login |

Pilot: Men in Trees

2006. 09. 13. 11:32 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: pilot-mustra,

Hát emberek, ez egy tökéletes csajfilm 22 részen át, a Grey's Anatomy nyomdokain. Elég szájbarágással meg hülye szöveggel, rohadtul odacsapós helyszínnel, de hát Alaszka, még jó hogy üt.

A férfiak még a fákon is ott vannak, mégis a pilóta a legjobb arc, igazi oldschool, semmi New Age crap eddig. A főszereplő csajszit én nem kedvelem, mégsem mondhatnám, hogy rossz, mert nem az. Jól alakítja azt az írónőt, vagyis kapcsolat-edzőt, aki sok lánykának segít megtalálni a boldogságot férfi nélkül, aztán az igazit is. Vagy nem.

Hogy miért nem? Mert ő is szarban van. Szóval írt 3 könyvet arról amihez nem ért (ezt mondja is), ami ugye tipikus, de amikor a majdnem házassága meghiúsul, lévén a vőlegénynek viszonya van (az ő könyvéből vett szöveggel szakítanak, az mosolyogtató volt), akkor megkérdőjelezi az eddigi életét. Ez persze nem lep meg minket, mert ezzel reklámozták a sorozatot. És akkor innentől beüt a csajfilm érzés, mármint ha eddig nem lett volna nyilvánvaló.

A Grey's Anatomy-t azért hoztam elő, mert ugyanaz a szerkezetnek tűnik, az elején mond valamit, aztán a film végére rájön, hogy az nem úgy van vagy tanul valamit, és akkor azt monologizálja el. Tipikusan Meredith-es. Aztán ottvan ebben a monológban egy 2-3 részes szál, hogy majd a vőlegénye akarja őt vissza (ha addig él majd a sorozat pénteken).

Ami üt az a helyszín, meg az a mosómedve(?) meg a farkasok. Mármint értitek, Alaszka egy jó hely, mégha nincs is ott sok szép nő. Az azért biztos, hogy ez nem az új Miért éppen Alaszka?. Meg az is pozitívum, hogy az egész olyan filmes, nem érzed rajta a tévét. Oké, ez annyira már nem újdonság, de tényleg mintha egy mozifilmet néznél.

A pilotra részemről egy 6/10 jár, de azt hiszem maradok még pár résznyit, aztán jókis guilty pleasure lesz belőle valszeg. Túlélést majd winnie jósolja valamikor, de a péntek az leginkább a családok tévénéző napja, és a Close to Home is ott menekült meg. Annak ellenére ilyen a péntek, hogy valójában egyre halottabb, és kevés sorozat él meg ott (még 10 évadot a Las Vegas-nak!)

4 hozzászólás Ne habozz!

monana - 2006. 09. 13. 22:14

Na pont nekem való :)

Laci - 2006. 09. 14. 17:18

Ez a kép olyan, mintha egy szamuráj lenne rajta.

Egyébként nekem is bejött

shOkEy - 2007. 05. 17. 03:24

Igen pont ezt mondta nekem is az jutott eszembe róla Miért éppen Alaszka? :D

De jól meg van csinálva!

saco - 2007. 05. 19. 14:56

Nekem tetszett nagyon a pilot, mosolygós!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz