login |

Élőszereplős Justice League tévésorozat? – írta: Lex

2006. 12. 04. 13:49 - Írta: vendegblogger

4 hozzászólás | kategória: hírek

Úgy tűnik a képregény-sorozatok másodvirágzásukat élik. Bár a Blade megcsusszant a jégen, de a Heroes sikere elvitathatatlan – és a Smallville már évek óta képernyőn van. Utóbbi sorozat esetében a CW már januárban megkezdi a februári sweeps-t. Méghozzá egy igencsak különleges epizóddal…

Flash, Aquaman, Cyborg, Green Arrow. Mi a közös a felsorolt DC Comics karakterekben? A válasz: Mindannyian szerepeltek már a Clark Kent, azaz Superman fiatalkorát bemutató tv-sorozatban, a Smallville-ben. És januárban, a 6. évad 11. részében mindannyian visszatérnek! Össze áll a papíralapú képregényből és rajzfilmekből is ismert csapat: a Justice League.

Kyle Gallner, Alan Ritchson, Lee Thomson Young, valamint Justin Hartley egyaránt elfogadták a felkérést, hogy januárban egy nem mindennapi epizódban formálják meg ismét az amerikai popkultúrában legendásnak számító karaktereiket. A “Justice” című rész magának a Justice League megalakulását fogja bemutatni.  Ez lesz a CW csatorna talán legnagyobb dobása a february sweeps időszakára. A hír szeptember végi közzététele óta számos sajtóorgánum foglalkozott az eseménnyel, a rajongók azóta különböző videómegosztókon házi készítésű trailereket gyártottak az epizódhoz, valóságos hisztéria tört ki a képregényfanatikusok körében.

Az érdeklődés tehát jó előre megvan, pedig meglehet, hogy a java csak most jön… Ugyanis a Smallville egyik alkotója, Alfred Gough a The Slug-nak adott interjújában elismerte, hogy megbeszélések zajlanak egy, a Justice League-ről szóló spin-off sorozat elkészítéséről. Talán a Heroes sikere is segíteni fog a projekten, hogy ne egy Aquaman-hez hasonló elsüllyedéssel záruljon.

4 hozzászólás Ne habozz!

- 2006. 12. 04. 17:18

Uhhh, ez nagyon nagy lesz, az már biztos!!!! De még mennyit kell várni rá… :(
Na ha ezeket az embereket összehoznák egy spin-off-ba, abból már tényleg lehetne kihozni valamit!!
Várjuk a fejleményeket! :P

zozo23 - 2006. 12. 04. 17:44

Én is örülök a hírnek. Persze még hosszú az odáig vezető út, hogy megvalósulhasson, elsőként A Smallville 11. részének kell jól sikerülni\ amire minden esély megvan \, és talán megvalósul az ötlet.

ibenny - 2006. 12. 06. 14:39

Nekem csalodas volt, mikor kiderult, ki lesz az ellenfel..azert tobbet vartam volna, legalabb vmelyik ismert szuperbunozot!!!:(

lex - 2006. 12. 06. 19:23

SPOILER!
Lex Luthor nem elég ismert szuperbűnöző? :D
Meg a kis “elit-alakulata”? Nemtom, sztem a negyedik évad óta sok rajongó várta vissza a 33.1-es sztorivonalat. És most, hogy összehozzák a JLA-vel őket, sztem nem rossz húzás… ;)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz