login |

A Nobody’s Watching 24-et játszik

2006. 09. 29. 07:07 - Írta: human

15 hozzászólás | kategória: video,

Egyre hülyébbek a srácok, viszont mindenkellék megvan. Osztott képernyő, semmi megterhelés nélküli folyamatos lihegés, na és terroristák. Meg Ice tea. Jókis péntek reggeli videó a kávéhoz, a tovább mögött.

Amúgy nemsokára tényleg megnyitják a sitejukat, de már most is kurvajó videók vannak rajta. Ugye a mentos a diétás kólába alap, de az EMMY-set én csak most láttam, na azon szakadtam a röhögéstől. Bekerültek a tévébe. A tovább mögött.

15 hozzászólás Ne habozz!

Ipi - 2006. 09. 29. 12:01

Nekem tetszett! :D

camdenguy - 2006. 09. 29. 13:35

Úgy tudom, az NBC fogja adni a sorozatukat, újraforgatják a pilot-ot, csinálnak pár webisode-ot aztán 6 részt meg lenyomnak a TV-ben.

Lehet, hogy lesznek változtatások és szereplőcserék is. Tud valaki vmi aktuális infót?

Human Insect - 2006. 09. 29. 13:43

ezt már megírtuk camdenguy

Human Insect - 2006. 09. 29. 13:44

ja, a PBen játszó ügynök ugye nem tud ebben, szóval ha újra kell forgatni akkor ő tuti lecserélődik

camdenguy - 2006. 09. 29. 13:56

bocsesz.
pedig direkt rákerestem a site-on mielőtt pofáztam. így jártam… :o)

Human Insect - 2006. 09. 29. 13:58

semmi gond, a kereső nem a legjobb sajnos

cillit bang - 2006. 09. 29. 19:06

minden tiszteletem a tiéted, de vazeg a cikkíró miért feltételezi hogy mindenki tudja mi az a nobodys watching? imádom amikor egy cikkíró feltételezi hogy az olvasó tud mindent, szinte olvas az író gondolataiban. nem vazeg, az olvasó buta. legalábbis egy publikus írás készítése közben ezt kell feltételezni. nehogymágugliznikelljen hogy megértsem miről írsz. tudom hogy ezek csupán apróságok, és mégcsak megmondóember sem vagyok, csak egyszerűen nem értem.

most akkor ez valami 24 paródia? mi az a NiB?

Human Insect - 2006. 09. 29. 22:53

kedves cillit bang, örülök hogy ismét fontos kérdést vetettél fel, azt hiszem megéri a választ.

1. alapvetően _nem_ nézem hülyének az olvasót, és nem kezdek minden írást a kőtől és a papírtól. Mellesleg ez nem cikk, hanem továbbra is blog.

Naszóval amikor hosszú idő után a múlt héten előszedtem a nobodys watching srácokat, akkor megemlítettem, hoyg eddig mit tudni róluk, mivel eltelt egy két hónap mióta szó volt róluk. Gondoltam mivel a múlt héten volt, és ez továbbra sem cikk így feltételezem, hogy akit érdekel, az tudja miről van szó. Akit meg nem, az gyorsan átgörgeti.

Én tényleg örülök, hogy neked közöd van az igazi újságíráshoz tanulod/tanítod/műveled, de az olyan cikkektől engem kiráz a frász, és ez egy blog, nem a filmvilág újság, így megtehetem, hogy nem a kőkorszakban kezdem a rövid posztot.

javaslom, hogy te nyergelj át valami klasszikus újságírók által elkövetett portálra, tudod, hogy minden alkalommal a szádba rágjanak mindent.

cillit bang - 2006. 09. 30. 02:03

hát megtisztelő hogy válaszra méltattál, meg az is hogy valamiféle újságíró tanoncnak vagy szakinak nézel. semmi közöm hozzá, sima halandó vagyok aki szeret olvasgatni. lehet hogy kicsit túlzásba vittem az utóbbi időben az elemzést, sorry nem állt szándékomban.

valahol éreztem hogy az a válasz jön (ha jön..) hogy korábban már kifejtettük mi az a NiB. épp azért méltatlankodtam mert imponálónak tartottam a postjaitokban hogy elmagyarázzátok újra és újra hogy kb miről van szó, vagy minimum egy linket a korábbi post-hoz. biztos unalmas újra és újra összegezni hogy miről beszélünk éppen, de szerintem nagyon fontos hogy informatív legyen egy írás, és valamennyire vázlatosan körüljárja a témát.

azt a hozzáállást nem értem, hogy “akit érdekel az elolvassa, akit nem az átlapozza”
ahhoz hogy az ember megtudja érdekli-e, ahhoz minimum tudnia kell egyáltalán miről is van szó.
nem kötekedésnek szántam, nem az írói tehetségedet firtattam, csak egy ilyen cikk az emberben azt érzést kelti, hogy “nah megint én vagyok a hülye. megint valami amiről nem is hallottam, pedig mindenki tudja mijaz, még az író is bizonyos abban hogy közismert dolgok ezek”

folyt. köv

Human Insect - 2006. 09. 30. 02:10

de mondom, a múlt héten felemlegettema múltjukat amikor hosszú idő után kerültek fel újra ide valami hülyéskedésükkel. van pár ember akit érdekel a nobody’s watching, ezt ők nézik meg, a google keresőt meg nem kell használni, csak ide bal felülre kell beírni max. DE majd lesznek nemsokára rendes címkék, és az összes posztot ki fogja listázni egy kattra. szerintem egy blogon felesleges midnig összegezni, ez nem arról szól, és nem nyomtatott sajtó ahol régebbi számot kellene előkeresni.

azt hogy mit feltételeztem a múltkori tanárúr kivágna beszólásra alapoztam (még ha az winnienek is szólt).

cillit bang - 2006. 09. 30. 02:27

folytatás:

szerintem mindig úgy kéne írni, hogy ezt hülyék olvassák, akik (enyhe túlzás) még a Jack Bauer-t sem ismerik, nemhogy ezt a izébizét. (ha megnézem a videt okosabb leszek?) Hiszen az írás tájékoztatás, tájékoztatni meg nem lehet úgy, hogy “feltételezem ezt tudjátok”

továbbá, kérlek ne küldj el az oldalról. azt szoktam mondani: aki nyilvánosságra hozza műveit, legyen az zene, rajz vagy írás, az készüljön fel a kritikára. igyekszem elkerülni a postjaid értékelését, mert úgy látom harapsz.
(hozzátenném, amikor hozzászóltam, meg sem néztem ki postolta, nem személyes)

cillit bang - 2006. 09. 30. 13:03

bocs éppen belassult az oldal amikor postoltam, ezért ez a flood.

szóval lehet hogy túlzásokba estem az elmúlt időben? asszem itt az ideje visszavonulni

ja és a tisztelt szerkesztőknek:
szinte biztos vagyok, hogy olvasóitok közül csak én vagyok ennyire méregető, kritikus cinikus meg minden, szóval ne gondoljátok hogy titeket árgus szemek figyelnek, 99% issza minden szavatokat. szóval továbbra is legyetek önmagatok

Jamesch - 2006. 09. 30. 13:38

Sztem meg nem úgy kéne irni hogy hujék olvassák, főleg mert ez itt egyblog, ami bár a nagy nyilvánosságnak szól, mégsem sajtóorgánum.

winnie - 2006. 09. 30. 14:38

én azért általában lelkesen utalgatok vissza:)

Lord Sywulf - 2006. 10. 01. 07:09

Az a bal oldali nem a Billy kolyok a Battlestar Galacticabol?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz