login |

Goldenblog-díjátadó 2006 – Átvettük!

2006. 09. 02. 11:00 - Írta: zsellerm

18 hozzászólás | kategória: amerikai nézettség

31-én este két díjátadó fiesztát is ült kicsiny univerzumunk. Az egyiket valami jelentéktelen VMA-nak híjják’ és ottan volt a távoli Amerikániában; a másiknak pedig 7 órai kezdettel hazánk adott otthont, meg Budapestünk, meg a jó öreg Fészek Klub, ahová a szervezők tényleg impozáns kis összeröffenést hoztak tetőtlenség alá (köszönjük nekik!), hogy megünnepeljék a sok jó blogger munkásembert – köztük az Addiktokat is.

Én, a legkisebb képviseltem a brancsot pirongva és sűrűn mentegetőzve a látatlanba lábaim elé borulóknak, hogy nem, nem én vagyok winnie, és igazán köszi a külön gratulációkat a Filmbuzihoz, de sajnos Human sem én vagyok; sőt, talált-süllyedt, személyemben még csak nem is a külhonba szakadt Joe-ker teleportálta magát Budapestre. A személyi viszonyok viszont akkor tisztázódtak végleg, amikor a két életemre törő bombamerénylőt is sikeresen elvonszolták a rendőrök. A fickók válogatott kínzások hatására végül bevallották, hogy a FOX, az ABC és az NBC közös bérencei, és azon ügyködtek, hogy személyemben eltegyék láb alól a Snake nevű lókötőt, aki egyetlen megsemmisítő erejű szösszenetével gond és hiba nélkül képes 10%-ot rontani bármelyik kinti futó sorozat nézettségi indexén.

Voltak ott mindenféle jóságos dolgok, minthogy kaja meg koktél, meg élőzene-tánci-tánci, meg volt Hajós András is, aki egyszer csak szólított és menni kellett a csatába. És akkor elmondtam a spanyol viasz szöveget lányos zavaromtól pirongva, hogy itten az érdem a fő bloggereké, aki nem én vagyok, de mennyire köszönöm a többiek nevében, és hogy mi nem is gondoltuk hogy ennyire körül vagyunk szeretve általatok, és hogy mennyire köszi hogy szavaztatok ránk, és szép csendben be is aludt rajtam mindenki fél perc alatt, úgyhogy le is somfordáltam a színpadról.

A társaság nagyon kellemes és nyitott volt, sok elismerő pillantást, fejbiccentést és vállveregetést gyűjtöttem be – még ha csak én, a fő bloggerek nevében a legkisebb is. Ezúton tehát mégegyszer nagyon köszi hogy belestek ide kábé heti 30.000-ren megsasolni hogy mit zagyválnak össze az Addiktok…

18 hozzászólás Ne habozz!

FeGa - 2006. 09. 02. 14:19

Gratulálok az addiktoknak hiszen ez az egyetlen normális sorozatos szájt Magyarországon ezért talán nem meglepő a győzelem! Sok hasonló elismerést kívánok a társaságnak

progabe - 2006. 09. 02. 14:29

mi köszönjük hogy “beleshetünk”,indulás óta olvasom a blogot és remélem nem lesz cancel(há’ mer’ mé’ is lenne,mit beszélek én hülyeségeket? :))

Gordon - 2006. 09. 02. 14:37

Nem te vagy winnie? :D
Amúgy a 30.000-ből vonjatok le jó párat, mert én naponta többször is jövök ide!

Grat

FeGa - 2006. 09. 02. 14:55

Én is naponta legalább 10szer vagyok itt :D

ktamas - 2006. 09. 02. 15:07

Én is sokat járok ide + ez a kezdőlapom! :)

Mr Chanandler Bong - 2006. 09. 02. 15:20

Grat, ti tettetek függővé.. thx!:)

BlaiSeCT - 2006. 09. 02. 15:31

Nekem is minden 5. kattintásom ez a blog… Nem véletlen, hiszen itt minden friss, tvcsatornafüggetlen, elfogulatlan, emberi nyelven írt, kitűnően magyarázott … Egy szóval: CSÚCS!

vape - 2006. 09. 02. 15:41

gratula még egyszer! azért pár képet feltolhatnátok ide is a nemes eseményről…

winnie - 2006. 09. 02. 16:10

gordon: természetesen egyedi látogatóra gondolt:)

balga - 2006. 09. 02. 16:39

Gratulálok!:D

yorkstone - 2006. 09. 02. 17:08

Gratulálok! Nem csodálom, hogy ez az egyik legolvasottabb blog. Nagyon sok hasznos infot tudhatok meg és jók a szubjektív vélemények.

UI:Mellesleg a legtöbb látogatószámláló ip cím alapján ír a statisztikába, így 10 kattintás a címre egy nap = 1 látogatás és 10 lapletöltés. kivétel ha minden egyes alkalaom előtt újra csatlakozol a nethez és dinamikus ip címed van.

ndavid42 - 2006. 09. 02. 20:39

grat! meg is érdemli az oldal az elismerést!

cillit bang - 2006. 09. 03. 01:13

jó a blog meg minden, csak kár hogy 90%-ban szar sorozatokról írnak. nem mintha lennének jó sorozatok. azt a maréknyit leszámítva. szóval hiába vannak jól megírva a cikkektökéletes szaktudással meg minden, ha egyszer szar a felhozatal. kit érdekel a huszadik baráti társaságos, nyomozós, eltűnt személyes, betörős, vagy rendőr/tűzoltó/mentő-örsös agymenés. totál hiányoznak az egyedi sorozatok. néha jön egy weeds, vagy my name is earl, de azt is elb@sszák az amcsik. kiábrándító a helyzet. a blog meg bátran ír mindenről mechanikus rutinnal, itt egy 1×01, ott egy 1×01, új sorozat blabla, ez és ez játszik benne, itt és ott volt látható, blabla pilot, totál szar, totál jó, 2006 Lostja etc. etc.

hiába vagytok szerkesztők, ha ezt mind megnézitek és van rá időtök és vaze nem sajnáljátok, akkor azt mondom Get a life dude.
mármint minden tiszteletem a szerkesztőké, kurva jó szakemberek, mehetnének a tv-khez a kreatív osztályokra dolgozni simán meg minden, de bazmeg ennyi sorozatot ne nézzetek már, aggódom miattatok. meg az olvasók miatt. erre a szarságra rá lehet kattanni, szerintem ennyi sorozat (nem hogy nézése, csupán követése, vagy számontartása) már önmagában beteges, jó-jó hogy qurva jól csináljátok, de vaz, ez mégsem egy oly dicsőséges dolog mintha az életben máshol érnétek el sikereket. ti csak tv-t néztek gyakorlatilag, ráadásul nagyon sokat, ami ilyen mértékben természetellenes dolog. az ilyen hobbik kitépik az embert a társadalomból. de az ember nem veszi észre, mert olyan örömteli dolog, hogy a felfokozott serotonin-termelődésben az ember csak évek múltán veszi észre hogy bármennyire élvezte is, éveket dobott el az életéből, és igazából semmi sem történt. tapasztalat. hasonló.
csak arra akartam rávilágítani, hogy ez már nem sorozat rajongói blog, hanem ez már sorozat-kultusz, kezd a mániátok lenni, főleg winnie-ről beszélek aki az egész magyar webet teleírkálta a sorozat-ismereteivel, legyen az bármilyen oldal vagy sg.hu-s fórum. ez már mániákus sorozat junkizmus, és tö

Joe-ker - 2006. 09. 03. 17:12

Húbazzeg, most aztán jól ki lettünk elemezve (bár csak félig, hülye karakterlimit) :]

Imádom amikor valaki távkiértékel. Mellesleg ha valaki más életével kezdesz el foglalkozni, az egy biztos jele annak, hogy neked nincs (hiszen ha lenne, nem lenne időd másét elemezgetni).

Én amúgy speciel négy hónapja nem néztem sorozatokat :]

zsellerm - 2006. 09. 03. 18:04

Én is sajnáltam hogy el lett vágva a dolog :( Cillit Bang, légyszi gépeld vissza, tényleg érdekel hogy mit szerettél volna még írni nekünk…

cillit bang - 2006. 09. 03. 20:09

ödv az uraknak. régi jó szokásom hogy txt-be mentek minden hosszabb gépelést, mert van hogy nem rakja ki a fórum motor stb. szóval közkívánatra itt a kiábrándító (csattanó nélküli) befejezés. (kicsit beállva írtam tegnap szóval bocs a ha érthetetlen)

[Joe-ker: kösz hogy aggódsz értem, de az életem tök rendben, aktív zenész+művész életet élek. már kimásztam a netfüggőségből régen. épp ezért beszélek ily “tapasztaltan”.]

“és tömegével akadnak követői, napról napra egyre több. nem vitás, le-lehet élni egy életet a szobában ülve, de télleg jó hogy a mai generációk kezdenek erre tendálni? ez nem egészséges, voltak utópisztikus szocio-jóslatok miszerint az ember a jövőben teljesen farkas életet él, és a net meg technikai dolgokon keresztül fog csupán érintkezni a külvilággal. hát azt mondom a legjobb úton haladunk arrafelé.

cillit bang - 2006. 09. 03. 20:28

Joe-ker> látom kicsit fennakadtál a get a life-beszóláson. nem sértésnek szántam. inkább kikorrigálom: “get a hobby” mert ugye attól még lehet normális életed hogy extra sok időd szánsz a sorozatokra.

amúgy kicsit kellemetlen hogy a sok gratuláló hozzászólás között csak én méltatlankodtam. szóval ezúton szeretnék őszintén gratulálni, nem kis dolog. nem is a sorozat-ismereteitek, hanem a nyelvészeti/szövegszerkesztési (vagy micsoda) tudás amivel sok embert idebilincseltetek. rendes újságírói modszerek meg minden.

Joe-ker - 2006. 09. 05. 01:49

Neem, abszolút nem akadtam fent, nem is vagyok olyan fajta :] Tényleg mulattat, amikor valaki tök ismeretlenül azt hiszi, hogy ő aztán pontosan ismer, mi több, tanácsokat osztogat.

Mellesleg a sorozatok nem lehet az egyik hobbim? Mások nyilván fejből tudják az utóbbi 30 év BL meccsének eredményét, csapatösszeállításait, stb., de engem ez speciel teljesen hidegen hagy, sőt, kissé betegesnek tartom… De mindenkinek más az érdeklődési köre, és szvsz amíg a hobbid nem akadályozza a mindennapi életed (vagy a körülötted lévőkét), addig nem tekinthető károsnak. Szvsz ebből a szempontból még mindannyian jól állunk (de én mindenképpen :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz