login |

Pilot: Faceless (nem rendelték be)

2006. 09. 19. 22:34 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: pilot-mustra,

A legtökösebb első 5 perc amit idén láthattunk volna országos televízióban, persze, hogy a FOX bepicsult, és dobták. Na jó, más oka is lehetett, de gyerekek ez a pilot odacsapott. Azt hiszem ebből egy nagyon fasza akciósorozat kerekedett volna.

Kezdjük ott, hogy a harmadik perc közepén FPS nézetben fejbelőnek valakit, és mi az áldozat szemeivel nézzük ezt a jelenetet. Igen, jól olvasod. Lehet feldobom youtubera. Persze a Syriana zenéje szól közben, a zongorás ami a trailerben is, de az a jelenet üt. Mármint konkrétan, és a bérgyilkos arc is.

Amit tudni lehetett róla az lópikula: Sean Bean bűnöző álcában alámerül az alvilágba? Fenét! Sean Bean (a csávó akinek kellett volna a gyűrű (drágaság), de időben megtért) bűnöző lesz egy plasztikai műtét után, és enyhén szólva vendetta üzemmódba csap át. Azaz itt nincsen olyan tipikus beépítettzsarus baromság, hogy valahogy meg kell óvnia az áldozatait, meg nem követket el gyilkosságot. Konkrétan nem érdekli semmi hősünket a pilot közben.

Ami miatt jogos talán, hogy nem rendelték be, az a törvény oldalán felsorakoztatott színészpár. A főnyomozó csaj meg pasi valami borzasztó alakítást nyújtott. Ezen kívül még volt 1-2 párbeszéd ami fájt, viszont a többi stimmelt. Nagyon. Brutalitás, mármint Sean Beannak baromi jól ment ez a téma, pedig elsőre kételkedtem, hogy körszakállal valaki lehet jól erőszakos, meg főszereplő. De lehet.

A törvény oldalával szemben a bűnözők csapata teljesen rendben van, legalábbis akiket eddig láttunk. Mármint színészileg is. Bár itt a második klisé arc, de szerintem befért volna a sorozatba az a sötétben telefonáló csávó.

Szóval az a helyzet, hogy ezt én sajnálom, mármint a nem lesz belőle sorozat helyzetet, mert bár voltak gyenge momentumok ebben a pilotban, de egy 7/10nyire simán muzsikált, és szerintem klasszisokkal veri a Vanishedet, amit viszont berendelt a FOX, ezzel ellentétben. Nem ők már a kisérletező adó idén.

Oké, utánaolvastam mert belefutottam egy ilyen hírbe, hogy a színészeket lefoglalták tovább, szóval még van remény, bár szerintem nem sok.

3 hozzászólás Ne habozz!

esnull - 2006. 09. 20. 04:44

érdekelne az a jelent amiről beszélsz. esetleg télleg rakd fel youtube-ra;)

monana - 2006. 09. 20. 10:15

Szerintem van jobb szerepe is,mint a gyürük urában. Pl.Nemzet aranya vagy Légcsavar

Gaines - 2006. 09. 21. 17:36

Szerintem is van jobb szerepe a Lotr-nál (bár ott is nagyszerű), de nem pont azok, amiket mondasz, inkább mondjuk A rét, a Ronin, vagy a magyarul nemtudommilyen címmel adott Bravo-Two-Zero.

De nem is ez a lényeg, teljes mértékben egyetértek, brutálisan ütött a pilot, és mivel még a pilot berendelések előtt ezt vártam a legjobban, különösen dühít a sorsa. Megvannak a gyengeségei, néhol nehéz követni, zavaros, meg a nyomozópár – főleg a női tagja – elég gyengén teljesít, még ez is javulhatott volna. Vanished egy nagy rakás gagyi, főleg ehhez képest.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz