login |

Notes from the Underbelly (2006-07 Pilot)

2006. 08. 29. 15:42 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: pilot-mustra

Úrsiten, az egyik legrosszabb előzetes alapján általam teljesen eltemetett vígjátéksorozaton röhögtem eddig a legjobbakat. De komolyan. Ugye néztünk már pár eljövendő sitcomot (csekk a 2006-07 kategóriát oldalt), de valahogy egyik sem volt szerintem igazán vicces, ezzel a Notes from the Underbellyvel ellentétben.

Kezdjük ott, hogy az alapötlet szar. De tényleg, ki a fenét érdekelne hogy egy épphogy harminc (ami az új 20-as, a 20-as meg gondolom az új 10 évesek) pár eldönti, hogy gyereket vár, és ebből milyen bonyodalmak lesznek. Engem nem, mint ahogy az egyre nagyobb hasas részek felé még mindig gyanakodva tekintek. Szóval az alapfelállás, hogy vállaljunk gyereket.

Ami miatt szétröhögtem magam azok a beszólások, meg a mellékszereplők. Gyerekek, a válóperes ügyvéd csaj yummie, szerintem. Naszóval, ugye tipikus poénok, hogy nem akarja elmondani senkinek, hogy teherbe esett, de kiderül, erre számítottunk, viszont arra nem, hogy ilyen hülyén borulnak ki. Hogy ennyire nincs nagy elvárásuk egymás irán, aztért működik a kapcsolatuk. Na, persze van csöpögés, de itt a pilotban sikerült ellensúlyozni, például a már említett válóperes ügyvéd csajjal. Van még tipikus, de azt inkább már nem írom ide, mert úgyis meglátjátok.

Én javaslom mindenkinek ezt bevizsgálásra, max majd nagyon utáltok amikor nem jön be, nem érdekel. Ennek a pilotnak egy 7/10 minimum kijár a részemről.

2 hozzászólás Ne habozz!

maniakus - 2006. 08. 29. 23:01

hát, legalább a csaj nem néz ki rosszul :)

johndoe - 2006. 08. 30. 01:18

Tényleg jól néz ki, és már a Kissing Jessica Steinben is nagyon ott volt. Várjuk ezt is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz