login |

NBC és a Kidnapped és a Studio 60

2006. 11. 02. 08:34 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: hírek, ,

A jó öreg NBC… Oké, tegnap elkurjantottam magam, hogy “Kidnapped, kanyec.”, de azért bíztam némi reménysugárban. Még aznap meg is érkeztek az első információk, mégpedig a TvGuide-ra.

Tehát. Hivatalos NBC-s forrás szerint: “A Kidnapped nem tér vissza a képernyőkre a sweeps után se, de a maradék nyolc részt az NBC.com-on majd megtekinthetik az érdeklődők.” Halleluja, vagy mi. Jobb, mint a semmi és egy másik, nemhivatalos és meg nem nevezett forrás szerint a lezárt, egy történetet alkotó fél évad is meg fog jelenni DVD-n. Szóval öröm az ürömben rajongói oldalról. Emlékeim szerint a The Book of Daniel az év elején nem csak az amerikai nézőknek volt elérhető, így mi is bizakodhatunk, hogy trükközések nélkül meg lehet nézni a többi részt, ha máshogy nem, hát stream-ben.

Farvizen egy kis Studio 60-hír, miszerint az NBC nem kommentálja a FOX News hírét, miszerint belső források azt rebesgetik, hogy a Sorkin-drámának befellegzett, csak még nem mondták ki a végső szó. Az biztos, hogy hétfőn a Friday Night Lights (igaz CSI: Miami-ismétléssel szemben) jobb eredményt ért el ugyanabban az időben, de hiába van szó jóval olcsóbb sorozatról, ez lehet csak egyszeri fellángolás is. Mindenesetre az a hír járja, hogy a következő epizód nézettsége után derül ki a sorozat sorsa, mely biztosan nem cancel, hanem maximum időpont-változtatás lesz. Első lépésben.

6 hozzászólás Ne habozz!

skar - 2006. 11. 02. 11:58

Én úgy olvastam, hogy a NBC CEO-ja azt modnta nem lesz Studio 60 cancel, túl sok pénz van benne, menni fog az még. Nem hangzik túl meggyőzően, de tagadta a cancelt. (IMDb studiohírek legalja)

Jamesch - 2006. 11. 02. 12:20

És ha a neten lesznek a Kidnapped részek, az azt jelenti hogy ilyen gagyi stream minőség, vagy normálisan rakják fel?

winnie - 2006. 11. 02. 12:52

skar: épp azért lehet cancel, mert sok pénz van benne, hisz viszi.

amúgy cancel nem lesz (nem lehet), mert opciós szerződést kötöttek (nem ez a neve, de nem lényeg)Ö, hogy ha cancelözné az NBC a sorozatot, akkor jókora kötbért kell fizetnie sorkinnak. vagy hagyják, hogy elhaljon a sorozat a 13. rész után vagy keresnek egy másik napot, ahol esetleg követi a rajongótábor.

szerda 8-9 óra? a west wingnek egyszer már bejött:)

Human Insect - 2006. 11. 02. 14:19

winnie: arra utalt az NBC-s, hogy az átlagon felüli keresettel rendelkező 18-49 demográfia nézi, ott valami 3. vagy valami ilyesmi. Mármint ebben a nézőközönségben.

És ez mégsem 14-29 éves nők csapat vagy mi :D

Csabiii - 2006. 11. 03. 02:16

Hát azt azért tudnám díjazni ha kidobnák DVD-n a Kidnapped-et! De a Reunionról is rebesgettek hasonlókat és már eltelt több, mint egy év… én reménykedek…

colorblind - 2006. 11. 03. 02:46

Na, most végeztem a Kidnappeddel és az a gáz, hogy idáig nem hatott volna meg annyira a cancel, de az utolsó volt a legjobb rész. Szóval, kedves NBC, kérem a fennmaradó részeket minél előbb!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz