login |

Az első áldozataim

2006. 09. 17. 10:20 - Írta: human

9 hozzászólás | kategória: amerikai nézettség, ,

Vanished: a második részt letudtam, de a harmadikat már 10 perc után kikapcsoltam. Nem elég, hogy uncsi, de még kikapcsolt aggyal is ülvölt, hogy ez mekkora faszság. Gondolok itt arra, hogy szuper kamerákon végigkövetik a csajt, de vazzeg miért csak a második napon? A színészek alakítása sem nyűgözött le, főleg a főszereplő nyomozóé. Erről ennyit.

Til Death: Lógtam még ezzel a pilot mustrával, de joeker kb mindent leírt, ami negatív. Nem elég, hogy ugyanaz mint a Rules of Engagement, csak még annál is rosszabb, de egyedül az idősebb házaspár férfitagját játszó az aki jó, pont mint a Rulesban. Poén az nincs, és a második részben csak azon a női bűvésztrükkön tudtam pislogni, ami mindig lenyűgöz, akárhányszor és akárhol látom. Igen, a leveszi a melltartót felöltözve.

Szóval hiába vagyok sitcom sucker, az első körben kihajítottam egyet belőlük. Happy Hour viszont nekem maradt, bár abból is gyengélkedett a második rész azért, elismerem.

9 hozzászólás Ne habozz!

fromdtod - 2006. 09. 17. 15:07

Pedig a negyedik rész… Annyi misztikus dolog történik benne, el nem varratlan szál, hogy az csak csúcs… jobbra néz az ember meglepődik, balra néz újra…. Nekem még bejön, és nézem.
De a főszereplő az tényleg borzasztó. Olyan kis Jaksó fejű…
A kinai vagy japán (elnézést nem tudom megkülönböztetni) asszisztense, az meg annyira sablonos. Mármint az, hgoy egy távol keleti az asszisztense, aki mindig adja alá a infot. Olyan Tuvokos…

Roll - 2006. 09. 17. 18:08

Én is még csak pilotot néztem meg Vanished-ből, de nekem ez alapján nézős lesz. A végén csak néztem, mint a moziba. :)

bricsi - 2006. 09. 17. 18:11

Sziasztok. Ezért jó, hogy különbözünk… nekem eléggé bejön a Vanished… és szerintem egyre jobb. Én az első rész után aludtam be majdnem, de aztán kapott mégegy esélyt, szerntem egyre jobb (a 4.-et még nem láttam).

v3g374 - 2006. 09. 17. 20:02

Hat human eleg erdekes az izlesed, a kichen tavaly bejott de a till deaht nem? Pedig merfoldekkel jobb ez mint a kichen c. :)

Human Insect - 2006. 09. 17. 21:12

hát pedig még formátumban is különböznek
kitchen: egykamerás vígjáték
til death: sokkamerás, díszletes, műröhögéses

Beck - 2006. 09. 17. 21:20

ez a til death tényleg borzasztó. nehezen dobok félre egy-egy sorozatot, de itt már az első rész közben eldőlt minden. olyan gyorsan ment a delete, h öröm volt nézni. bár lehet, h nagyon félre hord az ízlésem, de a kitchen conf.nak ez a közelébe sem ér. ott voltak karakterek, meg poénok is. (a til death-en meg csak kínomban vigyorogtam) bár ízlések, és pofonok…

winnie - 2006. 09. 17. 21:56

vanished: az 1. rész után megnéztem a főoldalon az előzeteseket és csak néztem, amikor csuhás szerzeteseket mutattak. mondom, wtf. tényleg lehet benne valami a da vinci kódból:)

jpker - 2006. 09. 17. 23:39

na megnéztem a standoff-ot is és nekem tetszett! egy 7/10 sztem! ez az új eddig látott piltok közül a legjobb! (traveler 9/10)
csak az a végén lévő nagyon béna zene idegesített de nagyon! hogy tudnak iylen szar számot betenni???
ja és nem tudjátok h a traveler mikor indul már végre?????
kösz

wice - 2006. 09. 18. 18:48

ahhahha, enis rohogtem a vanisheden, h milyen hightech cuccaik vannak, kozben meg arra is keptelen a fohos, h ott tartsa a kiscsajt, amikor az behoz egy veres textildarabot, a halott no ferjevel kapcsolatos benazasa meg egyenesen egbekialto. de kb minden reszre jut egy ilyen hulyeseg. ez ilyen 24 wannabe sorozat, csak vhogy az iroi elfelejtettek, h a 24 attol izgalmas, mert a jack bauer rohadt okos es nem hibaz, csak epp az ellensegei legalabb olyan okosak, es mindig van egy b-tervuk.
ppf. azert persze nezem, mert erdekel, h mire megy ki ez az egesz, bar ez a misztikus kavaras egyre farasztobb.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz