login |

A sokadik sitcom – Til Death

2006. 09. 12. 11:37 - Írta: Joe-ker

6 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Ha most gonosz akarnék lenni, és azt hinném magamról, poénos vagyok, valami olyasmit írnék, hogy biztos azért lett ez a címe ennek az új produktumnak, mert olyan borzalmas, hogy halálra unjuk magunkat rajta. Ha most jóságos és behízelgő akarnék lenni, valami olyasmit írnék, hogy biztos azért lett ez a címe ennek az új produktumnak, mert annyira fenomenális, hogy halálra nevetjük magunkat rajta. Sajnos a valóság ezeknél is sokkal rosszabb, ugyanis a Til Death se nem borzalmas, mint a Will és Grace (kommentben lehet ám anyázni a csúnya Joe-kert, de ez nem változtat a tényeg, hogy a W&G szarfos), se nem olyan zseniális, mint a Scrubs. Csak egy igazi közepes sitcom, ugyanazokkal az egyenpoénokkal, amiket az összes többi társa is elsütögetett már. A huszonpár perc alatt kb. ötször nevettem fel, de abból egy alkalommal kínomban (igen, a nagyon gáz “vicces neve van, gúnyoljuk ki” poénon), és a maradék négyből is csak a házassági évfordulós ajándék volt igazán vicces.

Persze még egy közepes sitcomot is elvihet a hátán a jó szereplőgárda, de a Till Death-nek ebből a szempontból sincs szerencséje. A fiatal férjet játszó Finch (igen, tudom az igazi nevét, csak nem érdekel) tökéletesen alkalmatlan a szerepre (igazából szerintem bármilyen szerepre). A feleségekről meg csak annyit, hogy remélhetőleg legalább a castingolóknak nincs gondjuk a szexuális életükkel (vö: szereposztó dívány). Pozitívumnak talán megemlíthetném Brad Garrett-et, aki tényleg a legjobb (és nem csak a többiekhez képest, magában is okés) az egészben, de sajnos már a Raymondnak abban az egy részében sem szerettem, amit meg tudtam nézni, és bár itt nem debil, de valahogy mégsem lopta be magát a szívembe.

Azért aggodalomra nincs ok, annyira nem rossz a sorozat, mint amennyire a tudjátok melyik, de tényleg semmi extra, és megmondom őszintén nekem már herótom van a középszerű nevetőgépes vackoktól – ezért is a kissé lehúzó hangnem. Van ez így, na.

6 hozzászólás Ne habozz!

defjam - 2006. 09. 12. 16:18

sztem is szarfos a vill és grész!!:)

szasa - 2006. 09. 12. 18:05

Ajajj, hány magányos éjaszakát bőgtem át, miközben tele sírtam a zsebkendőt, és mindezt a vill és grészen….hoppá….ízé, a vill és grész szar!!!! :DDD
ami nem igaz, mert az 1. és 2. évadot megnéztem, de utána valahogy halál unalmas volt. tudom, hogy hülye vagyok, de mindig azt vártam, hogy majd jól lefekszik a csajjal a csávó.

Donnie - 2006. 09. 12. 20:13

Akinek tetszett Will és Grace, az nézze a Happy Hourt, hasonló színvonal. :D 0/10
A Til Death meg abszolút átlagos, ami igazából átlagon alulit jelent, mert ilyen rossz a helyzet sitcom téren. Egyedül azon tudtam nevetni, hogy tényleg nem volt hely az asztalnak, aranyos fordulat volt, amúgy meg semmilyen az egész (olykor még rosszabb is; amikor elkezdett táncolni a fiatal fickó, azt hittem, fejbelövöm), 20 perc színtiszta időpocsékolás.

winnie - 2006. 09. 12. 20:17

én asszem 2-őt vagy 2,5-et adtam rá, de nyilván azért, mert láttam már rosszabbat is:)

a HH-ra.

Friendsfan - 2006. 09. 26. 21:30

A Friendsnél nincs jobb sit-com, de a Scrubs és az Everbody Loves Raymond is nagyon bejött. Be kell valanom, azért a régiek is nagyon bejöötek (Taxi, Cheers). És a Cheers spin-offja a Frasier. Úgy szoktam mondani hogy helyzet-komikum örűlt vagyok, de be kell vallani ki lehet meríteni a témát. Majd egy kicsit hanygaolják a műfajt, aztán újra virágozni fog, mert a nevetésnél nincs jobb…

cyberfuker85 - 2009. 08. 16. 02:49

szerintem meg minden rész fasza leszámítva az epizódonkénti csöpögős romantikus konklúziót.ha kell egy löket de le vagy égve szúrd be ezt!ezt a klafát!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz