt. :)

Gerik - 2006. 08. 31. 00:09

Szerintem William Fichtner jot tetta sorozatnak.

Már megkedveltem a karakterét. Bár az is igaz hogy jobbat alakit mint mikor hibrid Underlay seriff volt. :)

Szimat - 2006. 08. 31. 03:04

Szerintem kurva jo lesz majd ez a sorozata későbbi részekkel,már tudják a készítők hogy ugyis nézi egy csomo ember azt majd később apritanak rá.ezt az 1. évadban nem tehették meg ,itt megprobálják későbbre tolni a durva uh bazzeg nemár szanaszétizgulos dolgokat.
Mongyuk nemértem Veronikát.elég hülye volt sőt nagyon
képzeljétek mán el egy okos diplomás ügyvédnő amikor még üldözik is felhívja a zsernyákokat
hogy jöjjenek már a házhoz hát nem hülye ez.de gondolom igy eccerübb folytatni a sorozatot.
Szal az én véleményem az hogy ha még nem is volt oan eddig mint az 1. évad sztem jobb lesz majd csak adjunk neki időt

ík - 2006. 09. 01. 02:17

a sok sírószájúnak azt üzenem hogy a sorozat már az első résztől kezdve a scifi kategóriába tartozik szóval kár azon agyalni hogy mi faszság és mi nem és mi mennyire reális. a sorinak bezony van egy hangulata amit lehet szeretni lehet nem szeretni de unalmanak nem mondható és szerintem EZ a lényege úgyhogy akinek nem tetszik az egyszerűen ne nézze mert rinyálni tök felesleges

seven - 2006. 09. 01. 08:25

scifi? te tényleg elég gyík lehetsz… ;)

lazado - 2006. 09. 01. 23:59

szerintem a Lostra gondolt:)

kalod - 2006. 09. 03. 20:18

A 2×02 után azt mondom, hogy oké, elmegy, megnézem, de… ez sehol sincs az első sorozat 8 – 13. részéhez képest! Emlékszem micsoda izgalmakkal vártam a következő részt, és ez most nincs meg.
Én abban bízok, hogy most alakítják ki a készítők az alaphelyzeteket, és akkor innen indul minden. Ja és szerintem a high-concept-ségét is elvesztette a sorozat, pedig lehetne valamit belevinni (Michael kacsa/daru-hajtogatása, a dokinő háttere, stb. izgalmas lehetőségeket rejtene szvsz).

Laci - 2006. 09. 04. 15:59

Én azt nem értem, hogy azok akik a családjuk maitt szöktek, hogy képzelik a dolgot. Nekem ha 5 évem lenne tutkó nem szökdösnék, csak hogy hamarabb lássam a lányom. Egész életükben faszkodniuk kelljen, hogy ne bukjanak le?:)
Na meg Scofield biztos meg szeretné oldani, hogy T-bag meg a többi sorozatgyilkos ne legyen emberek között. Azt hittem, hogy a westmorelanddel megbeszélték, hogy az 5 milliónak rossz cimet mondjon megtévesztésül, igy ugyanugy beszopatná a többieket, mint ahogy az abruzzi társait beszopatta. Bár igy hamar lezárnák ezt a szálat:D

chronos - 2006. 09. 04. 23:42

Gyerekek!

Ez csak egy 40 perces SZÓRAKOZTATÓ filmsorozat. Én igazából rajtatok nevetek, hogy képesek vagytok azért nem tovább nézni mert van benne egy-két logikátlanság. Ez a LOL! Nem ez a célja, hogy valóságot mutasson, hanem a szórakoztatás meg a kikapcsolás! Nekem az egyik top kedvencem a mai napig. (2×02 után tartok)

Hagytátok volna, hogy T-bag meghaljon? Ugye nem?! :)

winnie - 2006. 09. 05. 00:11

igazáól itt az a lényeg, hogy dramaturgiailag jó húzás volt abruzzi és a fejsze vs t-bag keze?

szerintem hatásos volt.

viszont, a szitut meg kell oldani – így találták szórakoztatónak, érdemesnek.

seven - 2006. 09. 05. 14:11

ez a 3. rész is gyengusz volt. zsarukám ennyire vak lenne, hogy nem veszi észre, hogy sucre elrohan(pedig végig a kocsi fele kacsingatott).
meg az extra gyorsan gyógyuló lőtt seb.. bah. de ezek még nem is zavarnának, ha jól szórakoznék az epizódon. de valahogy nem… valahogy olyan langyi.

rimmelortenzo - 2006. 09. 06. 19:55

Az a gond a második évaddal, hogy nem lesz több, mint a TV2 és RTL csatornákon megszokott gagyi “B” sorozatok egyike.
Abszolut zavaró hibák vannak benne, pl ha akkora agy a srác, hogy megszökjön egy börtönből mindenféle trükkökkel, és nemképes elrejteni az iratokat pl a kocsi ülésébe, vagy valahova, inkább otthagyja egy hátizsákban.. na szép.. Nem beszélve arról, hogy aki részt vett már baleseti helyszínelésen az tudhatja, bár ehhez nem kell nagy tudomány, hogy ilyen hamar nem ég el a csont, tehát simán minimum furának kellene lennie, hogy a kocsiban nincsenek is elszenesedett testek.. Béna és hatalmas LOL!
Nem beszélve arról, hogy ha ekkora körözött bűnözők, akkor miért nem figyeli egyetlen nyomoronc FBI ügynök sem a házukat, vagy családjukat? Simán odasétálok egy iskolához a gyerekemhez, miközben a fél ország keres? LOOOOLLL! leestem a székről a röhögéstől. Nem beszélve arról, hogy érdekes, hgoy az FBI cseszik arra, hogy fiatal tetovált barátunkat látogatta a felesége a börtönben és most meg rá sem bagóznak. Bezzeg a két kirúgott smasszer.. Na ez is hatalmas LOL. szóal abszolut következetlen, gagyi és erősen b-kategóriás parasztvakító soroazt lett a nagyon király első évad után.
Szóval a sori nagyjából a Vipera, Országutak őrangyala, acapulco akciócsoport szintjére süllyedt, semmi meglepetés, a több szálba tutira belefulladnak a készítők, vagy egyes szálak hanyagoltak lesznek.

btf - 2006. 09. 08. 11:39

Én általában azért nézek sorozatokat, mert szórakoztatóak. Nem tudom elhinni, hogy vannak olyan emberek akik leülnek és elkezdik számolgatni a hibákat meg hogy az egész mennyire reális(egyébként már az első évadban is volt egy-két logikátlan dolog, ha már itt tartunk…)
Így hogy lehet az egészet élvezni?
Én ha pl: fáradtan hazamegyek a munkából, és végre megint meg tudok nézni egy új részt akkor kikapcsolódok, nem pedig matekozok hogy mit miért, csak nézem.

Aki realitást akar, az nézzen Wire-t.

Szegi - 2006. 09. 11. 12:59

Hagyd btf, az ilyen emberek semmilyen filmet nem tudnak felszabadultan élvezni, úgy kell nekik

daywalkerdv - 2006. 09. 13. 18:41

Pffff, ez a 2×04 állati jó volt de én nekem Abruzzi volt a kedvencem:((( Nemá,h csak
úgy kinyírja az a köcsög szemét tomapu (underlay)…. Szegényt sajnáltam, inkább nyírták volna ki T-baget meg azt a néget csáveszt a 2őt enm sajnáltam volna úgy mint Abruzzit magában… Viszont az teccett ahogy elbántak Bellick-ékkel, kivétel az,h azt a hülye k.vát otthagyták szimplán. Minimum megérdemelte volna,h odabilincseljék Bellickékhez…
Na mind1, hátha Abruzzi golyóálló melléényt viselt vagy Tom apu meg hibrid és maj beviszi a vízbe,h több legyen belőlük vagy hogy szimplán megmentse….

ron - 2006. 09. 13. 21:56

rimmelortenzo, menj orvoshoz…

sztem nagyon odavágott ez a 4. rész… jól megcsinálták (nemtom érdekel-e vkit, de a megszokás kedvéért SPOILER) hogy én a magam részéről végig azt hittem hogy hülye Tweener fog lebukni erre szegény John ment :( de megnéztem még1szer és így már tök logikus volt… kiváncsi vagyok mi lesz Micheal meg Sara-val, ez is igéretesnek tűnik :D

Szegi - 2006. 09. 13. 23:36

Kár Abruzziért :(

Bellicket hogy lebaszta a társa :)

ér - 2006. 09. 14. 00:00

Ha Saranak bármi baja esik, abba fogom hagyni a tekintést. Odalett Abruzzi, és kétlem hogy felkelne szegény. Remélem sikerül a sorozat végére összehozniuk valamit Scofield-del.
T-Bag nagyon nagy arc, remélem a következő részekben is folytatja a baromságait :D

Lui - 2006. 09. 14. 01:29

Úgy jó, ahogy van! Én is inkább élvezem a heti 43 percet mintsem a hibáit számolgassam. :)
Én is nézem a 2×04-et és (SPOILER) fullra azt hittem hogy Tweenert kapják el, erre Abruzzit. :D
Kajak nem számítottam rá és csak a rész után fogtam fel..de valahogy nem ütött akkorát mint kellett volna. Nincs a sori azon az első évados szinten, de akkor is TOP sori nálam. Viszont mikor Holly Valance (a ribi) egyszer az egyik aztán a másik oldalra állt (azt hittük) az sztem kurva nagy volt.. (elég lazán lett vége, én ott hagytam volna abba amikor a ribi a fegyvert fogja Scofield-ékra és épp készül meghúzni a ravaszt.. akkor jobban várnám a 2×05-öt. így.. ‘na megint itt a pb. leszedem’. érzés lesz nem az a általánossá vált ‘Gyúú vazzeg ez azonnal kell!!!’ szitu :D Abruzziért télleg kár.. Sara meg kell minden részhez.. hiányozna.. :( :D Bellick egyre keményebb. kib.szottjól játsza a szerepét. Talán ő a legjobb..

egyenlőre ennyit :P

futobolond - 2006. 09. 14. 18:14

Szerintem a legnagyobb sorozat, és király a második évad is úgy ahogy van.
Veronikáért nem kár, idegesített, és a szinősznő is gyengén játszott.
Amruzzit viszont nem kellett volna kiírni.
Aki meg fikáz annak csak annyit, hogy ez egy filmsorozat, egy fikció. Nem kell nézni. Kinyitunk bármilyen újságot blikket vagy hasonló “ténymagazint” és abban sokkal több a baromság. Pedig azok elvileg híreket tartalmaznak.

Angelo - 2006. 09. 17. 14:16

A Nika 1000x jobb csaj mint az a drogos doki picsa :)))
Köcsög volt vele a Scofield, csak kihasználta, simán megértem, hogy berágoot rá. A doki meg nemtom mit várt, francé hagyta nyitva az ajtót, aszitte, babazsúrra készülnek az irodájában? Jól benézte, most a sittes 2 szép szeméért cseszheti az életét… Azé remélem még nem írják kis a Holly Valanszot a sorozatból, igen jó bőr :D

rayallen - 2006. 09. 17. 18:18

SPOILER
kinek van vmi 5lete arról h ki az a kopasz öreg arcz, akinek az fbi ügynök állandóan nézegeti a képét és a s02e04 végén váltogatják a képét scofieldéval?? én most ezen pörgök, de ha jól emlékszem már előző részekben is volt ez a kép, lehet lemaradtam vmiről?
kösz a válaszokat
holla

Gysmo - 2006. 09. 19. 19:02

Holla. Az a felügyelő eddig 1 embert nem tudott elkapni aki börtönből szökött, és ez az ember az akit te kérdeztél.

Mihail - 2006. 09. 20. 01:04

Sztem a fényképen az idős fószer az a májköl és linkoln faterja,csak azér nemolyan ismerős mer bézbóll sapiba volt az első évadban^^ Meg mer ugye még őt se tudták elkapni,olyan okos mint májkölék,és ez baxta a csőrét a csúnyadrogos rendőrbácsinak:)

Szolo24 - 2006. 09. 24. 14:56

Azert elég ütős a 2. sezon, viszont az első annyira durvára sikerült, hogy azt már tényleg nem lehet überelni…..persze még csak sz elején vagyunk:)))Mindig annyira várom a következő részt, ha tudom hogy estére lejön a Prison, senki ne szóljon hozzám, nem vagyok elérhető…:)Ambruzziért tényleg kár, ő volt az egyik kedvencem:))Ez a sillós dolog most igencsak megforgatja a dolgokat, nagyon kíváncsi vagyok hogyan tovább!!!!!!!
Nem tud véletlenül valaki egy másik hasonlóan jó sorozatot a 24-en kivül (azt mar kibeleztem teljesen)amit érdemes megnézni??????? Keves ez a heti egy Prison….:((

Köszi elöre is…

winnie - 2006. 09. 24. 23:32

annyi soriról írtunk már és ajánlottunk. magadra vess, ha nem találsz még egyet:)

Andris - 2006. 09. 25. 22:25

Hali!
Nekem nagyon bejön a sorozat!
Akik azt hiszik hogy scofield és a bátyja marad azoknak üzenném hogy ők is eltünnek valami módon ugyanis kiszállnak a sorozatból!!!a második évadba valamikor!!

Szegi - 2006. 09. 26. 11:07

Andris MUHAHAHA

fogtunder - 2006. 09. 26. 11:15

solo24: sleeper cell, firefly. bár ezek csak pár részesek, elég kellemes kikapcsolódást jelentenek.

Dave - 2006. 09. 27. 01:13

Andris!

Ha ez tényleg igaz, akkor grat, hogy nem ismered a SPOILER szót…

SCarecrow - 2006. 09. 27. 12:43

Akárki akármit is mond…Ez a sorozat megaüberatomcsucsikirály.
Az egyik legjobb,hanem a legjobb sorozat..amit életemben láttam!És egyáltalán nem vált B-katossá a 2.évad…sztem ugyanolyan izgalmas,és jó mint az 1.évad, és sztem még pár rész, és mégjobban belendül a story. :)
Jah és azoknak az embereknek…akik azt mustrálják..hogy mi valós, meg mi valótlan a sorozatba…azoknak NEM KELL MEGNÉZNI!!!
Nah by allz…
T-BAG & PB Rulz FOREVA!!!

Szegi - 2006. 09. 27. 16:50

Csak egyetlen jobb van: 24

öcsem - 2006. 10. 02. 22:07

Persze fura lehet, h T-bag rohangál kéz nélkül,én nekem nincs meg a 2. sorozat :'(. Meséljétek már el, hogyan vesztette el? :D

scopefield - 2006. 10. 02. 22:09

Szóval hogyan vesztette el a karját?

jenetix - 2006. 10. 03. 20:53

annyi lenne a kérdésem hogy miert csak 4 het mulva lesz következö resz? (7 es utan)

winnie - 2006. 10. 03. 21:13

mert 22 részt kell elosztani május végéig.

amúgy meg már írtuk többször, nézd meg az alapfogalmak közt a baseballt

oreo - 2006. 10. 03. 23:14

T-Bag úgy veszíti el a karját, hogy Michaelhez bilicseli magát a biztonság kedvéért. Abruzzi hamar megunja ezt a koloncot és egy szép nagy baltával oldja meg a helyzetet.

én - 2006. 10. 04. 01:09

CSákó!!!!!
a prison breaknek mien a nézettsége amerikába??
sztem egyébként kibaszott jo a 2.évad is!!Rendkivül izgalmas!!KÁR h most 4hét szünet lesz:(!!

bateman - 2006. 10. 04. 10:38

Andris

szerintem első sorban ne a Story magazinból és társaiból tájokozódj a sorozat folytatását illetően, de ha mégis, nyugodtan fojtsd magadba őket…

és mielőtt hasonlóan értelmes kommentre ragadttatnád magad: Nem, a harmadik évad nem arról fog szólni, hogy megint megszöknek egy börtönből!

speed - 2006. 10. 04. 12:07

Ez a Mahone egy idegbeteg állat…

én - 2006. 10. 04. 16:10

jaja!!Mahone naon idegbeteg egy csávesz!!Am nekem a szinész nem szimpatikus de sztem jol alakitja a szerepét!!De Michael akkor is megfogja szopatni a fejét!!egyébként sztem ez aki látta a 7.részt nem tudom h mit gondol de kellermann sztem segiteni fog michaeléknek és jo utra tér!!

nagytibi - 2006. 10. 06. 09:47

Tudja valaki hogy hány évadra tervezték a sorozatot? Már ha lehet ilyet tudni. Ha így haladunk akkor elfogynak szereplők.

winnie - 2006. 10. 06. 10:59

nem tervezik. annyi évadot készítenek belőle, ameddig van rá igény.

bateman - 2006. 10. 07. 13:11

Hát én nem is tudom már. Ez a hetedik epizód, ahhoz képest, hogy most hetekig várhatunk a folytatásra. Nekem nagyon nem ütött… kezd egy kicsit sterillé válni a dolog. Sucre fináléja egyenesen gáz, és ahogy LJ visszakerül a képbe az is meglehetősen ostoba, csakúgy, mint Tancradi szenátor esete is. Szerintem nagyon logikátlan az egész mostmár és ezen Mahonae apró nüansza sem dob semmit. Talán egy kicsit szánalmas is… Kár érte :(

redc - 2006. 10. 07. 14:30

Szánalmas? Sztem egyáltalán nem. Nekem logikusnak tűnik minden lépés (a sorozat keretein belül). A kormányzó halála már várható volt, túl sokat szaglászott. Miért pont neki nézzék ezt el? Az lett volna logikátlan. Sucre meg mindig is befolyásolható emberke volt, az ő kirohanásán sem csodálkoztam és a fordulatok meg kellenek ebbe a sorozatba. LJ-t kiengedik? Nyilvánvaló, értlemes lépés, hiszen Linc úgysem hagyná hátra, a Cégnek Linc kell, szóval ez a legjobb módja, h előcsalogassák. Mahone karaktere meg szvsz az egyik legjobb dolog, ami a 2. évadban történt ezzel a sorival.

bateman - 2006. 10. 07. 16:55

Ezek szerint nem egyezik a véleményünk, ami nyilván a különböző igényekből fakad.

daywalkerdv - 2006. 10. 09. 19:47

Lehet azt tudni,h honnan származik az a hülye feltevés, hogy a 3ik évadban megint megszöknek?:D:D
Mer 1ik reggel egy ismerősöm kedvesen odajött hozzám, hogy tudom e,hogy a 2ik évad végén elkapnak mindenkit és a 3ik évad arról szól majd, hogy hogy szöknek meg megint:) Nekem az volt a reakcióm, hogy kiröhögtem, de azt mondta, hogy ez halál komoly:) Én továbbra se hiszek neki, de ezt a baromságot ki találta ki??

redc - 2006. 10. 09. 23:16

bateman, az utolsó hozzászólásoddal tökéletesen egyetértek, és persze korábban sem kötekedni akartam, csak furcsállottam kicsit, h pont ezekbe a dolgokba kötöttél bele, mikor való igaz, h akad ebben a soriban egy pár igazán gáz/logikátlan dolog (pl. T-Bag keze vagy az, h az FBI “elfelejti” megfigyelés alatt tartani a legközelebbi hozzátartozókat, stb.). De én még ezeket is elnézem, főleg T-Bag esetét, mert az a fazon egyszerűen kell ebbe a sorozatba :)

Ez a “3. évadban ismét börtönbe megy mindenki” hír meg szvsz olyan szinten van, mint a másik, weben előszeretettel terjesztett párja, miszerint a 2. évad végére minden főszereplő fűbe harap. KAMU. És kész. Mahone ide vagy oda :) Vmi “okos” túl komolyan vette a készítők “hány évados lesz a PB és mi fog történni?” kérdésre adott válaszait.

bateman - 2006. 10. 09. 23:55

redc: természetesen magas sem kötekedni akarok, vagy harsogni a magam igazát, csupán arról van szó, hogy mostanában fele annyira sem köt le a sorozat, mint az első évad, s mikor magamnak meg akartam indokolni, akkor ezek a dolgok tolultak elő. T-Bag kezén már túlléptem, meg az FBI-osdin is, ezek meg frissek voltak.

Ami a harmadik évad hülyeséget illeti, azt csak hasraütés szerűen mondtam Andris velőtrázó marhaságára, ilyen ostobaságot még csak nem is olvastam sehol. Igaz nekem nem is jár a Story… :P :D

frogman - 2006. 10. 10. 16:41

Nálam a S02E04-nél volt a végső szakadás.Már az első évad második felétől megfigyelhető volt a minőség romlása és az orbitális hülyeségek halmozása (lásd. dagadt kisebbségi escaper), de a második évad jelentette azt a helyzetet, amikor a lelkesen nézemből unalmamban pillantok bele szintre jutotottam.A megtöbbszöröződő szálak által kártyavárként omlott össze a sorozat, tehetségtelen írók rutinmunkája lett A szökés.SPOILER Ha megfigyelitek, már az összes valamirevaló színész lelécelt a sorozatból, igaz egy Peter Stormare szintű actortól nem várható el, hogy egy dögunalomba fulladó szériában rohadjon meg.Szinte minden részben kiírnak valakit (Tunney,Stormare,Garrison,Grillo,Heard stb.) vagy legalábbis hosszabb időre jegelik (Keach?Williams)esetleg cserélik le más színészre. Az elsőként említett típus bassza leginkább a csőrömet: mindenféle előkészítés nélkül, nagyhirtelen, fittyet hányva olyan momentumokra, amelyet az S1 fontosnak sejtetett.Mondok egy példát, hogy bizonyítsam, profin is lehet offolni: a The Shieldben több, mint 4 évig agonizáltatják az egyik regulart, mire evilági pályafutás véget ér.SPOILER VÉGE Nem kedvelem a Purcell-Miller párost, utálom Fichtnert, mert nem szóltak neki, hogy ez már nem az Invasion és az amatőr karakterek (Sarah Wayne figurája pl.) idegesítőek. A Knepper által megformált arc jelenti az egyetlen plusszt, a T-Bag figura kritikai éllel (pl.halálbüntetés) bír, de ez tuti, hogy véletlen. A Travelert várom, mert ha az jól indít, valszeg teljes mértékben leszokok erről a sumákoló sorozatról.

winnie - 2006. 10. 10. 19:12

stormare is ebből él, de ez (szerintem egyértelmű volt), hogy szép lassan mindenkit ki fognak irtani. (az ilyenből nem a színész száll ki, hiszen egy mellékalak keveset szerepel, le tudja a részeit és felmarkolja a nagy csekket. aki guest star volt, az nem véletlenül volt guest, és ennyi szereplőt nem lehet mozgatni, mert elaprózódna a dolog, így kiirtják a jónépet:) (csak technaikai megjegyzés, persze. hiszen általában valakinek a kiírása a sorozatból legnagyobb részt alkotói döntés.

seven - 2006. 10. 11. 16:29

akkor én…
szóval, 2×07…SPOILER!! 10/0ás rész SZERINTEM

miért?

idiótaságok tömkelege +1-2 ‘plusz’

-amikor Sara megtalálja az apját felakasztva.. na az a jelenet nagyon gáz szerintem. A Sara-t játszó színész alulmúlta magát. Alig volt valami reakció a fején, mintha csak egy vadidegent próbált volna újraéleszteni

-omg Sucre. Nem egy fényes elme, sosem volt az, de. ez micsoda? Na most 2 dolgot látok:
-az összes pénzt akarja(szar writing->minek annyi pénz? Maricruzot úgyse tudja visszavásárolni) vagy esetleg fel akarja dobni a többi szökevényt hogy enyhítsenek a büntetésén?(Nem hiszem!)
-a sokat emlegetett odabaszós vég… szerintem kiszámítható volt. Sőt, az is, hogy Tweener nem fog Mahonenak segíteni. Ezt a fajta trükközést már jópárszor előtték, hagyni kéne most már.
-a legvége… hülyeség volt. Mahone eddig szimpatikus karakter volt, ezután… csak egy idegbeteg vadbarom. Ráadásul nincs semmi logika a tettében.

Még 1 dolog: Linc elmegy a fiáért??? LOL! Úristen. Persze. Jól van…. nem tud várni pár napot. Nem mintha olyan fontos dolga lenne a fiának.

Szóval.. bah. Tök unalmas, mert az ilyen logikátlan, teljes ésszerűséget hiányló helyzetek egész egyszerűen nem hoznak lázba.
Abruzzit kinyírták(TBag mellett legkarakteresebb arc), most meg Tweenert(szerintem k..a jó karakter volt).

Lincoln ‘Fapofa’ Burrows helye persze biztosítva van… nála jellemtelenebb karakter nincs is a sorozatban SZVSZ.

redc - 2006. 10. 11. 20:26

Az én álláspontom a sorit illetően már ismert, tisztában vagyok a hibáival, ennek ellenére máig egyik nagy kedvenc, persze nem erőszak a disznótor, nem kötelező nézni. Ha valakit ennyire idegesít, szvsz ne kínozza magát. Frogman, neked is sok sikert a Travelerhez, remélem az jobban bejön majd. De csak azért, mert valamiről még nem tudjuk, miért is történt pontosan, nem kéne azonnal elintézni annyival, h szar, logikátlan hülyeség. Erre példa Mahone és a zárójelenet. Én nagy Fichtner mániákus vagyok, de ezt most próbáltam kikapcsolni és úgy szemlélni szitut (nehéz volt :). De akkor is van benne logika. És majd ki is derül a következő részben (esetleg részekben). De ha csak azt a pár sort nézzük, amit Mahone Tweenernek mondott, abból is rá lehet jönni, mi lehet az. Sucre egy idióta, de majd meglátjuk, mi a motivációja. Ha nem adnak rá rendes magyarázatot, akkor már én is fújjolok. Linc meg azért siet LJ-ért, mert X nap múlva már a mexikói határnál kell lenniük (bOLShOi bOOZE). Szóval tényleg nem érnek rá napokat tökölni, hátrahagyni meg nem fogja a saját fiát. Szerintem.

Human Insect - 2006. 10. 11. 20:32

a pénzért csinálja Sucre, nem a társait akarja feladni. az összes zsozsó kell neki :)

FeGa - 2006. 10. 11. 20:49

Sucrénak kell a lóvé…
Hát komolyan. Emlékzik még valaki mennyit rabolt el először a boltból Sucré ? Na…Na ? Ugye! Ekkora faszságot! Utálom mikor egy sorozat elbassza a kedvenc szereplőm!

Dwimorberg - 2006. 10. 17. 01:50

Hello!

Nem bírtam várni s szombaton és tegnap ledaráltam a első évadot, ma pedig a 2. évad 7 részét. Azt kell, hogy mondjam…. nekem nagyon tetszik a 2. évad : ) Fichtner behozása zseniális húzás volt. Szeretem a fickót, ez a k arakter pedig nem semmi. Amikor a gyógyszer beszállítóval beszélt, feltűnt, hogy ideges lett mikor a fickó említette neki a korábbi ügyét. Hát azért, amit tett Tweener-rel : ) Nem volt szimpi a srác, átverte már Scofield-ot párszor, bár azért ez a legutolsó húzása rendes volt. Na mindegy. Viszont én sem vagyok kibékülve Linc-el, ő sem szimpatikus, sőt. De nyílván azért hagyta ott Michael-t, mert tudja: LJ azért kerül ki a sittről, hogy őt odacsalogassák s ezért LJ veszélyben van továbbra is. Sucré pedig szerintem fel szeretné adni magát és a többieket: kedvezmény, nyomravezetői díj, Maricruz előtti becsület. T-Bag meg egy igazi állat : ) Egy Prison Jockey akit lehet utálni mert egy mocsok, de mégis egy egyéniség. A másik nagy arc Zakkant. Nem semmi az ürge : ) Remélem még őt sem kapják el mostanában. Ami pedig a 3. évadot illeti. Nem tudom, hogy oldhatnák meg. Nyílván be fog még ütni pár gikszer a pénz megszerzése után (vagy ott is kell hagyniuk). De én sem hiszem, hogy egészségesen lehetne folytatni. Legyen egy két évados szép emlékű, cool sorozat. Esetleg egy T-Bag spinoff sorival (na jó, azt azért ne : ) ) Remélem haamrosan a elnökasszony is visszatér. Hallottam arról, hogy másik soriban van, de megoldják s hamarosan visszatér. Pope-t még szívesen látnám, mondjuk egy sörétessel a kezében, Bellick-el a oldalán : ) Scofield-ékra még Abruzzi haverja is rászállhat (már ha kiengedik), hamarosan Fibonacci-nak tanuskodnia kellene. Mindenesetre várom már a 8-ast, jobban örülök, hogy 23-án jön, mint annak, hogy nem lesz suli : )

í - 2006. 10. 17. 14:42

Hát ez igazság…A legutolsó rész szerintem is nem gyengén el lett b***va…de ettől függetlenül elég tuti a sorozat, és ha kevés az izgalom, nézzéteg a Lostot és a Heroest:)

kyuzo - 2006. 10. 17. 21:47

Nem olvastam el az összes kommentet, csak az első pár 10et szal lehet h kérdezte már vki és válaszoltak rá… de érdekelne, hogy azok akik azt mondják h a Prison Break meg a 24 “B-kategóriás” sorozat, azoknak mi a jó sorozat? Knight Rider??? Verliebt in Berlin???

Szegi - 2006. 10. 18. 01:58

Erre a kérdésre engem is érdekelne a válasz.

Mr Chanandler Bong - 2006. 10. 18. 03:30

Én örülök hogy már kint garázdálkodnak, az 1. évad második fele számomra egyhelyben toporgás volt. Most meg hogy azt kapnak ki a soriból akire épp nem számítok, külön tetszik.
Még valami: mi az a “Verliebt in Berlin”?:)

szellemkutya - 2006. 10. 18. 20:19

Sziasztok!
2 észrevétel: A tetkókat úgy kapta meg sztem Mahone ügynök, hogy a börtönbe vonuláskor az összes tetkóról csinálnak képet. Szökés vagy későbbi bűncselekmény elkövetése után, a körözéskor fontos ismertető jel.
A 2. megjegyzés: Sokan írják, hogy elég gyenge, hogy Mahone ügynök mindenre olyan könnyedén rájött. Az nem jut eszébe senkinek se , hogy ugyanolyan adottsága van,mint Scofield-nek? Pont ezért kapta ezt a feladatot. Ugyanúgy ha ránéz egy tárgyra, akkor látja a mögötte rejlő dolgokat és összefüggéseket, úgy ahogy Scofiled is. Sztem ez a magyarázat.

redc - 2006. 10. 19. 00:47

Én már alig merek megszólalni, mert Mahone-témában talán kissé elfogult vagyok, de ami igaz, az igaz: nem hülyegyerek a fazon. Nemrég olvastam egy remek kis összefoglalót erről a “zseni vagy varázsló?” problémáról, akit érdekel, és nem gáz, ha angolul van, annak itt a link (HollaYo hozzászólása, kb. az oldal közepe felé):

http://forums.televisionwithoutpity.com/index.php?showtopic=3144981&st=165

atothhu - 2006. 10. 19. 21:38

A tekókról . . . Börtönbe sem kell kerülnöd, csupán nyilvántartásba. A tetoválásaid az első amit rögzítnek, ha rabosítanak. Ujjlenyomat, fénykép mellé jár ez is! Nagyon komolyan veszik. Hangsúlyozom ez még a nyomozati szakasz! Lehet bíróságra sem kerül az ügy, jó esetben :) ügyészségre sem, és egyáltalán semmi sem lesz belőle. A tetkók akkor is megvannak a nyilvántartásukban. Azt persze nem tudom az usában , hogy megy, de Magyarországon ez a gyakorlat. Gondolom a víz másik oldalán, ezt még komolyabban veszik. Szal ez reális a sorozatban :) nem mintha számítana, mi reális, mi nem, a lényeg . . .

dzsiaj - 2006. 10. 19. 21:57

Dwimorberg: Tényleg nem lesz 3. szezon, legalábbis Scheuring eleve 2 szezonra tervezett.

winnie - 2006. 10. 19. 22:26

miért ne lenne. hosszú távra terveznek, mint minden sorozatnál. többször is beszéltek róla, hogy tudják a 2. évadot, a harmadikra meg megvannak a tervek.

dzsiaj - 2006. 10. 20. 00:23

Nem tudom. Én a VOX-ban olvastam, ami sztem eléggé hiteles, de az is igaz, hogy nem naprakész. Nyilván minél több bőrt kell lehúzni arról, ami bejön a népnek, de tényszerűleg a sorozat már most sem PRISON break. Nem hinném, hogy egy ilyen koncepcióban akár 5 évad is benne van, de 3 év múlva megkövezhettek, ha nem lett igazam:)

atothhu - 2006. 10. 20. 00:52

A vicces, hogy bármilyen sorozatról lenne szó azt mondanám: egyértelmű, hogy lesz harmadik, azért sorozat, ha nézik lesz öt, hat is . . . :)

Ellentétben ezzel, viszont a PB-t nehezen tudom elképzelni, hogy a következő évadban is egyben tudják tartani ezt csapatot – szvsz a sorozat legerősebb oldala a színészei -, már aki életben marad addig :D Persze ezek után is lehet folytatni, mert ugye a nézettség mindenek felett, de szintem van egy szint ami felett már nagyobb a szenvedés, mint aminek értelme van.

winnie - 2006. 10. 20. 00:54

gondolom a nagyja hullani fog.

viszont a szenvedésről úgyis a néző határoz. ha elpártolnak, ha gyengül a sorozat, akkor úgyis beadják a kulcsot.

kyuzo - 2006. 10. 20. 12:25

Mr Chanandler Bong: Verliebt in Berlin = Lisa :D:D:D

FeGa - 2006. 10. 20. 15:10

Nem fogtok összefoglalót írni ? Nyakunkon az új rész…Vagy majd a 13. után ?

Human Insect - 2006. 10. 20. 15:44

de, majd fogunk. lehet 13nál

atothhu - 2006. 10. 20. 22:01
dzsiaj - 2006. 10. 21. 16:48

Na szóval. Csak nem mondtam akkora baromságot pár nappal ezelőtt, mikor is ezt írtam:”Scheuring eleve 2 szezonra tervezett.” Legalábbis ha elolvassuk az atothhu által felpakolt cikket.

winnie - 2006. 10. 21. 16:54

persze, ebben totál igazad van, de ugye a sorozat és a showrunner sorsa különválik általában. nem sok showrunner tart ki évekig a sorozata mellett.

Biff_proton - 2006. 10. 25. 12:59

Amikor már kezdtem volna fanyalogni, jött a 2×08, és helyre tette a dolgokat. Baromi jó rész volt, na, érveim is vannak: megint néhány homlokracsapkodós “áááááá!”-pillanat, Bellick (zseniális), Kellerman, kiderül, hogy miért nem kapták el élve Abruzzit és Tweenert, és főleg T-Bag, alig várom, mihez kezd most, legjobb arc.

FeGa - 2006. 10. 25. 19:45

Remélem nem vagyook egyedül vele, de ez a rész baromi jó volt! Ez a Sucre féle csavar nagyon Michaeles volt főleg úgy hogy fordítva sült el.
Végre van valami értelme T-Bag életben maradásának is :D

atothhu - 2006. 10. 27. 01:56

Nekem a 7. top, de ez is tetszett :)

joey006 - 2006. 10. 30. 17:24

Nos az én véleményem az, hogy a Prison Break az Prison Break és nem “a Prison Break után mivel sikeres volt valamit ki kéne találni, hogy az egyébkent abszolút össze nem tartozó karakterekkel vért izzadva próbáljunk egy értelmes szori keretén belül összetartani.De EMBER, hogyan lehetne a külvilágban összetartani ésszerű érvekkel 8 embert aki 8 különböző céllal szökik meg???(ja persze: megöljük! John Ambruzzi, Tweener)Lehetetlen!Egyetlen Értelmes megoldás lehetséges, de ehhez túl vagánynak kéne lenni:Különválasztani a külvilági sztorikat.
Egyébként 8 rész után azt mondom a cucc lapos.Soha nem lesz olyan a színvonal mint az S01E20.Ennyi!

atothhu - 2006. 10. 30. 18:33

Nekem csak az az érdekes, amióta Human kifejtette a véleményét, hirtelen mindenkinek el kezdett nem tetszeni a PB . . . Tegyétek a szívetekre a kezeteket, és mondjátok azt, a 7. epizód gyenge volt . . . Nézd meg ki rendezte, és mi lett az eredménye . . . egyébként meg 5 milla komoly összetartó erő, főleg azoknak az embereknek akiknek nincs más lehetőségük, mert üldözi őket a törvény, és a halmozott büntetés veszélye . . .

winnie - 2006. 10. 30. 19:44

nekem még mindig tetszik, sőt.

redc - 2006. 10. 31. 03:19

Nekem is. Nagyon. Sőt… :)

T-Bag - 2006. 10. 31. 12:25

PB még mindig rulez :-)

Joey006 - 2006. 10. 31. 15:52

OK! A Prison Break még mindíg színvonalas, de a készítők az első évadnál nem gondoltak a folytatásra.Done.
5 Millió Dollár kéne:
– Michael Scofield – Kell! Egyértelmű. Aztán húzzunk Panamába biccselni :)
– Linc – Amit Michael mond az úgy van! Szeretem a fiamat. A karakterem ennyi.
Na innen kezd sántítani!
– Sucre – Naná. A terhes feleségem amúgyis férjhez megy a másik pasihoz.Nem kell nekem csak egy sziréna és sz*r*k is rájuk megyek milliókat ásni. Ott biztos nem találnak meg a zsaruk!
– C-Note UGYANAZ mint Sucre. Egy sziréna elég és sz*r*k én is a családra.Irány az ásó! A poén kedvéért még “véletlenül” össze is futok Sucre-vel.
– T-Bag még rendben is van. Neki tényleg ez az only way
– Tweener hátteréről nem tudok sokat ezért passz! És még egy fekete pont!

És az, hogy Veronica,Agent Paul Kellerman,John Abruzzi,Bellick,Sara,Tweener és LJ karakterével effektíve és volume(csak tudnám miről beszélek)semmit nem tudtak-tudnak kezdeni az tényleg röhej!És ne jöjjön nekem senki azzal, hogy még csak 8 rész. Nézd meg az első évad 8. részénél hol jártak!

És a bónusz:Ha valaki értelmesen fel tudja nekem vázolni mi ez a Felsőbb Körökben(Agent Kellerman és társai) játszódó szál és hogy ki-mit-miért-hogyan akar annak be nyalok a m*l*g sz*r*g!!!

Egyébként szeretem a Prison Break-et.Pont ezért idegesítenek ezek a hibák.

winnie - 2006. 10. 31. 16:52

már az adásba kerülés előtt, értsd: 2005. augusztisában lenyilatkozták, hogy a 2. évad a menekülésről fog szólni, így természetesen gondolkoztak rajta, sőt tervezték.

Bellick - 2006. 11. 01. 12:36

9. rész megint ott volt :-)

FeGa - 2006. 11. 02. 20:49

Winnie ha annyira tetszik nem akarsz néha írni róla ? Csak lássa a nép van még aki szereti. tudod “You just a little faith”

Joey006 - 2006. 11. 03. 08:34

Elnézést kérek!

Az S02E09 tényleg szuper volt.Ha a további részek is ilyen színvonalasak lesznek mindent vissza szivok!

gAvr0s - 2006. 11. 03. 16:57

Szerintem rendben van a második évad is.
Jó azt azért elismerem,hogy jobb volt az első,de ki tudja még bármit kihozhatnak ebből is.
Az eddigi 9 részből nekem a 8.-dik volt a leglaposabb a többi nagyjából rendben volt.
Nekem az nem tatszik,hogy most megy decemberig aztán end…majd csak ősszal folytatják nem biztos,fogy ez nyerő lépés…

winnie - 2006. 11. 03. 17:31

tavasszal, nem ősszel.

2 lehetőség van. november.30 :13. rész.

– vagy várunk márciusig és megszakítás nélkül lemegy a maradék 9 epizód.

– vagy lemegy a maradék 9 rész a májusig hátralévő huszonakárhány hétben megszakításokkal. 1-2 rész lemegy, majd 2-3-4 hét szünet, megint 1-2 rész, megint szünet.

FeGa - 2006. 11. 03. 19:34

És a fox fog ismételni ? Vagy fogja promozni ? Mert a baseball után is esett bár visszajött szerencsére a nézettség.

hazi - 2006. 11. 04. 11:40

hellosztok.

én is azon a véleményen vagyok hogy az első évad jobb volt. ez a második inkább egy sima akciófilmre emlékeztet, de ettől fögetlenöl nekem bejön.

azt megtudnátok nekem mondani hogy mikor jön ki a S02E10 és a S02E11?
köszi:hazi

candyman - 2006. 11. 04. 15:33

A sorozatot hétfőn este vetítik az USA-ban!

ázs - 2006. 11. 05. 16:56

Sziasztok!
Az én véleményem hogy megtartotta a színvonalát a 2.évad, söt lehet picit elfogult vagyok,de nekem a második jobban tetszik.Az elsöben adott volt szituáció,megvolt a terv…még a másodikban már nagyon nem úgy alakulnak a dolgok ahogy azt a szökevények eltervelték. Bízom benne továbbra is ezt az utat járják majd. Arra viszont kiváncsi vagyok meddig is fogják elhúzni az egész Sorozatot?4,5 évadig? Sztem nem kéne addig,de ez privát vélemény! Király az oldal!:)

duransaint - 2006. 11. 05. 17:32

PB azt hiszem egyre jobb.csavar csavar hátán.csak igy tovább.

Sped - 2006. 11. 05. 20:10

Hi

Én totál meg vagyok elégedve a PB 2. szezonjával, jó pörgős a sori, így tovább remélem tart még egy darabig mert nálam még bőven top3-as.

Balázs!
Egy sorozatnak az a lényege, hogy ne nagyon legyen vége, csak ha már a kutya nem nézi. Ez pedig akkor következik be, ha ellaposodik és tömegével “kezdik el nem nézni”. Ez egy ilyen önbeteljesítő folyamat. :)

seven - 2006. 11. 07. 09:11

sped, azért remélem tisztába vagy azzal, hogy a pb fanfavorit sorozat, 9-10milla nézővel, nem olyan sok az..

ázs - 2006. 11. 07. 13:45

Az új rész elég durva lett…Gondolok most a 10-esre! Ennél szarabbul állni nem igen lehet…a Szökevények szemszögéböl nézve. és márcsak 3rész és szünet…:(:(:(! Tavasszal mikor folytatják?nem tudja valaki

ftivo - 2006. 11. 07. 15:40

Nagyon ott van az S2! Tagadhatatlanul más mit az első, de nagyon sok szál, meglepetés, csavar van benne, nagyon jól kivitelezve. Még egy hetet is nehéz várni a következő részre, pont a osk válltozás miatt, ha hónapokat kihagynak, nagyon fog zuhanni a nézettség. Ezt kb. napont kellene adni.

gyussee - 2006. 11. 07. 17:12

Szerintem nincs még egy olyan sorozat mint a pb!de most komolyan!ha valaki tud egy sorozatot ami übereli ezt irjon!
Mint akármelyik sorozat, természetesen ez is elnyújtott, de ettől függetlenül nem lehet unni!Bár nem biztos hogy érdemes egy 3.évadot is leadni, mert ezt a szökéses sztorit nem lehet tovább nyújtani (úgy hogy ne válljon unalmassá)!
(amúgy jó ez a fórum)

seven - 2006. 11. 07. 18:29

gyussee, most kapásból 5 sorozatot tudnék mondani ami ownoli a pb-t, legalábbis az s2őt.
mondjuk az, hogy kinek mi a kedvence magánügy, de azért nem hangoztatnám, hogy a pb a legjobb, hoho, főleg bazzeg nem egy ilyen idióta szar rész után. bocs srácok, de mi volt ez? halálra itélt fegyencet nem kísérik a rendőrök, egy damned rendőrautóban szállítják, mint egy zsebtolvajt. srác, LJ barátom meg miután közelről találkozott egy autóval, hirtelen futni, rugni, egyszóval mindent tud. ja, Sara doktor néni hirtelen kulcs nélkül tud autókat beindítani. a totál mű cliffhangerek se voltak rosszak. ugyanmár, mi volt ez.

ázs - 2006. 11. 07. 19:30

To SEVEN!

Hát ez tipikusan egy olyan beírás,ami mutatja hogy TE nem kedveled a sorozatot,mert ilyeneket hozol fel.Keresed a hibákat.Mindenhol vannak hibák,így a PB-ben is,nem tagadja senki. Abban is igazad van hogy biztosan van jobb sorozat is,de “nekünk” Prison Break funnoknak ez tetszik,úgy ahogy van,és el lehet fogadni,és nem kell a fórumba fikázni…Ez az én véleményem! REmélem nincs harag miatta!

Angelus - 2006. 11. 08. 03:49

Én csak 3 jobbat tudok:
Battlestar Galactica (ÜT)
24 (Még a gyengécske s5 is ÜT)
House (Hatalmas oltás)

Heroes, SG1, SGA, Lost, Grey’s Anatomy nálam egy szinten a PB-vel, de Heroes csak azért mert még várom h kibontakozzon az első szezon, és nem akarom addig beírni. Studio 60 dettó. És akkor csak abból a 10 soriból válogattam amit nézek…

speed - 2006. 11. 08. 10:16

azért a mahone vs. scofield rész para volt…

ály - 2006. 11. 09. 01:58

Hogy elolvastam seven és Balázs legutóbbi hozzászólását igazat kell adnom mindkettőtőknek.

Részben (sajnos) seven véleményén vagyok: az 1. évad részeit nagyobb figyelemmel követtem végig mint a mostani részeket.Ha történik számomra furcsa dolog

* a csajt lelövik a telefonfülkénél és mikor Sara kéri, hogy hívják a mentőket elrohannak a telefonfülke elől
* vagy mikor menekülni próbál Sara és Michael a zsaru elől, persze hogy a szar kocsival próbálnak elmenekülni,

utánna már jobban figyelek ilyenekre és talán túlságosan kritikus szemmel nézem az adott sorozatot. Eddig is voltak ilyen jelenetek benne, ezután is lesznek. Ezt el kell fogadni. De vannak akiket ez annyira nem zavar.Például a húgom aki imádja a sorozatot.

2×13-ig még megnézem majd utánna döntök hogy cancelezem-e, de utánna is letöltöm ( mert én egy rendes testvér vagyok:))) )

nolan - 2006. 11. 09. 12:17

# nolan (ellenőrizetlen):
2006. 08. 25. 15:53

a b-tervvel lecsúsztak a b-kategóriába…menthetetlenül nagy baromság, de jó társaságban élvezetes kiröhögni őket és a készítőket. 10/3

anno ezt írtam, és abba is hagytam a sorozatot. mostmeg egy hetet németben töltök ala business elhoztam öcsémtől az eddig megjelent 2es részeket, hogy hátha unatkozom a hotelban este. nos, az első éjjel végignéztem 3-9ig és rendben volt. nem egy lost, house vagy heroes (favok) számomra, de pár pohár borral könnyen csúszott. lényeg, hogy rajtunk múlik. ha hibát akarok keresni benne, találok, ha érdeklődve akarom figyelni az is bejön.

JeLo - 2006. 11. 09. 14:24

Egyáltalán nem nézek soroatot, de ez kivétel. Még csak az elsőt láttam,azt viszint 3 részletben és ne mengedet ki magából. A 2. sorozattól egyértelmű romlást várok. Már maga az egy hatalmas negatívum, hogy nem a börtönben játszódik és csomó kedves szereplő ezáltal kiesik. Nem tudom Pope szerepe e benne, ő nagyszerű karakter volt. Ha ő sincs, akkor újabb negatívum.
fura volt egyébként, mert miközben néztem az elsőt, úgy gondoltam, ennek nem lehet folytatása, de amikor nem lett vége az utolsó résszel, akkor meghökkentem és megnéztem a neten. Paul is hiányozni fog, ha nem lesz. Ő volt a kedvenc negatív hősöm a tenyérbemászó képével és undorító mimikájával és a lassú, kimért beszédével, mellyel saját felsőbbrendűségét hirdeti minduntalan.

Dave Dresden - 2006. 11. 11. 15:18

Szerintem elég lassan pörgött be a második évad és az tény, hogy az elsőt nem lehet überelni, de az
S02 E07-10 részek, már magukért beszélnek…
Semmi sem olyan egyszerű mint aminek látszik és ezek a váratlan húzások továbbra is nézhetővé teszik a sorozatot… szóval ha az első évad 100%, akkor ez egy 75-80%-os! Szóval én tuti végig fogom nézni!:D

Chem - 2006. 11. 12. 14:37

a propán színtelen, szagtalan gáz…érdekes,h érezték a szagát…

szilvus - 2006. 11. 12. 18:34

hello!
nem tudja valaki hogy most a fox 5 melyik résznél tart épp és melyik nap hány órakor megy a prison break?köszi

matthews - 2006. 11. 12. 19:36

Eddig nem szóltam, mert lusta vagyok fórumokba írkálni. Prison Break nekem is tetszik, mindig nézem, nem hagynék ki egy részt sem.
Viszont a sok hiba közül egy nagyon fáj, túl azon, hogy a propán(-bután?) gázt ha jól tudom direkt szagosítják. Ez pedig az, hogy el sem tudom képzelni, hogy miért nem hallgatják le Sucre csajának (Marie-Cruz?) a telefonját az FBI nagyon okos tagjai, akik közül terepen csak Mahone főügynök tevékenykedhet, senki más. Ugyanis ha jól számolom kb. egy órát várakozott a nyilvános telefonfülke mellett a latin gyerek, de nem nyomozta le senki. No ez bánt. Azért egy FBI ennél felkészültebb, ahogy én gondolom. Bár lehet,hogy nem.
Kicsit olyan volt, mint az, hogy szegény állatorvosra senki nem talált rá, T-Bag meg a GPS-be simán bemondja, hogy irány Utah, de még így is bottal ütik a nyomát.
Hangsúlyozom, nem leszólni akarom a sorozatot, mert nagyon szeretem, de ha már egy ilyen amatőr mint én is észrevesz efféle dolgokat akkor az már valóban hiba lehet… Bár kövezzetek meg nyugodtan, ha nincs igazam. :)

Fox - 2006. 11. 13. 10:37

Hétfőnként este 8/7c ma lesz a 11. rész.

http://www.fox.com/home.htm
bővebben itt

JeLo - 2006. 11. 13. 13:12

Tegnap láttam a S02E01-et. Eddig semmit sem vesztett varázsából. Kellemes csalódás volt, ogy az a szál, ami viszi a sorozatot, kicsit átalakulva ugyan, de megmaradt. Scofield trükkjeire gondolok, ami az első sorozatban a szökés részletes, apánként felbukkanó motívumai voltak és azok a részek, ahol már jó előre azt lehetett sejteni, hogy hibát vét, de végül mindig felbukkan egy elem, amivel azt a hibát ő már jó előre kiküszöbölte. Ebből most sincs hiány, csak épp áttevődött arra a szálra, ahogy a nyomozók göngyölítik a szökés előzményeinek megtervezését és hogy hogyan tovább, ha kint vannak. Nagyon várom, hogy láthassam a folytatást. Talán ma :)

Ani - 2006. 11. 13. 22:43

szerintem az volt a baj, (lehet) hogy nem hallgathatják le minden szökevény minden ismerősének telefonját, mert ez picit sok lenne, és a Sucre nem a csaját hívta, hanem a Theresat, akik nem laknak együtt. Különben bennem is felmerült ez a felhívósdi, hogy nem kéne-e lehallgatniuk, de lehet, hogy ez a magyarázat. Különben szerintem nem az szokott lenni, hogy vki műveletlen és rájön a hibára és ezzel kiderül, hogy az írók még hülyébbek, hanem aki műveletlen és talál hibát nem elég művelt, ahhoz hogy megmagyarázza. Mint volt egyszer szó arról, hogy hogyan is kerültek elő a tetkós fotók és az lehetetlen, hogy meglegyenek és milyen szar a sorozat. Aztán vki meg azt írta, hogy elvileg, minden bűnözőt, vagy még előzetes letartóztatásnál is körülírnak és a tetkókat lefotózzak, méghozzá Mo.-n, tehát Amerikára biztos “igazabb”.

matthews - 2006. 11. 14. 14:28

Ja és mindezzel Sucre a piti kis áruházi tolvaj teljesen tiszában van… De OK. Műveletlen vagyok. Sara Tancredi nevére viszont bizton állíthatom nem béreltek autót, mert tuti, hogy a lelőtt csaj nevére vette ki a verdát… Mégis Sara bérléseit kérdezteti le a mindent tudó kormányügynök..
De OK. Műveletlen vagyok. Az írók meg tökéletesek. :-D

JeLo - 2006. 11. 15. 11:27

Ne egymást szidjátok, haem a sorozatot inkább ha már valamit muszáj :D
Az ilyen kis logikai buktatókat én nem isakarom észrevenni, inkább csak nézem és belefolyok. Picit romlott a második szezon, de nem számottevő. Fájlaltam, hogy túl sok hibát vétenek a szereplők, amikor az első szezonban összeszedettek voltak. Mintha elbutultak volna. A legelső rész tetszet a másodikból legjobban, ott még volt gógyi. sokallom az adrenalinpumpáló akciót, nincs közöttük pihenőidő, amikor egy kicsit elengedhetemm magam a monitor előtt. A börtönben ez még megvolt :) Viszont a sztori ugyanolyan jó, ugyanúgy érdekel a szál felgöngyölítése.
Azt árulja el valaki, hogy a második szezon az 12 részes csak, vagy szünet lesz és lesz folytatás?

speed - 2006. 11. 15. 13:51

én azt nem értem, h t-bag hogy a fenébe tudta a masik bortonor faszit igy kicsinalni. konyorgom, megkinoztak, leszakadt a keze megint; siman le lehetett volna csapni, mint az órát, stb…

T-Bag - 2006. 11. 15. 14:48

Ezért rulez T-Bag papa az örök túlélő.
13 rész lesz idén és 9 jővőre, és ha minden igaz a Fox asztalán már 3. évad megrendelője. Úgy legyen. 24 S06 is januárban indul. Jack “damn it” ismét lecsap :-) Na az sem lesz gyenge, Fox Rulez.

frogman - 2006. 11. 15. 18:09

http://www.fox.com/prisonbreak/behindbars/

Nézzétek csak meg az itteni Stormare videót!

Abruzzi might be back???!!!

Ani - 2006. 11. 15. 20:43

különben a lelőtt csajszi béréseit kérdezték, mert tudták, hogy ki halt meg, és nem volt meg az okmánya, 1+1… és a repülőjegyet is a halott nő nevén keresték és meglett és onnan jött az autóbérlés, szal igazad volt…

matthews - 2006. 11. 15. 21:14

Hi!
Ani: Nem érdekes nem vitatkozni akartam. Amúgy mit szóltok a mostani részhez? Szerintem nem volt nagy durr. Átlagosnak mondanám…
Frogman: Háááát…. Nem tudom… Kicsit olyan szagú lenne Abruzzi visszajövetele mint anno a Dallasban Bobby tusolóból való kilépése…. Kissé hihetetlen…

JeLo - 2006. 11. 16. 11:51

Jajj. Harmadik széria? Pesze, elnézném, mert kajak függője lettem, azt sem tudom, hogy fogom kibírni a következő részig. Eddig jó volt, mert tegnappal jutottam el oda, ahol most tart. Abba meg egyenesen bele fogok halni, ha csak jövőre lesz a második folytatása :) De én már akarom, hogy minden megoldódjon. A harmadik szériával az idegeim galyra mennek :)
Ja T-bag király… van nanak is esze, szeretem a krakterét. Sok érzelem lakozik benne. az a húzás tőle, hogy az állatorvot humánusan ölte meg, mert segített neki… hát elérzékenyültem :)

JeLo - 2006. 11. 16. 12:34

Ti nem vettétek észre ,hogy kezdenek a dolgok kiszámíthatók lenni? A második szériában már kb 20 eseményt mondatam meg előre, hogy úgy lesz :)

day-day - 2006. 11. 19. 02:03

Bobby nem hal meg a Dallasban:O
baszki nemár!!! igazán kiírhatad volna h spoiler!!! én még nem tarott ott a nézésben h mégsem halt meg hát nagyon köszi h elszúrtad az élményem!!!:((

banditos - 2006. 11. 20. 01:02

@frogman, matthews:

SPOILER!

Van rá esély. Emlékezzetek csak vissza :) Amikor Abruzzit körülvették a hotelban, és felszólították, hogy jöjjön ki, feltett egy kérdést: Helyi vagy szövetségi?

Én nem lennék meglepve, ha Mahone lefizetett ügynök lenne…:D

matthews - 2006. 11. 20. 09:55

Na ja….
De ha jól emlékszem, tulajdonképpen konkrétan nem lett kimondva az sem, hogy meghalt… Vagy igen? Mintha a belső ellenőr aki Mahone cseszegette említett volna ilyesmit.. Bár nem biztos.. Valaki majd megmondja. Én különben örülnék neki, ha hirtelen visszacsöppenne… Szerettem a csávót…. :D

Vio - 2006. 11. 20. 13:51

Emlékeztek még erre a beszélgetésre?!
M:Talán még látjuk egymást.
J:Sose lehet tudni, Michael.
J:Sose lehet tudni;)

:) - 2006. 11. 20. 22:46

Most láttam a 12-dik részt. Nem hiába “Disconnect” a címe. A maradék hat szökevényből még három visszaköltözik az örök cellájába. És hogy kik? It’ll suprise…

Human Insect - 2006. 11. 20. 23:50

max a spoilert láttad te, mivel még kinn sem ment le.

primus - 2006. 11. 21. 15:06

S02E12 tegnap este ment le… :)

Human Insect - 2006. 11. 21. 15:51

aha, csakhoyg 7 vagy 8 óra eltéréssel, szóval amikor ő “látta” akkor odakinn még délután volt. a Pb meg este 8kor megy.

seven - 2006. 11. 21. 18:27

hát ekkora kamut. amúyg jó rész volt az s2e12, jobb mint az átlag s2es részek. bellick papa szerintem a fox riverbe tart, amit nagyon jó kis plot twistnek tartok.
a vége hülyeség volt megint van olyan ember aki olyan helyzetbe visszafordulna? sara hozta a formáját, ahelyett hogy még egy kicsit tovább vasalta volna Kellermant inkább leugrott…ahh na mindegy. inkább hagyjuk. megbékéltem a ténnyel, hogy ez már más.

Cellpax - 2006. 11. 22. 21:38

Baki???

C-Note ugyanott piknikezett a 12es részbe, ahol már jártak még az első részbe. Lehet látni azt a stéget, ahol Michael, meg Linc beszéltek az első részbe:)

vape - 2006. 11. 24. 08:21

egyre jobban tekerik ezt a sorozatot… mekkora poén lenne, ha kiderülne, hogy Sara meggyilkolt édesapja, és Linc-ék apja édestestvérek… :D :D

Nándo - 2006. 11. 24. 17:33

2×12: nálam ennyi, calcel, vége – ez már sok(k) volt!

először is, nem ez volt a legrosszabb rész, hanem az előző:

kopognak az ajtónál a zsaruk, T-Bag meg mi csinál? letépi a kezét, bevágja a radiátor mögé, és elmenekül. vér sehol, és gondolná az ember, hogy ilyenkor az ember úgy nyüszít, ahogy tud. nem mintha lehetséges lenne, mivel a kezét elvileg (ami szintén hihetetlen abszurd volt) idegpályákkal együtt varrták vissza.

aztán mit csinál? GPS-nyomkövető, gratulálok, ez még jó ötlet. aztán a frissen levágott kezével szépen kinyírja a nála kétszer nagyobb fegyőrt, aki hátrálva könyörög. azt hittem sírok.

most a mini-fogolyszöktetést már meg sem említem.

mostani rész:
kedvenc orvosunk és a kád, hát megint majd leszakadtam: legalább háromszor kellett volna belefulladnia a kádba. és ez egy konzervatív becslés részemről. most azon el sem kezdek polemizálni, hogy bár nem fulladt bele, de hogy a francba tudott kikászálódni? ha már vízzel együtt nem tudott, mit segített az, hogy nincs benne? aztán kiugrik az ablakon, rá a kocsira, ahelyett, hogy simán leereszkedne – és talán a fegyvert elvitele sem egy elbaszott ötletlen tűnik.

az egész olyan abszurd, és röhejes, hogy nem lehet emellett szó nélkül elmenni.

már nem röhejes, simán szánalmas.

Human Insect - 2006. 11. 24. 17:37

és akkor még Bellick furcsa döntő bizonyítékát nem is említed: a telefonhívás.

Amit időben akkor követett el amikor vagy ami ami után majdnem azonnal beszélt a rendőrcsajjal. A pasi meg akkor halt meg kb, vagyis nem sokkal utána. Bellick a korház elhagyásakor rögtön a hullába fut szal = volt alibije, nem is kicsit. Erre nézd meg a következő rész előzetesét. Bwahahaha

Human Insect - 2006. 11. 24. 17:38

ja és a véres ujjlenyomatok is t-baghoz tartoznak. a criminal mastermind t-bag hogy behúzta a csőbe! vagyis!?

Nándo - 2006. 11. 24. 17:47

olvastam.

és akkor az apuci-giccsről egy szót se, ott legalább logikai hibát nem ejtettek a készítők: értékeljük ezt (bár jobban belegondolva a timeline szintén nem stimmelt a két órával, de ezen már ki akad fel?); simán röhejes.

T-Bag - 2006. 11. 24. 22:30

Mi van a bolond csávóval, aki hajót kezdett építeni, hogy eljusson Hollandiába? Asszem 5 rész óta nem láttuk :-)

P4Ge - 2006. 11. 27. 12:13

JESSZUSOM!

Ennyi fikázást, omg. Nem olvastam el minden hsz-t, de a lényeget leszűrtem. Az a menő sorozathuszár, aki minél több logikátlan, összefüggéstelen eseményt talál. Az érdekessége a dolognak az, hogy nem a teljes sorozatot tekinti, hanem 1-1 részt kiemelve alkot véleményt. Ezzel addig nincs is baj, amíg az előző részekre támaszkodhat a véleménye kifejtésekor. Ám amint valamilyen szinten elválik az adott rész az előzőektől (úgymond logikátlanná válik), máris csak azt az egy részt tudja önmagában, csupaszon tekinteni. És ebben az esetben, amíg nem ismerjük a következő rész(eke)t, nem is lehet tényszerűen elemezni. (Az már egy másik kérdés, hogy kell-e egyáltalán elemzni egy szórakoztató sorozatot?…)
Példa erre seven s2e07-ről szóló véleménye, amiben sorra kigyűjti a logikátlan dolgokat. Valóban, tényleg nem illett bele a képbe sok minden. Aztán jött az s2e08 és mindent helyre tett. Tökéletes példa, miért nem kell kiemelni egyes részeket és halálra elemezni…

Többen próbálkoznak hibák keresésével,újra és újra. De miért?
1. ettől (valamilyen tévhit miatt) jobbnak, okosabbnak hiszi, érzi magát
vagy
2. nincs fantáziája, képzelőereje.

ilyen dologba belekötni, hogy sara tancredi autólöcsönzését kéri agent kellerman a telefonban, és nem akinek a nevét felvette sara… hát végülis igen, akit felhívott az csak egy gép, és nem gondolkozik, bár ő is a titkosszolgálatnál van, de agya az nincs, és nem keres rá kelly nemtudomkicsoda autókölcsönzéseire. Váááááá

mi van még?
ja igen, hogy indított be egy autót kulcs nélkül sara?
úgy hogy nem indított be. miután michael bezárja mahone-t abba a “ketrecbe” sara már a saját (bérelt) autójával érkezik meg a helyszínre (tegyük fel elsétált érte), michael beszáll, és elhajtanak (az autó ablakain keresztül látszik egy pillanatra mahone fordja a háttérben)

egy szó, mint száz: jó a sorozat, amit nézni (élvezni) kell, és nem hibákat keresgélni.

Kiri - 2006. 11. 28. 22:15

Na ez igen. Szerintem ütős részek várhatók az ősz utolsó részét tekintve. Végig élvezhető a rész, és nem sejtettem, hogy mi is lesz a finish. Ezért is szeretem a PBt, mert visz magával, nem filózok, hogy itt a bibi, ott a baki. Ajánlom mindenkinek.

Lui - 2006. 11. 29. 00:15

Beleborzongtam a 13. részbe. Egyszerűen ez A SOROZAT….
Így.. nagybetűvel.

JeLo - 2006. 11. 30. 10:04

Na skacok, tudtam, hogy Paul végül átáll. :) De mikor lesz a következő? Mikor van a folyt. köv.? Amugy ja, sok valótlan dolgok felbukkan a sorozatban, látom azóta sokan szidják, de mire jó ez? Minek itélkezni? Ez csak mese. Én nem ragaszkodom a valósághoz… Olyan, mint egy másik élet, amit valaki rendez. Mese habbal. Én gyermekfejel nézem végig, mint anno a TV macit. Csak igy nyújt élvezetet. Haelkezdenék szőrszálhasogatni, akkor utálhatnám az egészet. De minek? Jó élmény, jó érzés nézni… kész. Az is vicces, hogy mindenkinek ugyanolyan mobilja van, de hát ez ilyen :)

JeLo - 2006. 11. 30. 10:05

Mikor lesz a folytatás?

Jam - 2006. 11. 30. 15:37

Jan 22 – Összefoglaló rész
Jan 29 – 14. rész

El Diablo - 2006. 12. 01. 10:14

Elég divatos dolog lett szidni a második évadot.
Szerintem messze magasan übereli az elsőt, az már igencsak dögunalom volt, amikor a szökést elhúzták egy teljes évadon át, közben simán 3-4 részbe belefért volna.
De a lényeg: akár tetszik, akár nem, mégis mindenki nézi! addiction rules :)

Az meg, hogy 99.9%-unk tudja már előre, hogy Kellerman át fog állni és Bellick a Fox River-be kerül, azért van mert “már mindent láttunk”, dramaturgiailag képtelenek újat alkotni odaát. Tisztelet a kivételnek, de ilyen szökőévente akad csak egy-kettő.

T-Bag - 2006. 12. 01. 13:03

T-Bag Rulez ! “Teddy’s home” na ez ütött :-)

Dante - 2006. 12. 01. 17:17

Remélem Mahone életben marad és áttér a jó oldalra :-) Bírom ezt a színészt.

FeGa - 2006. 12. 01. 19:57

Na az durva lenne…Mahone a jó oldalon. Szerintem inkább beviszik a kórházba és ott valaki lekapcsolja a gépekről vagy ilyesmi…Mekkora lenne.

maT - 2006. 12. 02. 01:44

Ez egy izgalmas sorozat.Aki szereti ragni a kormeit az nezze…
Hibakat meg a tollbamondasban kell keresni.

joey006 - 2006. 12. 05. 12:04

T-Bag: Ja-ja. Sokkal többet is szerepelhetne. T-Bag gonoszban az ami Scofield jóban.

JeLo - 2006. 12. 10. 21:45

Mahone, mint jó :) Már a felbukkanásakor unszimpatikus volt :) És hát ja… :) Bár már mindenki látta, ameddig lement úgyis. Én pont így gondoltam, ahogy lett :)

Krisz - 2006. 12. 11. 19:31

Mahone is a családját félti,nincs sok választása:(

Krisz - 2006. 12. 11. 21:30

Sziasztok! Tényleg nem lesz január végéig 2évad folytatás?a 13.ig láttam.

Human Insect - 2006. 12. 11. 21:58

tényleg

Krisz - 2006. 12. 12. 13:55

Frankó!:(

rio - 2006. 12. 14. 19:47

Mahone tuti golyóállót viselt. Nem lesz annak semmi baja. Lezsírozták Kellermannal hogy benyalja magát Scofieldéknál, aztán majd együtt eltüntetik a bizonyítékot, amint összefutnak a csajjal. Túl átlátszó.

Zoy91 - 2006. 12. 15. 18:18

Éljen Prison Break !!!

Zoy91 - 2006. 12. 15. 18:19

Mi fog történni a S2-E7 után???

Zoy91 - 2006. 12. 15. 18:22

…addig láttam,amíg Mahone megöli Tweenert,Sucre pedig fegyvert fog Scofield-ékra…

Bibike - 2006. 12. 15. 18:25

Ki hal meg Tweener-en és Abruzzi-n kívül?

matthews - 2006. 12. 15. 18:53

Én… Én meghalok… De nem most! amíg PB van addig nem mudelhatok meg! :-D

Krisz - 2006. 12. 16. 15:23

én jobban szeretném ha kellermann tényleg segitene nekik

robi - 2006. 12. 17. 17:55

honnan a rákbol tudom letölteni a 2.évadot???

numberone - 2006. 12. 19. 15:18

namármost azért kellerman eléggé sok roszz fát tet a tűzre (értsd: megölt LJ családját meg pár kedves embert) szóval aki most nagypofával mondja h átállt az még meg fog lepődni. ennél jobb dumával ugyanis nemigen tudta volna elcsalni scofieldékat. az is elég szimpla ügy miért lőtte le mahone-t… kim ügynök mondta neki mert az nem ölte meg a srácokat ott rögtön a börtönban – a gyenge szar alakja- :D

chainie - 2006. 12. 28. 13:57

Sziasztok,

nemrég ékeztem meg én is a s02e13-ig, ezért nem is olvastam eddig az összes hozzászólást, csak annyit, hogy ne találjak spoiler-re…szóval, röviden az én meglátásom a PB-ről:

Nagy film-fan-nek tartom magam, régen sok mozifilmet néztem, szerettem a sorozatokat is, a Vészhelyzet sokáig a kedvencem volt, de zabáltam a 3. műszakot, az Aliast meg az első 24-et, sőt anno nagyon rég a Szívtipró Gimit és hasonlókat is. Azt hiszem tehát, hogy van mire alapoznom.

Nálam az igazi őrület a LOST-tal kezdődött. Nagyon nagy rajongója lettem és vagyok a mai napig, egyszerűen imádom. Rájöttem, hogy jobban bejönnek nekem az olyan jellegű sorik, ahol egy nagy kép áll össze sok kicsi puzzle-ből (pl LOST), nem úgy mint pl az ER, ahol az egyes részek kevésbé függnek össze. (amúgy ezen alfajokonak van külön nevük a sorozatokon belül???)

Mindegy, szóval a LOST nagyon megfogott, de a nagy szünet miatt “ráfanyalodtam” szerda esténként az RTL-re és megnéztem egy pár Szökést. Ami ez után történt, az szinte hihetetlen: annyira megtetszett a PB, hogy gyorsan letöltöttem az első season-t és baromi gyorsan meg is néztem. Hangsúlyozom: én NEM keresem a hibákat, ha találok is, NEM érdekelnek, mert önző módon csak a szórakozás miatt töltöm az időmet tévézéssel. A Nándó-hoz hasonlóan hozzáállókat nem értem, és nem is érdekelnek a hibák. Ez egy mese.

Számomra a PB mára jobb, mint a LOST. Nem kétséges, hogy miért: elég romantikus szemmel nézem mindkettőt és nem tetszett, ahogyan Kate választott a szigeten :-)
Viszont Sara és Michael kapcsolata nagyon tetszik, engem ők ketten motiválnak! Itt a fórumon elég kevés szó esik kettejük kapcsolatáról, pedig nem mindennapi, szerintem. Miller nagy színész, úgy tud nézni ahogy senki, de szerintem Callies is jól csinálja a szakmát. Sokan a prosti csajt jobb színésznek tartják, háát, nem is tudom. Szerintem erre a szerepre tökéletes választás volt Callies. Alig értek még egymáshoz, szinte csak szavakban “randiztak”, tekintetben “szeretkeztek”, de nekem ez is nagyon sokat adott és megérintett.

Az egyéb dolgok, a mellékszereplők, a sztori, a zene, a vágás stb. csak MÉG JOBBÁ teszi számomra a Szökést. Első szezon? Második szezon? Melyik a jobb? Kit érdekel? Szerintem nem is lehet szétválasztani őket. Örülök, hogy vár még ránk 9 rész idén, a többit majd meglátjuk. Én amúgy nem vagyok biztos benne, hogy folytatják. Ha mégis, 1 tuti nézőt máris magukénak tudhatnak!

Seeya

Krisz - 2007. 01. 01. 13:33

Seeya! Már van második évad!!!!

chainie - 2007. 01. 01. 15:01

Szia Krisz,

nem vagyok biztos benne, de mintha azt hinnéd, hogy nem vagyok tisztában azzal, hogy hol jár a sorozat. Természetesen tudom, hogy van 2. széria, eddig 13 leadott résszel…na mind1.

seeya

Flaki - 2007. 01. 03. 02:04

Először úgy gondoltam írok ide pár sort hogy szeretem a sorozatot meg hogy nem izgatnak a hibák…

…aztán úgy döntöttem mégse. Miért? Ki a fenét érdekli hogy Engem nem érdekelnek a hibák? Akit érdekelnek a hibák nem tér meg csak mert Én azt mondtam engem nem. Akit nem érdekelnek a hibák max egyetértően bólogat majd, de hát őket nem is akarja senki meggyőzni. Akkor most mi is van? :D

Az van hogy aki szereti üdv és pacsi, aki nem, talál más szórakozást :) Én maradok a ‘tévémacinál’ ;)

Valaki a nagyvilágból - 2007. 01. 05. 15:31

Legyen meg a 200 poszt ;)

chainie - 2007. 01. 05. 16:36

Hát igen…194-gyel a legnépszerűbb…hiába, a Prison Break különleges. Mindig is mondtam!

:-D

PB Rulz

seeya

Valaki a nagyvilágból - 2007. 01. 06. 09:49

Azért a LOST-tot nem előzi meg ;)
+ A Dexter is ott van a könyörkén, ha nem jobb…

Lui - 2007. 01. 06. 23:34

Az én kis listámon már minden létezőt legyőzött és úgy tűnik egy atombomba sem bírná kiütni a nyeregből.. :D

Remegve várom hogy folytassák :D

dzsiaj - 2007. 01. 08. 13:05

199…
Csak a leendő 3. évadot kéne elfelejteni. 2 szezonnal tökéletes lenne.

carlos - 2007. 01. 09. 17:29

Numberone!

SPOILER

De Kellerman miert nem olte meg egybol Scofieldekat is?Mahone mellett az is a feladata volt,sot az az alapfeladat,na meg most mar Sarah megolese is,mert o a kulcs,nala a kulcs.

carlos - 2007. 01. 09. 17:30

Bar lehet pont Sarah miatt,hatha elvezeti oket hozza.

kisfiju - 2007. 01. 10. 07:17

carlos: azért mert zsebükben volt a megrendelés a folytatásra (:

Cseh Szakál Keisztián - 2007. 01. 11. 11:13

Hogy a retekbe kel hajtogatni azt a prisonbreak darut

chainie - 2007. 01. 11. 18:46

A daru hajtogatási mintájáért én is sokat adnék…már régóta keresem, de csak hasonlókat találok, AZT nem..:-(

Krisz - 2007. 01. 12. 17:38

nemsokára jön a 14. rész. (remélem):)

slacinho - 2007. 01. 13. 21:29

gyengébb lett a második szezon,de a szerintem roppant unalmas lost-ot még így is veri

Jack24Bauer - 2007. 01. 19. 13:08

Nekem nagyon tetszik a második évad. Jó az elsőt nem übereli, de szerintem a készítők a maximumot kihozzák a menekülési sztoriból. Miller és Purcell remekül illenek a szerepükbe, a szerelmi szál remek. A 2 Season 13.-ik része nagyon izgalmasan ér véget. Öszzességében jók a részek végén a cliffhanger-ek.Nálam a 3. helyen van, mint sorozat. Az első a 24, a második a Lost, a negyedik pedig a Heroes.

chainie - 2007. 01. 20. 10:42

“Az első a 24, a második a Lost, a negyedik pedig a Heroes.”

Nálam a LOST sokáig vezetett, a Heroes nem igazán tetszik, a 24-et pedig még az m1-en néztem anno,m ha jól emléxem. Ha nem, javítsatok ki. A többi szezon is mindig egy-egy napot mutat be? Ilyen visszaszámlálós módszerrel?
Talán le kéne töltenem, ha már ennyien rajongtok érte…

Mindegy, szerintem a sorozatok tekintetében vajhmi kevés szerepe van annak, hogy mennyi a baki vagy a logikátlanság a részekben (gondolok itt pl egy másik -PB-et fikázó- fórumban írottakra.

A sztori lehet jó, a színészek lehetnek ügyesek, a látvány lehet lehengerlő, a zene lehet fülbemászó, de szvsz mégiscsak egy dolog számít: az ÖSSZHATÁS

Ha nincs meg az összhang, akármilyen logikus, elkápráztató, vicces, izgalmas lehet egy sorozat, nem nézem olyan nagy beleéléssel. A PB engem nagyon megfogott az elején, úgy mint ahogy a LOST is. Utóbbi mára háttérbe került, írtam már az előző hozzászólásokban, hogy miért.

A Szökés-t hibáival együtt szeretem, haha, úgy, mint a feleségemet! (azért Ő sokkal előrébbvaló!! :-))

Szóval PB4ever

T-Bag - 2007. 01. 22. 21:48

Ma este ismét T-bag alias Teddy’s home.

T-Bag - 2007. 01. 22. 21:49

Jack is back but will he survive?

Larry Kingnél jártak vasárnap. Odavert :-))

seven - 2007. 01. 23. 08:16

Na megnéztem a 2x14et. Azt hiszem jól tettem hogy nem néztem promókat, mert a rész megnézése után megnéztem, és biza nagyot kellett volna csalódnom ha nem utána hanem előtte nézem :)

Nem volt rossz rész, kb olyan mint az összess többi 2. évados.

Engem mondjuk nagyon irritál már Linc, mert szinte semmit se csinál :Olyna sekély a karaktere, hogy az már fáj. Csak ütni meg fegyvert-szegezni tud. Lol :)

A végén a fordulat pedig világossá tette számomra, hogy biza lesz 3. évad. Mert a helyzet az, hogy ahelyett hogy fejlődne a sztori, visszafejlődik :)

ha azt nézzük, hogy hol voltak a 2. évad elején, és hogy most hol vannak…. hát…

ami nem is lenne baj!. Csak szerintem már annyiszor eljátszottak bizonyos fordulatokat, hogy nem is jelentenek meglepetést.

DEVISZONT. Tbag apó üt. És remélem hogy ezt az évadot még megéli. Kell ilyen karakter is. Nehogymár minden szökött jófiú legyen…. :)

Bellick pedig…. ÁHhh…. bármennyire is 0 a valóságtartalma…. ROHADT JÓ.

Fichtner pedig a színészi játékával mindenkit aláz. Mahone’s back in the game :)

szóval mindezt összegezve… nem csalódtam, de nem is estem hanyatt: számomra jelenleg a mellékszálak viszik a sorozatot.

piper - 2007. 01. 24. 00:06

Linc bármennyire sekélyesnek tűnik, szerintem direkt ilyen.
Ne felejtsük el, ő nem jó fiú volt, mint az öccse, hanem egy pitiáner bünöző, szerintem azt jól visszaadja. (Ráadásul halálra ítélten ült több hónapot, milyennek kéne lennie?)
Most engem Michael idegesített fel ezzel a magánakciójával, bár persze ez a storyban van de akkor is :)
Remélem Sucre és Sarah majd lesznek a következő részbe.
Nameg Haywire! :D

daywalkerdv - 2007. 01. 24. 10:52

seven- egyetértek, bellick tomapu(najó mahonE:D), meg t-bag:) ezek azok akik miatt nézem. Az,h meglövik és ennyi idő alatt rendbejön az sájenszfiksön, de mind1.
DE ez már szörnyű, a főszálon SEMMI, SEMMI haladás. Tudtam, 1szerűen biztos voltam benne amikor michel elkezdett pofázni neki,h mi lesz. Annyira kiszámítható már. Komolyan mondom, vmi történést tehetnének bele, mer ez nagyon filler epizód volt főszálon. nem ide tartozik, de kezd olyan lenni, mintha jack bauer első napját 2 évadon át húznák:D

carlos - 2007. 01. 24. 13:54

Kiszamithato?Sokszor az,de most szerintem meg oreganyam is tudta,h mi fog tortenni,szuksegszeru volt a dolog,mivel kulonben veget ert volna a sorozat.
Amugy a vegen Mahone is atall?

kdako - 2007. 01. 24. 14:39

Nem biztos, hogy véget ért volna, hiszen húzhatják 8 részen át azt, ahogy DC-be érnek. De tényleg kiszámítható volt.

Először azt hittem, Michael azért telefonált, hogy ezzel elterelje a figyelmet, és a bratyóék Steadmannel el tudnak lógni.

Mahone nagyon kemény volt, de biztos, hogy nem kockáztatja meg a fia életét, inkább folytatja. Kimnek meg egy ügynök nem ügynök.

A T-bag- és a Bellick-szál érdekesen alakul, de a Franklines sztori most inkább csak időkitöltésnek jó.

Dante - 2007. 01. 25. 23:29

“Have a good day, Kimmy.”
Mahone is Back! :-)

smally - 2007. 01. 26. 22:33

Mahone egyszerűen fenomenális… nem tudok rá jobb szót, talán a magyar nyelvben nincs is…
Az, hogy Kellerman beint Kimnek, várható volt, hisz mégiscsak el akarták tenni az útból…

Szerintem is várható a 3. évad, mert megy a szekér, tehát megpróbálnak még egy két bőrt lehúzni… és persze nem kevés pénzt is kaszálni.

Linc olyan, amilyen… sosem volt észlény, mindig is Michael volt az, aki gondolkodott kettőjük közül, bár most – úgy érzem – ő is eltaktikázta magát…

Most újra az lesz, ami a 2. évad elején… menekülés. Remélem, hogy feldobják valamivel…
T-Bag,Mahone, Bellick szál csúcs…

chainie - 2007. 01. 27. 14:34

Nem valamivel, hanem valakivel.

Ha minden igaz, a következő részekben Sara ismét képbe kerül, és ‘össze is jön’ Michael-lel, persze ez csak pletyka-spoiler.

seeya

Cleric - 2007. 01. 30. 15:54

Egy sara-kellerman találkozás is érdekes lesz.

Ani - 2007. 01. 30. 21:22

szerintem nem fura, hogy ilyen Linc, hisz majdnem tényleg elment és lelőtte a csávót, tehát nem volt soha egy észlény
őszintén szólva én nem élvezem azokat a mellékszálakat, amiknek csak az a lényegük, hogy brutálak legyenek és az utóbbi részben eléggé az volt
Sara-s rész is érdekes lesz, azt hallottam, hogy a színésznő terhes… valahogy ezt be kell építeni vagy valami

radir - 2007. 01. 30. 23:31

remélem, hogy kitalálnak valami frappánsat az írók, és nem teszik el egyszerűen láb alól…

numberone - 2007. 01. 31. 11:00

hehee magvan a message című rész már csak haza kell érnem és megnéznem :D

chainie - 2007. 01. 31. 13:40

Heló!

A 15. (The Message) rész szvsz az egyik legütősebb volt az eddigiek közül a második season-ben. Kár, hogy nem fér bele mindegyik szál egy részbe és ide-oda kell ugrálni (legutóbb T-Bag, C-Note, most Haywire, Sucre)… sebaj, Sara is back, úgyhogy jöhet a körömrágás!! :-D

seeya

T-Bag - 2007. 02. 02. 11:36

T-Bag a következő részben lesz ütős de akkor tényleg :-)

Banjoe - 2007. 02. 02. 21:00

szerintem kezd ellaposodni a 14-15 résztől.
Az első rész nem nagyon fogott meg,mert volt a srác tetkókkal,bevitték pont abba a börtönbe ahol a testvére van ami valljuk be nem szabályos,mert két családtag egy fegyintézetbe nem kerülhet.ha jól tudom.de egyébként nagyon jó.sajna kezdik húzni,már nincs benne az a tűz amivel beindult.Na de hátha,Paul és Sarah találkozása feldobja a menetet.

ibenny - 2007. 02. 04. 16:42

Engem Kellerman “visszaigazolasa” zavar a legjobban..mert mar nagyon beleeltem magam abba, hogy atallt a “jo oldalra”.:(

Gyadi - 2007. 02. 06. 22:49

Huh, elég durva befejezése lett a 16.résznek, nem volt annyira kikövetkeztethető, hogy [spoiler]meghal Patoshik a részben[spoiler]

Lui - 2007. 02. 06. 23:55

Sztem a 2. évad leggyengébb befejezése volt a 2×16-os…. :S
nem ehez szoktam hozzá nah…… :S

speed - 2007. 02. 07. 11:31

nekem bellick szerepe tetszik egyre inkább… kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle

Snow - 2007. 02. 07. 14:53

Nem tudja valaki a címét a számnak ami a 16. végén ment ?

carlos - 2007. 02. 07. 15:32

Alexi Murdoch – Home

petyus - 2007. 02. 07. 15:34

Tényleg jó lett a 2évad de ekkora hibát még nem láttam az előző részekben: Mikor a vonat közeledik a rendőr kordonhoz, hátukmögül mutatják h jön a vonat és 3-4 rendőr áll a kocsiknál, aztán a vonatból mutatják sehol egy rendőr csak a kocsik utána meg megint ott vannak hihetetlen! Remélem több ilyen nem lesz

seven - 2007. 02. 07. 17:39

jaja én is észrevettem. ez nagyon durva volt mert legalább 5ször bevágták :D

Tamás - 2007. 02. 07. 20:12

Az első évadban is nagyon érdekes volt, hogy elvileg májusban játszódik, és az évad elején már nyöszörögtek is , hogy milyen meleg van, aztán a tizenvalahnyadik részben esett a hó.

mohinder - 2007. 02. 07. 20:17

Egyre jobbak lesznek a részek, ez a 16-os tetszett a legjobban eddig a 2. évadból, ha továbbra is ilyenek lesznek megmenthetik a 2. évad becsületét (ami speciel szerintem nem veszett el, mert hiába veszitett a sorozat a minőségéből még így is top) Haywire-t nagyon sajnálom, de szerintem nagyon szép jelenettel küldték el a túlvilágra, remélem ott megtalálja a boldogságot :) Mahonet meg birom de attól még egy köcsög.
Ja és kerestem a számot ami a rész végén megy de nem találtam, nem tudna valaki egy cimet adni ahonnan le lehet szedni?

Banjoe - 2007. 02. 07. 20:49

T-Bag nagyon családcentrikus volt ebben a részben.Látszik hogy szereti a gyerekeket.Tud főzni is,és milyen hamar.Addig ki vigyázott a családra?Egyébként minden a helyén volt,tetszett ez a rész.A szünet óta ez volt a legjobb.
Várom a folyt köv.-öt…..

carlos - 2007. 02. 08. 12:43

T-Bag a csaladcentrikussagaval fog rabaszni,de ez egyertelmu.

T-Bag - 2007. 02. 10. 09:12

C Note előbb b@szik rá Mahoni által :-)

fodeeka - 2007. 02. 14. 21:58

mér nincs sehol a 17. rész???nem adták hétfőn le v miért?

atti - 2007. 02. 15. 00:38

nem volt, mert dupla 24 volt helyette

chainie - 2007. 02. 15. 15:48

Engem is érdekelne, hogy miért nem volt. Annyira kellett két rész a 24-ből?? (azt nem nézem, lehet, hogy olyan rész volt, mint pl a börtönlázadásos a PB-ben?…bár azt se adták le egyszerre…)

Banjoe - 2007. 02. 15. 20:53

Három napja lesem én is hogy mi van.
Erre kiderül hogy a 24′ a hibás.
Ezért nem is fogom megnézni a 24′-et!
Betett a heti programomnak!
Na ez az igazi sorozatfüggőség nem?!
hehehe…….

cilaci - 2007. 02. 16. 06:17

jó lenne már, ha ezt a sok mocsok bűnözőt mihamarabb begyűjtenék és visszakerülnének az egyetlen helyre, ahova valók: A BÖRTÖNBE!!!!!

Oneill - 2007. 02. 16. 12:37

Ez a 24 mennyen a busba a dupla reszeivel!

D - 2007. 02. 16. 21:01

Ezért a húzásért jövőhéten dupla rész dukálna a pb-ből is … legalábbis illene

winnie - 2007. 02. 17. 11:21

nem lesz, de miért kérdeztek ilyesmit? hetekkel előre megírtuk, hogy pihi lesz. a fox meg nem hülye, hogy dupla PB-t adjon.

http://www.sorozatjunkie.hu/2007/01/20/az-ilyen-hirt-szeressuk-e-vagy-sem/

Havero - 2007. 02. 19. 15:55

bellick forever

Banjoe - 2007. 02. 19. 19:07

hát én nem tudtam hogy pihenö lesz.
úgyhogy remélem kárpótlásul most a 24 pihen.
de dupla rész úgysem lesz,az bizti.
Majd meglátjuk….

ibenny - 2007. 02. 20. 11:49

De ez a pihi, ahogy olvasom, a 12-i epizodra vonatkozott (igy is volt, nem volt resz). Akkor most mi van? Dupla dupla 24 van/volt? Nem jo ez igy..

ibenny - 2007. 02. 20. 11:50

Bocsanat, amikor korabban neztem, meg nem volt elerheto a resz, mostanra felkerult.

mohinder - 2007. 02. 20. 15:56

Nagyon rajonghattok a sorozatért ha ennyire tájékozatlanok vagytok. Kb csak itt a junkien 5x le lett irva hogy lesz (volt) szünet.

numberone - 2007. 02. 20. 23:27

nemtom ki hogy van vele , de warden nagyon szimpi volt és jót tett a résznek h visszajött. kíváncsi vok mikor áll már át mahone is..

És remélem nem lövi magát fejbe Teddybear :D

numberone - 2007. 02. 21. 10:37

nem kötözködés, de egy digitális mp3 fájl az mennyire számít hiteles bizonyítéknak az egész USA államapparátussal szemben?

nemintha tudnánk mit is tartlmaz

Banjoe - 2007. 02. 21. 13:59

Majd kiderül 2-3rész múlva hogy mi van a pendrive-on.Úgy néz ki,kezdik húzni a srácok a részeket.Sajnos ez a 16.részen látszott….
Reménykedek még hátha…
Ez a rész sajna nagyon nem tetszett,ti hogy vagytok vele?

winnie - 2007. 02. 21. 14:11

“Majd kiderül 2-3rész múlva hogy mi van a pendrive-on.”

1. ki mondta, hogy van valami.
2. miért 2-3?

“Úgy néz ki,kezdik húzni a srácok a részeket.Sajnos ez a 16.részen látszott….”

inkább legyen a 17, részben vége a 2. évadnak?

ha egy sorozatot írsz, akkor a folyamatnak van egy mechanikája. megvan a cél és a kezdet, közte 22 rész. meg tudták volna csinálni a 2, évadot 5 részben is és 35-ben is. de az, hogy szépen közelítenek a vége felé az nem húzás. egyszerűen, ha történik egy lépés a cél felé, akkor illik akadályokat gördíteni a szereplők útjába.

oké, aláírom. van, aki annak örül, ha egy történetet felgöngyölítenek pár részben. de kérdem én, mi az érdekesebb. ha megszöknek és a 3. részben elkapják az elnököt vagy, ha mindenféle akadály szegélyezi az útjukat.

teddike - 2007. 02. 21. 19:02

en csak most dobbentem ra, hogy lassan vege a masodik evadnak. Lehetseges az, hogy csak 21 reszbol alljon ez az evad? Tvrage,tv.com szerint ennyi.

carlos - 2007. 02. 22. 13:53

Az exbortonigazgato szerint jo lehet vmire es a kovetkezobe vszinu kiderul.Most jonnek az akadalyok,sot a legnehezebb resze,de ez igy van rendjen.Kellerman figuraja nagyon tetszik,nagyon jol jatszik az urge,innentol meg erdekesebb a szerepe,foleg,h most elment tavcsoves puskat venni. ;)

teddike - 2007. 02. 22. 18:14

Nekem meg az a véleményem, hogy lehet nem is lesz semmi azon a pendrive on!
Remelem hatalmasat tevedek ezzel.

redc - 2007. 02. 22. 20:48

22 részes az évad. A 22. részt március 5-én kezdik forgatni, a címe “Sona.” Márha ez mond valakinek bármit is :)

T-Bag - 2007. 02. 22. 21:03

Március 5-én már a 3. évadot kezdik forgatni :-)

redc - 2007. 02. 22. 22:10

Akkor úgy néz ki, engem rosszul informált a stáb :)

anis - 2007. 02. 23. 16:21

teddike: Biztos hogy van valami azon a pendrive on mert mondta Pope hogy “meghalgattam és ebből még lehet valami” szóval nem hiszem hogy Pope csak szórakozik velük :).

teddike - 2007. 02. 23. 17:18

anis: remelem igazad van, es tenyleg van rajta valami/vagy Pope nem torolte le azokat a dolgokat. :)

Havero - 2007. 02. 25. 20:53

Pope olyan könnyen felejtene? Elég simán átment ,,jófiúba,, remélem Bellick megmarad azért végig fasznak…

numberone - 2007. 02. 26. 09:01

sztem akitől Pope elkéri a laptopot elég furcsán viselkedik, és könnyen elképzelhető h megbuherálták.
mindenesetre gyanús.
szerintem.

arthuro - 2007. 02. 27. 11:05

Üdv mindenkinek.

Szvsz a sorozat nem rossz, de a karakterek kiábrándítóak. Pl Linc. Mi a francnak van ott, ha soha semmit sem csinál. Kell valami ismertett B karakter a sori? Többre mentünk volna vele, ha megsütik, akkor legalább lenne miért küzdeni az arcoknak, hogy bosszút álljanak érte.
Agyamat eldobtam a kalsszikus hibán. Kiskínait simán ott helyben azonnal durrafejbe és nincs vele gond, de nem otthagyja mindenki, így tud ellenük nyomulni.. mondjuk már nem sokáig, az elnök megöleti és új főnök lesz.. remélem :)

winnie - 2007. 02. 27. 11:11

“. Pl Linc. Mi a francnak van ott, ha soha semmit sem csinál.”

őt szöktették meg az első évadban, naná, hogy ott van.

“Agyamat eldobtam a kalsszikus hibán. Kiskínait simán ott helyben azonnal durrafejbe és nincs vele gond,”

??? ezt nem is értem, egy sorozatot nézünk?:) tudtommal ezek az emberek nem gyilkosok (linc, michael, sara). nem lenne sok értelme tisztára mosniuk magukat, ha utána gyilkosságért sittre vágják őket.

chainie - 2007. 02. 27. 15:08

Hát, winnie, erre szokták azt mondani a pókerben, hogy “nice re-raise”. :-D

MEGALOL!

Bocsi, arthuro, a Bill Kim-es részeddel én is egyetértettem, de winnie-nek igaza volt :-)…talán Kellerman, na Ő megölhette volna, hamár a másik ügynökkel is végzett…

seeya

numberone - 2007. 02. 28. 10:15

na most mi volt, adtak le ujabb részt? mert eddig csak két fake-el találkoztam :(

decoder - 2007. 02. 28. 18:05

ez a rész volt eddig a legjobb ebben az évadban! annyi szent közeledik a szezon vége.
HIBA a részben >> amikor Scofield megrendszabályozza az ál Cooper Greent a háttérben Lincoln már útban van feléjük, míg a következő képen éppen most ér csak ki az ajtón. BEst of ratyi vágás…

winnie - 2007. 02. 28. 18:14

folytonossági hiba minden sorozat minden részében van.

CTU LA - 2007. 02. 28. 18:36

Akkor miért nem szóltál előre h tele van hibákkal…

roland - 2007. 03. 01. 19:30

a sona (ha már ez lesz az utolsó rész címe), nem álmot jelent?

szucsitg - 2007. 03. 01. 19:58

nem nézem (még) a sorit, de ezeket tudom:)
2×21 fin del camino(spanyol) – az út vége
2×22 sona –
spanyolul nem értelmes
olaszul a sonare(hallatszik) ige e/2es felszólító, vagy e/3as kijelentő módja
portugálul szintén nincs értelme

CTU LA - 2007. 03. 01. 20:07

spanyolul ugyanazt jelenti mint olaszul, sonar az ige

szucsitg - 2007. 03. 01. 20:19

alapvetően spanyolul tudok jól, szakos lévén… szóval, bár az ige sonar, de diphtongus(ezt h írják magyarul?!:D), ezért a ragozás így nézi(sueno, suenas, suena, sonamos, sonáis, suenan), szóval spanyolul, hidd el, nincs semmi értelme!;)

mrgarris0n - 2007. 03. 02. 10:32
CTU LA - 2007. 03. 02. 12:11

ja tényleg, amúgy diftongus, asszem:)

CTU LA - 2007. 03. 02. 12:12

mr garisson asszem lelőtte a poént:D

cilaci - 2007. 03. 04. 10:39

nagyon jónak tartom a korábbi hozzászólásomat

saco - 2007. 03. 06. 13:35

Tuti nem vesznek el végleg, visszajönnek azok még USA-ba :o)

roland - 2007. 03. 06. 17:21

hát még 3 rész van hátra az évadból, de mintha már nagyon készülnének a következőre …

Jó volt ez a rész is!!!

seven - 2007. 03. 06. 21:53

hát nem tudom, én a Chicago c. résznél már elkezdtem UNNI.

de tényleg. csak úgy hirtelen. Pedig az azelőtti rész tetszett.

Unom, mert…. bár úgy tűnik hogy sok minden történik igazából semmi :)

most komolyan, 2×19 végén ugyanott vagyunk ahol a 2×01 elején.

Nem is érzem hogy közeledik a végjáték.

a 3. évadot nem is tudom hogy nézzem-e egyáltaléán.

az 1. évad simán 8.5/10 nálam, de a 2. egyelőre csak olyan 5/10.

mrgarris0n - 2007. 03. 07. 00:02

öööö érdekes volt a 2×20 promója…
meg találtam akkora spoilereket a maradék részekből, be se merem linkelni… :D

mrgarris0n - 2007. 03. 07. 00:26

ja és apró adalék: megcsinálták a
http://reynolds-again.com/ -ot is, mint az europeangoldfinchet… :D

Havero - 2007. 03. 07. 12:17

akivel Kim beszélt a kocsiban ki volt? A ,,cég,, főnöke?vagy az alelnök?

carlos - 2007. 03. 07. 16:28

Jo resz volt,bar azert el kellett engednem magam hozza.
Jovo heten miert nem lesz?
Legutobb dupla24 miatt volt ilyen.

Havero - 2007. 03. 07. 17:00

jövő héten house lesz helyette, de hogy miért??

piper - 2007. 03. 07. 18:19

Hát ezzel a résszel gyakorlatilag vége a Prison Breaknek, hisz erre építették fel az egészet.

Persze ettől még várom a kövi részt mert érdekel mi lesz, de a főszál így tulajdonképpen lezárult.

Docz - 2007. 03. 08. 11:40

SONA- akit érdekel – egy Karibi börtön neve… és a 22. befejező rész címe… Akinek van fantáziája rakja össze… :)

Docz - 2007. 03. 08. 11:47
Docz - 2007. 03. 08. 16:14

Most látom, hogy ezt már megírta mrgarris0n… Bocs… Azért kíváncsi vagyok , mi lesz Panamában… :)

Banjoe - 2007. 03. 08. 20:43

hát ez már így unalmas lett.
most majd kezödik minden elöröl,mint a mókuskerék.
ehez értenek,de ha lesz 3évad,a nézettsége nagyon le fog esni.
a részek pörögnek,de maga az egész film egyhelyben áll.
De jól keverik….

Iamzozo - 2007. 03. 09. 11:19

Nekem überel mindent! 2 évad felénél járok, nem fogok várni a kedves rtl-esekre nyárig, meg a 20perces reklámokra mikor tövigrághatom a körmömet, hogy most mi a f*** lesz. A 2. évaddal jófelé haladnak és sikerült szerintem megtalálniuk azt a vonalat ahol fokozhatják a dolgokat. Teljesen egyértelmű hogy a szökés után a menekülés nem állhat meg, a szálakat jól vezetik. Érdekes mondjuk, hogy az újabb részekben az “előzőek tartalmából” jelenetek újdonságként szolgálnak, mert az előző részben nem is volt benne (vagy csak épp félrenéztem) Gondolok itt a Bellick és Nika báros jelenetére. A színészekkel le a kalappal, T-bagről gyakorlatilag ránézésre kiderül hogy pszichopata és Scofildnek is sikerül néha kitörnie betonra maszkozott nyugodtságából. Felirattal még előnyösebb, a színészek kicsit más színben tűnnek fel, főleg Bellick :D. A zárást remélem a sorozattól, legyen 3. évad, de ne a pénzhajhászós, nyomjunk még valamit oda történettel. Egy évad egy történet, ez teljesen működő abban az esetben ha Csingcsungjin ügynököt mélyen a föld alá nyomják amolyan casinos stílusban :)

chainie - 2007. 03. 09. 11:27

“az előző részben nem is volt benne” – de, benne volt, talán még az első évadban.

Az egyetlen dolog, ami talán kissé zavaró, az T-Bag emberfeletti fizikuma (a kezével történtekre gondolok), és talán Bellick börtönös kitérője (én mondjuk csak előzetesbe helyeztem volna pl, mert így meglehetősen nevetséges lett a történet). Ezt leszámítva a sorozat csillagos ötös, és nekem a tuti kedvenc.

A “Sara&Michael” – szál külön élvezet. nagyon cool.

seeya

carlos - 2007. 03. 09. 19:34

Hat igen T-Bag-en en mar tultettem magam hamar,mert nem tudtam volna elvezni,hogy fel amerikan atgazol ez a kis felkezu topszli.
Amugy nagy figura,de valljuk meg a legtobb ember akit elintezett az siman lenyomja.

Ferike - 2007. 03. 13. 17:50

Figyu fennt van a 20-dik rész de az kamu vagy nem??????

saco - 2007. 03. 13. 19:34

Kamu gyanús o_O

vape - 2007. 03. 16. 07:24

nem szeretem ezt a Caroline Reynolds. Lengyelországba ellátogat, minket meg kihagy… :( :D :D

http://reynolds-again.com/calendar.htm

gabesz - 2007. 03. 18. 13:37

engem nem érdekelt ez a sorozat amig a tv-ben ment,inkább a született feleségeket néztem,de késöbb egyre többen mondták ,hogy milyen jó film és ,hogy nem lehet abbahagyni ,hát ez tényleg igy van 1 hete kaptam meg az első évadot és a másodikat a 16-odik részig 1 hét alatt megnéztem az összeset ezzel kelek és fekszek 100 -szónak is egy a vége függővé váltam.most már alig várom ,hogy vége legyen mert már szerintem túl bonyolitják az egészet + annyira hihetetlen a az a rész a második évad 11-része körül ,mikor a sarat folytogatják a fürdőkádban és ő hosszú másodpercekig tátott szájjal van a viz alatt sőt még a kád dugójának a láncot is kihuzza a szájával (a mi kádunkba már rég belefulladt volna mert amire lefolyik a viz azt még csukott szájjal sem lehetne kibirni)! ha valaki tudja ,hogy a második évad ,hány részes az irja meg mert nagyon de nagyon érdekel -előre is köszönönm

pb raji cukicica - 2007. 03. 18. 13:45

gyerekek!
ki az a barom aki télleg csak azért nézi a sorit hogy a hibákat keresse?na ha már itt tartunk,h. hiba:trója, toy stori 2,stb. Ezektől hanyatt vágták magukat az emberek(tán még te is) oszt annyi benne a hiba mint égen a csillag.szal a hibákról ennyit.
a másik:(SPOILER!!)nem kell annyit izgulni az új ügynök miatt a 2.évadban maga kellerman nyírja ki,majd átáll michael-ékhoz.(de közbe besúgó)
a MI-SA páros meg szenved még 1kicsit killódnak stb.,de azért 1másra találnak.
facca lesz az is amikor a kis zsebes barátunk(t-bag)visszamegy a nyanyihoz aki anno felnyomta.na meg amikor a véres baltát méregeti,a nő meg az ajtó mögül elhülve nézi:)

na szal többet nem is mondok de nálam akkor is abszolút favorit.jó sori,jó pasi(májkül:P )jó sztori….szal akik fikázzák minek nézték meg? hát,le vagytok szavazva…de azé’ mondja meg valaki,h. ha már az 1.évad se tetszett nekik,akkor minek nézték meg a 2.-at???na???akkor mégse olyan rossz,nem??
a rajongóknak meg jó “mozizást” a részekhez.
4ever michael,2ever pb!!!!

Valaki a nagyvilágból - 2007. 03. 18. 21:10

Eddig a 2×04-ig láttam. Véleményem:
Ha ilyen gyorsan nézem, akkor egy-két nap múlva már nem lesz mit néznem :D :D

Docz - 2007. 03. 20. 10:22

Látva a 20 részt… Egyre nehezebb elképzelni, hogy lesz ennek vége 2 rész múlva anélkül, hogy lenne 3. sorozat…

seven - 2007. 03. 20. 15:38

ööö, nekem pont az járt a fejembe hogy ezt hogyan fogják felfuttatni cliffhangeres végre.

SPOILER AKI NEM LÁTTA!

nyilvánvalóan ez a Cég és Mahone végjátéka.

numberone - 2007. 03. 20. 21:53

basszus!

elég jó kis rész volt :D
de tényleg. előtte kilátástalnnak láttam , hogy ez engem valaha még elkap a 3. évadra ,de látva a 21. rész előzetesét ,teljesen meg vok nyugodva.

nekem ez kell! nézni fogom jövőre is :))

Havero - 2007. 03. 21. 10:49

engem annyira nem fogott meg a rész, elég kamu volt, hónapokig ott van a part mellett egy szép vitorlás amiben még a citrom se rohad meg…

winnie - 2007. 03. 21. 11:01

a rész nekem sem jött be, de a vitorlás miért lett volna ott hónapokig?

Banjoe - 2007. 03. 21. 15:14

Hát elég gyenguszra sikerült ez a rész.
Látszik hogy már nem nagyon tudnak mit kitalálni.
Ugye a vitorlás+amit senki sem látott idáig a tetkóknál a görög számok.
Na ez kicsit hülyére sikeredett szerintem.
Az a tüz már nem a régi,de a remény……..

Havero - 2007. 03. 21. 17:42

a nő mondta h késett, gondolom nem azalatt vitték oda amíg ő a boltból a partra ért, de lehet a citromot ott vették, és vitték magukkal,a bunyó közepette is:)

winnie - 2007. 03. 21. 18:19

banjoe: sok mindent tudtak volna még csinálni, egyszerűen ezt találták a legjobban. nem kell félteni az írókat. ötlethiány nincs, max rossz döntés.

a tetkóknál nem voltak görög számok, csak a gépen, nem?

winnie - 2007. 03. 21. 18:20

Havero: ja, hogy úgy. azért mondták, hogy késett, mert egy-két nappal hamarabb várták. vagyis korábbi időpontra vitték oda – nyilván nem hónapokról volt szó.

SKÓÓ - 2007. 03. 21. 21:05

Hát van egy két monitorfejű aki abból áll ki h néz naponta 25 sorozatot és fikázza mindet(mintha ő jobbat tudna) pedig hozá s etudnál szagolni am meg ez “film” mit keresed a realitit úyse naon találsz am meg jó a PB ……………………(főleg a vége felé wáááááááááááááá…

Havero - 2007. 03. 21. 21:52

winnie nem akarlak baszogatni de te írtad a forgatókönyvet?:Dakkor elmondthatnád mi lesz az évad vége:P

Havero - 2007. 03. 21. 22:58

SKÓÓ, te meg tanulj meg írni,énse tudok, de azért te viszel mindent

Gábor - 2007. 03. 22. 15:21

Császtok szerintem a 1. évad is tök jó
De a másodikat nem látam
nem tom megszerezni:(
Kinek van meg????

Endroo - 2007. 03. 22. 16:12

Nekem nagyon tetszett az első éved, télleg néha lenyomta a 24-et. A második eleje is tetszett, de hirtelen meguntam az egészet, nem haladt sehova a történet és nem is volt izgalmas. Aztán CANCEL, mikor felbaszott az a dolog, hogy egy teljesen nyilvános helyen, több ezer ember között mászkáltak és a kutya se ismerte fel őket, amikor minden tv nyomatta az arcukat a szökés után. Nekem ez tette fel az i-re a pontot. Ugyhogy inkább megnéztem a spoileres irásokat és onnan követtem a történéseket :D Amugy a 24-gyet is dobtam, az is felkurta az agyam. Hajrá, aki még nézi!!

tsuzlee - 2007. 03. 22. 19:17

Nem hiszem el, hohy vannak olyan köcs…k aki mindig osztják, hogy ez ilyen rész volt az meg olyan. Ha nem tetszik a pudvás f…ért nézed nem hiszem, hogy kötelező lenne. Inkább örüljetek, hogy van ez az oldal és írjátok le, hogy ti hogy képzelitek el a végét.
Nem azért kell a gép elé ülni, hogy a hibákat keressétek. Legalábbis szerintem.
Elnézést ha a sok nagyokost megbántottam volna.
Éljen a Pb!!!!!!!!!!!!

Még csak annyit, hogy olvassátok el a Lost ua ilyen lapját és látjétok, hogy ott mindenki csak találgat.

Jó éjt.

tsuzlee - 2007. 03. 22. 19:19

Ja bocs én sem tudok írni.
Ez van.

Mr.Master - 2007. 03. 22. 23:28

A második évad ugyanolyan jóra sikeredett mint az első. Minden egyes részben (főleg a végére) kihuzatják annyira amennyire csak lehet.

1 biztos: a létező legjobb sorozat, mindegyik elbújhat mögötte!!!

csocs44 - 2007. 03. 23. 00:43

szerintem azért ingadozhat egy sorozat szinvonala, lehet hogy néha lecsúszik a gyengébben sikerült tartományba, miért ne lehetne ezt kifejezésre juttatni. OK hogy nem lehet teljesen realisztikusan megjeleníteni a valóságot,vannak hibák, miért ne lehetne ezt is kitárgyalni, ilyen alapon a gravitáció sem kéne a sorozatba, mert hát ez nem a valóság

TYL3R - 2007. 03. 23. 20:39

Halli egy kérdés, a 2x20ban akkor most elkapták T-baget??? Wagy ki wolt az aki rámutatott a fegyverére?

saco - 2007. 03. 23. 21:42

SPOILER

Sztm kurvázott és az a pisztolyos alak a strici volt. De éjszaka néztem és angolul, lehet tévedek. :)

saco - 2007. 03. 27. 09:31

Ahrr, sejtem mi lesz a vége. :PPP

saco - 2007. 03. 27. 09:53

Hát ez elég mozgalmas rész volt :o)

gimilan - 2007. 03. 27. 10:50

ez picit tömény volt az elözöekhez képest. de állat.

seven - 2007. 03. 27. 15:16

PB 2×21 SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na végre. a tv-s vallomásos epizód óta ez az amin végig jól szórakoztam.

pörgött, kellemes csavarok, nem votl kiszámítható(najó, azért a ‘pont ott, pont akkor’ effekt még mindig keményen bejátszik).

TBag apó kalandjai máris kellemesebbek ha nem egyedül mászkál, jól megszívja. haha.

Mahone keveset szerepelt, ezt kicist bánom, és azt is, hogy van egy olyan érzésem hogy a 3. évadot nem éli meg.

Kellerman viszont ütött. :)

Szóval összeségében végig élvezetes ,hangulatos rész volt.

7.5/10

saco - 2007. 03. 27. 16:02

SPOILER

2×21

Nekem az tetszett nagyon, hogy T-Bag nem érte el műkézzel a kést. :)

TYL3R - 2007. 03. 27. 20:37

Háááát walami igen nagy csawarra készülnek itt de nem tudom mire, mondjuk az első éwad a 21es részéhez képest ez nagyon elmaradt, bár ahhoz képest minden sorozat elmarad:D PS: Kellerman tényleg ütött…

numberone - 2007. 03. 29. 11:10

mikor már biztos voltam benne hogy a 3. évadban a csajszit menti ki a szuperbiztos börtönből ,err jött kellerman, aki valamiért már az elejétől szimpatikus :)

kíváncsi leszek, innen még bármi lehet.

Banjoe - 2007. 03. 29. 17:22

Ez a Scoofield gyerek sokat tanult pár hónap alatt a sitten.T-Baggel könnyen elbánt,de hogy lesz tovább?Bekerül mind 1 Panamai börtönbe,és JÁTSZD ÚJRA SAM…..
Mahone ügyes,megold mindent…
Az elözö részhez képest egyébként sokkal jobb volt.

chainie - 2007. 03. 29. 22:46

Pfff, nagyon ütött a 2×21, már előre jelzem a voksom az idézetes játékba:

Michael to Bellick: ‘Maybe you missed the part about the feds.’

!megalol!

seeya

vape - 2007. 03. 31. 21:19

szorítok Mahone-ért, hogy megélje a 3. évadot. Kellermant tippem szerint kinyírják, sebaj, csak Mahone megmaradjon :D

a 2×22 előzetese nagyon rejtélyes…

seven - 2007. 04. 03. 06:49

jézusom de nagyon nem jött be ez a 2×22… VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. :(

cserno2 - 2007. 04. 03. 10:10

Igazabol nem volt olyan rossz, csak abszolut kiszamithato. Nem volt benne semmi meglepo fordulat. Es szamomra nem zarodott olyan nagy fuggoveggel, hogy alig varjam a kovetkezo evadot.
De orulok, hogy Mahone-t nem irtak egyenlore ki. :)

maT - 2007. 04. 03. 11:19

HA bent tudjak tartani a storit a kov evadban a SONA “intezetetben”, akkor szerintem osszeszedettebb evadot lathatunk jovore az ideinel.A tobb szalu cselekmeny vhogy nem sikerult igazan, en ugy erzem….

messenger - 2007. 04. 03. 17:01

SPOILER!
Hát az van gyerekek, hogy igaziból a Májköl-t, amikor az apja még a CÉG-nél dolgozott, akkor klónozós-DNS-es anyuba ültetős módon hozták létre, és megváltoztatták a genetikai állományát, hogy mindig szökni akarjon, ha börtönbe zárják az ártatlanját.
A kopasz csávesz az egy ilyen titkos orvosi kutatócsoport főguruja, és igaziból Májköl sorsát egész életében nyomon követték, és minden úgy zajlott, ahogy tervezték is, és most meg még innen is majd meg kell szökni, de csak azért, hogy közben figyljék. Semmi komolyabb oka nem lesz. Csak mindig szivatják, és vizsgálják, hogy meg tudja-e oldani a dolgokat. A szuperagy! :)
Hééé nekem is szöget ütött a fejembe, hogy az ott nem a Belick-e, aki fetreng a nyirkos padlón. Erről valaki valamit?
Valahogy nem ütött akkorát ez a rész, mint vártam. De azért kíváncsi vagyok a 3. évadra már.

carlos - 2007. 04. 03. 19:33

SPOILER

Kar ezert a masodik evadert,olyan erzesem van,h szartak bele,mert tudtak,h lesz 3. evad.Vagy lett volna happy end es lezarjak vagy csinaltak volna tisztessegesen az evad kozepet.Az atvezetes nagyon jo volt itt a vegen.
Kellerman nagyon hianyozni fog,az egyik kedvencem volt a hulye vigyoraval es stilusaval,de hat tudtuk,h ez lesz.Mondjuk Scofieldek hihetetlen pechje idegesito volt,talan ezert akartam,h ott lett volna inkabb vege.Azert a Scoofield-Mahone paros erdekes lesz,egesz panamanal rafkosabbak.Nyitva hagytak jo par dolgot,van egy olyan erzesem,h a 3. evad nagyon jo lehet,csak meg tul kell tennem magam a masodik evad hulyesegein,erre ugye lesz idom. ;)

Miccs - 2007. 04. 04. 13:00

Hy

Megszeretném kérdezni, hogy aki a börtönben odamegy Bagwell-hez ő kicsoda?

messenger - 2007. 04. 04. 13:05

SPOILER!

Ezt a Kellermam ügyet nagyon könnyedén bevették sokan. Ha valamit lehet ebből a sorozatból tanulni, az az, hogy semmi sem az, amire elsőnek látszik, és hogy senki sem halott addig, míg nincs hulla. Én speciel nem írnám le ilyen könnyen a jó öreg Kellerman-t! Az egyik legjobb karakter T-Bag és Mahone mellett! :) Nem írják ilyen egyszerűen ki a sorozatból! Legalábbis nem ajánlom nekik! :) Szerintem találkozunk még vele.

carlos - 2007. 04. 04. 13:37

messenger!

SPOILER

Hat en is ourlnek Kellermannek,de szerintem alap,h kinyirjak mikor birosagon vallana,plnae h nagyon stilusos volt az eset,a szokasos stilussal es vigyorral,halal nyugodtsaggal kommentalta h most lelovik.

TYL3R - 2007. 04. 04. 15:49

Szerintem se kéne még Kellerman-t temetni… :P
Titokban reméltem hogy walakit kiirnak az utolsó részben de nem merték meg csak a szerencsétlen Kim-met távolitották el:( Amugy Mahone most hogy utálhassa Scofieldet?:D De kicsit már sok a wéletlen egybe esés…mindenki egy börtönbe köt ki? Jah télleg az aki bejhött a T-Baghez a börtönbe az a Scofield apja wolt wagy csak nekem tűnt annak?

seven - 2007. 04. 04. 16:26

akkor szerintetek mit lőttek a kocsiban olyan serényen? LOL. el kéne fogadni hogy Kellerman meghalt. ez nem a Dallas.

banditos - 2007. 04. 04. 17:12

Seven, de hiszen Dallas-ban forgatják… Szóval bármi megtörténhet. :DDDD

Psy - 2007. 04. 04. 19:47

még az is lehet, hogy kellermant szöktették és az őrt lőtték le :D Ne írják ki Kellermaaaaaant!!!

hady - 2007. 04. 04. 21:38

hat oda vagyok s vissza, ez egyszeruen nem letezik, igy nem lehet vege…

Bazsiboy - 2007. 04. 04. 22:41

Nem lehet ilyen jol vége ennek az évadnak!! igazhogy már féluton elkezdték huzni -halasztani de ezért az utolso részért megérte!
Sztem az egyik legjobb rész volt!! ilyen legyen legalább az egész 3.évad!!

bb - 2007. 04. 04. 22:52

Remélem Kellerman életben maradt!

Kiri - 2007. 04. 05. 01:12

A börtönben szerintem Bellick feküdt a földön. Úgyhogy hárman párban :)
Zárásnak nem volt rossz. Naggyon hullmázó volt ez az évad. Reméljük a folytatás jobb lesz. Azért még nem cancel, de közel járt hozzá.

sormen - 2007. 04. 05. 05:56

Nekem nagyon tetszett az utsó rész és elég fordulatos is volt. Bár Sarat elég hülyén vették ki azzal, h elfordult a sarkon és egy pasi utána ment.Sztem ez nem volt jó megoldás. Már várom a harmadik évadot, de félek hogy kicsit átmegy X-aktásba a dolog.Na jó éjt mindenkinek. Ősszel találkozunk. Addig is Sorozatjunkie 4ever.

PS: THX VictorPictor for sub.

vape - 2007. 04. 05. 07:56

Kellermann szerintem nem halt meg. Mahone olyan szépen mondja a “water” szót (lásd Invasion-ben is), így még egy ideig meglesz a PB-ben szeretett Underlay…, izé Mahone ügynökünk.

a kisérletezés (?) szál jó ötlet volt, de hogy mi fog ebből még kisülni…

messenger - 2007. 04. 05. 12:50

SPOILER!

Na most az van, hogy: Kellerman puncsol ott az őrnek a “fhansziákhől”, meg arról, hogy milyen megtiszteltetés volt, ha mosolyogtak, mielőtt lelőttek valakit. Mindezt azért, hogy az őrt felkészítse, hogy most őt le fogják lőni, úgyhogy mosolyogjon. Amikor kinyitják az a kocsi ajtaját: “Mi tartott ennyi ideig?” Értsd: Már hamarabb ki kellett volna szabadítanotok, barmok! :)
Miért nem egyértelmű a dolog? Megvárják a reakciókat. Így ki is írhatják még a 3. évadra, de bent is hagyhatják. Szerintem bent marad, mert nagyon jó karakter, fontos alak a filmben. (Mellesleg a nővére se engedte volna, hogy úgy tanúskodjon, hogy utána úgyis meghal. Akkor már inkább próbálkozott volna mégegyszer a fejbekövéssel. Nahh, én remélem, hogy bent marad.)
Szegény Bellick, ha télleg ő az!
T-Bag szökésést várom már a panamai börtönből! :) Az nagyon komoly figura! (Nekem nem úgy tűnt, hogy a Májköl-ék faterja lenne az, mivel kövek alá temették a szerencsétlent, de nem is hasonlított oly’ vadul az az arc rá.)

Havero - 2007. 04. 05. 13:10

a T-bag spanját aki bejött, egy-két résszel korábban Michael és Linc megkötözte, szóval csak felismerték volna feltámadt apjukat

Lil - 2007. 04. 12. 15:42

nem tud valaki egy olyan oldalt, ahol a Szökés 2. évadát le lehet tölteni? Ja és olyat, ami nem torrentes?
Ha igen, akkor létszi írjatok a freemail- emhez:
miliko4@freemail.hu

Előre is kössz!!!!!!!!!!!XD
amúgy T- Bag a kedvencem

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz