login |

Friday Night Lights teljes évad

2006. 11. 14. 10:35 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: hírek,

Az NBC tud meglepetéseket okozni. Már pár sorozatra rábólintottak idén. Olyanokra, amiknek a nézettségét megvizsgálva egyáltalán nem az lenne az első gondolatunk, hogy teljes évadra vele.

Oké, voltak vesztesek is, lásd a Kidnapped-fejezetet, de most már egyre biztosabb, hogy ott tényleg a pénz volt a legfőbb tényező. Nagyon drága lehetett a show. Vagy mégsem biztos? A Friday Night Light sem lehet olcsó.

A lényeg, hogy a sorozat megkapta a teljes évados megrendelést, akárcsak a Studio 60, és nemsokára jön a Scrubs. Az NBC nem lazsál, nagyon gyúrnak, hogy ne utolsónak jöjjenek ki a nagy adók versenyében év végén. A CW-t leszámítva persze.

A Friday Night Lights sorozatról itt az első kritikám, meg winnié, meg aztán egy későbbi éltetésem, pár rész után helyzetjelentve. Még nem késő elkezdeni.

4 hozzászólás Ne habozz!

Lewis - 2006. 11. 14. 12:03

Szerintetek ez a sorozat megállna a helyét a magyar piacon?

robotnyk - 2006. 11. 14. 12:45

a téma miatt szerintem nem lenne nagy sikere.

crusito - 2006. 11. 14. 14:41

Az első rész közepétől tudod mi lesz a vége. Én azt mondtam, ha ezt eljátszák nálam cancel. De nem tudtam abbahagyni, mert olyan szeretetet, imádatot és tiszteletet sugároz az amerikai foci iránt a sorozat, ahogy imádkoznak a meccsek előtt meg minden, hogy egyszerűen jó látni, hogy emberek ennyire hisznek valamiben, és hogy a magyar focival ellentétben ennyire fontos nekik az amit csinálnak.

Shrike - 2006. 11. 14. 15:10

Bizony, meglepő és szimpatikus, amit az NBC csinál idén. Talán idővel még meg is térül nekik, hogy nem vágják rögtön kukába a színvonalasabb sorozataikat. Oké, Kidnapped kivétel, meg hát eleve hülye slotot kapott, de még ezt leszámítva is…

Kicsit off, de a CW promófelelőseit viszont jól seggberúgnám, a jó francnak kell heti 6-8 OTH promót nyomni, VM-ből meg 1-2-őt, amik ráadásul hülye tiniszappannak próbálják beállítani a sorozatot.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz