login |

Pilot: Big Day

2006. 11. 29. 20:01 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Így a Day Break után egy jó című tegnapi premier. Persze a téma teljesen más, csak a feszültség hasonló. Végtére is egy esküvőről van szó. Pöröghetnek az események.

Big Day nőci

Mielőtt elkezdem igazán lehordani annyit szeretnék megjegyezni, hogy jó újra a Committed főszereplőjét, Nate-t látni a képernyőn (na ha most kinézem a nevét akkor igyekszem végre megjegyezni), bár ha ez is cancel lesz, akkor a sorozatpestis státusz kinéz neki. Tavaly a Four Kings-t süllyesztette el (nem véletlenül, haha – bocs, rajongók), előtte a Committed-del indult midseasonban, annak is cancel lett a vége, de legalább a leforgatott részek lementek. Az mondjuk aranyos volt, még.

A sok felvezetőből sejthető, hogy nem röhögtem magam halálra a Big Day pilotján. A helyzet amibe belecsöppenünk az egy esküvő napjának reggele. A cselekmény ott indul, hogy reggel 8 óra és Nat.. a vőlegény benyit a menyasszonyhoz, aki épp felüléseket csinál. Hogy ezt miért írtam le, azt nem is tudom. Rögtön ezután bedobnak egy tipikus vígjátéki helyzetet, azaz a főhős barátja, gondolom a tanú, vaksin ténfergésre kárhoztatik, amikor a menyasszony húga megissza a kontakt lencséit. Miután éjszaka unga bungáztak. Eskü, többet nem árulok el, ez az első 3 perc sem volt.

A lényeg, amivel ki akarnak tűnni, az az, hogy az egész kvázi real time megy. 24 stílusban. Csak mégsem, mert a 30 perces (reklámokkal) rész végén a kiírt óra 37 perc elteléséről tudósít. De azért közelít, ismerjük el.

Egyébként szó sincs arról, hogy pocsék lenne, sőt. Nincs ezzel semmi komoly gond, csak egyszerűen nem fogom heti adagban nézni. Míg a Day Break-nél nem tudom megállni és nézem amíg adják, addig ezt bizony tárolom majd. A végén, egyben nézve, ha sikerül mind a 20 részt leadniuk, üthet. Amúgy csak egy tipikus komédiai elemekkel operáló egykamerás sitcomról van szó.

Értékelésnek egy 6/10 a részemről. Van ennél sokkal rosszabb sitcom is jelenleg adásban. Amúgy az éjszakai még nem végleges számokat elnézve viszont nem sok esély van arra, hogy az összes rész adásba kerül. És még annyit, hogy akinek a képen levő helyzet nem ismerős, annak súlyos pótolnivalói vannak filmek terén.

6 hozzászólás Ne habozz!

daniba - 2006. 11. 29. 20:19

Esetleg a SAY ANYTHING-re gondoltál? :D

Gaines - 2006. 11. 29. 21:19

Azt tudjátok, hogy eredetileg a 24 real time sztorija is egy esküvő “gondokkal teli, bonyodalmas, sírós-nevetős” 24 órájáról szólt volna? Még jó, hogy Cochranék túl sok kémfilmet néztek. :)

TorrenteXY - 2006. 11. 29. 22:37

Waze ha a pilotban a Haddaway What is love-ot is benyomják, akkor megnézem. Egyébként szentségtörés.

Human Insect - 2006. 11. 29. 22:39

danibáé a pont

Human Insect - 2006. 11. 29. 22:41

gaines: hm? ehhez is köze van egy 24-es arcnak, csak azért fura így ez a beírás.

Gaines - 2006. 11. 30. 15:37

Human: Kire gondolsz? IMDb-n nem találtam közös embert.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz