login |

Most már tényleg cancel

2006. 11. 01. 08:28 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: hírek

Ahogy az várható egy tévécsatorna nem jótékonysági intézmény. Ahogy az várható volt az NBC meg pláne nem az. A cég bezsebelte a pacsikat azért, hogy leadja a Kidnapped maradék epizódjait a senki által nem nézett szombaton, majd ahogy várható volt és utaltam sandán rá, csekkolták (a papírforma) még gyengébb nézettséget és két szombati epizód után azt mondták “menj isten hírével”. (Itt lehet látni mit alkotott a Kidnapped szombaton.)

Vagyis, ha az NBC-n múlik több Kidnapped-epizód nem lesz az amerikai tévékben. Slussz. A dobozban maradt 8 epizódot ad1. majd külföldön biztosan le fogják adni (Anglia például megvette, de hiszem, hogy a mieink is belenyúltak a…, szóval “abba”, és megvették), tehát csak várni kell és nem fog senki lemaradni. Ad2 egy utópisztikus rémálmomból felriadva én naiv még azt is el tudom képzelni, hogy mint idén év elején a The Book of Daniel-t, ezt a sorozatot is elérhetővé teszi az NBC stream-ben a honlapján (vagy ott a Youtube, az istenért). Ad3 akár az is lehet, hogy, mint a The Book of Daniel-t vagy a Threshold-ot a cancel és a le nem vetített részek ellenére DVD-n is kiadják.

A remény hal meg… Az NBC meg nem tudom, hogy miben bízott a szombati vetítéssel kapcsolatban. A szerializált bűnügyi drámák rajongói pedig a Kidnapped, a Runaway (és a Smith) lekaszálása után csak abban reménykedhetnek, hogy a Vanished pénteki bemutatkozása hozza az elvárt eredményt, mert különben újabb sorozathalállal kell szembesülnünk.

9 hozzászólás Ne habozz!

Jamesch - 2006. 11. 01. 11:35

gyász
amugy a maradék részek gondolom nincsenek elkészítve, akkor mit raknának ki?
vagy már muszáj kifizessék a szerződés miatt?
vagy mi?

winnie - 2006. 11. 01. 12:00

már leforgatták a többi részt. egy sorozat általában min. 5-6 résszel előrébb jár.

óbálvány - 2006. 11. 01. 15:27

A futoncritic azt írta, nem lehet tudni, mennyit forgattak le a maradék 8 epizódból.

winnie - 2006. 11. 01. 16:26

jaja, tudom, hogy nem volt róla szó, de ennyi rész tuti, hogy van. és ha el akarják adni külföldre, akkor lehet, hogy befejezik. (nem mintha zavarná őket, ha nem teszik meg:)

óbálvány - 2006. 11. 01. 18:14

A csatorna szerintem nem foglalkozik a külföldi eladásokkal, az a gyártó cég költségeit hozhatja vissza/növelheti a profitját. Ha mondjuk még nem készítették el az utolsó két részt, vélhetően a produkciós cég sem fog belefeccölni lóvét nagy hálózatos megrendelés nélkül (főleg egy ilyen brutál köültségvetésű sorozatba), hiszen nem tudhatja, egy bukott sorozat mennyit fog értékesíteni DVD-n illetve sugárzási jogokban. (Vélhetően nem annyit, hogy megérje a gyártás)Ráadásul ha be is nézték páran a világból, és berendelték az upfrontson, szerintem biztos lehet olyan záradék az ilyen előszerződésekben, hogyha nem gyártják le a teljes évadot, akkor még ki lehet szállni vagy helyette lehet mást vinni. (Ez lenne a logikus a vásárlók részéről.)

Csabiii - 2006. 11. 01. 18:31

Áhhh ezt nem hiszem el… Magyarul a maradék 8 részt nem nyomja le az NBC és lehet vadászgatni ha valahol leadják vagy reménykedni a dvd negjelenésben? Komlyan mondom jövőre kizárólag akkor kezdek el nézni egy sorit ha már megvan a teljes szezonra szóló berendelés… Rendszeresen sikerül besz*pnom a canceleket.

Csigusz - 2006. 11. 01. 19:55

R.I.P. Kidnapped
én nagyon sajnálom mert az idény (számomra!) egyik legjobb sorija.
De úgy néz ki nem egyezik az ízlésem az amcsikkal, me nekem pl. a Justice is az egyik nagy kedvencem… remélem az még kibirja egy évadig legalább… :S

desperateHousewife - 2006. 11. 01. 21:35

idézem: “Ráadásul le is lesz zárva, így itt az esély, hogy valaki kockázat és mellékhatás nélkül belekezdjen.” (winnie, okt 6.) Többet nem hallgatok Rád!! Újonc addiktként az első koppanásom … damn it! :)

Lewis - 2006. 11. 02. 08:33

Melyik magyar csatorna vehette meg a sorozatot?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz