login |

That was mojo – Studio 60 on The Sunset Strip

2006. 11. 21. 10:53 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: kritika,

Ha nem mondtam volna százszor, akkor most mondom. SORKIN IS BACK. A Studio 60 eddig is jó részeket dobált felénk, de már én is mondtam, meg sokan mondták: több Danny és Matt közös jelenetet. Mert az magic, és mad skillz.

A kérdés ami felmerül, hogy vajon kaptak-e a Studio60-ban a sok apple reklámért zsozsót. Azaz Sorkin beszólt-e az NBC-nek a jelenetekben. Ha igen, akkor zseniálisan tette. Elhelyezte a termékeket ahogy azt kell.

Na szóval komolyan mondom, Harriet jelenetei voltak a legbénábbak, de még az is üti az uncsi drámákat amik jelenleg ellepik az ABC-t például. Brothers and Degrees.

A spoiler igaznak bizonyult, szóval pörgős heteknek nézünk elébe. Tehát még egyszer mondom. Az összes jelenet ami az irói szobában játszódott színarany. Amanda Peet is. Egyszerűen kapkodtam a fejem, hogy ez mennyire király. De komolyan.

Ja és mielőtt én is spoilereznék, azt ugye tudjuk, hogy a színésznő terhes, de most már látszik is rajta. Várjuk a megoldást. Legjobb tudomásom szerint beleírják a showba, ami a rá vonatkozó történésekre eléggé jó behatással lesz. Legalábbis szerintem.

7 hozzászólás Ne habozz!

Toymao - 2006. 11. 21. 13:04

Nem Henriette, hanem Harriet Hayes. Matt ezért becézi néha Harry-nek.

Human Insect - 2006. 11. 21. 13:51

jogos

Rhynn - 2006. 11. 21. 14:15

Király rész volt, remélem érik a season 2!

Mr. Double B. - 2006. 11. 21. 18:00

Csak megerősíteni tudom Human szavait- az amolyan “igazi vesztvinges” rész volt. Az egész 3-4 szobában játszódott, a szereplők meg ki be viharzottak és nyomták a pörgős, ütős kis dialógokat. Jó volt, na.

Egyébként ami tényleg zseniális volt az a “hogyan szenvedjünk a product placementről miközben alkalmazzuk magunk is”. Apple, Sony, Samsung, Nokia… volt itt minden. Azért elhangzott egy megdöbbentő szám is Jordan szájából: a 10 legnézettebb sorozatban több mint 9000 rejtett reklám volt az előző évadban. WTF.

Vicces lesz ha tényleg átalakítják a stúdiót és 29 és fél reklámot fogunk sasolni minta díszlet részeit.

evenor - 2006. 11. 21. 22:35

Ma ez volt az első epizód amit megnéztem. Egyre jobb, és biztos vagyok benne, ha kevéske rajongók csoportja összeszedi magát, akkor innen kerül ki a hét idézete is.
Én csak reménykedni tudok egy második évadban, muszáj folytatniuk (ja és nem vagyok Sorkin fan, egyedül a téma és Matthew Perry miatt nézem, de a többiek is zseniálisak szerintem).

$ - 2006. 11. 24. 19:45

Azt remélem láttátok hogy volt egy választási plakát a végefelé: Vote Bartlet! :)

Human Insect - 2006. 11. 24. 19:53

yep

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz