login |

Pilot-mustra: Happy Hour

2006. 09. 08. 15:00 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: pilot-mustra

Tudjátok mi a happy hour? Amikor a munkán már túlvagy, tolod a piát a napfényben, és még az esti szórakozás előtted áll. Ez a sorozat címe, és így magyarázzák meg, hogy mi is az.

FOX tegnap esti premier amúgy, a vágóhídon (Csütörtökön), szóval a túlelés nem valószínű. Nekem mindkettő újonc sitcom bejött tegnap, bár a Til Death ékes példája mennyire másolnak egymásról az adók, mivel az alap pont ugyanaz mint a nekem annyira nem tetsző Rules of Engagement-ben. Persze, véletlen!

Na térjünk a Happy Hour-ra, ha már nekem ez tetszett jobban. Igen, jól olvasod. Tipikus többkamerás párdíszletes sorozat, és azt sem mondanám, hogy van benne kiemelkedő dolog, de mondhatni várom a jövő hetet.

A főszereplő csáveszt épp dobja a csaja, akivel nemrég költöztek a nagyvárosba valahonnan világvégéről. Az állását is elveszti, mivel a csaj nagybátyja foglalkoztatta. Ugyanabban a házban meglát egy hirdetést, hogy valaki lakótársat keres, úgyhogy jelentkezik is, gyorsan be is költözhet, és máris mehet interjúra az új álláshoz.

Namost olyan How i met your motheresen ez a csávó, akihez költözik, a sorozat Barney-ja. Semmi suit up vagy legendary hülyeség (ami amúgy jó), viszont délután négykor Sinatra-t hallgatva alkoholizál, miközben a régi időkről álmodozik amikor a férfiak fele (nem emlékszem mennyit mondott pontosan) már csontrészeg volt mire lement a nap. Nem véletlen emlegettem fel a How I Met-et, szerintem arra hasonlít, bár teljesen más. Egyrészt így ránézésre ez inkább a pasikhoz szól, így nem annyira romantikus.

Ez most kicsit sok pont lesz neki, de egy 7/10 így kijár az első résznek tőlem, főleg mert eddig 1 újonc sitcom pilotja jött be igazán, a többi bűzlött a humortalanságtól, és most ezzel itt a második, amin siekrült nevetni. Mielőtt nagyon ráizgulnátok azért annyit ideteszek a végére, hogy a kritikusok temetik a béna castja, nulla karakterfejlődése és kliséhalom történés meg szereplői miatt.

6 hozzászólás Ne habozz!

dfejam - 2006. 09. 08. 20:13

YES!!! végre egy sitcom fiúknak! és nem a romantikus ku***nak!

dave - 2006. 09. 08. 22:34

A How i met szerintem nagyon fasza. Nem számít, hogy romantikus. Nézek egy How I met-et meg egy Lucky Louie-t és nullán vagyok. Amúgy a Lucky Louie is romantikus. A four kings fiúszitkom volt. És jól bele is bukott.

defjam - 2006. 09. 09. 01:04

leszarom a four kings, úgyanis azt nem ismerem és egy részt sem láttam belőle. igaz még ebből sem de ha jó és lelövik ezt is akkor sajnálni fogom. tényleg idén nem lesz kitchen conf szerű sitcom?:S valaki tudna nekem erre válaszolni? köszönöm előre is!
aztán
megnéztem a vanished és rájöttem h ez egy az egyben a 24 és az invasion keveréke. miért?? mert uygan úgy elkezdték húzni mint 24-et és uygyanoylan idegesítő karakterek vannak benne mint az invasionban, ja és azt majdnem kifelejetetem h csomó hasonlóság van a storiban a 24-el kapcsolatban. pedig az első miylen jó volt! kár h a másodikat elbaszták már!:((
sztem bukta lesz amúgy! de ne legyen igazam

Human Insect - 2006. 09. 09. 01:31

én bízom benne hogy a 30 rock olyan szint lesz mint a KC, vagy hasonló.

az meg hogy a fourkings pasisorozat az semmit nem jelent, mert az szar volt, ez meg nem az :)

dave - 2006. 09. 10. 12:05

Na megnéztem. Szerintem a szitkompilotok mindig szarok, mert be kell járódnia a poénoknak meg a karaktereknek, és ez is az volt.

A díszlet nagyon béna, elég 90-es évek hangulat. (Ellentétben a How I mettel, ahol minden nagyon egyben van díszletileg)

Aki tetszett az a csaj aki látta henry heréjét. Ő vicces.

Azért adok neki esélyt. Hátha beindul.

Beck - 2006. 09. 11. 00:34

szerintem ez a pilot olyan volt, mint azok a gyerekek, akiket nem az eszükért szeretünk. igazából nincs olyan alkotóeleme, ami kiemelkedne, és átlag fölöttivé tenné, mégis jó érzés végigülni azt a huszonegykét percet. kérdés persze, hogy ez menniyre lesz elég a túléléshez…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz