login |

Fent a neten a 3lbs.-premier is

2006. 11. 10. 14:44 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: hírek,

Enigmatikus a cím, kíváncsi vagyok, ha kult lesz a sorozat, akkor hogyan fogjuk emlegetni. Az lbs az font, alapból, de ugye a font meg pounds angolul, szóval lenne variáció bőven. (Itt írtunk egy roppant rövid előzetest a sorozatról.)

Csak, ugye már, ha reggel egy kicsit elidőztem a CBS stream oldalán és felfedeztem, hogy a Smith utolsó négy részére nem kell várni sem, észrevettem, hogy a jövő hét kedden, az éppen a Smith helyén induló Stanley Tucci-s, agysebészes, mogorva orvosos sorozat premierje is kint van már az Innertube-on – ezt nevezem promóciónak. Kissé nagyon is House-osan indul, de az azt hiszem egyáltalán nem baj. Pilot-mustra is lesz idővel, addig is mindenki rávetheti magát.

(Reggel, mint írtam minden trükk nélkül tudtam nézni a sorozatot (és kibírtam azt a kevés reklámot), most viszont a szokásos “csak amerikaiaknak” szöveget kapjuk, amit nyilván IP-babrával valahogy ki lehet cselezni. Aki tudja, hogy mi volt reggel a CBS-nél (elbambultak?:) vagy tuti biztos megoldást tud az ilyen ip-blokkolt stream-es oldalak behozására (anno csiga ajánlotta a the-cloak-ot, hátha) vagy pedig tud egy fix címet a videóhoz – mert egyelőre csak egy, az Innertube-ról klikkelhető link után felpattanó ablakból lehet nézni, az továbbra se fogja vissza magát. Gondolom a forrásból (vagy honnan. láma vagyok, majd valaki felvilágosít) le lehet nyúlni, mint ahogy, Day Break esetében is, aki nem akarta/akarja stream-en nézni a sorozat első 20 percét, annak cyhawk közvetlen download-linkje is segített.)

5 hozzászólás Ne habozz!

Human Insect - 2006. 11. 10. 17:04

the cloak nem jó erre.

winnie - 2006. 11. 10. 17:29

nem tudom, de az biztos, hogy a jericho-webizódot az innertube-on a the-cloak-kal néztem meg.

Human Insect - 2006. 11. 10. 17:33

nekem most nem megy vele. próbáltam, aztán írtam ide. gondolhatod.

de majd proxis ismertetőt írok lehet, ha sikerül azzal megicsnálnom

winnie - 2006. 11. 11. 13:39

mindehol a proxit javasolják.

sixx - 2006. 11. 15. 10:30

az eztv egyik fórumozója szerint Opera alatt megy ezzel a megoldással: http://s1.iphide.com IE7 és Vuk alatt nem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz