login |

Heroes: lepihent az 1. évad

2006. 12. 05. 16:39 - Írta: human

550 hozzászólás | kategória: kritika, merre tovább,

És csörgedezik a történet. Ki mire számított? Felnőtt a sorozat a hype-hoz? Miért kell annyit várni a következő részre?! Pár gondolatot én is összekaparok a kép alá, csak spoileresen. És aki még nem látta a részt, az a bejegyzés kommentjeitől is tartózkodjon. De ez csak jó tanács.

mrisaac.jpg

Én meg sem próbáltam tippelni, hogy ki fog elhullani, és bár onnantól, hogy átadta a telót a festőnek lehetett sejteni – azért sajnálom, hogy Eden lett az (amúgy miért nem azt parancsolta neki, hogy “nem akarod használni a képességeid… és most beteszem a pisztolyt”).

A szőke csaj sztorija csak engem zavar? Mármint egyre jobban. Azt hittem, hogy így a 11. részre kiderül, mivel csatlakozik a főszálhoz, ami miatt ennyit mutogatják, de egyelőre semmi. Vagy csak nem ugrik be. Oké, a segítségével zsarolták meg a repülő srácot, de annyi. Az is oké, hogy a teljes család hős (hogy nézett a kis srác az apjára).

Ami tetszik, hogy nem adnak Sylarnak olyan képességet, amivel már nem lenne lenyomható. Nem sebezhetetlen még, sőt ugye vérzett is, és Eden képességét sem kapta meg. Hát egy filmet sem nézett? Gondolhatta volna, hogy a csaj ha már úgyis meghal inkább önfeláldoz, kezében a pisztollyal.

Az, hogy Peter robban fel, basszus, ez jó. Gondolom elveszi a nukleáris csávó képességét egy időre, hogy megmentse a világot. Vagy valami nagy dolog történik New Yorkban, és ezért kell felszámolni, mit tudom én, Sylar hadsereg.

Ja és, gyerekek, több Sylarhez hasonló odakinn? How cool is that? Még ha csak arra utal, hogy tudatosan gonosz hősök.

Most akkor ki gonosz azokból akit ismerünk. Mármint Jessicát kivéve. A szemüveges csávó újra gyanús. Sokan megnyugodtunk már, hogy a jó oldalon áll, de az Eden meg a morcos néger egyértelműen nem volt teljes szívvel mellette. Összeesküvés alert, ki a fenével dumált telefonon. Amúgy meg fogjuk tudni idővel, hiszen úgy tűnik nem spórolnak a történettel, hanem görgetik rendesen. Vajon az első évad végére megtudjuk a robbanás miértjét?

Na, kicsit össze-vissza csapongó lett, mostantól rajtatok a sor. Ja és Hiro egy T-Rex ellen, kezében szamurájkarddal. Szintén jó lépés volt :)

550 hozzászólás Ne habozz!

Kenny - 2006. 12. 05. 16:56

Én mondjuk nem igazán vágtam, hogy Peterrel ez a végén mi volt, hogy is látta a “jövőt”, meg ilyesmi :)…az is érdekes kérdés, hogy Hiro hogy fog T-Rexek közelébe kerülni…:D.

Kenny - 2006. 12. 05. 16:57

Jah, még valami: Nathan csak nekem tűnt olyan gonoszan trappoló ősellenségnek? Mármint Peter “látomásában”…

shud - 2006. 12. 05. 17:33

nekem is úgy tűnt, hogy nészön valami rosszban sántikál. én még várnék azért több extraordinary embert is. ja és eza hiro vs trex dolog vajon majd a vilanás után lesz a második évad közepén? :D

winnie - 2006. 12. 05. 18:50

igy legyen otosom. a lotton.

zLk - 2006. 12. 05. 19:02

Wow kemény rész volt :) Megint lerágtam a körmeimet:)
Hát Human, marhára igazad van, engem is idegesit a szöke csaj sztorija, nemtom mi értelme van, csak ellopja az időt a szaftos dolgoktól.

Amugy sztem Hiro megint erőlködni készül, és tuti pár milla évet visszacsurran. Nem nagyon megy még neki ez a tér-idő elhajlitás dolog :)

Nyilvánvaló volt, hogy Sylar megszökik, nem is kételkedtem benne. Kezdem egyre jobban utálni a srácot. Szegény E.

Amugy ti mit gondoltok? Azok a jelek/tetkók nem jelezhetik a rossz és a jó oldalt?
Gondolok itt -asszem- két vonal, és az a summa-szerűség jelre ami már az öreg Suresh könyvén megvolt, + a csaj hátán, stb…
Nem lehet hogy ezzel jelölik meg ki melyik oldalon van? (O_o)

*bOoM!*
Szerintem nem Peter fog pukkanni. Akkor miért mondta neki Hiro a multkor, hogy igy sebhellyel( ->hu bazz ez ugye ly-os?! :D ) másképp néz ki? Csak nem ő fog felrobbani.. amugy is elég furcsa látomás volt.
Vélemények?

Rapid - 2006. 12. 05. 19:06

Olvasd el a képregényt.
Sylar nem szökött meg.

Gatya - 2006. 12. 05. 19:06

Szerintem Niki/Jessica szálnak csak később lesz értelme, mégpedig azért mert Micah nagyon tápos kari lesz :)

Shasha - 2006. 12. 05. 19:11

Hú, nekem baromira tetszett. Bevallom, hogy az első 2-3 rész annyira nem fogott meg, sokkal inkább a felhajtás körülötte, a nézettsége, rajongók. Szval I gave it a shot:) De jól tettem:)
Ami nagyon zavar, az Mohinder…az uccsó 3-4 részben gépiesen ugrottam át a jeleneteit…soha nem csinálok ilyesmit, de már a falat kapartam a “megtalálom az utam” jeleneteivel. Az apját bírom, de valahogy a karakter nagyon idegesít. Nikki/Jessica nem annyira rossz, a kiscsávót bírom, kár, hogy nem használja többet a képességeit(jó, érthető). Hiro nagyon rulez és Edent én is sajnáltam. Nem rossz félévad-finálé:)

rhynn - 2006. 12. 05. 19:18

Ötletek:
1.Peter ellopja Sylar képességét?
2.HRG, Nathan és esetleg Sylar egy oldalon?
3.A Robbanós csávó egyértelmű volt. Lehet, hogy Jessica lövi le? Robbanós csávó magyarázat a spoilerek részben.
4. HRG nem beszélhetett azzal a kaszinós faszival? Akia ugye Petrellit is elintézte, meg Isaac képét is megvette.

Spoilerek:
Lesz egy új hős a szünet utáni első részben, aki meg tudja mutatni, hogy mi lett volna, ha valami másképp történik, szerintem ő használta a képességét Peter mellett.

4400-as karakterek kb 80%-a megvolt a Heroesban is, holnapra összeírom, ha winnie vagy Human kipostolja, csak úgy érdekességképpen.

rhynn - 2006. 12. 05. 19:29

Rapid:

Átolvastam a képregényt (bár a felbontás nem épp kedvező), de ott csak azt írta, hogy meggátolta, hogy az illető ellopja a képességét, azt nem,hogy meggátolta, hogy kiszabaduljon.

Vagy az lenne Sylar, akit benarkóznak? Fel nem ismertem volna :D

Rapid - 2006. 12. 05. 19:40

Ő az, mikor rátörnek még ott áll Eden hullája felett.

Sylar - 2006. 12. 05. 19:55

Sziasztok. Eddig csak olvasgattam, de már nem tudom magamban tartani a véleményem. :) Nem tudom, de ha esetleg valaki nem tudná, az nbc.com per heroes alatt ott figyelnek a fincsi kis plusz pdf formátumú extra fícsör comic stripek. Namármost, ha ezeket hivatalosnak tekintjük, márpedig miért ne tennénk, akkor a szemüveges csávó – Claire papzija – nem feltétlenül tartozik a gonosz emberek közé… Ja és Sylar nem menekült el, elkapták. A képregény szerint semmiképp sem… Ha hivatalosnak tekintjük a képregényeket… Márpedig miért ne tennénk… :)

Sylar - 2006. 12. 05. 19:56

Rhynn gyorsabb volt…. Grats. :)

Mx - 2006. 12. 05. 20:25

Human. Most árulták el szvsz a robbanás miértjét. Nem emléxel a radióaktív gyerekre? Gondold el, ha Peter a közelében absorbolja a képességeit. Mi sülhet ki belőle? Ezért mondja, hogy ő a robbanás okozója szvsz.

Mx - 2006. 12. 05. 20:27

LOL most láttam, te is leírtad. De akkor miért kérdezed meg? :D Egyébként szvsz gyengébb volt a rész a többihez képest, kivéve az utolsó 6 percet. Szerintem a végére Syler vs Peter lesz és baromi erős lesz mindkettő. Tutiiiii :D

Mx - 2006. 12. 05. 20:30

Egyébként a képregények csak “sorozatihlette képgregények” A main storylinehoz nem kimondottan tartoznak. Szerintem…

Human Insect - 2006. 12. 05. 20:30

Peter még erősebb is tud lenni szerintem, pl ha a gondolatolvasó is a közelben van, akkor az ő képességét is beszívja, meg a cheerleader csajét is mondjuk. aztán sylar alapképességeit és le is nyomja mint a taxiórát :)

Mx - 2006. 12. 05. 20:54

Így legyen! De az a scar, vhogy oda fog kerülni a képére. És szerintem nem a cheerleader fogja rávarázsolni :D

Rapid - 2006. 12. 05. 21:02

A képregények egyébként szünet alatt is jönnek minden héten, szóval addig sem maradunk teljesen Heroes nélkül.

brewer - 2006. 12. 05. 21:05

Elvileg a képregények “hivatalosak” és hozzátartoznak a képernyős sztorihoz.

Human Insect - 2006. 12. 05. 21:07

ha megnézitek a trailert (már belinkelve junkiera is) akkor látható, h sylar tényleg nem jutott messzire, mivel az ördögszarvasszemüveges csávó dumál fölötte

Marvinian - 2006. 12. 05. 21:45

Hogy Kerül majd, marad meg az a bizonyos sebhely Peterre? Mert ha meg marad akkor van valami ami jó a gyors szöv, regeneráció ellen(mert hát ugye Clair elvileg nem sebezhetetlen, csak regenerálódik) márpedig ha van valami ami “ki cselez” egy képességet akkor valahogy többit is ki lehet nem? Ugyanilyen alapon nem hallhat/robbanhat fel Peter mert nem volt rajta sebhely bár ez már volt,szvsz ez az egész Peter robban majd fel kamu dolog. Viszont mért volt üres NY? Vááá túl sok kérdés, túl kevés válsz:(

seven - 2006. 12. 05. 21:58

Na, nézzük csak.

Nikki/Jessica storyline fölöslegesen van a sorozatban, legalábbis úgy tűnik. Rádadásul a színészi játék is elég gyenge.

A többi szál rendben volt… Mr Bennet a legjobb arc. Jó kis karakter.
de valahogy túl gyakoriak voltak a jelentváltások.

az utolsó pár perc ütött, így kijár az epizódnak részemről egy 8/10.

Bree - 2006. 12. 05. 23:23

A szőke casj a Final Destinationban játszott?
Peter Peterellinek meg villám lesz a fején, mert ő Harry Potter, mert ő megmentette a cheerleadert és nincs rajta a listán

ogRemanO - 2006. 12. 05. 23:41

Peternek egyálatalán NEM kötelező h legyen sebhelye, a Future Hiro egy alternatív jövőből jött, ahol Claire meghalt és valszeg ennek következtében sérült meg Peter mivel nem volt kitől lopja a regenerációt. (ez amúgy tipikusan az időutazás-paradoxon: most h megmentették a Claire-t nem kell figyelmeztetnie a Hironak a Petert, de akkor nem is mentik meg…)

jó rész volt. én bevallom amikor Isaac asszonta h egy ember robban fel arra gondoltam h Sylar lesz, az alapján amit a Claire apja mondott a dns-ével kapcsolatban, de ezek szerint Peter. én arra gondolok h túltöltődik képességileg, lehet nagy faszság.

Sz - 2006. 12. 06. 00:55

Ogre,nem hülyeség sztem,mert én is erre gonoltam,h. Peternek túl sok lesz annyi energia /képesség/ egyszerre,hiszen mindegyikük ott volt,egy helyen… Majd meglátjuk :)

De azt nem értem,h. Claire miért fut el (pont ő) a többiek meg miért nem? Ezért is valószerűtlen nekem ez a fajta jövőkép..

tufee - 2006. 12. 06. 01:00

ogReman: nem feltétlen paradoxon, a Vissza a jövőbe II-ben is megváltoztatta a múltat a Biff nagypapakorú alteregója és nem hatott egyből a jövőre, csak amikor visszamentek a múltba. Ergó ez az a (és szerintem leghihetőbb) időutazásos teória, amikor olyan párhuzamos/alternatív síkok jönnek létre, amelyek nincsenek egymásra közvetlen (azonnali) hatással, csak ha elhagyjuk az adott síkot és ismét visszatérünk belé (bár akkor már az sem ugyanaz, mert ha a múltban voltunk, mi is hatottunk rá:). Hiro se tudta megmenteni a felszolgálócsajt, és valszeg azért mert az is csak egy alternatív jövőképben sikerülhetett volna, nem támadt volna fel hirtelen a sikeres akció után. Bár ez most konkrétan nem a legjobb példa, mert szegény csaj az “eleve elrendelés” elv bizonyítéka :(

tufee - 2006. 12. 06. 01:01

Jóvan, asszem félreolvastalak :P

tufee - 2006. 12. 06. 01:07

És hogy floodoljak újra: azt lehagytam, hogy Nathan pozitiv hősként való feltűnése számomra az első pillanattól kétséges, ahogy a politikai karrierjét előrébb helyezte a saját öccsénél (ilyen emberekből nem lesznek önfeláldozó hősök), a T-Rexes jövőképbe meg beleborzongtam… Kiváncsi leszek a megvalósítására. És oh yess: http://www.nbc.com/Heroes/images/photos/scet/333/hro_art_uluru.jpg

ropi21 - 2006. 12. 06. 05:28

most akkor mikor is folytatódik? eddíg 22-ről tudtam,de nbc.com/heroes oldalon jobbfent: “next on monday 9/8c Returns January 1. Catch up now! All episodes now streaming online,…”
amugymeg huh ^^

nolan - 2006. 12. 06. 07:00

spoil
és mikor jön a láthatatlan csávó?

mechorang - 2006. 12. 06. 09:08

@nolan
eddig minden részben szerepelt csak hát láthatatlan :D

Norbi - 2006. 12. 06. 10:12

Vagy Hiroban kicsit tulteng az energia es tobb idot sikerul atugrania mint szeretett volna es kikot a dinoszauruszok koraban :))

ftivo - 2006. 12. 06. 10:14

NY üres volt, és a cheerladrr elfutott. Azaz lehet hogy szerette volna a ha Peter nem tud regenerálódni, talán. Mivel előre tudhatták az eseményeket, kiüríthették a várost. De az sem lehetetlen, hogy a város felrobbantása nem isolyan rossz cselekedet lesz..
Ami érdekesebb: Claire apja honnan tudhatott a képességekkel rendelkezőkről mielőtt Muhinder apja beszélt neki az elméletéről? Azaz valaki más is rájött a Hero-k létezésére, még Muhinder apja előtt… Sok sok szál.. :)

Faby - 2006. 12. 06. 11:18

Hiro vs T-Rex (sárkány?) témához:
Hiro mondott olyat az előző részben, amikor visszament megmenteni Charlie-t, és kiderült, hogy nem 1 napot, hanem 6 hónapot ment vissza, hogy vissza kell mennie, mert legközelebb akárhol is kiköthet, még egy T-Rex ebédjeként is!

“I’ve got to get back.
If I teleport again I
could end up anywhere.
Lunch for a T-Rex!”

Szal lehet, hogy Isaac nem is a jövőt festette meg, hanem (mivel nem volt betépve) valahogy Hiro hatott rá, és ezt a “lehetőséget” látta?

Egyébbként nekem nagyon tetszik, ütős sorozat, az első 8 részt majdnem egyvégtében néztem meg, azóta csak szenvedek heti a egy alkalom miatt, mi lesz itt jan 22-ig! (vagy meddig?)

Képregénytémához meg csak annyit, tudomásom szerint ez a sztori nem létezett korábban képregény formájában, tehát képregény rajongónak, vagy a kéregényeket nem ismerőknek, nem szeretőknek egyaránt új. Az, hogy belevittek egy ilyen szálat, ill a kiegészítő infók így érhetők el, sztem nem vészes. Máshol meg 2 perces rövidfilmeket adtak a neten (BSG)

Human Insect - 2006. 12. 06. 11:31

az egész sorozat egy képregény. nem képregényt dolgoz fel, hanem teljesen képregényes az egész.

dejavu2002 - 2006. 12. 06. 11:43

Peter szerintem nem a jövőt látta hanem csak egy álmot mint ahogy a cellában is képzelgett valamit…lehet hogy egy olyan valaki volt a közelében mint az indiai kissráci az álommanó:)

Mlaci - 2006. 12. 06. 15:00

Lehet, hogy csak beképzelem, de ahogy visszanéztem a részeket egyszer láttam Peteren órát, az is lehet, hogy csak véletlenül maradt rajta a forgatáson. De itt a látomásban rendesen ráközelítve mutatták. Kicsit mintha hasonlított volna Syleréhez, csak nem volt törött, meg négyszögalakű volt. Valaki nem akar ráközelíteni, lehet a márkája Syler?

TheMuezzin - 2006. 12. 06. 17:49

Nekem egyvalaki gyanús, aki még ne mtűnt fel, de mintha mindenkihez köze lenne: Linderman. Csak neki lenne pénze és befolyása megszervezni a HRG féle bázist és hozzájutni az információkhoz. Szerintem ő lesz a főkavaró a háttérben…

De ez is csak egy újabb teória, bedobom a közösbe :)

rio - 2006. 12. 06. 17:51

Hiro vs T-Rex: van egy olyan érzésem, hogy egyfajta őslény-múzeumban fog vkivel fightolni Hiro, a T-Rex csak díszlet. Esetleg Sylar annyira túltápolta magát, hogy dínóvá lényegült át… :)

rio - 2006. 12. 06. 18:03

apucival kapcsolatban meg volt egy teóriám, mely szerint csak azért fogadta örökbe a cheerleadert, hogy így csalja kelepcébe sylart, aztán szövetkezzen vele. aztán ez a teóriám egyelőre megdőlt, hisz hogy tudhatta x évvel ezelőtt, hogy lesz majd egy sylar. bár 1-2 flashback még bekavarhat ezügyben.

Mlaci - 2006. 12. 06. 18:48

Apuci szereti a lányát nem sodorná veszélybe!

Csalamade - 2006. 12. 06. 18:54

Na végre megnéztem, csak most ideges vagyok mert több mint 50 napig nincs HEROES wááááá. Amúgy meg a T-Rex-es dologban rio alternatívája tetszik a legjobban. Már tökre várom hogy meglegyen Hiro kardja :D Amúgy meg jó volt ez a rész. Örülök, hogy Jessica-t börtönbe zárják, csak az a gáz hogy szerintem ahogy szállítják a börtönbe valahogy megint goni lesz és megszökik :S

Rapid - 2006. 12. 06. 19:12

Azért az talán képes valamelyest enyhíteni az elvonási tüneteket, hogy elvileg a szünet alatt is jönnek hetente a képregények.

rhynn - 2006. 12. 06. 19:41

Szerintem is Linderman lesz a hunyó.

Egy kis spoiler, úgy nézem, elkerülte a figyelmeteket, tegnap beírtam:

Lesz egy új hős a szünet utáni első részben, aki meg tudja mutatni, hogy mi lett volna, ha valami másképp történik, szerintem ő használta a képességét Peter mellett.

Azor - 2006. 12. 06. 19:42

Na megnéztem énis.
Szvsz nem fog sorkerülni egy Peter vs Sylar összecsapásra.
Peternek csak annyi dolga van hogy az első félpercet valahogy kihúzza, utána már képes lesz használni Sylar összes képességét.Máramennyiben nem kezd el nyitotszájú butafejet vágni és azon merengeni hogy talán ő is speciális. Mostmár igazán leeshetne neki és a sarkára állhatna kicsit -.-
Sylarnek annyi előnye van, hogy ő már régóta használja az ellopott képességet. Viszont ha van a közelben más heroe is Peter felé billen a mérleg nyelve.

Kiváncsi vagyok hogy afroamerikai antipatikus táperlegény pajtásunk valójában kitörli e Claire emlékeit, vagy elárul vmi jókis titkot a köv epizód végén is izgulhatunk újra.

Az h Sylar meg fog szökni már akkor várható volt amikor bezárták egy betonszobába, mondván megfigyelés alatt tartják aztán hagyták vegetálni-.-
Az érdekelne, h miért és hogy jutott ki. Hogy tudta használni a képességét? Talán a csaj kikapcsolta a védelmi akármit és mondta is csak elkerülte a figyelmemet? Végig tudta csak olyan ravasz ez a Sylar hogy meglepetésnek tartogatta?

Hiro: amikor megjelent a metrón szamurájnak öltözve először arra gondoltam, hogy el fog menni a múltba vagy valahova harcművészetet tanulni. Az ősi Japánba, Kínába, vagy akár Indiába. A t-rex látványa csak megerősített ebben. Szerintem a kettő keveréke lesz, szerez kardot meg tanulgat aztán egyszercsak túl nagy fába vágja a fejszéjét és túltekerei a hatalmas időórát néhánszázerercsilliárd évvel:)

Most ezt az alternatív, az idősíkok mentén létrejövő, valóság dolgot olvasva újraelgondolkodtam.
Nemtudom ti hogyvagytok vele, de szerintem egy ilyen karaktert és képességet beletenni egy történetbe igazán nagy kihívás. Már a Butterfly Effectben is voltak apróbb problémák a logikával, mely bár nem érintette a történet egészét vagy csorbította a film hatását, mégis rávilágított, hogy hiába gondolták át a készítők a történetet akárhányszor biztos marad benne hiba. Aztán utólag lehet magyarázkodni, hogy ez tulképp szándékos volt.
Ilyenkor szokták nem megmagyarázni a dolgot (ami a történet menetét tekintve logikus is, hiszen nincs egyetlen nagymester sem aki elmondhatná hogy a hősök pontosan hogytudnak miért és mit), és ráhagyni a nézőkre hogy had találgassanak. Én ezt tenném (:

Mohinder szála nemkicsit bosszantó. Az oké hogy folytn trauma alatt van de csendben is agonizálhatna valahol máshol, tőlem akár egy egészen más sorozatban is :))

EddyDean - 2006. 12. 06. 19:43

Save the T-Rex!
Save the World!

Mlaci - 2006. 12. 06. 20:24

Most gondolkoztam el azon, amit rio írt, az első hozzászólásra gondolok: ‘a T-Rex csak díszlet’ lehet benne valami, hiszen Isaac a jövőt tudja lerajzolni, múltat még nem rajzolt soha, márpedig akárhogy is nézzük az a múlt lenne, hacsak nem lesz egy olyan képességű, aki át tud változni bárkivé, bármivé.
(pl:T-Rex)

tumpara - 2006. 12. 06. 20:38

Hironak (és mindenkinek) az ugyanúgy jövő, csak a T-rexnek jelen. :) Mindazonáltal valószínűbb a díszletes verzió. Én igazából arra lennék kiváncsi, honnan szerezte a listát Mohinder apja, hiszen elkészültekor még maguk a Hősök se voltak tisztában képességükkel, mégis mi alapján írták össze, illetve azonosították őket név és lakóhely szerint…

rayallen - 2006. 12. 06. 21:31

úgy látom mindenkinek elkerülte a figyelmét 1 jelenet.
mr bennet kinek telefonált úgy mintha jelentést tenne ill. parancsot várna?
ez a nagy kérdés

fist - 2006. 12. 06. 21:50

hali, hiro tatyóját láttátok már? hol lehet olyat kapni? :D:D http://kepup.extra.hu/?bscap00045.jpg

Human Insect - 2006. 12. 06. 21:56

már feltettem, inkább a te figyelmed kerülte el :D

a bejegyzésben: “Összeesküvés alert, ki a fenével dumált telefonon.”

EddyDean - 2006. 12. 06. 22:26

A telefon valszeg a jó öreg Lindermannak ment. Szvsz ő van apu és az egész cég háta mögött.

mrPres - 2006. 12. 06. 22:30

Peter oraja Nixon markaju, ahogy Hiroe is. Itt lehet szemezgetni:
http://uk.nixonnow.com/mens-watches

Human Insect - 2006. 12. 06. 22:34

Eddy: viszont akkor miért is adták oda a festményt olyan könnyen?

EddyDean - 2006. 12. 06. 23:00

Human

Azért mert meg akarták védeni a lányt. Vagy csak az volt a fontos, hogy Sylar ne szerezze meg a képességét!:)

Imurai - 2006. 12. 06. 23:12

De ki az a Linderman? Hol szerepelt? :S

Egyébként én Claire szálát sajnálom a legjobban, olyan édesek voltak Zach-kel… :(

Mlaci - 2006. 12. 07. 00:10

Zach nem buzi volt? Legalább is volt egy ilyen kijelentése valamelyik csajnak, amire nem reagált vissza.

mrPres: köszi a linket legalább ezt kiverhetem a fejemből! Valszeg egy rejtett reklám akart lenni!

Kenny - 2006. 12. 07. 00:22

Claire szerintem ezután most méginkább Peterrel fog kavarni, de nem hiszem, hogy Zach buzi lenne.
Viszont az gáz, hogy ilyenen megy a “kattogás” :D.

rio - 2006. 12. 07. 00:39

Linderman a kaszinótulaj. Nathan kampányát pénzeli, meg ő adott lóvét Nikkinek. Persze még egy percet nem szerepelt, mindig csak beszélnek róla. De azért várjuk ki a végét.

Bree - 2006. 12. 07. 00:40

Lindemann láthatatlan, he is a hero

winnie - 2006. 12. 07. 03:04

linderman még nekem is rémlik, akkor itt is előjött?

a láthatatlan guy, akkor christopher “dr who” ecclestone lesz

Azor - 2006. 12. 07. 11:49

És szerintetek mi az a betegség Peterben ami akkor sem múlt el ha Claire a közelében ült?
Ismeretlen új heroe miatt? vagy egy régi heroe ismeretlen tulajdonsága?
Esetleg mellékhatás? O.o

És az első Nathan-Sylar látomás is az új heroe miatt volt?

Mr Benett hogy tudja blokkolni a képességeket? Van a cégnek vmi kütyüje, szérumja?

rhynn - 2006. 12. 07. 11:57

Azor: A néger csóka csinálja, ezt onnan gondolom, hogy amikor blokkolta az adást valami, akkor a Mr. Canyoukeepasecret néger ott bújt a fal mögött.

Egyébként nagyon átgondolt a koncepció, logikusan használják a képességeket, pl. az interferencia nagyon tetszett a rendőr + peter + carnivale-os főgonosz kiscsaj kombóban

Azor - 2006. 12. 07. 13:14

jajjtélleg ott volt a fal mögött, mert tudták mire készült és számítottak rá. Énmeg azthittem apucit jött elenőrizni.
óóó. köszi :)

Kenny - 2006. 12. 07. 14:10

Egyébként ha már fáj leírni magyarul hogy “hős”, legalább írnád helyesen azt, hogy “hero”…:).

rio - 2006. 12. 07. 14:25

Nakamuránál se tudták rendesen leírni, így lett Hiro. Amúgy az egyik képregény magyarázatot ad a nevére, kemény :)

Imurai - 2006. 12. 07. 14:58

Kenny: szívemből…

Egyébként sztem ezt a 9th wonders-t is elkezdhetnék dobálni piacra, amekkora a hype, minimum a megtérülés meglenne, de sztem még profitja is lenne az NBC-nek…

^Sunrise^ - 2006. 12. 07. 17:22

Csak nekem tunt fel Peter feka baratnoje a jovokepben? Mi a turot keresett o ott? Eddig nem ugy tunt, mintha barmi kepessege is lett volna…

seven - 2006. 12. 07. 17:29

ott volt mohinder meg mr bennett is

wice - 2006. 12. 07. 21:18

sylarre miert nem hatott a csaj meggyozoereje?

bari - 2006. 12. 07. 23:16

hatott rá. azt mondta neki vegye el a pisztolyt, és ő elvette

zola8 - 2006. 12. 08. 00:29

Ha a tahiti néger csávó megakadályozza a hero-kat képességük használatában akkor Nathan, hogy tudott elrepülni a parkolóból?

Wardangelus - 2006. 12. 08. 01:18

Egyébként erre, hogy Hiro visszajött a jövőből és elmondta Peter-nek h “save the cheerleader, save the world” nem biztos h az volt a célja h Claire megmeneküljön. Lehet h Claire már eredetileg semi halt meg. Tegyük fel h Hiro visszajött elérte h claire megmeneküljön. Aztán később Peter elmesélte ezt Hironak, aki ugy dönt ez csak akkor nem lesz paradoxon ha ő tényleg visszamegy és megkéri erre Petert. Szval érthető.

Szval, lehetséges h a Future Hiro jövőjében is megmenekült már Claire, de erre az eseményre szükség volt hozzá.

wice - 2006. 12. 08. 10:50

bari: dehat nem vette el, pont ez volt a lenyeg :) egyebkent is azt mondta neki, h “elveszed a pisztolyt es megolod magad”. erre nem vette el, es nem olte meg magat, hanem. mi a franc volt ez?

bari - 2006. 12. 08. 11:17

A pisztoly Eden kezében volt, amikor mondta Sylarnek, hogy vegye el és ölje meg magát. Sylar pedig magához rántotta a pisztolyt (így betört az üveg), és mivel a csaj fogta, ő is repült. Az ütéstől pedig elvesztette az irányítást Sylar felett.

bari - 2006. 12. 08. 11:24

zola8!

A tahiti nem akadályozza meg a képességek használatát. Csak az agyhullámokkal dolgozik, így pl a gondolatolvasást meg tudja zavarni, mert az is az agyra hat. Ugyanez van Eden parancsaival, az is az agyra hat. Továbbá képes emlékeket törölni. Az elkábítást is valami agyra mért hatással érheti el.

wice - 2006. 12. 08. 12:09

bari: jo, de elotte azt is mondta, h “beteszem a pisztolyt a fiokba, te kiveszed onnan, es”. nem azt mondta, h vedd el tolem a pisztolyt.

geo - 2006. 12. 08. 12:21

Hú, sok érdekes felvetés van itt, meg végre valahol ki lehet tárgyalni a sorozatot,így én is hozzászólok. :)
Hiro:
nem rossz ötlet, hogy egy őslénytani múzeumba keveredik, és vagy csak egy mozdulatlan T-Rexet lát majd vagy valaki a képességeivel megmozgatja vagy életre kelti.
Ha visszamegy a múltba, arra figyelni kell az alkotóknak, hogy 65 millió évvel ezelőtt és korábban más volta levegő összetétele, tehát nem is tudnának olyan könnyen lélegezni ott emberek. (De szerencsére eszméletelen jó az alkotógárda mindig vagy öten-hatan írják az epizódokat,aztán egy valaki rendezi, szinte mindenre figyelnek és hatalmas cssavarokat teszneka sorozatba, ettől olyan király.)
Nicki tröténete szerintem igenis kell bele, pláne hogy a többiekkel most csak olyasmi történt, ami a fő cselekményt ontja ki, akkor kell lenni valakinek, akinél a hétköznapi életére gyakorolt hatását kell lássuk a képességeinek.
Ha jól emlékszem sehol sem mutatták vagy hangzott el konkrétan, hogy Sylar ölte volna meg Chandra Shurest, lehet, hogy nem is ő volt.
A robbanás:
New Yorkot evakuálták, tehát tudtak a veszélyről és ugyanúgy próbálják megelőzni, mint Claire halálát.
Nekem az jött le, hogy mindenki Petertől tart és előle menekeül, nem Nathan tűnt rosszarcúnak a vízióban. Az is lehet, hogy addigra egy alakváltó is előkerül és ananka képességeit + a radiaktív ember képességeit ellopva Sylar fogja magát felrobbantani.
A szemüveges segédje pedig haiti, nem tahiti. És elég világosan elmondta az epizód végén, hogy nem fogja kitörölni Claire emlékeit, ahogy utasította az apja, mert rájött valamire. Az is érdekes kérdés, hogy Claire apja előtt is tettette a némaságot vagy csak mások előtt.
Zeck pedig meleg, ezt maga mondta, mikora Homecoming előtt beszélgetett Claire-rel arról hogy vállalja önmagát, legalábbis én így értettem.
Az sincs tisztázva, hogy most akkor Peter egyszerre hány képességet tud átvenni. ÉS szerintem ha Sylar mellett lenne, tőle azt venné csak át, hogy belelátna a dolgok működésébe, nem azt amit már Sylar összezsákmányolt magának. Különben ettől ő sokakl erősebb mint Peter, hiszen meg tudja tartani azokat a képességeket, nem csak addig maíg valaki más mellett van.
Valamint tudom ajánlani az alúl levő linken az interjút, annak aki nem olvasta eddig. Minden héten a premier napján beszéltek kettővel a sorzat íróiközül, innen is sok minden kiderül. A képregény pedig abszolút hivatalos szerintem és érdemes minden rész után elolvasni, mindig plusz infot ad.
http://www.comicbookresources.com/news/newsitem.cgi?id=9060

zola8 - 2006. 12. 08. 14:29

Mohinder álmában a focis kölyök mutatta, ahogy Sylar megöli a faterját a taxiban.
Az rendben van, hogy Isaac a jövőt festi meg, de lehet Hiro a jövőben megy vissza a múltba a T-Rex-hez.

rhynn - 2006. 12. 08. 14:35

TV Guide had an interesting bit of news about Christopher Eccleston’s role on the show. His name is Claude and he’ll play an invisible man beginning with the January 22nd episode. According to TV Guide, “’He’s been living with his invisibility for many years and has come to grips with it, so he’ll give us a different view into this hero world,’ [Heroes creator Tim] Kring explained, ‘He’s big, imposing and charismatic, and will become a mentor to Peter – albeit a tough, reluctant and stern one. He’ll help Peter learn to use and control his powers.’”

A láthatatlan ember akkor ott volt Peter mellett mindkétszer szerintem.

Csinálnék egy freeblog alapú Heroes oldalt, ahol lehetne teóriákat, stb postolni, van, aki segítene benne? egy embernek sok munka lenne szerintem.

geo - 2006. 12. 08. 14:47

Tényleg, a taxiban, elfelejtettem.

Heroes rajongói oldal jó ötlet. Oldalszerkesztéshez nem értek, de biztos gyakran meglátogatnám meg küldenék be hírt és felkerülhetne a képregény honosítva is.

tumpara - 2006. 12. 08. 18:01

Nem rossz ötlet, de ha ott volt mellette a láthatatlan ember, miért nem vált ő is láthatatlanná? Miért víziók jelentek meg inkább neki? Eddig minden képességet tudattalanul vett át (még a repülést is Nathantól, ami inkább tudatos cselekvés, de itt ugye mérgében kezdett el röpdösni), a láthatatlanságot miért nem? Gyülekeznek a kérdések…

Human Insect - 2006. 12. 08. 18:06

?? Ki mondta hogy már mellette volt? Peternek alapban voltak látomásai,c sak álmában, most ébren is megkapta. Attól, hogy egy látahtatlan mellette állna, amit nem hiszek mellesleg, még nem ájulna el a rendőrségről kifelé menet egy víziót látva.

TMc82 - 2006. 12. 08. 21:43

Sziasztok!

Két napja ismerkedem a Heroes-el, nekem nagyon bejön. Gyermekkoromat juttatja eszembe. A Pókemberek, X-Men-ek, Marvel Extrak hadait, amelyeket képregényekben olvastam. Eddig 6 rész sikerült megnéznem, várom a hetediket:) és aztán szépen sorban jöhet a többi is!
Örülök, hogy jön Magyarországra is…bár nem vagyok benne biztos, hogy osztatlan siket fog aratni.

danger - 2006. 12. 08. 23:38

fist: mitnha crumpler markaju tatyo lenne, itthon apple boltokban kapni de keress ra neten!

Alice - 2006. 12. 09. 07:27

Lehet, hogy a szamurájkard egy múzeumban van és Hiro azért megy oda, hogy elhozza, ugyanott éppen T-Rex is lehet. Ebből a T-Rexből egész sok csavart ki lehetne hozni :)

Justy - 2006. 12. 09. 11:20

hm Kár, h kinyírták a sorozatból Zach-et, nekem nagy kedvencem volt…legalább Claire marad…
Peter jól bepöccent , hogy ennyi herot látott egyszerre s mondá vala legyen bumm… sylar nem is volt ott, hm nathan kinyírta sylart, s átvette a powert… :D eden meg nekem eddig sem hiányzott…

Tyborg - 2006. 12. 09. 11:22

Idén a legjobb új sorozat! Nagyon király! remélem megér pár évadot! Minőség…

Justy - 2006. 12. 09. 12:25

hát pedig állítólag csak 1 szezon… igaz a prison breakre sem mondtak többet eleinte…aztán az író kapott pénzt…

seVen - 2006. 12. 09. 16:49

justy. zach nem halt meg. zach az a geek gyerek a biciklivel, tudod.

ezt az 1 szezonos dumát nem tudom hol hallottad, tuti lesz 2. évad.

Human Insect - 2006. 12. 09. 17:39

seVen: Zach főszerpelő lett egy másik soriban, gondolom nem sokáig lesz még ebben. Ha nem is hal meg, kimosott aggyal eltűnik a flejtésben.

Justy: az egy szezonos nagy hülyeség :) minden soroaztot több évadra terveznek. Aztán csökken a nézettség idővel és.. A Heroes az év “hit” showja, persze, hogy folytatják 2007 őszén is.

Justy - 2006. 12. 09. 17:46

én tudom jól, hogy nem halt meg, de agyhalott kb…akárcsak anyu…meg lyle vagy ki az…pedig én kamáltam, akár john connor lesz akár nem :D

az jó lenne , ha folytatódna, de matt meg claire l1en benne :D a többi kihalhat felőlem, szegény zach…

s mi a következő szlogen az are you on the list után? your name is sylar? gabriel sylar? :D

Jamesch - 2006. 12. 09. 22:32

Én akkor most kurvára nem értem hogy Sylar hogycsinálta hogy nem fogadottt szót Eden-nek és hogy használta a képességeit(vagy eddig miért nem?).
Vki tud magyarázatot?

Human Insect - 2006. 12. 09. 22:53

a fémet tudja mozgatni. az fbi csajnak is a pisztolyával csinálta, a másik karját tudta mozgatni a csaj.

Rapid - 2006. 12. 09. 23:04

Nem hinném, hogy csak fémet tud mozgatni.
A Seven Minutes to Midnight-ban egy csésze kávét húzott magához, ha jól emlékszem.

Jamesch - 2006. 12. 10. 00:15

jaja mikor sureshnek bemutatja az első skilljét akkor is egy vizzeltelt üvegpoharat mozgatott

rio - 2006. 12. 10. 00:16

akkor tárgyakat tud mozgatni… ha pontosabb kifejezésre vágysz. bár én a helyében tuti eden melltartócsatjával csináltam volna valamit, bár az lehet kevésbé lett volna praktikus az ő helyzetében…

Human Insect - 2006. 12. 10. 00:28

ott a sok jó képesség és nem olyan finomságokra használja, bahh..

Juha - 2006. 12. 10. 02:39

Az én tippjeim :)

1) Peternek a Sylarrel történt találkozás miatt voltak látomásai / a betegsége

2) A T-rexről nekem az ugrott be, mikor mondták hogy az öreg Suresh-el egy ‘szörny’ végzett, és mutatták a félbeharapott taxiját

Amúgy a legjobb jelenet ebben a részben az volt mikor Peter, a rendőr és az FBI-os csaj benn voltak egyszerre:)

geo - 2006. 12. 10. 15:18

Én alapból azt hittem, hogy Sylar a zárkában nem tudja használnia képességeit és törhettelen az üveg, különben miért nem szökött volna már meg korábban?

Gugu - 2006. 12. 12. 10:55

Sziasztok, most csak egy rövid ötlet…
az is lehet, hoyg Peternek azért kelett voln mementenie a Cheerleadert, mert akkor meghal, és akkor ezzel megmenti a világot.. de mivel többen közbe avatkoztak, és Claire odament hozá, és igy meggyógyult, pont nem mentette meg a világot :D

Remélem érthető voltam.. de majd még Postolok, ha lesz időm ;)

rio - 2006. 12. 12. 12:12

Gugu, ha minden úgy lesz, ahogy írtad, akkor leborulok egyrészt a készítők, másrészt a jóstehetséged előtt. Ölég zseniális húzás lenne, azt hiszem…

Rapid - 2006. 12. 12. 12:25

Gondoltam szólok, ha valaki nem tudná, hogy a képregények a szünet alatt is ugyanúgy jönnek hetenként, és már el is érhető a legújabb, Peterrel a középpontban.

Platschu - 2006. 12. 14. 11:12

Az csak nekem tűnt fel, hogy a festő utolsó, vörös színű képén Peter halála látható? Amikor üvölt és a kezét nézi, akkor lehet felfedezni, hogy a kettő megegyezik.

Ráadásul az álomban mindha kihaltak volna az emberek. Egy kitelepítés után nem mardnának ott bicikli és nyitott ajtajú kocsik az utcáb. Tehát egy alternatív jövőben lehet a nem hősöket kinyírja valami, amit szintén meg kell majd akadályozniuk. Ezzel csak az a bökkenő, hogy akkor minden szereplőnek hősnek kellene lenni.

Szerintem apuci egy hasonló cégben dolgozik, mint a Hegylakóban a figyelők. Akiről a társa lenyomatot vett (ld. fecskendők a vizsgálatkor, seb a nyakon), azokra már ő maga is immunis lesz önállóan vagy a haiti fickóval támogatásával.

A Homecoming című részben az iskolai bálkirálynő kihirdetés előtt a kövön ülve az egyik srác fekete BSG pólót visel. :)

Platschu - 2006. 12. 14. 13:28

Még valami eszembe jutott. Claire gondolatait lehet nem lehet törölni, mert az is fizikai bántalmazásnak minősül és regenerálódik. A haiti fickó is tudja ezt, ezért szövetséget kötnek, hogy apuci előtt megjátszák a sikeres emlékzetvesztést.

Peter - 2006. 12. 18. 17:14

Szerintem jó lett volna , ha a sorozat marad egy 12-13 részes szinten. Az első részek jók voltak, pörgősebbek. Itt már néha vontatott, ámbár nem rossz, csak nem tudom, hogy 22 részt így hogy húznak ki. Szerintem egyáltalán nem lesz időutazós T-rex-es rész. Mindenki erre vár, direkt máshogy lesz. Ja, és szerintem a pompom lány “apja” beleszeretett a lányába vagy ha nem, határeset:)

Peter - 2006. 12. 19. 10:30

Ja és miért ne letezhetne olyan “mutáns”, aki bármivé átváltozhat?!

ForceRacer - 2006. 12. 21. 22:20

Teória:
Lindermann pénzeli az egészet…
A Haiti srác Lindermann embere, úgy tesz mintha Benettnek dolgozna de közben figyeli őt. Nem törli Claire emlékezetét mert más parancsot kapott Lindermanntól. Claire képességeire még szükség van!
Más:
Ahhoz hogy Eden használhassa a képességeit a zárkában meg kell szüntetni azt ami megakadályozza. Akkor viszont Sylar is használni tudja a képességeit. És neki jóval több van…
Megint más:
A végén Peter álmában, mindenki menekül előle, kivéve a bátyját. Ő kifejezetten odalép elé – elég gonosz arccal. Mintha Nathan okozná Peter felrobbanását. Meglepő hogy pont az nincs a futkározók között akitől a képességet szerezhetné Peter vagyis a rádioaktív pali.
Maj’ meglátjuk…

Greg - 2006. 12. 24. 02:46

Inkább nem bocsátkoznék mindenféle elmélet gyártásába, csak azt írnám le, amit biztosan mindenki látott, és esetleg félreértelmezett.

A végén Peter Nathan miatt robbant fel, azt a féktelen dühöt ő váltotta ki belőle, vmi “nagyon csúnya” dolgot fog művelni. :) A T-Rexes sztori pedig még ebben az évadban ki fog derülni. Hiro a képen szemüvegben és hasonló ruhában van lefestve, mint ami mostanában van rajta.

Kaporszakáll - 2006. 12. 27. 17:20

Kijött az legújabb, több részes képregény, melyből egy a sorozatban még nem szereplő hőst lehet megismerni. (Szerintem Eden helyét fogja átvenni.)
A .pdf verziót töltsétek le, mert a másikból hiányzik az utolsó oldal.

Seeley Booth - 2006. 12. 29. 20:53

Én nem tudom hogy mi mindent akarnak kihozni, de már nagyon várom a folytatást!

Channory - 2006. 12. 30. 16:04

rhynn: én benne lennék ebben a blogos dologban, segítek szívesen, nekem is van blogom és honlapot is tudok csinálni (nem istenkirályminőségűt, de…) szal ha kellenék, írjál

dys - 2007. 01. 06. 05:16

És ha Sylernek lesz olyan képessége, hogy fel tudja venni mások alakját, és ő robban New York-ban?

Channory - 2007. 01. 06. 19:16

az mér lenne jó?

Channory - 2007. 01. 06. 19:20

úgy értem, ha Sylarben felgyűlik a sok ability akkor bumm… de akkor ezt a sorozat végére kéne rakni, mert sztem ha Sylar eltűnik, akkor már értelme sincs nagyon új főgonoszt kitalálni

Dob - 2007. 01. 07. 13:07

A heroes honlapján ( http://www.nbc.com/Heroes/ ) van pár reklám a következő részről (kard, robbanás, Hiro stb..)

futobolond - 2007. 01. 08. 15:10

Bakkkker!!!!
Állat a trailer!!
Messze még jan 22 nagyon!
JATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lili - 2007. 01. 08. 17:49

Jó ez a sorozat, föleg, hogy egyre több a kérdés bennem :)
Remélem nem fog sokáig húzodni a végkifejle, mert elég jó ütemben ment a sorozat (nem lehetet abbahagyni).
Kiváncsi vagyok az új szereplőkre is, neh meg sokmindenre, de nem fárasztom az itteni közönséget (majd a haaverokat, akiket megfertőztem már a Heroes-zal).
;)

Dob - 2007. 01. 09. 11:07

Kirakták a 3-dik részét a képregénynek amiben az új csaj van. Hát fura.. Eden helyett gondolom megteszi

A.A. - 2007. 01. 09. 19:50

Talán részletkérdés, de az Isaac Mendez által festett képen nem egy Tyrannosaurus, hanem egy Carnotaurus látható.
A fejformáról és a két kis szarvról felismerhető, de a melső végtagjain is három új van kettő helyett(T-rex).

kriszbacsi - 2007. 01. 10. 05:59

Eden haláláról és Sylarről csak annyit, hogy amikor Eden bemegy, akkor használja a képességét, ezért az addig korlátozó “valamit” kikapcsolaták. Ezt már előttem más is írta. Viszont Sylar mondja is Eden-nek, hogy milyen jó képessége van, azaz látja, hogy Eden hogy működik, és ebből logikusan tudja, hogy működnek a képességei.
Eden azt mondta neki, hogy beteszi a fiókba a pisztolyt, és lőjje szét a fejét, és az előző rész alapján ennek Sylar-re hatnia kellett, viszont még nem tette bele a dobozba a pisztolyt, ezért Sylarnek gyorsan kellett lépnie, és ezt meg is tette.
A robbanásról többen is írtatok itt véleményt, én csak a tények alapján annyit mondanék, hogy a sok kocsi alapján, ami üresen áll, valóban inkább az a valószínű, hogy valamiért kipusztultak az emberek, viszont ennek ellentmond, hogy az általában nyitva vannak az ajtók, illetve a bicikli kereke forog, és nem csak hősök vannak a jelenetben. (Vagy nem mindenkiről tudjuk még, hogy hősök, és tán később derül csak ki.) Ando és Simone, meg Mohander is ott vannak, viszont nincs ott Sylar, a Haiti, Sanjog és Theo sem.
A Youtube-on fentlévő behind the scenes videoban Milo (a Petert alakító srác) azt mondja, hogy Peter a túl sok átvett képesség miatt ájul el, és ez az ő álma.
Viszont az álomban az azért érdekes, hogy senki sem hülye, tudhatják, hogy ha Peter felrobban, akkor attól még, hogy 3 méterrel odébbmentek tőle, azzal nem érnek semmit. Szóval nem tudom, miért futnak el tőle. Talán ez az álom még többször visszatér majd, esetleg cserélődő főszereplővel.

kriszbacsi - 2007. 01. 10. 06:00

kicsit félreérthető: Látja, hogy Eden képessége működik, ebből tudja, hogy a sajátja is működik.

zsolti - 2007. 01. 10. 21:56

jééézusom valyon mit lehet kitalálni a második évadnak hogy ne múlja alul az előőőőt aztaaa :)

seven - 2007. 01. 12. 16:15

hát, mondjuk az nem lenne túl nehéz :)
oké bocs, nem vagyok rajongó mint láccik :D

zsolti - 2007. 01. 13. 12:17

eretnek! :D

Dob - 2007. 01. 19. 07:46
Human Insect - 2007. 01. 19. 10:48

már megírtuk

Dob - 2007. 01. 19. 12:40

lemaradtam.. bocs

Channory - 2007. 01. 19. 23:02

mikortól is vetítené a TV2?
vagy ezt még nem tudni?
vagy már megírtátok? mostnában csöppet lemaradtam :)

Praedo - 2007. 01. 20. 11:46

A kardot tényleg egy múzeumban fogja megtalálni

Rio - 2007. 01. 20. 12:04

krisz: az csak egy álom. szerintem még csak nem is látomás. ne várj következetességet benne :)

Rio - 2007. 01. 20. 12:07

egyébként van egy olyan sejtésem, hogy az írók túl sok star warst néztek, nem gyenge peter – anakin párhuzamot vélek felfedezni a két karakter között. mindkettő tudatában van rendkívüli képességeinek, de bizonytalan a használatát illetően. nem beszélve az álomképektől, a vízióktól, amik aztán teljesen összezavarják őket.

winnie - 2007. 01. 20. 13:05

hehe. és ugye jön a láthatatlan ember, aki egy az egyben obi wan kenobi lesz, szerintem.

Rio - 2007. 01. 20. 14:25

egy láthatatlan ember csakis gonosz lehet, tuti átállítja a sötét oldalra… – na jó ez csak agyalás, de érdekes lenne, ha így történne :)

Justy - 2007. 01. 20. 21:25

ja aztán jön Magneto is :D

T-Bag - 2007. 01. 22. 21:50

Remélem nézettségben Jack lenyomja a Heroes-t. Mégis csak Jack a legyőzhetetlen :-)

seven - 2007. 01. 23. 13:21

szerintem nagyon béna volt a végén ahogy slow moban mutatták petert és a láthatalna embert :D egyébként jó rész volt.

rhynn - 2007. 01. 23. 13:26

láthatatlan embert hogy mutathatták? nagy kamugép az öreg, ha látni lehet :)

rhynn - 2007. 01. 23. 17:17

Első Hiros jelenet még a főcím előtt. Nagyon durva.

Dob - 2007. 01. 23. 19:33

Hátha nem néztétek még az oldalt:

http://www.primatechpaper.com/

rhynn - 2007. 01. 23. 22:29

érdekelne a kód, amit az SMS-ben kaphat az ember.

Bárcsak vki megadná :D

Dob - 2007. 01. 24. 11:03

a kód: mt36

Nilito - 2007. 01. 24. 20:04
Snow - 2007. 01. 24. 22:23

Eric Roberts a Heroes-ban :S

Carmen - 2007. 01. 27. 15:51

És akkor mi van, ha nem is Peter elől futnak el a többiek? Elvégre Peter álmában vagyunk, nem láthatunk mindent. Lehet, hogy Peter háta mögött áll Sylar, és Nathan azért néz olyan gonoszul, mert nem is Peterre néz, hanem Sylarre.
Bár mikor először láttam a részt, arra gondoltam, hogy Peter mindenki erejét átveszi, és a sok erő összekombinálódása vezet a robbanáshoz.

Dob - 2007. 01. 29. 09:11

Dehát ő robban fel, szóval tőle futnak. Igaz nem értem miért futnak, az atomrobbanás elől nem érdemes futni. Talán azért futnak tőle, hogy ne kapja meg Peter az erejüket. igaz tök érdekes, mert ha ott a láthatatlan ember, akkor nem miért látják?
Szóval majd kiderül. De ha Peter nem lenne ennyire béna, akkor elrepülne, és felrobbana a levegőben messze.
Arra viszont kiváncsi leszek, hogy Lindermant valaha is látni fogjuk-e.

numberone - 2007. 01. 30. 11:04

most végülis a cigány faszinka meg a daruszemüvegesnek van vmi rejtett képessége vagy ők csak sakkozni fognak a többiekkel?

az egyiküket mindenképpen kopaszra nyírnám és tolószékbe ültetném ha már ennyire az XMEN-ra hajaz a sorozat :D

numberone - 2007. 01. 30. 11:04

most végülis a cigány faszinak, meg a daruszemüvegesnek van vmi rejtett képessége? vagy ők csak sakkozni fognak a többiekkel?

az egyiküket mindenképpen kopaszra nyírnám és tolószékbe ültetném ha már ennyire az XMEN-ra hajaz a sorozat :D

rhynn - 2007. 01. 30. 11:10

Masi Oka vendégszereplés + Heroes rövid paródiája a Studio 60-ben. Ajánlom mindenkinek.

rhynn - 2007. 01. 30. 14:17

numberone:

Mr. Bennetnek biztos van képessége, ki is fog derülni, hogy mi.

rhynn - 2007. 01. 30. 14:51

Megint az egész részben volt kb 3 érdekes jelenet, jellemzően az utolsó három.

Anyucinak igen jó a képessége, bár az is X-men lenyúlásnak tűnik.

Sylartól meg a hideg futkos a hátamon minden egyes rész során.

Dob - 2007. 01. 30. 15:54

Email a primatechpaper.com-tól:

“Want to try to get into his files too? Go to primatechpaper.com, find the helix hidden in the logo on the ‘About us’ page.

Enter the username bennet and password claire. The password to get into my file is HGghx11a. Get 2 know me.”

Vash - 2007. 01. 30. 17:13

Bevallom őszintén, hogy az eslő X-men filmet végigszenvedtem, a másodikat a felénél leállítottam, a harmadikba bele se néztem, így hála az égnek nincs összehasonlítási alapom a Heroes-zal. Ennek örülök is, mert A Heroes viszont nagyon bejön nekem! :P

Norbi - 2007. 01. 30. 17:42

Claire anyja tetszik :) Amugy a robbanast a haiti csavo tudna megoldani odaszalad es kiolt mindent…

anis - 2007. 01. 30. 21:29

itt írnak valamit a szezon fináléról, esetleg nem tudja valaki lefordítani? http://www.canmag.com/nw/6582-heroes-season-finale-kring

winnie - 2007. 01. 30. 21:38

semmi extra, csak annyi, hogy lezárják az apokaliptikus jóslat dolgot, és (nem meglepetés) megmentik a világot. azért lesz cliffhanger, ami nem a sztorit, hanem a karaktereket érintik.

sylar-t kedveli kring, ezért vinné tovább a 2. évadra is.

mukuru - 2007. 01. 31. 00:57

az 1×14 előzeteséből kiderül, valószínűleg melyik női karakter távozik…

Lynx - 2007. 01. 31. 14:01

Nekem nagyon bejön ez a sorzat, Kennynek meg köszönet a feliratért (bár kicsit gyors néha)

Egyébként a 11. részt végén, mikor a csávó felrobban a látomásában, érdemes a karján lévő órát figyelni – Sylar márkás)

anis - 2007. 01. 31. 14:43

Lynx: tényleg sylar márkás ez érdekes. Biztos törzs vásárló :D Meg tudna valaki egy oldalt mondani ahonann feliratot tölthetek le az uttobi két részből???

numberone - 2007. 02. 02. 12:40

hány tényleg hullagyenge rész volt mert alig van róla post….

numberone - 2007. 02. 02. 12:40

.. izé, komment

Csi - 2007. 02. 04. 13:20

Nagyon szeretem a heroes-t, de csak nekem tűnik úgy, hogy amint sorra hozzák be az új szereplőket, kezd kicsit “szétesni” az egész? Nem bírnak összefogni ennyi szálat, a jelek szerint azon meg nem törik magukat az írók, hogy mihamarabb összehozzák a megmentő (vs. pusztító?) csapatot.
Perpill kb Claire sztorija az egyetlen viszonylag normálisan futó történet, sőt a köv részben előkerül az igazi apja is… (legalábbis telefonon, az új rész trailere szerint) Na, az még érdekes lesz.

Lynx - 2007. 02. 05. 11:45

Bár én még csak mindíg a 11. részig láttam, de már sokszor kiderült nálam, hogy egy sorozatot egészben szabad csak értékelni, mert akármilyen csavar újraírhatja az egészet, szóval az esetleges gyengeségek még megfordúlhatnak.

anis - 2007. 02. 05. 15:37

Azon gondolkoztam meg kiszámoltam hogy a született feleségeknek feb 28dikán vagy március 7dikén lesz vége, és lehet hogy utána rögtön abba az időpontba benyomják a hősöket 7.dikén vagy 14.én! vagy ez hülye lehetőség??? (ja meg a szinkron munkákról nem tud senki semmit még? hogy ki kit szinkronizál vagy esetleg elkezdték e már, vagy valami?)

winnie - 2007. 02. 05. 16:25

http://www.sorozatjunkie.hu/2007/01/31/es-ha-mar-doktor-house/

itt leírtam, hogy mikor lesz vége az SZF-nek:)

és szerdára inkább sanszosabb a doktor house.

a szinkronizálás ma kezdődött.

lynx - 2007. 02. 05. 18:37

anis: nem lenne rossz, de nem hiszem, hogy a Tv2 két hasonló sorozatot adna egymás után (4400-Heroes) Inkább a Dr Hause 2. évadára tippelnék.

Bár az ellenpélda (Vészhelyzet-Grace klinika)

nolan - 2007. 02. 08. 13:08
Dob - 2007. 02. 09. 17:43

Hát végre történt valami az új részben. Mondjuk mindenkire számítottam, csak arra nem, aki végülis Claire apja, meg most mindegy storyvonalban volt valami előrelépés.
Igaz amikor Peter “leesett” már kezdtem örülni, hogy meghalt.

ndavid42 - 2007. 02. 10. 16:20

hehh, megy a híróz promó a tv2-n, HŐSÖK :D:D

misu - 2007. 02. 12. 22:41

anis: szinkronmunkakat valoszinuleg elkezdtek mar, mivel tv2-n elozetesben isaac hangja mar magyar :P
http://youtube.com/watch?v=hTnMWHWdqes

Human Insect - 2007. 02. 12. 22:43

itt is volt már a videó misu, sőt

winnie - 2007. 02. 12. 23:24

és már én is írtam, hogy múlt hét hétfőntől kezdve megy a szinkron:)

misu - 2007. 02. 13. 12:54

legalabb most mar biztosan tudja ;)

seven - 2007. 02. 13. 15:29

na, ezután az epizód után nálam hiatusba került a sorozat. pedig olyan jól indult..

millAh - 2007. 02. 13. 15:37

human: eddig minden egyes heroes rész után úgy álltam fel a géptől, hogy egy hatalmas élménnyel voltam gazdagabb, leesett az állam és napokig belenézegettem újra és újra a részbe, mert voltak kedvenc jeleneteim (legutóbbiban: clare igazi anyjának arca mikor megmutatja a kislányának az öngyújtót :P, mikor a láthatatlanember kiüti petert, vagy mikor sylar jópofizik clare anyjával), viszont most nem igazán találtam olyat ami megfogott volna. mi legyen? ahogy parkman bohóckodik a tetőn, ahogy sylar ellopott egy kenyérpirítóolvasztót vagy ahogy a kis clare megdobálja a fater kocsiját kővel? nem tudom :(

amúgy egy érdekesség amit most találtam, még szerintem nem írtatok róla: heroes wikipedia

InThaBox - 2007. 02. 13. 16:51

Hááát nem volt gyenge (mert a Heroes nem tud gyenge lenni).
Kaptunk új hősöket, kicsit tényleg filler-szerű volt de abból legalább a jobbik fajta :)
A story kicsit leállt, volt kicsi karakter-bemutatósdi, de azért nekem annyit nem ütött be…
millAh-hal egyet tudok érteni… de azért jó volt.
várom a jövő hetet azért :)

mohinder - 2007. 02. 13. 17:05

Hát ennél azért volt már sokkal rosszab is mondjuk ott a 7. környékén meg a 12-13 se voltak olyan nagy durranások. Tény hogy az előző jobb volt de azért túlzás az amiről te beszélsz.

InThaBox - 2007. 02. 13. 17:37

lehet h igazad van, a 7. környékén még megvolt az első 11 és gyorsan néztem a következőt ^-^
azért heroes for the win :)

seven - 2007. 02. 13. 18:08

szünet óta folyamatosan időhúzó részek vannak.

mohinder - 2007. 02. 13. 18:38

ez azért nem igaz a 14 azért odabaszott de a többi három engem se nagyon fogott meg, a szünet óta alábbhagyott a lendület

Flaki - 2007. 02. 13. 21:28

Hm. Van egy tippem hogy mi lehet a bibi. Tim Kring eleve megmondta hogy őt a szupererő-dolog annyira nem motiválja, inkább a karakterek és azok személyiségének megfelelő ecsetelése. Na mármost az ilyesmihez idő kell. Kring bácsinak tehát két lehetősége volt:

1, A fillerszerű részekbe itt-ott csepegtet egykét “nanee,hűűbaze” jelenetet, és így kevésbé unalmas, “fillerszerű”, de alapvetően átlagos részeket kap az ember. A rajongók elpártolnak -> cancel, kaput.

2, Lenyomja egyben a fillereket, és bár ha némi nézőveszteséggel is sanyarú arcú, homlokot ráncoló fan-emberkék tömegével, de két-három(-sok) rész alatt elrendezi a személyiségrajzot, felállítja az alapkonfliktusokat, MAJD olyan rész(ek?) következnek amik Nagyon Ütnek. Amelyekben az ember minden ötödik percben mélyebbre ejti állkapcsát és egy hét alatt sem tud regenerálódni a sokkból amit a rész megtekintése okozott nála. Az ilyen részek persze minden jóérzésű emberben a “vaze, lehet volt pár trágya rész,de ezt nézni kő tovább, me’ ez jó!!!” gondolatmenetet váltja ki -> hurrá megmenekültünk, jöhet a 2.(3.,4.,sokadik évad)

Én személy szerint remélem(/gondolom) hogy Kring ez utóbbit választotta, és mint ilyen, várom hogy az alapvető konfliktusok és az alaphelyzet felállása után hova fejlődik a sztori. Van egy olyan sanda settenkedő érzésem, hogy fogunk mi még állakat keresni a nappali szőnyegén keddenként :D

mukuru - 2007. 02. 14. 00:46

ez már a negyedik olyan rész volt zsinórban ami alatt azt nézem, hogy mennyi van még vissza és mikor szabadulhatok végre. valami nagyon nem működik az utóbbi időben.

seven - 2007. 02. 14. 06:53

ja, szerintem körbe-körbe megy a sorozat, nem előre. új hősök…de minek már? nem kell több. így is elég.

Hiroék csináljanak már valamit. Szerintem ukltragáz hogy 3 epizóddal ezelőtt már célegyenesbe voltak és most egy kib****** kur** miatt szétváltak…. nem lepődnék meg, ha csak a fináléban lenne a híres Hiro vs Trex összecsapás.

De amúgy az évad második felével talán az a legnagyobb baj, hogy céltalannak érződik a sorozat. Az első felében volt a Save The Cheerleader, Save The World. Volt kb 3 filler a 11 epizódból, ami nem túl jó, de pl az első 5 rész még engem is odavágott a padlóhoz.

De most? :/ a mostani jelmondat: Are you on the list?

És akkor most ebből fog állni? Suresh mester mindenkihez odamegy aki a listán van Sylarrel együtt? Lol.

A robbanás meg már rég nem izgat – annyira – mivel elég lassan telik az idő. Borítékolom, hogy a fináléban lesz a robbanás(vagy ha megfékezik, akkor nem).

Ja, és a legnagyobb gondom, ami miatt talán ilyen negatívan írok a sorozatról, az az, hogy Hiron kívűl egyik karaktert se bírom. Lekaszálhatnának mindenkit és max egy ‘omájgád’-ot mormolnék el, semmi többet.

winnie - 2007. 02. 14. 07:28

én a finálét megnézem, örülök, hogy kiszálltam, de azért szorgosan olvasok mindent. szerinterm annyi a lényeg, amit sokszor írtam. ha az ember törődik a karakterekkel, akkor bármit helyben toporgást elnéz nekik.

Mammut - 2007. 02. 14. 09:10

“ha az ember törődik a karakterekkel, akkor bármit helyben toporgást elnéz nekik.”

persze, de ehhez karakterek is kellenek :D

winnie - 2007. 02. 14. 10:01

ez szubjektív. valakinek vannak, valakinek nincsenek. szerencsére a többségnek vannak.

geo - 2007. 02. 14. 11:46

A Hiro vs t-Rex megtörtént, annyi ami a múzeumban volt.
A készítők azt mondják minden jóslat megvalósul, tehát a robbanás is be fog következni így vagy úgy. Legfeljebb Hiro visszacsinálja majd vagy valami.

Niki képességére azt hiszem rájöttem. A mostani Behind the eclipse-ben(comicbookresources.com) azt mondják, hogy a szupererő csak mellékhatása a képességének. Szerintem az a képessége, mint Madroxnak az X-Menből (mejdnam mindenkinek vmi olyan képessége van mint az X-Menben), hogy önmaga másolatait tudja kibocsátani és visszaintegrálni. Mert a legfontosabb felfedezés a részben sztem az volt, hogy Jessica megjelent valóságban is, mikor azt hittük, csak a tükörben lehet. Egyébként pont ezt jósoltam meg múlt héten. ;)
(Ebből egy elég nagy csavart is ki lehet hozni, mert az évadvégi elhalálozásra esélyesek között erősen ott van Niki, ő az egyik, aki a pilot első pár percében szerepelt. -Peter, HRG, Mohinder és Simone melett. Szóval lehet az lesz, hogy a Niki személyiség meghal, mikor külön testben vannak, de Jessica marad. -a további lehetséges kópiákkal együtt).

A legjobb arc a részben pedig Matt volt egyértelműen.
Claire-t meg sajnálom, mind a 4 szülője cserben hagyta. :(

Dob - 2007. 02. 14. 12:45

geo: Claire-t az apja nem hagyta cserben, csak védi a sok gonosztól.

mohinder - 2007. 02. 14. 15:19

ja meg a real anyuci is szereti azért, csak le van égve :) a fake anyuci meg csak meghülyült

Human Insect - 2007. 02. 14. 15:22

Jessica nem jelent meg ténylegesen szerintem, csak mutatták a csatát, mint amikor kétfelé nézett gollamosan. Ezért is lepte meg Jessicát, hogy Matt hallotta Niki hangját.

Flaki - 2007. 02. 14. 19:49

1, Niki szvsz tényleg megjelent (Jessica benézett a tükörbe és a tükörképét látta!), ebben a kivetítős dologban lehet valami igazság, Jessica pedig (ebből kiindulva) azért ilyen baromi erős mert az összes többi “énjének” erejét birtokolja egy testben. Fog még ez fejlődni ;)

2, A Hiro vs T-Rex már megvolt. Ja, a múzeumban.

3, Kring mondta hogy lesz egy csaj aki meg tudja mutatni az alternatív jövőt, vagyis a ‘mi lett volna ha’-t

shai - 2007. 02. 14. 20:50

Most hallottam, hogy a svédeknél is megy már a Heroes. Pont ma lesz a 2. része.
Lassan behálozza az egész világot a Heroes imádat :)

Kaporszakáll - 2007. 02. 14. 20:59

Szerintem a Hiro vs T-Rex ügy még korántsem befejezett.
Egy részlet Hiro blogjából:
“I was able to get the sword and wounded up in a dinosaur exhibit. In Mr. Isaku’s painting, there was a picture of myself fighting a dinosaur. Was that it? My sword was still in the scabbard but I remember the sword was unsheathed in the painting. Maybe Mr. Isaku’s vision isn’t as clear when he isn’t on drugs. He hallucinates when he’s not on hallucinogens. Strange.”

maLakai - 2007. 02. 14. 23:22

Jaja, erre én is gondoltam, hogy a képen egyben volt a kard… :)

anis - 2007. 02. 15. 19:23

tv2ős hír a hősökről vagy ez hősök weboldal? nem tom de nézzétek meg ti is: http://tv2.hu/cikk/137864/

cilaci - 2007. 02. 16. 06:14

gyerekek! most akkor Zach buzi vagy nem buzi?

mohinder - 2007. 02. 16. 14:59

1. Mi a faszé irja Nathannél hogy Peter bátyja, ha azt még be sem mutatta?
2. Azért a sztriptíztáncosnő meg amit niki csinál szerintem van külömbség.
3. DL nem Niki férje? Ja és én még nem láttam alakot változtatni, inkább a falon szokott átmenni.
4. Én nem láttam amikor Hiro a teleportáció kifejlesztésén dolgozott.
5. Peternél muszály volt kiemelni hogy FÉRFI ápoló.

Én csak ennyi hibát fedeztem fel benne, ha valamit eltévesztettem javítsatok ki. Csak nehogy valaki arra az oldalra tévedjen, nem beszélve arról hogy dugig van spoilerrrel.

winnie - 2007. 02. 16. 15:18

este írunk is róla, de peter képessége a legdurvább.

maLakai - 2007. 02. 16. 15:48

Hú, de rossz, pontatlan, tele spoilerrel, most miért kell ezt így? :S

anis - 2007. 02. 16. 19:27

Na holnap nézni kell a tv2-őt, hogy elcsípjük az új promókat:) Szerintem megint az euréka és az atlantis körül lesz valahol:S

Dob - 2007. 02. 18. 12:09

Ezt ajánlani tudom.. ritka mókás: http://hornrimmedglasses.blogspot.com/

Clayburn - 2007. 02. 19. 04:28

Not sure what you’re saying! I only speak English. I don’t know what language this is here, but thanks for the link to Mr. Bennet’s blog.

numberone - 2007. 02. 19. 11:25

vki írta itt egszer hogy nincs is olyan szereplő a sorozatban akinek a halálát igazán sajnálni lehetne egy nagy hűba*meg-en kívül.

nos én ma rájöttem h azért akad ilyen figura, mégpedig nálam mr benett akit nehéz lenne nélkülözni….

anis - 2007. 02. 19. 16:35

Van már a hősöknek wikipedia-ás oldala is:) Mondjuk ez is tele van spoilerrel de legalább itt figyelmesztettik az olvasót hogy a cselekmény részleteitt olvashatják, nem úgy mint a tv2nél. http://hu.wikipedia.org/wiki/H%C5%91s%C3%B6k

rhynn - 2007. 02. 20. 08:44

Azért én többet vártam ettől a résztől.

Az alkotók azt mondták, hogy a 16-os és a 20-as lesz az évad legizgalmasabb része.

Amit kaptam:
– megannyi cliffhanger
– Peter ámokfutása :D
– Stan Lee

Amit nem: legalább vmit le lehetett volna zárni a háromnegyedévadfináléban.
+ Golden Globe-ot meg minden díjat Mr. Quintonak, az, amit Sylarként művel, az eszméletlen!

winnie - 2007. 02. 20. 09:22

még van két rész a “szünetig”

rhynn - 2007. 02. 20. 09:56

komoly? vhol azt olvastam, hogy 16-ig megy.
ez viszont jó hír :)

szucsitg - 2007. 02. 20. 13:51

jó kis heroes rész volt. kezdenek visszatérni a főszálhoz, de a jellemábrázolások még mindig érdekesek… és volt benne egy két meglepő, de nem sokkoló dolog…

geo - 2007. 02. 20. 16:02

Azért Simone halála, Claire számonkérése apján, Ted meg Matt túszejtő akciója, Sylar további gyilkolászása mind-mind elég jelentős dolog.
(Kíváncsi vagyok Mohindernek mikor fog leesni, hogy Sylar kísérgeti.)

Kaporszakáll - 2007. 02. 20. 16:09

rhynn!
A 17. és 20. részre mondták.

Vash - 2007. 02. 20. 16:22

Sylar azért most jól megszívta, az utóbbi képességével. Szerintem inkább hátráltatja, mint segíti. Így járnak a móhó emberek…

seven - 2007. 02. 20. 16:47

SPOILER

eléggé hogyismondjam… kínos volt az utolsó jelenet. persze meglepett, de vazz… peter mit játsza a rosszfiút … :/ úgyis jó lesz. Ahogy future Hiro is mondta.(Most mondjuk eléggé visszaüt, hogy tudjuk előre hogy nem lesz gonosz)

jó rész volt kivételesen nekem is tetszett, Nikki nélkül is lehet…sőőőőt. :)

shai - 2007. 02. 20. 16:55

Kivételesen jó rész volt a 16-os! Nekem nagyon bejött. Egy hibát rónék fel, hogy az előző részek kicit leültek és most mintha egyszerre akarták volna pótolni minden hiányosságot, ezért egy kicsit sok mindenbe kaptak bele. (Pl. wireless is csak úgy lóg a levegőben, még akkor is ha ismerem a képregényt)

Tényleg 2 hét múlva szünet lesz? Meddig? és miért?

InThaBox - 2007. 02. 20. 17:09

most vagyok túl rajta, számomra megint “b**meg”, :o kategória, tehát hozta a Heroes szintet.
mivel ugye Sylar nem tudja kontrollálni a képességeit, és ez az első “új” képessége Suresh-hel, ezért szvsz Suresh rohadt gyorsan levágja, vagy már az utsó pillanatban annak a scene-nek levágta h ő az, csak még kicsit próbálja elterelni. Isaac képességét úgyis megkapja (ismerjük ugye Hiro “forwardflash”-jét, de többet nem hiszem h el fog kapni
az pedig számomra logikusnak tűnik h lesz benne egy Sylar|Peter párharc, főleg így.
Új legerősebb hős van, mint kiderült…
jah és ha hülyeségeket beszélek az azért van mert nem ismerem a képregényt :D
túl sokat írok, lőjetek le!

InThaBox - 2007. 02. 20. 17:10

javítás: 3. sor:
Sylar nem tudja kontrollálni a friss képességeit

winnie - 2007. 02. 20. 17:10

szünet. kereső. ejnye.

http://www.sorozatjunkie.hu/2007/01/20/heroes-pacak/

hogy májusra is maradjanak részek.

shai - 2007. 02. 20. 17:15

Ezt utálom a sorozatokban, Mikor végre történik valami, és alig várja az ember a végét akkro vágnak be egy jó hosszú szünetet.
Kösz winnie! Olvastam ezt a cikket, de nem koppant le. Lehet akkor még nem néztem meg reggel 9re a legújabb részt :D

djhady - 2007. 02. 20. 21:32

Nah ez jo resz vol! Hironak a “supermenes” beugrasa a kocsi ele az kemeny volt :)))) szájler megszivta kicsit az uj kepessegevel, ugykell neki :) Petrelli majd jol seggberugdossa remelem :P A kovetkezo resz kemeny lesz, kivancsi vagyok mit szed ki Matt a Mr Bennet bol..

numberone - 2007. 02. 20. 23:26

ez kurva nagy rész volt bárki bármit mondd. Rengeteg sok lehetőséget vetít előre. direkt nem is lesem meg a képregényeket, mert azok mocskos módon spoileresek.
Simán kinézem Peterből hogy gonosz lesz…

Human Insect - 2007. 02. 20. 23:33

peter max egy ideig lesz gonosz, ha hirot visszaküldte magához…

VR - 2007. 02. 21. 00:07

numberone, ha meg olvasod a képergényeket jópár dolgot nem tudsz meg. Ha előre nem is, de utólag mindenképpen érdemes elovani.

seven - 2007. 02. 21. 06:39

öö, rhynn, tényleg azt mondták hogy ez az évad egyik legjobbja?

mert bár jó rész volt, azért nem estem hanyatt(bár alacsonyak voltak az elvárásaim az utolsó 3-4 rész után, szóval pozitívat csalódtam)

ugye én írtam hogy a legnagyobb bajom a heroesal az, hogy nem érdekesek a karakterek. nos ebben az epizódban végre nem tököltünk annyit a karakterek ‘kiismerésével’ , hanem végre volt valami mozgolódás, valami előremenet.

Az hogy nem volt Nikki igazából fel se tünt, csak a végén. Abszolut nem hiányzott.

Igazából szerintem Hiroék szálát az elöző részekben nagyon elrontották, de most végre…végre… úgy tűnik egyenes az út a sikerig. Talán én vagyok az egyetlen akinek nem jött be Ando karaktere…

Az új hős meg szerintem nevetséges. Wireless képesség? Omg… Viszont az tetszett,hogy végre összefogott pár hős. Mr Bennet most megkapja :D
Ez szépen meg volt csinálva, nem volt tökölés.

Mohinder hülysége nagyon kiakaszt. Hogy lehet ekkora barom? De Sylar se semmi :D Hülye marha, saját magát gyengíti :D

A lényeg viszont… ‘What am I supposed to do with this?’ -‘Save the world’ na ez ütött. És tényleg,ahogy az epizód címe sugalja, ‘unexcepted’ volt a vége. DE. Sajna nem túl megható mert: tudjuk, hogy Peter nem lesz gonosz. Leht,hogy nem kellett volna ellőni a Future Hiros poént?

Igazából Simone halála nem rázott meg, olyan mellék volt mint a ház, szvsz kár volt ezért már 3 epizóddal ezelőtt elkezdeni a hírverést, hogy ‘SOMEONE DIES!!!!!!1111’ ráadásul nem is hős halt meg…!(Ezt miért nem festette meg Iszák?)

Na mindegy. Részemről az első epizód a szünet után amit élveztem, 7/10…

Norbi - 2007. 02. 21. 10:24

Az érdekes jelent volt amikor a Haiti figura ottléte ellenére Peter képessége működött… Szóval ez megint paradox egy picit, mert Peter atveheti az ő képességét is aminek hatására nem fog működni a képessége, etc… Vagy kioltották egymást ? :)

numberone - 2007. 02. 21. 10:33

Peter képességeiben elképesztő lehetőség van.

Mivel már találkozott sylarral , bármikor képbe kerülhet a srác…

Látta már amúgy vki lindermann-t?

winnie - 2007. 02. 21. 10:37

mi lesz, ha peter találkozik nikivel?:)

MScofield - 2007. 02. 21. 14:43

winnie tette fel az 1 millio dollaros kerdest :)

Eleg eros ability lenne Peter-nek, ha barmikor “ketto” lehet belole :D

Peter nagyon tapos lett most, hogy vegre megtanulta kezelni a kepessegeket, jo lenne vegre latni 1-2 action-t ezekkel a kepessegekkel (Matrix-os bemozdulas tetszett: sokkolo megallit, leesik, majd Peter elrepul)
Aztan Isaac ellen a lathatatlansag + telekinezis is jol mutatta mire kepes, ha egyszer beindul.

Peter Vs. Sylar osszecsapast mar nagyon varom, erdekes lehet.

Valaki segitsen osszeszedni Sylar meg Peter kepessegeit please…

Sylar:
– alap: “erti/megfejti a dolgok mukodeset” (tud valaki jo szot erre? vagy en nem ertem a lenyeget az alapkepessegenek?)
– telekinezis
– szuper hallas
– “cseppfolyositas”
– a memorias csajnak vegul megkapta a tudasat? (Hiro visszament es a csaj meghalt maskepp nem?)

Peter:
– alap: absorbing
– repules
– telekinezis
– regeneralodas
– jovofestes
– lathatatlansag
– A Hiro-fele ter-ido hajlitasban nem vagyok biztos, mert nem emlekszem, hogy hasznalta volna a kozeleben.

Tobb nem jut most eszembe.

Na, varom mar a kovetkezo reszt…

cloé - 2007. 02. 21. 18:55

Szia MScofield.

Peternek van még a gondolatolvasás is, amúgy meg sztem Charlie ugyanúgy halt meg végül, mert Hiro jóval azelőtt ‘eltűnt’ mielőtt megmenthette volna őt vagy változtatni tudott volna bármin is.

Sylaré még a Edenféle meggyőzés is. De hogy pontosan hány képessége van azt elég nehéz lenne megmondani, hiszen egy csomó Sylares halálesetről beszámol a sorozat, de azokról a hősökről nem tudni, milyen képességük volt, amit végül Sylar elszedett.
De teljesen mindegy, mert Peter mindet lemásolta, mikor Sylarrel találkozott. Úyhogy pont Peternél! :)

rhynn - 2007. 02. 21. 19:00

cloé:

Eden képessége biztos nem Sylaré, nézd meg az Eden halála utáni képregényt. A Braineating előtt megérkezik Haiti és HRG.

Peter sok mindent tud, de ha szembekerülnek, akkor egyenlők lesznek, + peter addigra minden élőét is tudni fogja, szerintem az lesz a fő gond, hogy túl sok lesz az neki.

+ Ha megkapja a migrénes képességet, akkor gond lesz, bár gondolom ezt el fogják felejteni :D

rhynn - 2007. 02. 21. 19:03

numberone: még ki se választották a szinészt hozzá, de Winnie majd megerősít.

Kaporszakáll - 2007. 02. 21. 19:10

Biztos, hogy Sylaré Charlie képessége + fagyasztani is tud, a 20. képregényben volt.

numberone - 2007. 02. 21. 20:39

sőt a fagyasztás az benne volt a matt parkman-t bemutató részben is, ahol sylar áldozataitz mutatták.

nembaj az ha peter elkapja a nagyothallást mivel már most is tud szelektálni. itt tényleg majd a sokféleséggel lesz a baj,,,

Rolle - 2007. 02. 22. 16:45

Az 1×16 valóban egy nagyon izgalmas rész volt. Azonban nem értem, hogy miért kell lehúzni egy-egy kevésbé pörgős részt. Az előzmények bemutatása nélkül nem sokat érne egy “action”-nel tele rész sem. Szerintem maga a sorozat műfaj sem erről szól. Egyszerűen nem lehet ~1000 percben fenntartani az izgalmat. Ha belegondolunk ez egy 90 perces movie-ban is ritkán sikerül (pedig próbálkoznak rendesen).
Más: Sylar új képessége szerintem rekurzívan hat magára! :)

Kedvenc idézet:

“Hey, I can’t do this on my own.”
“Then I guess you go boom.”
– Peter, Claude

muminlany - 2007. 02. 22. 20:06

Peter nem másolhatta le Sylar minden képességét,mert csak azt tudja lemásolni, amit előtte használnak!
Ergo neki csak a telekinézis van meg,amit akkor használt amikor Claire-t próbálta megölni!

szucsitg - 2007. 02. 22. 21:51

PRESPOILER szóval, aki nem akar tudni vmit…:)

most olvastam, h az 1x18ban még mohinder és sylar együtt dolgozik… na most, tényleg akkora lúzer ez a genetikus, h nem szúrja ki, h kivel van együtt, v vmi nagyszabású lebuktatásra készül a szünet előtt… v után?!

anis - 2007. 02. 23. 19:41

Akkor szombaton már a végleges rendes promó lesz a tv2-ön?

seven - 2007. 02. 25. 19:37

kanadában MA!! lesz hiroz :)

numberone - 2007. 02. 25. 22:48

akkor holanp délután akár már le is tudjuk szedni ? :))

szucsitg - 2007. 02. 25. 22:52

eztv-n nem írják, így nem hiszem. sztem a hétfőit adják ma… de jó lenne vmi tv guide:)

VR - 2007. 02. 25. 23:12

Nagyon úgy néz ki, hogy elöbb megkapjuk a heti adagot. :)
http://www.heroes-tv.com/modules/news/

Human Insect - 2007. 02. 25. 23:12

ennyi elég a letöltésről meg hogy mikor tölthetjükről.

VR - 2007. 02. 26. 10:50

Hát a 17-es ütött, de nagyon isma 9/10 (csak azért nem 10/10, mert olyan nincs :)). Válaszokat és kérdéseket megkaptuk megint. Hior apuka nagyon tetszett és egyből nem filler az az rész így. Illetve csak azon csodálkoztam, hogy hova tünt Hana. És még azt se tudtuk meg mi lett Simonenal. Szóval jövő hét után nagyon hosszú lesz kivárni a következőt.

szucsitg - 2007. 02. 26. 11:01

hát a hiro apuka nagyon ütős volt… végre kiderült, h mi az összefüggés hiro és a többiek, főleg mr. bennet közt… már csak az a kérdés, h hiro apuka tudja-e fia képességeit v sem… sztem jó volt, h fókuszált a rész pár karakterre, mert így nagyon is ki volt dolgozva az egész hátterre… így még az sem izgat, h simone halálát nem mutatták, vagy h kimaradt jessica, sem az h mi lesz claire valódi apucijával. jó volt így, és megint gazdagodtunk egy új hőssel… 10et nem adok rá én sem, mert azért ez így szemétség volt, főleg a szünet előtt, meg wireless is eltűnt, de egy 9,5et megér!;)

Imurai - 2007. 02. 26. 17:41

Did I miss something? Ki az új hős?

Na, így kell izgalmas filler-t csinálni! Esküszök, ez a rész ütött. Én mondjuk sajnálom, h a Benett család kilép a sorozatból, bírtam őket (most már nincs mivel kötni őket a főszálhoz, max néha HRG ugorhat be vendégeskedni. Am I right?) Meg így Zach is le van zárva.

szucsitg - 2007. 02. 26. 17:49

imurai: lemaradtál:P
bennet: “is she one of them?”
főnök: “very promising. she gonna help clean up the mess you’ve made.”

Imurai - 2007. 02. 26. 18:11

De az nem Wireless? (sry, frizura alapján különböztetem meg a nőket :P Ez alapján Hana-nak tűnt.)

szucsitg - 2007. 02. 26. 18:28

hmmm, kikockáztam, lehet… eléggé hasonlítanak “egymásra”, szóval mégis neked lesz igazad, bár akkor meg ötletem sincs, h mit keres ott, meg miért ígéretes számukra…

mukuru - 2007. 02. 26. 18:54

az a nő tutibiztos, hogy nem hana. ők ismerik egymást HRGvel, neki dolgozott. egyébként meg arcra sem hasonlít…

szucsitg - 2007. 02. 26. 19:04

hmmm, én már végképp nem tudom, h mit higgyek…:) tartsunk szavazást?:D human? vagy vki mondja meg mi az igazság. én azt mondom, h a kikockázás alapján nagyjából hasonlít, de a haja nekem nem stimmelt.

Flaki - 2007. 02. 26. 19:24

“(Kíváncsi vagyok Mohindernek mikor fog leesni, hogy Sylar kísérgeti.)”

Ha leesne is neki (ha még nem történt meg) akkor se tudna mit kezdeni vele, ugyanis amint sylar rájönne hogy mohinder mindent tud mohinak harangoztak, szóval annyira nem hülye ő sem hogy “te, te vagy szájlör!” felkiáltásokkal mutogasson az autóban “zane”-re…

A rész nagyon bejött, kiváncsi vagyok a hésön meg klerber mit kezd most :) Kár hogy már csak egy rész van szünetig hüp-hüp.

A csaj nem Hana volt mert 1: nem ő volt (ugyértem annyira nem hasonlított), de főleg mert 2, Bennet ISMERI Hana-t!!!!!

Nekem az a tippem hogy a csaj
SPOILER
az aki meg tudja mondani milyen hatása lehet a történéseknek a jövőre ha a dolgok másképp alakulnak (amolyan “mi-lett-volna-ha” képesség). Még bele is illik a takarítói szerepbe.

Flaki - 2007. 02. 26. 19:27

UI: Aki meg nem olvas képregényt, az ennyi erővel hang nélkül is nézhetné a heroest, mert az azt jelenti nem akarja megérteni a törpénéseket…

szucsitg - 2007. 02. 26. 19:30

köszi flaki, akkor megnyugodtam. a képregényeket én már elkezdtem olvasni, de még le vagyok maradva velük…

Human Insect - 2007. 02. 26. 19:33

akkor amerikában több mint 10 millió néző hang nélkül akarja megérteni.

seven - 2007. 02. 26. 19:43

én se olvasok képregényeket, mégis megvagyok..

VR - 2007. 02. 26. 20:39

Pedig a képregények sok pluszt adnak pl. most Hanán nem találgat, aki olvasta, és még jópár apróságot, háttér történést, ami nem fér a sorozatba, vagy drága lenne megvalósítani esetleg. Mondjuk úgy lehet képregény nélkül is nézni, de ha már olvastad a képregényt, akkor tényleg kicsit olyan, mintha hang nélkül néznéd. Főleg hogy ugye a szünetben is folymatosan adják ki őket.

Platschu - 2007. 02. 26. 21:05

1×17
Egyszerűen hihetetlen jó rész. Moziszintű látvány. Csodás történet. Jó ötletek. Az évad legjobbja. 11/10 pont.

shai - 2007. 02. 26. 21:45

Ez egyszerűen a legjobb rész!
Vajon meddig lehet még fokozni?
És miért pont a kedvenc szereplőmet kellett eltenni az útból?

numberone - 2007. 02. 26. 22:18

i can’t believe it!!!

Platschu - 2007. 02. 26. 22:41

Teddel végül mi lett? Ő meghalt vagy semlegesítődött? Nem halhat meg, mivel Peterrel még nem találkozott és ezáltal a képességét sem vehette még át.

Apucit meg csak nem ölték meg… Remélem. Szerintem törlik a memóriáját és mentőt hívnak. :)

Én azt nem értettem, hogy Matt, hogy lett fogoly? Rosszul lett?

VR - 2007. 02. 26. 23:59

Platschu: ö ezt nem étem Tedd ott van a végén lekötözve a szobában, Mattet meg kicsit kiütötte a sugázás. :P Az viszon most jó kérdés, hogy fogoly vagy végleg hozzájuk állt, de ő is le van kötözve szóval inkább első. Apuci meg ugyan úgy dolgozni fog tobvább, mivel nem fog semmire emlékezni. :)

Platschu - 2007. 02. 27. 00:28

Hopsz. Azon a jeleneten átsiklottam. :)

numberone - 2007. 02. 27. 08:27

nekem ott van csak a bibi h a többiek (pl: anyuka és öcsi) miért nem haltak még bele a sugárdózisba ???

Dob - 2007. 02. 27. 08:39

Szerintem apui emlékét annyira töröltette magának, hogy egyáltalán ne emlékezzen semmire (teljesen), ne kezdje el keresni Clairet stb… A Haiti meg most egpróbálja biztonsága helyezni a csajt gondolom én.
A HRG lelövése előre meg volt szervezve, azt akarták, hogy úgy tünjön, hogy a Haiti meglógott a csajjal, és lelőtte apucit.

Human Insect - 2007. 02. 27. 09:03

sztem egyértelműen azt törölték, hogy ő bennevan claire megszökésében, mivel tuti valami másik hős esetleg kiolvashatta volna.

Dob - 2007. 02. 27. 09:22

A csaj aki Bennetéknél dolgozik a papírgyárban nem Hanna volt, hanem ő: http://heroeswiki.com/Candace_Willmer

shai - 2007. 02. 27. 14:50

Azért megvolt az a duplacsavar a végén, hogy azt lehetett hinni, hogy elteszi Clairet az útból ehelyett ő maga…
Mindenesetre nagyon jó rész volt. A wikin olvastam, hogy ez a rész állt a legtöbb jelenetből, közel 1000 volt benne és a 95%-ában apuci szerepelt:)

InThaBox - 2007. 02. 27. 17:23

életem legütősebb filler epizódja.
haverom kedvenc szereplője Mr. Bennett, ordított reggel h mien kvajó rész, most néztem meg hát tényleg eléggé :D
kicsit wtf érzést hagy az emberben, de szvsz elkezdik a köv. részben magyarázni :)

Platschu - 2007. 02. 27. 18:35

Ez mitől filler epizód? Látvány + főszál egyaránt volt benne bőven.

seven - 2007. 02. 27. 18:41

hát ez NAGYON messze van a fillertől.

morgan - 2007. 02. 27. 20:07

de ha csak a szökéses dolgot törölték, akkor mi volt ez a nagy búcsúzás, “this is goodbye” dolog, meg “you DON’T have to do this” meg “i love you” sírás…?
sztem többről van szó.
akár már claire örökbefogadásától kezdve, vagy onnantól, h (megszerette és) védelmezni próbálta.. különben értelmetlen ez a nagy szívfacsarodás..

InThaBox - 2007. 02. 27. 21:18

lehet h tévedek, de marhára a bennett családról szólt az egész… ha vkit megsértettem a lefillerezéssel, akkor sry (:

Lui - 2007. 02. 27. 21:22

Hihetetlen rész volt ez az 1×17. Beleborzongtam. Ez A SOROZAT!
Ezt már sztem képtelenség fokozni.

seven - 2007. 02. 27. 21:44

InThaBox, szvsz te nem vagy tisztában a filler epizód fogalmával: attól még hogy ‘narrow’ volt(avagy mindössze pár szereplőre koncetrnált) nem volt filler sőt. Ennyi infó talán utoljára a visszaemlékezős epizódban volt, bár ott elég nyers volt minden.

InThaBox - 2007. 02. 27. 22:19

“A filler rész röviden általában egy olyan epizód, amely kilép a sorozat medréből […] amely mondjuk egy karakterrel foglalkozik csak (Ross doki apuhoz autózik) és a többiek alig tűnnek fel, vagyis kvázi egy rendhagyó epizód. Egy olyan rész, amely kilóg a szériából, és ez a kilógás nem minőségi ismérv, hiszen lehet pozitív is és negatív is.”
honnan idéztem?
najó nem flamelek, biztosan igazad van számomra téma off

VR - 2007. 02. 27. 23:02

És úgy mégis ez a rész milyen formában “lépett ki a sorozat medréből”? A főszál elég nagyot haladt előre és semilyen formában nem lóg ki a sorozatből szerves része. Tehát rosszul értelmezed a “definíciót”. Néha azért nem ártana végig gondolni a dolgokt.

Human Insect - 2007. 02. 27. 23:20

1 tuti, kevés új helyszín volt és kevés statiszta kellett a részhez.

ha nem lett volna a trükk, akkor ez bottle epizód lett volna, spórolós.

Kaporszakáll - 2007. 02. 27. 23:27

Akármit is ír a junkie, filler rész az, amelyik nem viszi előre a történetet. (utána lehet nézni a wikipédián).

Vissza a témához…

SPOILER

Most olvastam, hogy a 20-as rész 5 évvel a jövőben fog játszódni. Érdekes, mivel T.K. nyilatkozta, hogy 5 évre előre van elképzelése arról, hogy merre haladjon a sorozat.

Csigusz - 2007. 02. 28. 01:45

EZ VALAMI K*RVA JÓ VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joe-ker - 2007. 02. 28. 02:22

Nem volt ez rossz rész, de szvsz nem is volt annyira ütős, mint amennyire dícséritek :) Oké, pörgős meg robbanós meg nemtom, de nekem sokkal jobban bejött, hogy végre kaptunk pár háttérinfó-morzsát, pl. hogy végre megválaszolták a legnagyobb kérdésemet, nevezetesen, hogy honnan is volt Papa Suresh listája :D A Hirós szál viszont csak szerintem volt béna? Valahogy máshogy is megoldhatták volna, hogy elküldje Andót, ez így elég khm lett…

Viszont továbbra is tartom, hogy baromi sok logikátlanság van a sorozatban, pl. Niki szabadlábasítása is ilyen, egyszerűen hülyeség. Na mindegy. Zachary Quinto viszont tényleg elképesztően jól csinálja, az ő jelenetei voltak a legjobbak.

Azt viszont elmondhatná valaki, hogy hogy került oda a robbanás előtt Eric Roberts, és hogy miért nem hagyta azt a borzalmas 70-es évek-beli parókát a 90-es években :]

VR - 2007. 02. 28. 08:24

Joe-ker: Most a 16. vagy a 17. részre írod? Mert amiket írtál az a a 16.-ban volt. És mi a 17-est éltetjük.

Kaporszakáll - 2007. 02. 28. 09:36

Gondolom vegyesen mind a két részről beszél, mivel emlékeim szerint a 16-os nem tartalmazott semmilyen robbanást.

A Hirós szál szerintem is béna… lett volna, de azóta láttam a következő rész előzetesét, amiből úgy tűnik, hogy nem is olyan könnyű levakarni Andót.

VR - 2007. 02. 28. 10:51

Gondolom ott a benzinkutas robbanásra gondolt a 16-osban.

Joe-ker - 2007. 02. 28. 13:19

Alapvetően a 17-ről írtam, a 16-ban csak Niki kiengedése volt, nem? De lehet keverem, egymás után néztem az utolsó 4 részt, ilyenkor nehéz elválasztani, mi volt melyik részben :D

Csigusz - 2007. 02. 28. 13:27

Igen elléggé kevered :)
Niki kiengedése a 14-ben volt.

Joe-ker - 2007. 02. 28. 13:55

Nem mondod… Végülis mindegy, szerintem egy ilyen sorozatnál nem az a lényeg, hogy melyik esemény melyik részben történt, hanem a történet alakulása :)

Csigusz - 2007. 02. 28. 15:06

Végülis igaz… énse emlékszem már, amikor egyes részekbe történt vagy 20-30 mozzanat… mindig csak a főszál az ami tuti megragad az agyamban.

Peter - 2007. 03. 01. 10:20

Ha jól emlékszem, eredetileg 13 rész lett volna és a kezdeti siker után lett gyorsba 24 részes a sorozat. Ez meg is látszik rajta véleményem szerint, hisz amilyen jól indult , néhány rész után eléggé leült érzésem szerint, szerencsére egy idő után ismét jobb lett. És ez a legutolsó 17-es rész már ütött. Olyan, mintha mondjuk ez lett volna a 9-10-es rész az eredeti elképzelés szerint. Remélem innen már csak pörögni fog rendesen. Hajrá

InThaBox - 2007. 03. 01. 11:40

kár h ennire fenyegetően közelít a szünet :(:(:(
nem baj, marad időm a naruto-ra… most ezt mért ide offolom nemtom … … …
de már csak 5 rész ugye, és kéne vmi csattanós-rendezgetős a végére… egyre jobban izgulok ^-^

béká - 2007. 03. 02. 20:11

üdv! ha valaki meg tudná nekem mondani a 4 rész 6. perc 38 . másodpercénél kezdődő zene előadóját és címét azt megköszönném….

Csi - 2007. 03. 02. 20:19

hi béká!
Rogue Wave – Eyes

béká - 2007. 03. 02. 20:46

KöszCSi!:)

cinege - 2007. 03. 04. 21:15

TV2-n szinkron gyengus. Szeretném ha Hiro vissza menne és megmentené Edent!

rhynn - 2007. 03. 04. 22:04

Első részben a Nathan azt mondja, hogy még 8 nap van a választásig, de annyi már eltelt az első évadból.

Balázs - 2007. 03. 04. 22:07

1-két karakter szinkronja nem tetszett :P
HIRO-é a legjobb!! :P

Platschu - 2007. 03. 04. 22:22

Amikor anno néztem a sorozatot pár apróság fel sem tűnt :

1×01 Genesis és 1×02 Don’t look back

1. Nem értettem, hogy mi van Nikkivel az úton. Erre amikor a kocsiban ül, akkor az egyik pillanatban kamera, majd utána telefon van a kezében és teljesen másik ruhában ül, amin ő maga is meglepődik. Nyilván az eltelt 4 óra alatt Jessica takarított.

2. A jövőben ott van a Hős jel az egyik festményen.

3. Ami szintén nem esett le, hogy miután Peter először találkozik a festővel, utána a kórházban a pálcikaemberekkel lerajzolja a jövőt is, amikor a testvére előtt repül, ergó máris lemásolta Isaac képességét. Később ezt a titkot az író le is leplezi azzal, hogy bevágják a teljes pálcika emberes rajzot a házakkal és a jobb felső sarokban a hős jellel. :bologat:

4. Arra sem emlékeztem, hogy Micah azt a képregényt (9th wonder) olvasgatja, ami meg Hiro számítógépének a képernyőjén is látható.

5. Sylarnek van fagyasztó képessége is. Az ügynökök által említett helyszínekre később nem térnek vissza, amikor Sylar múltjáról lesz egy rész? Ezt most nincs energiám lenyomozni.

6. Jessica a szokásos helyre ásatta el a hullákat, mivel ott már volt egy a homokban. Szerintem ez is egy előre utalás, hogy bérgyilkosként dolgozik.

Már ezért megérte újból megnézni. :D

Platschu - 2007. 03. 04. 22:50

7. A Suresh papa gépén futó kódokban a Hős jel inverze látható.

8. Rögtön utána a medencében a slag is olyan alakú. :D

seven - 2007. 03. 05. 06:22

HEROES 1X18 SPOILER

báhh, elöző rész jobb volt. bár promók nélkül néztem, így utólag megnézve őket… szinte mindent megmutattak.

semmi bajom a cliffhangerekkel. de ha tudom hogy mi lesz a vége, akkor szar.

Peter you look different without your scar – Future Hiro. ‘Nuf said.

Suresh papának annyi? Hát igen, kurvára megérte oda-vissza küldözgetni indiából amerikába.

Flaki - 2007. 03. 05. 06:48

Heroes 1×18:

Basszus, nem hiszem el hogy most egy hónap szünet :'(

Befejezést akarok! Konklúziót! MOST!!! :D

(ui: egyre kevésbé hiszem hogy linderman a főgonosz. maximum ‘morally grey’.)

winnie - 2007. 03. 05. 07:56

mi volt a részben? spoiler jöhet:) mi volt a kliff?

seven - 2007. 03. 05. 08:14

Heroes 1×18 SPOILERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Sylar plafonra tűzi Mohindert, alig él, csöpög a vér. Peter benyit, észreveszi, megfordul, hopp, ott egy Sylar.

Sylar elkezdi felvágni Peter fejét. To be continued.

Hiro és Ando megszerzi a kardot. Elteleportálnak a jövőbe, ahol New York már felrobbant.

Lebukik Mr. Bennet egy alakváltó hős miatt aki a felesége testét felvette. Mr. Bennet vs the company. Egy szobában.

ezek voltak a cliffek.

winnie - 2007. 03. 05. 08:31

ó! megkapjuk a posztapok new yorkot is vizuálban?

seven - 2007. 03. 05. 08:39
szucsitg - 2007. 03. 05. 09:14

a múltkori jobbat ütött, de itt nagyobbak voltak a cliffhangerek. de én élveztem, tetszett… és az a hajtincs a végén… mekkorra:) de biztos lesz vmi olyan, h claire képességével gyógyul, v sylarét használja ellene…

rhynn - 2007. 03. 05. 09:27

Huhh, mekkora volt.

Sylar hatalmas, de Linderman még nagyobbat üt :D
Nem ő volt a Matrixban is? (legalábbis hasonlít arra a faszira)

SPOILER 1×18

Petrelli mama mindenről tud? Hát ez hogyan lehet?

Ando hogy került oda? Szerintem kiderül, hogy neki is van valami képessége…

HRG cliffhanger szintén érdekes.

Hajtincs meg megalol.

Hiro rendkívüli, most a karddal már remélhetőleg megjön az esze és végre tesz is valamit. Pl visszamegy és megmenti Sylartől Petert.

Vagy még kicsit tanul és utána megy menteni.

Mivel Sylar elkapta Petert és ennek következménye képpen New York el van pusztítva, 2 dolog jut eszembe:

1. Azért lesz a robbanás, mert Sylar megöli Petert, a sok erő meg kiszabadul
2. Sylar túl sok erőt kap és ezért robban fel.

Spoiler off

szucsitg - 2007. 03. 05. 09:39

winnie: még egy cliff, amit közben rhynn is érintett. claire-t reptetni akarja a haiti, de ő úgy dönt meglóg, és megy peter után. ott petrelli mama várja, beinvitálja, közbe a haiti is ott van. majd közli, ő a nagyi, meg a fia is különleges…
illetve ott van még a nikis is(ami tudom, senkit sem érdekel), ő neki nathant kellett volna lelőnie, az fbi-osok már megvoltak, majd jessica eltűnik egy kicsit, ezért nathan “túl éli” a találkozást, majd annyit kért h üsse ki…
meg parkmant sem engedték még el…
isaac festményén ki volt rajta?
de a primateches találkozó mindent vitt nálam… az új hős nagyon poén. isaackel is milyen jót szórakozott!:)

Peter - 2007. 03. 05. 10:31

Belenéztem a szinkronos Heroes-ba. Szerintem sok gond nem volt a szinkronhangokkal, részemről rendben volt, csak egy volt ami szerintem marhára nem illett a kakarterhez és ez pedig Parkman hangja volt. Neki egyáltalán nem passzolt. No sebaj.

numberone - 2007. 03. 05. 11:17

teljesen egyetértek az előttem szólóüval: a szinkron 8/10 és igazából csak parkman vitte le

Flaki - 2007. 03. 05. 12:44

Az új hős nem ‘alakváltó’. Legalábbis nem szimplán az mert valahogy “belebújt” a halott Simone bőrébe…

Isaac megfestette magát, csak épp fél fejjel alacsonyabb volt a képeken. szó szerint :P (megfestette azt amit a nemtudomhanyadik részben hiro látott)

A színész aki Lindermant játssza nem az a pasi aki a mátrix újratöltvében játszott.

Winnie: De most komolyan, NÉZD A SORIT!!!! :P

Dob - 2007. 03. 05. 14:14

Ha arra gondoltok, hogy esetleg ő volt az építész, akkor nem…
Maclcolm McDowell ( http://www.imdb.com/name/nm0000532/ ) mindig gonosz figurákat alakított, így kicsit fura volt a Linderman, hogy valóban nem hernyó, mondjuk szerintem várható volt… sőt ebben az egész sorozatban nincsenek jók-gonoszok.

Azon azonban meglepődtem, hogy Suresh mennyire talpraesett volt, és a vontatott gondolkodásokon kívűl mást is produkált, igaz nem járt jól, de a hangvilla jó ötlet volt.

Imurai - 2007. 03. 05. 16:57

Azért ez a rész, ez ütött, sőt, ütlegelt! :D

Sztem faszább volt, mint a múltkori…
Most komolyan, seven, te abból vágtad, h milyen sebhelyről van szó? Igen okos vagy, mert én csak most jöttem rá… (ami érdekes, hogy Claire képessége heg nélkül gyógyít… akkor ez most hogy van?)

seven - 2007. 03. 05. 17:19

most komolyan, imurai, a legtöbb rajongó ezt azonnal levágja.

amúgy az ilyedtség miatt gondolom nem hívta elő Claire képességét ezért egy kis ideig sebezhető

batkender - 2007. 03. 05. 18:44

na így kell 5 (6?) hétre elmenni… kaparom a falat rendesen ;) ez már olyan epizód vég volt mint amilyen az elején volt a heroesnak. (3. 4. vége…)
ja és megvolt a “réghallott” Jattaaaaaa is újra :)

Platschu - 2007. 03. 05. 18:45

Azért az csúnya lesz, ha majd a felvágott koponyacsont elkezd beforrni és Sylar hoppon marad. Ám az is elég, ha láthatatlan lesz, bár ettől még a másik a hallása révén érzékelheti. :D

Flaki - 2007. 03. 05. 19:32

“amúgy az ilyedtség miatt gondolom nem hívta elő Claire képességét”

Ez hülyeség, nem kell abban a pillanatban előhívnia, hogy regenerálódjon (és így ne maradjon seb).

Mellesleg lehetséges hogy az Alternatív jövőben van csak sebe peternek (mert teszemazt hagyta meghalni clairet, és nem tudott regenerálódni – valahogy mégis túlélte, de a sebhely megmaradt). Egyáltalán nem biztos hogy most is lesz sebhelye.

Jah, én azért még nem temetném az ifjonc suresht (és télleg leleményes volt a pasas:D bár figyelhetett volna jobban is…)

seven - 2007. 03. 05. 19:55

tehát elég ha azután hívja elő miután kivágták az agyát? vagy akkor is azután hívta elő miután ráesett az autóra és átszúrta a testét egy vasdarab? logikus. :)

Platschu - 2007. 03. 05. 19:56

A genetikai markerek szerint a hős képezettség halmozottan jelenik meg a családokban. Szerintem is Nathan és Peter apja is hős volt és lehet éppen a japán fickó vagy Mr. Lindermann tette el láb alól, mert kb. velük egykorú és ismerhették egymást. Ám ez feltételezné, hogy a nagyi is Hős. Így is mi a valószínűsége, hogy Nathan éppen egy lángolásra képes nővel szeretkezik? Hacsak a találkozásuk eleve nem volt megrendezett, azaz egy biológia kísérlet része. Ugyanígy a Micah-DL-Nikki/Jessica vonal sem lehet véletlen. :D

mukuru - 2007. 03. 05. 20:18

kezdünk átmenni barátokköztbe
komolyan már csak azt várom, hogy kiderüljön, niki terhes nathantől a kis afférjuk miatt :P

candace viszont ultrakúl, kellett már az igazán jó női szereplő

Flaki - 2007. 03. 05. 20:41

“vagy akkor is azután hívta elő miután ráesett az autóra és átszúrta a testét egy vasdarab?”
Ah, értem, persze miután Claude ledobta a tetőről és belezuhant egy taxiba — ó látszott rajta mennyire nyugodt volt. Semmi ijedtség. Bizonyára nem-ijedtében előhívta a regenerálódást, most pedig úgy megijedt hogy elfelejtette? :D Ugyan seven hagyjuk ezt, áprilisban kiderül :)

Platschu - 2007. 03. 05. 22:21

Még valami eszembe jutott. Mohindernek miért nem tűnt fel, hogy Sylarral mászkál, ha a legelső részek egyikében hallotta a magnókazettán az apjával beszélni? Ennyire torz lett volna a felvétel?

Flaki - 2007. 03. 05. 22:34

A telefon torzít. A kazetta pláne, simán eltéveszthette, valamint az utolsó rész tanulsága alapján nem tudhatjuk mióta tud már róla hogy Zane nem Zane hanem Sylar (csak mint azt már megírtuk, és ő maga is megmondta nem tehetett ellene semmit (eddig))

szucsitg - 2007. 03. 05. 22:34

ez bennem is felmerült… de valszeg, én sem azzal lennék elfoglalva, h egy hangot keressek mindenkiben… emberi tulajdonság. persze jó kérdés, h miből jött rá, h kivel van dolga?! de szépen a falhoz(plafon) szegezték…

szucsitg - 2007. 03. 05. 22:50

most sem tudott sokat tenni ellene… másrészt egy korábbi hsz-odra reagálva: sima alakváltó, v vmilyen képzet létrehozó, mert nem belemászott simoneba, hanem csak véresen jelenítette meg:)

Flaki - 2007. 03. 05. 23:56

szucsi: jah, de egyben el is tűnt a hulla mögüle…..

szucsitg - 2007. 03. 06. 00:08

ezért írtam, h “képzet létrehozó”…:) nekem is feltűnt, h a hulla sehol…

Flaki - 2007. 03. 06. 00:59

Aha, ilyen káprázat-szerűségre gondolsz? “aztlátod-amiténakarok-hogyláss”?

You get to see what i want you to <-> What you see is what you get :) vicces :D

szucsitg - 2007. 03. 06. 01:12

ez “racionálisan” hangzik… és végülis ezzel lehet “clean up”-olni ahogy az 1×17 végén is mondták… ygtswiwyt jobban tetszik, mint a wysiwyg:)

szucsitg - 2007. 03. 06. 01:23

csak nem bírok lefeküdni… meg jut eszembe: mivel ezek az emberek az agyukben hordozzák a képességet, sokkal valószínűbb, h vmi mentális úton át manipulálja a valóságot, minthogy pikk-pakk teljes sejtátrendeződést csináljon. dl az egyetlen, aki fizikálisan módusol a képessége miatt, a többiek mások.

szucsitg - 2007. 03. 06. 01:26

meg claude, v h hívják… megdöntöm a saját teóriám?:)

Maesee - 2007. 03. 06. 06:24

Na meg perzse Claire, az anyukája és Ted. :)

szucsitg - 2007. 03. 06. 06:27

1×20 SPOLIER.
“All the heroes die in episode 20.” / “The battle for control between Niki and Jessica leads to “a merging of the two,” [Ali Larter] says. “And we have an episode coming up that’s set in the future. There is defi­nitely a winner then.””

Platschu - 2007. 03. 06. 10:18

Én korábban azt hittem, hogy a napfogyatkozás indítja el a folyamatot, de többnek már előtte is működött a képessége.

Valamelyik interjúban mintha mondták volna, hogy lesz egy idősebb hős generáció is. Végülis Hiro apja és Lindermann oda sorolható. Ezért is írtam, hogy nem lepődnék meg, ha Nathan és Peter apja sem öngyilkos lett volna.

fazzy - 2007. 03. 06. 10:20

Hy mindneki!

Hát le a kalappal a Heroes elött nagyon kemény lett ez a sorozat! Bármelyik sorozatot kenterbe veri most nálam,( a Monkzot tuti!:D:D:D:D) kivéve a jóbarátokat, mondjuk az más kategória! az elmúlt hétvégén töltöttem le az eddigi részekét és csak úgy pakoltam be egymás útán öket mert nem tudtam elszakadni előle! Grat érte Tim Kringnek (biztos nem normális ember):D:D:D
Bár ezt az 5 hét szüntet nem értem miért kellett csinálni és azt hogy megint kihagynak fényéveket a 2. évad elkezdéséig hát az egy nagy LOL.
Még annyi hogy a magyar szinkronra NO COMMENT!!!

Who the F*** is Linderman!?!?

Ö lehet a Fő Szupa Hero!? Mert annak lassan nagyobb hatalma van mint az amerikai elnöknek és szerintem biztos köze van a föld alatt folyó kisérletekhez meg a tetkokhoz….

szucsitg - 2007. 03. 06. 10:31

fazzy: ápr 23án tér vissza, és azért csak akkor, mert már csak 5rész van hátra, és az egyesült államokban gyakorlatilag csak 3hónapban van új rész. november, február, május. ezért most elmennek szünetelni, h maradjon a sweepsre is heroes:)

winnie - 2007. 03. 06. 11:02

egyszerű matek. 22 rész 1 évben az jelenti, hogy 30 hétig nincs új epizód.

fazzy - 2007. 03. 06. 11:46

na most megnéztem a 18. részt te úristen az az 5 hét hosszú idő:( úgy is sylar huzza a rövidebbet:P
Jól sejtettem hogy linderman itt a nagy parancsnok igaz le vagyok maradva mert itt már irtátok csak nem akartam elolvasni:D
hát én már rég sylar kezébe adtam volna az agyát! Remélem a 19. részben elég jó küzdelmet látunk Peter VS. Sylar lehet fogadni:D:D:D Titánok harca:D

Flaki - 2007. 03. 06. 13:40

“All the heroes die in episode 20.”
Hát ugyebár a bomba felrobban (Hiro a poszapok. newyorkba teleportál, tehát New York -> NUKED :D), és mivel ekkorra már valszeg mindenki NYC-ben lesz (vagy hogy megállítsa a bombát, vagy másért), simán elbírom képzelni hogy mindenki megmurdel :)

hazi - 2007. 03. 06. 16:13

már most sajnálom a sylert…:D
peter lealázza…

InThaBox - 2007. 03. 06. 17:25

hát megint kiütött… vhogy… télleg színvonal… nyálcsorgatóüs tűkönülve várós…
a posztapok NYC meg gyönyörű ^-^
szegény pici sylar… olyan erősnek hiszi magát…

Dante - 2007. 03. 06. 22:22

Sylar tuti túléli, hiszen mr. iszááákot is meghámozza.
Jobban aggódom mr. bennet miatt, az egyik kedvenc karakterem, remélem nem nyírják ki.

seven - 2007. 03. 06. 22:24

ha mr bennet hal, akkor a heroes cápát ugrik!:) jack coleman szvsz a legjobb színész a sorozatban, és a karakter akit jáccik üt. ‘Im just a paper sales man’. Muahha.

szerintem túléli ,egyszerűen nincs jobb nála…

bennfentes - 2007. 03. 07. 00:27

Szerintem Mohinder meglátta milyen órát visel Sylar, hiszen látta az apja gyilkosát az álmában. Ott közeliben mutatták a gyilkos kezét, rajta az órával.
A sorozat meg zseniális, semmi kétség! :)

seven - 2007. 03. 07. 06:29

hát nem éppen, mohinder is megmagyarázta miért jött rá, látta a hírekben hogy zane taylor meghalt. innentől már neki sem volt annyira nehéz összerakni a dolgokat.

ftivo - 2007. 03. 07. 09:59

Hero annak idején megmondta Peternek a metrón, hogy “egész más vagy így, a sebhely nélkül”. Peter nem sebezhetetlen, csak gyógyul. Azaz Ahogy Sylar skalpolja, le se esik a feje, hanem forr össze. Persze dühében telekinetikus képességeivel ellökheti magától, de a 17-es részben a Hawaival is találkozott, azaz akár el is nyomhatná Sylar képességeit.. Szóval nem lefutott menet ez így, mivel Heroval is találkozott, az időt is megállíthatná.

Kaporszakáll - 2007. 03. 07. 11:58

Valószínüleg leforgatják

Kaporszakáll - 2007. 03. 07. 12:02

sorry…
Szóval, valószínűleg leforgatják a képregényeket, és a DVD extrájaként lesznek elérhetőek.

nolan - 2007. 03. 07. 12:21
winnie - 2007. 03. 07. 12:28
nolan - 2007. 03. 07. 13:27

ilyen a szerencsém…

Dob - 2007. 03. 07. 18:52
Flaki - 2007. 03. 07. 22:51

“…de a 17-es részben a Hawaival is találkozott, azaz akár el is nyomhatná Sylar képességeit…”
Hát mondjuk ez kétesélyes (Peter _képessége_ az hogy ‘átveszi’ mások képességét, viszont ezt a képességet akár blokkolhatja is a Hésön-é, szóva ez tényleg amolyan ‘vagyigen,vagynem’ dolog.

A másik hogy az valószínűleg mindenkinek nyilvánvaló hogy a Sylar-Peter meccs nem lefutott (tekintve hogy mindketten (Tim Kring bevallása szerint is) kulcsfontosságú, nem-megölendő karakterek)), ezért meg merem kockáztatni hogy (szinte) senki nem azért várja a kövi részt hogy melyikük hal meg (/lesz sebes élete végéig, stb), hanem hogy “hogyan vágja ki magát peter szorult helyzetéből. mi lesz sylarrel. mi lesz mohinderrel. mi lesz nathannel. mi történik claire-rel. felrobban-e a bomba. Mit lát még Hiro”, satöbbi.”

Még valami a végére: valaki említette hogy az előző rész pörgősebb volt. Lehet. Ám az előző rész meglehetősen zárt körben (Bennet család+The Company+néhány hős) játs,zódott, és meglehetősen definit véget ért, míg a mostani részben majd minden hős sztori-szálán tovább folyt a cselekmény, és szinte mind kisebb-nagyobb cliffhangerbe torkollott (mondhatni: tipikus szünet előtti rész volt), természetesen ezután nem csoda hogy a többség ezt a részt tartja “jobbnak”.

Flaki - 2007. 03. 07. 22:53

Ööö… Álljon meg a menet. Hol találkozott peter a “hawaiival” a 17. részben? :-O

szucsitg - 2007. 03. 07. 23:04

mivel peter nem volt a részben, hacsak nem láthatatlanul(:P), akkor sehogy…

Platschu - 2007. 03. 07. 23:09

A tetős jelenetre gondolnak. A Haiti képességét ha át is vette, szerintem nem tudja irányítani, mivel nem tudja azt sem, hogy mire szolgál.

Flaki - 2007. 03. 08. 00:05

Majd a anyu meg a hésön elmagyarázzák neki, csak szabaduljon meg szájlör pszicho-szikéjétől :D

szucsitg - 2007. 03. 08. 06:34

SPOILER!!!

Sylar gets pushed out of a window and he will die.
meglepő és érdekes fejlemény…

rolandgaros - 2007. 03. 08. 15:43

ALoha!
Tudja vki hogy van-e ebbol konyv?
Vgay hogy hol lehet olvasni róla egy két infót de nem fórumban.(Nem akarom mindenkinek a dolgait olvasni hanem a történet érdekel.)
Előre is köszi

rolandgaros - 2007. 03. 08. 15:45

ja vagy vki ismer ilyesmi tipusu konyvet?

Mammut - 2007. 03. 08. 16:01

“ja vagy vki ismer ilyesmi tipusu konyvet?”

ja, úgy hívják, képregény :D

amúgy van kifejezetten heroes képregény, volt is róla szó már régebben

rolandgaros - 2007. 03. 08. 16:33

de könyv és nem képregény!!!
A képregénnyel amugy is talalkoztam.
Olyan tipusú könyvet keresek mint a heroes.

Flaki - 2007. 03. 08. 20:00

hiróz típusú könyv :D ez teccik :)

én nem tok ilyet

gimilan - 2007. 03. 08. 20:38

winnie – 2007. 02. 21. 10:37
mi lesz, ha peter találkozik nikivel?:)

mongyuk rég volt róla szó ,de csak most, kapcsoltam rá a dolgokra.
sztem jessica/niki egyszerüen csak szupererös de mivel skizo a csaj, csak jessica használja.(bár niki is ketté törte a gumibotot) szal ha peter találkozik vele csak egyszerüen ő is ketté szedi majd az embereket(már persze ha akarja) lesz mint jessica(/niki)

zolika - 2007. 03. 08. 21:31

Igen, ez a Nikis felvetés jogos, de ugyan ez mehet Sylerrel is. Mi lesz ha Syler csak annyit tud Nikiről, hogy hős:D és rögtön kinyírja? Egy skizo erősebb Syler???vicces lenne. És Peter mivel öngyógyító… Amikor Hiro a sebhelyet mondta neki, akkor az hogy lesz neki? Lehet h vmi maradandó lesz, amikor Sylerrel küzd? És amikor Hiro visszajött az időből? hosszú haja volt. Tehát akkor már ott is jó sok időnek el kellett telnie. Mi lesz Parkmannal, és Teddel? Mi lesz Mr. Benett sorsa, Claire-é??. Rengeteg kérdés, nem bírom április végéig:)))))))))
És hogy őszinte legyek, Peter sem vmi megnyugtató: ez az örökös eltűnősdi, akkor hogy Isaac-kal veszekedett, /amikor ráüvöltött és a srác hátraesett: azt vkitől szerezte, vagy csak jött magától. meg a hanjga is inkább egy Syler típusú karakteré, és nem egy angyalkáé volt… szóval tényleg várom mi lesz?!
:D:D:D:D Éljen a HEROES:D

mohinder - 2007. 03. 08. 21:57

“Sylar gets pushed out of a window and he will die.” Hát Sylart sokféleképpen próbálták már kinyírni, nem hinném hogy pont attól halna meg mert kiesik az ablakon, elég hülye halál lenne neki, szóval ez szerintem kamu.

szucsitg - 2007. 03. 08. 22:05

vicces halál is lenne… amúgy meg, ki tudja?! mivel peter és sylar közül nem maradhat mind2 a jöv évadra… persze, ha megszűnik a sylar veszély, és peter sem robban fel, akkor jó kérdés mi marad…:) x-menes mutáns üldözés?:D

Kaporszakáll - 2007. 03. 08. 22:54

Ez hülyeség…
Sylar nem fog meghalni. Kring több helyen is lenyilatkozta, hogy Sylar az egyik kedvence, és szeretné a második évadban is szerepeltetni.

rhynn - 2007. 03. 09. 07:50

roldangaros: magyar nyelven nem sok ilyen van.

Angolszász nyelvterületen megtalálod az X-men, Smallville, stb. könyveket.

Régebben voltak, antikváriumban talán találsz is, bár nem valószínű. Egyszer megvettem egy sorozat első kötetének első részét, de kiderült, hogy több nem is jelent meg, nem voltam túl boldog…

Fantasy-t tudok ajánlani, ott vannak hasonló storyk:
George R.R. Martin sorozata (Trónok Harca az első rész)
Stephen Eriksson Malazai krónikái (kemény kötés ez is)
Robert Jordan sorozat (kb 21 kötet jelent meg magyarul, az utolsót most írja majd, ha felépült betegségéből)

Delta Vision kiadott egy Mage trilógiát (lila szinű könyvek)

Ezeket mind megtalálod az Alexandrában / Sárkánytűz üzletekben (sarkanytuz.hu)

Pls. ne moderáljátok, max húzzátok ki a feles részt, ha a reklám nem tetszik. Egyik sem fizetett érte :D

lynx - 2007. 03. 09. 09:59

Kicsit elgondolkoztam, hogy ki hányadik generációs a Heroes-ban. Az 1. generáció, az öregek, Hiro papa, Petrelli mama, Láthatatlan man
Második generációs a többi 20-30 közötti kari.
És van 2 3. generációsunk Micah és Clair.
Szerinteme generációról generációra egyre erősödnek a Hősők. Meg ez a “kitenyésztés” elmélet is nagyon érdekes lehet még.

Dob - 2007. 03. 09. 10:59

Mr Linderman casinója:
http://www.corinthianlasvegas.com/

És az archívum:
http://www.corinthianlasvegas.com/archive/index.shtml
a jelszó: sword

mohinder - 2007. 03. 09. 13:29

Tegnapi heroes nézettséget nem tudna vki mondani?

mukuru - 2007. 03. 09. 23:43

spoiler

Adrian Pasdar reveals: [The Jessica/Nikki and Nathan relationship] does take an interesting turn in Episode 20. “Tick-tock.” That’s the tease

én megmondtam, hogy gyerek lesz a vége :DD

szucsitg - 2007. 03. 10. 05:08

mukuru: átálltál heroes spoilerekre?:P
de ez miért is jelent gyereket?:)

kuki - 2007. 03. 10. 17:03

Fentebb elhangtozz egy ilyen , hogy “altertnatív jövő”, a sorozatban eddig minden megtörtént amit isaac rajzolt szal nem lesz semmiylen alternatív jövő sztem, ny felrobban, de tudja halál milesz ott.

A másik, hogy Peter régebbi látomásai a jövőről, a következő mostanra valószínűleg halott emberek voltak ott: Simone, Mohinder(futott is… annyi sebbel?), + a halál tudja Claire miért kér tőle bocsánatot, Nathan meg elég érdekesen megy oda Peterhez…
Vajon Peter a tuti jövőt látta ott vagy sem?

smaszi - 2007. 03. 10. 20:41

Helló, emberek!!! Ha valakinek van egy használható felírata az első évad 5. részének HR-HDTV AC3 5.1 NBS verziójához, és szeretne nékem segíteni (amit nagyon megköszönnék), akkor küldje el az emil címemre: smaszi1@citromail.hu Már nagyon kellene!!! :(

rolandgaros - 2007. 03. 11. 01:12

Aloha
Haha jó csaj ez a Claire csak kár hogy nincs melle.
Amikor boncolják a 4. részben akkor eltuntek a mellei. :D:D
Kezd kicsit bonyolult lenni a torténet így a 18. rész után de ez a jó teccik.
Jó kis sorozat.

lynx - 2007. 03. 12. 19:01

Minden festmény valóra válik. (ezt Tim Kring nyilatkozta)
Szóval Peter fel fog robbanni, és Isaac is elveszíti a fejét.
Viszont kíváncsi vagyok, hogy Peter kitől örökölte az “álmait”. Szerintem az anyjától.

Narg - 2007. 03. 13. 11:45

de nem értem, h mért v olyan biztos benne lynx, h Peter fog felrobbanni. A festményen nem látszik tisztán, h ki robban fel. Sztem Sylar fog, és belehal. Vagy Peter, és túléli, mert elvileg a jövőben Hiro-val ismerik egymást. És sztem NYC fölrobban, mert úgy kell lennie=)

gimilan - 2007. 03. 13. 12:23

van egy tervem:), na mindegy hát sztem peter nem robban fel csak az energia ami felszabadul belöle robbanást okoz.de ettöl neki nem lesz baja. ezért majd marad ő, mongyuk a bátyja(mer az sunyi volt álmába) na meg hiroek a jövöben. és ha elvileg ez a 20. részben lesz akkor még mindig van 3 rész.amibe bárki meghallhat vagy kieshet az ablakon. persze ez csak az én fantáziám szüleménye.

nolan - 2007. 03. 13. 13:05

spoiler!!!

kiderült linderman áll a robbantás mögött (ezzel egyesíteni a földet…), van saját képessége és régen egy ilyen arcokból álló csapat tagja volt ahonnan kivált/felbomlottak. forrás: tim kring

szucsitg - 2007. 03. 13. 19:32

jaja, ezt én is olvastam:)

friss SPOILEREK

1×22
valszeg isaacnek itt lesz annyi
s2
lesz sylerünk:)

szucsitg - 2007. 03. 14. 19:36

1×19 spoiler
http://www.comicbookresources.com/news/newsitem.cgi?id=9944

érdemes elolvasni, nagyon durva…:)

vr - 2007. 03. 17. 19:01

tom nagyon off vok de hátha vki tudja h honnan lehet esetleg letölteni (ingyen) képregényeket? a heroes képregények miatt nagyon odalettem értük:)

Flaki - 2007. 03. 17. 22:48

fájlcserélőkön mindent megtalálsz. miért pont ezt ne? :D

VR - 2007. 03. 17. 23:12

És mi a fenének kellene fájlcserélő???
http://worldofheroes.extra.hu/
(Én másik VR vagyok :P)

Valaki a nagyvilágból - 2007. 03. 18. 21:12

Én a TvZwei-jal követem az Hősöket. Az első 3 résztől többet vártam. Lehet, hogy csak a Ti leírásotok miatt :) De ahogy olvastam csak mostantól fog beindulni :)

Dob - 2007. 03. 19. 07:33

Itt készül a magyarítás:
http://www.kepregeny.net/download.php?list.36

numberone - 2007. 03. 19. 09:19

úgy látszik nekünk is van egy sylarünk….

a jobb felső sarokban, :D:D:D:D

(sajna csak ma lesz látható)

http://www.nemzetisport.hu/Cimlap_index.php

rhynn - 2007. 03. 19. 19:22

nbc.com/heroes és ott downbloads. csak a legfrissebb nem leszedhető.

anis - 2007. 03. 20. 16:26

1×04 magyar promo szerintem ez is jóra sikeredett: http://tv2.hu/cikk/138748

TommyBravo - 2007. 03. 21. 17:23

rhynn: Innen letölthető az összes Heroes képregény pdf-ben.

Forceracer - 2007. 03. 22. 11:17

Hát ez a tv2 egy dilettánsok gyülekezete…
Hogy lehet leadni a következő rész cliffhangerét előzetesben?
Ez a jelenet lett volna az amikor az átlag nézőnek beindulnak az agysejtjei és az állát a padlón kezdi keresni. Ehelyett csalódottan fog fölállni mert nem lesz a jelenetnek vége. Hisz az már az 5. részben lesz… Ezt szvsz elk…ák.

anis - 2007. 03. 22. 16:04

a mai Bűbájos boszikban a sylert alakító színész lesz benne! :)

anis - 2007. 03. 22. 16:55

jajj mégsem volt benne, pedig a bemutatóban mutatták őt :S

SPIsti - 2007. 03. 24. 19:20

Amúgy ti mennyire figyeltetek oda amikor néztétek? Hiro nem fog találkozni T-REX-el meg semmivel. Az még a múzeumban volt amikor megszerezte az “álkardot” és azért ment oda h. beteljesedjen amit Isaac megfestett. Amúgy remélem h. Peter megtanul rendesen beszélni mert olyan deformált feje van mint egy hányadék. Ja és a bűbájos boszorkányokban benne van syler – én láttam őt.

Dob - 2007. 03. 27. 17:11

Ajánlom:
http://www.activatingevolution.org/resources.shtml#
videók, interjúk stb.. háttérben a Suresh féle térkép… állat.

Továbbá ezt:
http://www.samantha48616e61.com/

Flaki - 2007. 03. 28. 23:57

Azért nem semmi hogy világhírű tudósokat dumálnak rá hogy vegyenek részt ebben a dologban ^^

Pl: http://healthcare.ucla.edu/mattel/institution/physician?personnel_id=8382

Dob - 2007. 03. 29. 07:21

Véfgülis annyira durva dolgokat nem mondanak, csak hogy van rá esély meg ilyemiket, tehát amiket mondanak azok valószínű igazak, csak nem egetrengetőek.

Flaki - 2007. 03. 29. 21:33

Nem, persze hülyeségeket nem is mondanának. de akkoris azért ezek világhírességek (gondolom ^^) :D

margaréta - 2007. 03. 31. 14:54

télled hogy peter meg hal ? :(

Donát - 2007. 03. 31. 17:51

itt írnak a következő részek tartalmáról, nagy dolgokat nem árulnak el, de aki nem akarja előre lelőni ezeket, ne nézze meg:
http://www.tv.com/heroes/show/17552/episode_guide.html?tag=subtabs;guide

19. .07%
First aired: 4/23/2007

20. String Theory
First aired: 4/30/2007

21. The Hard Part
First aired: 5/7/2007

22. Landslide
First aired: 5/14/2007

23. How to Stop an Exploding Man (ez elvileg dupla epizód lesz)
First aired: 5/21/2007

Flaki - 2007. 04. 01. 04:08

És még mindíg majd’ egy hónap :S Emberek, ha a heroes úgy jön vissza szünet után ahogy kell, fél amerika beélvez a bugyijába az tuti :D

Sonia - 2007. 04. 06. 22:38

Hát nem is tom. A film alapban jó lenne, csak van jó néhány dolog, amit nem értek: az egyik ilyen az, hogy a kéténüség mióta számit erönek? Ez hülyeség, és az a csajé skizofrén. A másik: sztem ha nem lenne a filmben annyi vér (lásd: széttépés, agykurkászás, falhoz szgezés) sokkal jobb lenne! Izgalmasabb, mert azért a sok vér egy idö után már marha uncsi! Egy kis izgulás jól jön, de nem a horrorisztikus szkriptektöl!!!!!!

Sylar666 - 2007. 04. 06. 23:12

A skizofrénia nem egyenlő a valódi többes személyiséggel (Daniel Keyes az Algernon szerzője kimerítia témát “Billy” regényeivel). OPNI-ban orvoskodom (még, de nem shrink vagyok, hanem belgyógyász), és megintejúvoltam a Psychiatria nagyjait ezzel kapcsolatban. Úgyis aktuális a dolog, az új Csáth Géza – ihletésű film okán…Az előbbi az egyik leggyakoribb noxa az endogén depressio és a bipolaris psychosis (psych. maniaco-depressiva) mellett, az utóbbi extrém ritkaság. Pld. Vincent VG volt PMD-s. Szerintem Niki-jessica lassan kiírja magát. Nem őt látom a kovásznak a sorozatban.
Kell. Húsvétet, kedves Rajongótársaim!

kuki - 2007. 04. 07. 12:37

Ha ezek a dolgok amit az a link ír igazak, a 20. rész nagyon odaba**ós lesz.

rescu - 2007. 04. 09. 19:08

azt tudtátok hogy a liderman-nak is van különleges ereje

anis - 2007. 04. 09. 20:12

Figyelelem everybody! Van itt egy új videó jó zenével az nbc csinálta és vannak benne rövidke új jelenetek! Spoileres de nagyon jó! (Mohinder mondata Petrelli anyukának a legjobb) http://www.youtube.com/watch?v=yesXwwoKriM

Dob - 2007. 04. 10. 10:23

“Pay close attention. This is important. It may be the most important thing we ever do.

The Petrelli election is being rigged. Linderman owns the company that designed the new voting system purchased by the New York State Voting Authority. Linderman’s top software engineers have created a “logic bomb” to tamper with the results, but I think one of them may have turned and hidden the log-in information on the web.

I was able to link to the backend of the voting system’s remote interface. Below are the locks. We need to find the keys. But this is beyond hacking into a firewall – the codes are buried deep.

I’m investigating further and will be in touch tomorrow with information that should help us get inside and put a stop to Linderman’s plans.

HG”

http://www.samantha48616e61.com/

rescu - 2007. 04. 10. 12:09

nagyon király a youtube trailer :))

rescu - 2007. 04. 10. 19:01

A heroes-ból lesz második évad?????

winnie - 2007. 04. 10. 20:13

nem, miért is lenne az évad egyik legsikeresebb sorozatából:) (csekk a keresőt. persze, hogy lesz. most előre jelzem, hoy 3-4. évad is szinte biztosdra vehető)

Rascal - 2007. 04. 14. 03:01

Úgy néz ki lesz az első évadból HD-DVD is:

Rascal - 2007. 04. 14. 03:04
geo - 2007. 04. 14. 16:03

Nincs valami megoldás, hogy az ilyen hosszú topikok 100 hozzászólásonként legördíthetőek legyenek vagy valami, hogy átláthatóbb legyen? :)

sasjancsi - 2007. 04. 15. 13:08

Ha vki tud olyan oldalt ahol megtalálhatóak a Heroes- ből az idézetek értesítsen.

Mangerd - 2007. 04. 18. 01:03

sasjancsi:

http://imdb.com/title/tt0813715/taglines
ill.
http://heroeswiki.com -on, minden epizódhoz pl: http://heroeswiki.com/Episode:Genesis az E01 a leírásban van egy # 5 Memorable Quotes rész, ahol (meglepő módon) az epizód emlékezetes idézetei vannak…

Mangerd - 2007. 04. 18. 01:09

rescu: Igen, másokat tud gyógyítani!
http://imdb.com/title/tt0813715/faq#.2.1.4 Mr. Linderman (Malcolm McDowell)– Can Heal Others —

anis - 2007. 04. 18. 14:36

Új clippek a 1×19-ből, meg egy behind the scenes footage is van. FIGYELEM NAGYON SPOILER-ES!!! CSAK ANNAK AKI MÁR NEMBÍR TOVÁBB VÁRNI! :D :
http://iesb.net/index.php?option=com_content&task=view&id=2318&Itemid=99

seven - 2007. 04. 21. 21:45

gondoltam benézek, naná hogy spoilerek vannak jelölés nélkül

fasza. csak aztán ne sírjatok hogy szar epizód volt mert már mindent láttatok meg olvastatok még mielőtt lement..

Flaki - 2007. 04. 23. 23:20

Jah, a rengeteg spoiler már szinte lelövi az egész részt…

Kiváncsi vagyok mekkorát pukkan majd az 1×19…

szucsitg - 2007. 04. 24. 06:48

1×19
nagyon jó kis visszatérés volt. 10/10

– you.
– me?

rhynn - 2007. 04. 24. 06:55

Én még nem néztem bele a mai rész spoilereibe, de az első percek nagyon durvák. Épp szünetet tartok, hogy megemésszem a látottakat :D

Linderman is elég durva, bár így feltűnt még 1 db 4400as képesség :D

seven - 2007. 04. 24. 07:15

huh, trailerek nélkül is baromi kiszámíthatóra sikeredett szvsz… 6/10

Dob - 2007. 04. 24. 07:40
Flaki - 2007. 04. 24. 08:03

1×19 – 0.07%
Hát még szép hogy kiszámítható volt, peter nem halhat meg, isaac meghal, ezt mindt nagyon jól tudtuk.

Azért engem micah ‘elrablása’ meg benneték szökése azért váratlanul ért…

winnie - 2007. 04. 24. 08:41

na, elolvastam, hogy a jövős 1×20-ban kiből mi lett (jellemző egyébként, hogy ezt is kikürtölik, szóval óvatosan nagyon!)

igazi filler epizódnak tűnik (lehet, hogy ez lesz az egyik plusz rész, amit gyártottak az NBC-nek), de éppen ezért talán be fogom vállalni, mert érdekesnek tűnik a koncepció, bár az epizód alapja túlságosan is a véletlenre épül.

rhynn - 2007. 04. 24. 09:12

winnie: a filler szerintem a Sylar életét bemutató epizód lesz, asszem pont a következő.

rhynn - 2007. 04. 24. 09:22

SPOILER SPOILER SPOILER

Egy dolgot nem értek.
1. Peter láthatatlan lesz
2. Sylar felemel egy csomó üvegszilánkot
3. VÉLHETŐEN Peter nem menekül, nem mozdul
4. Sylar előre lövi a szilánkokat ahol Peter állt
5. Peter ott van, csak háttal! – miért nem menekül, bújik el, áll Sylar háta mögé? /oké, meg kell ölni vhogy, de akkor is…/
6. Miért nem használja Sylar ugyanezen vagy másik képességét?

SPOILER későbbi részekhez
duplafinálé előtt Sylar megöl még egy hőst, szerintem az a TED lesz. Namármost, ha az ő képességét se tudja használni, ugyanúgy, mint Isaac-ét, akkor nem lehet, hogy mégis ő robban fel, s Peternek azért nem mondják, hogy nehogy megváltoztasson vmit?

SPOILER vége

1×19 értékelés: menetközben kicsúszott a számon egy erőteljes: Na neeee és egy Bazmeeeeg is, szóval 9.5/10
Cliffhangerekben azért a Lost S3 még mindig jobb, de itt legalább folyamatosan történtek a dolgok.

rhynn - 2007. 04. 24. 09:39

javítás.spoiler.

6-osnál Peter az alany, csak kimaradt, bár gondolom egyértelmű.

winnie - 2007. 04. 24. 09:59

a következő a jövős rész lesz, nem? az (gondolom) teljesen kilép a kontinuitásból és megmutatja a jövőt. ha lesz sylares rész, akkor persze az is afféle lesz.

CaveMaN - 2007. 04. 24. 12:45

rhynn, miből is derül ki, hogy Syler nem tudja Isaac képességét használni?

rhynn - 2007. 04. 24. 12:48

Winnie: okés, de az már igazából adhat egy útmutatást, hogy milyen is lesz a robbanás.

SPOILER

szerintem nem feltétlenül úgy lesz az, ahoyg elképzeljük, valami lesz TED képességével, de nem hiszem, hogy Peter csak úgy magától felrobbanna.

CaveMaN: számomra abból jött le, ohgy az általa megfestett kép minősége elég gyenge lett. Az eredetin be lehetett azonosítani Nathant és az elnöki szobát, az újon nem. Tudja használni, csak nem olyan hatékonyan, mint Isaac.

Winnie (másodszor): azt nem tudod, kik vannak leszerződtetve a második évadra? Isaac nincs közöttük Recurringba vagy vmi hasonló módon?

szucsitg - 2007. 04. 24. 13:03

rhynn: arra nem is gondolsz, h nathanből hulk szerű zöldlény lesz?:P v lehet h csak egy rajzfilmet akart sylar rajzolni…:)

winnie - 2007. 04. 24. 13:30

rhynn: passz, de szerintem isaac felejtős:(

elvileg mindenkinek van szerződése, de mindenki tudja, hogy nincs életbiztosítása.

CaveMaN - 2007. 04. 24. 13:34

Vagy az a zöld izé nem Nathan :)

CaveMaN - 2007. 04. 24. 15:09

Öhm vagy izé, esetleg tudja jól használni a képességet, csak ő órás, nem festő ugyebár :D Ennek a képességhez ugyan vajmi kevés köze lenne, de ebből látszik/látszana, hogy nem minden a képesség :D

szucsitg - 2007. 04. 24. 15:17

peter is festett már:) és olyan lett, h befejezte isaacét;)

imo - 2007. 04. 24. 15:19

Hello!

Nagyon cool a folytatás… szerintetek meglesz a robbanás a 22 ig? :)

Hajrá Peter, hajrá Hiro!

sylerx - 2007. 04. 24. 16:46

hy ti felirattal néztétek vagy úgy spontán magatoknak lefordítottátok

Mangerd - 2007. 04. 24. 18:31

sylerx: én tudok angolul :P

Flaki - 2007. 04. 24. 19:34

rhynn: “duplafinálé előtt Sylar megöl még egy hőst, szerintem az a TED lesz. Namármost, ha az ő képességét se tudja használni, ugyanúgy, mint Isaac-ét, akkor nem lehet, hogy mégis ő robban fel
Ha elolvasod a legújabb képregényt abban le van írva: “Sylar’s lifeline was crucial, of course. He was the bomb…”

Flaki - 2007. 04. 24. 19:36

sylarx: a heroesnak relatíve egyszerű nyelvezete van, aki mondjuk egy középfokig eljutott angolban, az már meg kell értse a nagy részét. Mondjuk én még azért meg szoktam nézni (angol!) felirattal, amikor kijön… Magyarral nem szoktam semmit sem nézni…

rhynn - 2007. 04. 24. 21:15

flaki: fél órával a képregény előtt lett igazam :D

szucsitg - 2007. 04. 24. 23:49

sylarx: szimplán meg lehet érteni, ha tudsz angolul. nem egy veronica mars, v weeds. bár én semmihez sem használok feliratot, de az már máskérdés:)

SpockCooper - 2007. 04. 25. 22:44

Meg lehet érteni, de ha megvárom a feliratot, akkor legalább nem csak a nagyját értettem. Housenál meg sajnos meg kell várnom a magyar feliratot, hogy élvezhessem.

T-Bag - 2007. 04. 28. 16:31

House még magyar felírattal is zavaros a sok orvosi kifejezés miatt :-)

Mangerd - 2007. 04. 28. 18:07

ez a hátránya ha feliratosan nézed… Sok felirat készítő (tisztelet a kivételnek) szerintem babelfish-el fordít, vagy Országh Lászlóval, vagy nem tudom, de oly mértékű tükör fordításra képesek, hogy az lemészárol bármilyen filmet. (és akkor még a nyelvi poénokat, szólásokat, szállóigéket és hasonlókat nem is említettem) Vagy normális fordító feliratával nézed, vagy megtanulsz nagyon jól angolul, vagy megvárod a szinkront (de ez utóbbi nem trendi, sőt!)

Pá Dee - 2007. 04. 30. 14:12

Spoiler

Attól még hogy a képregényben Sylar robban még nem azt jelenti hogy itt is, ugye mivel alapból abban a realitásban Claire halott volt, szóval ne zárjunk ki semmit. A 20. előzeteséből nekem mégis csak úgy tűnik hogy Sylar vágása lett volna az a bizonyos sebhely Peter homlokán ha Clairet nem menti meg.
Nem tartom valószinűnek hogy az utólsó rézben be mernének próbálkozni erős filler szagú részekkel, az alternatív jövőben Hiro simán folytathatja a sztorit, és hamár Sylar centrikus rész biztos vagyok benne hogy ő van annyira árnyalt karakter hogy döbbenetes ddolgokat tudunk meg róla.

Malni - 2007. 04. 30. 22:06

Jesszusom, emberek, nekem most esett le… A felrobbanós-jövőképben ott van Simone, de ő meghalt, mert lelőtte Isaac… Lol:)

mo - 2007. 04. 30. 23:02

és ott van isaac is, aki már szintén megmurdált

CaveMaN - 2007. 05. 01. 08:40

Uhh, áhh…

rhynn - 2007. 05. 01. 08:41

A mai résszel kapcsolatban: baaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzz.

Eszméletlen volt 11/10, főleg a végén a harci jelenetek. Tiszta Mátrix csak két Neoval.

Aki látta, annak egy kérdés: a végén a To Be continued felirat alatt miért van kopogás? van vmi oka?

rhynn - 2007. 05. 01. 08:59

egy észrevétel amcsi fórumokról:

Amikor Jessica táncol Hiroéknak, a háttérben a képek, nem by Sylar márkájúak?:D

VR - 2007. 05. 01. 10:14

Hát így frissen én is adok egy 11/10-et rá, máshogy nem igen osztályozhat egy rajongó egy ilyen rész. És visszajött az az érzés is, hogy “Bazz miko lesz má jövő hét??????”

Narg - 2007. 05. 01. 10:26

jesszus szent sz.r! hát ez vmi iszonyatjó volt. nem jutok szóhoz sem. Omg…. és még 7 napot várni kell! Rárgh=(

VR - 2007. 05. 01. 10:37

És képregény sincs még. :(

asdasdasd - 2007. 05. 01. 10:54

huh
azta
kemény volt :)
vége kicsit ilyen elemental harcos elég durva
de azért a sztoriban jobb lett volna legalább egy kicsit előre haladni
ha ezt 2 rész alatt frankón (tényleg frankón) összerakják, akkor wow!

Platschu - 2007. 05. 01. 11:39

Azért durva volt, hogy Sylar kinyírta Tedet, Claiert, Nathant, DL-t, az alakváltó csajszit. Peter viszont mindet megszerezte, sőt még Claire anyjának lángolását is begyűjtötte. Kár, hogy ezt a csatát nem mutatták részletesen. A nagy kérdés, hogy akkor ki robbant fel? Sylar és Peter biztosan nem, s a férfi utalt is egy közös titokra. :)

Malni - 2007. 05. 01. 12:37

És… 50%-nál leállt a 19. rész letöltése… Én meghalok:(

winnie - 2007. 05. 01. 12:44

képregény van és baromi érdekes dolog van benne, ami meg is ér egy bejegyzést.

“Omg…. és még 7 napot várni kell! Rárgh=(”

hehe, na igen. 14 napot, mivel ennek a résznek ugye elvileg nem volt semmi köze a heroes-hoz (értsd nulla történetmozgás, igazi filler epizód), mindössze egy what if gimmick volt, ami láthatóan baromi erősre sikerült. (és bármennyire is jó lett, meglep a fogadtatás, hogy egy random sztorira (gondolom joggal) nagyobb a felhördülés, mint magára a sorozatra).

természetesen a randomot úgy értem, hogy az itt történtek egy alternatív jövőt ábrázoltak, ami elvileg sosem fog visszatérni, így bármit bele lehetett írni, mivel nem volt következménye, így az írók ezerrel brainstormingolhattak.

“Kár, hogy ezt a csatát nem mutatták részletesen.”

igen, ettől féltem, amikor még anno a szuperhős párbajokat vizionáltam. az ilyesmire nincs pénz, így valszeg valamit csavarni fognak a sztorin.

mrgarris0n - 2007. 05. 01. 13:38

úristen, az új comic!!!! besírtam a “crossoveren” :D

Human Insect - 2007. 05. 01. 13:44

Kibaszott nagy rész volt. Nyilván a karakterek ismerete nélkül nem ütött volna, de ez hatalmas. Na meg is írom.

VR - 2007. 05. 01. 13:51

Át igen a képregény is ütős. (Csak miért ilyen későn kerül minig ki. :( ). És rémlem a második évadra összespórolnak egy ütös párbajra valót. :)

carlos - 2007. 05. 01. 13:52

Heroes 1×20

Hat utott.Jo volt latni Slyar sokoldalusagat,de ez igaz Peterre is,azaz inkabb nekem az o jelenetei tetszettek,a jelenben is hasznalhatna tobb kepesseget…Bar biztos fog,csak tetszik az arzenala ;)

seven - 2007. 05. 01. 14:00

na, én asszem csatlakozom winniehez, nálam cancel, ez a rész volt a gödör alja, kb 120 percbe tellett megnézni a 42perces epizódot.

Bár az utolsó 3 perc tényleg jó volt…

ettum - 2007. 05. 01. 14:29

az alakváltó csajszi nem alakváltó hanem illúzionista”

ettum - 2007. 05. 01. 14:31

nagy rész volt, érdekes csak gyak. fölösleges mert ugye Claire halt meg és így nem ez lesz a jövő tehát inkább olyan + érdekesség epizód volt, a történettel nem haladtunk…

ettum - 2007. 05. 01. 14:32

sorry: “claire nem halt meg”

zsuzsu - 2007. 05. 02. 08:41

Pár napja leltem rá a beszélgetéseitekre, azóta ezen lógok.
Egyvalamit nem értek, de lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet: ezeknek az embereknek miért alakultak ki a képességeik? Meg kell menteniük a világot – kitől? Saját maguktól? Szóval az okozat megvan, de hol az ok?

winnie - 2007. 05. 02. 09:31

az első részben már választ kaptunk erre. szimpla evolúció, darwin.

Platschu - 2007. 05. 02. 12:58

A szimpla evolúció mellett azért itt van bőven célzott családtervezés is. :)

sylerx - 2007. 05. 02. 14:18

Tudom elég béna kérdés, de ti honnan töltitek le a részeket ?
Mer én FTP-ről töltöm de mire arra felteszik addigra megjelenik egy új rész .

szucsitg - 2007. 05. 02. 14:22

ilyen kérdésekre itt nem kaphatsz választ. de ajánlóm a különböző keresőket és a torrentet mint kulcsszó.

Peter - 2007. 05. 02. 17:47

20as rész ütött. Nagyot. Legjobb rész az egész évadban eddig.

Vash - 2007. 05. 02. 22:51

Jól láttam, hogy a tv2 olyan képkockákat is bevágott, ami még az nbc-n sem volt? pl, hogy Kler fut egy futópályán?

Vash - 2007. 05. 02. 22:52

(a jövő heti rész promójáról beszélek)

ettum - 2007. 05. 04. 12:32

én nem tom h direkt e de a “You!, Me?” volt a 30 Rock 1x17es részében ami jóal a heroes1x20 előtt jött ki…szal lehet ez zen?

ettum - 2007. 05. 04. 14:12

wow és ráadásul úgy folytatódik h: what are you doing here?…..:-D

mo - 2007. 05. 04. 17:04

Vash: az a 11. rész promója, ugye?
Mért ne lett volna Amerikában?
Claire találkozik Zach-kel a sportpályán, rájön, hogy kitörölték az agyát szegény srácnak és a futópályán elfut, ennyi.

Malni - 2007. 05. 04. 19:57

Gyááá, nagyon jó volt a 1×20, amikor Suresh be akarta Hirot injekciózni… Olyan aranyosan védekezett ott Hiro:) És Sylar még mindig iszonyat jó, akkor néztem nagyot, amikor megállította Clairt, és elkezdte gyilkolászni…Szóval jó volt, de kiváncsi vagyok, hogy a maradékot hogy sűrítik bele 3 részbe…

ettum - 2007. 05. 04. 20:36

a 3. dupla rész……pedig a heroes az időhuzás mestere..de sztem nincs már sok megoldtlan dolog akár a következő rész is lehetne finalé

Nakamura - 2007. 05. 04. 22:06

Mindent összevetve baromi yo a sorozat :) Nagyon várom a következőt… Sylar ceeentriiikuuuusss

Mangerd - 2007. 05. 05. 00:03

“a heroes az időhuzás mestere” akkor a PB mi??? Azt 3-4 részből le lehetett volna zárni, annyi felesleges tésztanyújtást életemben nem láttam (és remélem nem is fogok!) csak divatból szenvedtem végig az S01 az rtl-en…

seven - 2007. 05. 05. 20:17

szvsz nem számít hogy húzzák az időt vagy sem, ha izgalmas, akkor jó. a pb 1. évada szerintem iszonyú izgalmas volt(főleg darálva). a 2. a közelébe sem ér… SZERINTEM. bár ez itt off.

SpockCooper - 2007. 05. 05. 21:16

A 24 rajongók megirigyelnék azt amit egyesek Heroes féle időhúzásnak neveznek. Még egy Heroes rész sem volt unalmas, ez a 24 6. szezon nagyobbik részéről nem mondható el.

seven - 2007. 05. 05. 21:35

azért…:) én aludtam már el heroeson. valóban nagyobb meglepik vannak benne az epizód végeken, de a 42 percből 38 perc általában ‘csak’ a karakterekkel törődik.

meg egyébként is… majd ha a heroes a 6. évadban is ilyen fordulatos lesz, beszélhetünk erről :D

Peter - 2007. 05. 05. 21:48

Nem tudom miért jó skatulyázni, “filler” & “cancel” epizódnak egy részt mikor éppen az volt az utolsó. Majd ha az égvilágon semmi hatása nem lesz a történetre,akkor lehet rámondani hogy az volt…
De ha még hatása se lesz,akkor se lehet annak hívni,mert ez igazi rajongóknak való rész volt,lehet találgatni,hogy mi lesz a köv részekben.Hogy miért is mondom ezt?
Azt már sokan leírták,hogy a Heroesban egy idő van,nincsenek párhuzamos jövők,mindig egy aktuális jövő van,amin ha változtatnak a múltban,akkor az beépül az idővonalba. Szóval most visszament Hiro,ha mindent úgy csinálnak mint ahogy csináltak volna,akkor minden ugyanúgy lesz mint ahogy 20. láttuk.
Eddig 1 dolog változott,nem halt meg Claire a bálon. Tehát meglehetne ölni Sylert. jövő Hiro a robbanás előtt probálta leszúrni és regenerálódott, sima Hiro meg most korábban próbálja megölni. A kérdés,hogy miért fagy ki Syler:)
Ha azért mert megszerezte Hiro képességét a jövőben,akkor nem volt filler epizód,mert akkor a Claire képessége is vele van,sőt az összes általan fontosnak tartott képesség.
Ha meg cask azért ,mert Hiro felfokozott érzelmi állapotban nem uralja a képességét (lásd csókjelenet)ezért “fagy ki” és a 20. részből csak annyi marad amennyi Hiro tapasztalt még akkor is következtethetünk arra,hogy mi fog még történni a következő részekben. Elvégre azt láttuk a jövőben.

Persze aki ilyen apróságokra nem fogékony az 120 percig nézi a részt:)

Ne billogozzunk elhamarkodottan!

Peter - 2007. 05. 05. 21:51

akkor ezek szerint nem vagy Heroes rajongó, sztem azokat érdekli a karakterfejlődés is és nem unalmas egyáltalán:)
Spec effektek meg addig lesznek amíg nézettség lesz,csak emiatt ne nézzen senki sorozatot,arra ott a mozifilm,bár azkban meg történet nem lesz lassan,csak spec effektek:D

szucsitg - 2007. 05. 05. 22:01

a karakteres részek szarok? akkor ne nézd, ez nem a te sorid. amúgy nincs veled bajom seven, de ez egy karekter dráma, kérlek. nem 24.

Peter - 2007. 05. 06. 13:40

Ö , érdekes ám:D mert én is Peter néven szoktam néha néha beírni és most meglepődtem, hogy más is Peter néven írt:D:D

atti - 2007. 05. 06. 14:02

én csak azt nem értem, h azt mondták: azért lett ez a jövő, mert Sylar elkapta Claire-t, de ez nem így történt, mert ebben az alternatív jövőben is még élt. a jövőHiro pedig azt mondta, hogy azért nem tudták Sylart megölni, mert tudott regenerálódni, de arra hogy volt képes, amikor csak Petrellinek álcázva a jövőben szerezte meg Claire képességét?!

Laca - 2007. 05. 07. 01:23

Atti, ezt végiggondoltam, és NAGYON igazad van. Na ezt magyarázza meg valaki, de főleg a forgatókönyvíró :-D

Human Insect - 2007. 05. 07. 01:25

Peter felvette sylar alakját, és ő tud regenerálódni.

winnie - 2007. 05. 07. 06:33

vagy elkapott egy másik claire-t.

CaveMaN - 2007. 05. 07. 13:04

Peter robbant, ez kiderült, a kérdés az maradt, hogy miért Sylar alakjában?

winnie - 2007. 05. 07. 13:25

robbant? max robbani fog egy irreleváns jövőben, nem? úgy értem mivel ezentúl a jelenben maradunk, ezért nem érdemes motivációt keresni. bár ki tudja, lehet, hogy utalni fognak rá, hogy mi lett volna ha.

CaveMaN - 2007. 05. 07. 14:29

Jelenleg igencsak releváns jövőben ;) De a rész szempontjából indokolt a “jövőben befejeződött múltidő” használata :) (Persze remélhetőleg irreleváns lesz a végére…) A lényegen azonban mit sem változtat, hogy Hiro (és a többiek) jelenleg még nem járnak jó nyomon, tehát a 20-as által felvázolt jövőkép még áll, Peter-Sylar fog robbanni (gyanítom ez még az utolsó rész kezdetekor is állni fog, mint bekövetkezendő esemény). A poént elvileg lelőtték, tehát az addig vezető utat kell kitölteni, illetve úgy odatenni a másik poént, hogy ne verje ki senkinél a biztosítékot :) A legegyszerűbb csavart természetesen nem szívesen látnám, nevesül, hogy tényleg lesz robbanás és a változatosság kedvéért Sylar fog elpukkanni, viszont nem derül ki, melyik Sylar volt… Ami cliffhangernek hatalmas, de…

atti - 2007. 05. 07. 14:45

robbanásnak mindenképp kell lennie, mert Tim Kring azt mondta, a festmények mind bekövetkeznek…(és lássuk be ez eddig is így volt)

CaveMaN - 2007. 05. 07. 15:09

Akkor csak az az egy kérdés marad, hogy valójában ki fog robbanni. Illetve, Sylar kevésbé művészi festménye is bekövetkezik, vagy sem?…

Peter - 2007. 05. 08. 00:03

CaveMan sztem kitaláltad az első évad végét!:) De fogom utálni mikor felrobban a város és nem tudjuk ki robbant “Syler” fejével…

rhynn - 2007. 05. 08. 07:22

Na megvolt ez is.

Ez tényleg filler rész volt, 2-3 kulcs jelenettel.

Spoiler: Sylar megtanult festeni, ahogy nézem. És látja is a dolgokat. Hiro baszki elég gáz lesz így. A képregény alapján úgy tűnik, törött marad a kardja.

Következő rész: megtudjuk ki a Petrelli apuka. Új hős lesz ő? Vagy Linderman? Van egy olyan sejtésem, hogy Linderman Sylar apukája, na ha Nathanéké is… De ez csak egy wild guess.

Az Entertainment Weekly 5 címlappal jelenik emg, s elég sok mindent lelőtt a mai részről, viszont az öt címlap meglehetősen érdekes.

winnie - 2007. 05. 08. 08:50

(látatlanban is) neee, nem filler, hanem töltelék, unalmas, stb. az előző rész volt a filler. ez egy abszolút teljes értékű rész.

na, 500. komment.

rhynn - 2007. 05. 08. 08:54

winnie: filler az nem töltelék magyarul?:D

Inkább ez a tipikus finálé előtti minden szálat összeérintős rész volt, innen lehet kibontani az eksönt.

Mindenesetre a Majkás jelenet, amikor rohangált a szobák között, elég durva volt, kiváncsi vagyok, ki csinálta.

Aszittem a kiccsaj kölcsön tud venni képességeket vagy hasonló, ez így annyira nem durva. Legalábbis szerintem

rhynn - 2007. 05. 08. 08:55

Egyébként úgy emlékszem ,hogy az előző meg a Sylar az home (mostani rész) volt a két plusz rész.

winnie - 2007. 05. 08. 09:39

rhynn: mit csinált a micah?

a filler nem töltelék. a töltelék a töltelék. például az ilyen összeérintős. a filler az, ami nem szükséges a sorozathoz, mint egy kis minitörténet.

szucsitg - 2007. 05. 08. 11:36

akkor töltelék:)
amúgy micah megakart szökni, de ajtó egy szobába vezetett. a hiros jelenet érdekes volt… a kiscsaj jó arc volt.

amúgy pár napja felmerült bennem az, h mivel a fináléban meg kell jelennie a kiürült new yorknak, így sylar odailluzionálja a már megevett candice-nek hála, többek közt, isaac szívszerelmét:)

szucsitg - 2007. 05. 08. 11:37

*minden ajtó…

Rhynn - 2007. 05. 08. 12:20

SPOILER

winnie: rájött, hogy az anyja nem az anyja, hanem az alakváltó csaj. Erre átalakítja a kártyaolvasót, kimenekül a szobából, s akárhova megy be, mindig ugyanoda kerül vissza.

asstapassra - 2007. 05. 08. 12:58

sztem: 1.jövö-hiro visszajött és szolt peternek,(metro) mert nem tudta megölni sylart mert regerenálodott..
2.mikor visszament a szerinte megváltoztatott jövöbe csak azt látja hogy minden romokba ezért jogosan azt hiheti hogy nem járt sikerrel.
3. csak azt nem tudja hogy peter volt bomba nem sylar, ráadásul még rá is kenik szegény agyzabálóra.
sztem de nagyon zavaros áááá.
amugy az uj rész király volt, nem volt olyan pörögös mint az elözö,de hát várható volt.

CaveMaN - 2007. 05. 08. 14:38

Peter, talán nem :) Minél többet agyalok rajta annál valószínűtlenebb ez a típusú végkifejlet. :)

Dob - 2007. 05. 08. 19:03

szucsitg :
Candice-t még nem ette meg ha jól láttam.

Mangerd - 2007. 05. 09. 00:37

rhynn: a képregény miatt egyértelmű, hogy Linderman az nem Petrelli apuka (war buddies)

danzig - 2007. 05. 09. 07:03

1×20-hoz egy érdekesség , de lehet hogy csak forgatókönyvírói baki.

Mikor Nathan/Syler áthúzza Peter-t az ajtón, akkor annak rögtön leesik hogy az nem lehet a bátyja, mert annak nincs ilyen képessége.
Viszont a belelátok-az-agyadba-és-szanaszétolvasom-különben-is-közlekedésirendőrből-lettem-nemzetvédő Mattnek nem ???
Napi kapcsolatban áll az elnökkel és nem jött rá hogy az Syler, soha nem olvasott bele ?
A szép csavar az lenne, ha esetleg tudta, hogy az elnök fake :)

Pá Dee - 2007. 05. 09. 14:06

Linderman tuti nem Petrelli apuka, gondoljatok már bele, Petrelli apukát csak mi nem láttuk, a fiai csak ismerik annyira hogy hogy néz ki.

Peter pedig tuti nem robban, hamár most a 21-ben ezzel cliffhangereznek akkor biztos nem, meg amúgy is a következő promóban sincs egy olyan jelenet sem, ahol kihalt égő élettelen várost látnánk.

Pedig Petert llátjuk egy késöbbi jelenetben, Peter kizárva, Sylar biztosabb, és Ted.

CaveMaN - 2007. 05. 09. 14:46

Peter magától nem fog robbanni, azaz ha a következő részben megtanulja kontrollálni (ide a bökőt, hogy meg fogja), akkor véletlen robbanás nem lesz. Mivel Ted már tudja rendesen használni az erejét, véletlenül ő sem fog tudni felrobbanni. Marad esetleg Sylar, de erős a gyanúm, hogy ő meg a közelében sem lesz a robbanásnak, mert nem akar elpatkolni. Ezek alapján szvsz nyugodtan bele lehet kalkulálni, hogy valaki szándékossan pukkan el, ami nagy valószínűséggel Petert jelenti.

Dob - 2007. 05. 09. 17:40
Shanti - 2007. 05. 09. 17:59

Lehet, h. Mollyval találják meg a különleges képességűeket, és most nem tudják hol vannak Beneték, mert elromlott a lány képessége?

Ted, ha ideges volt csak akkor akart felrobbanni, Peter nem is volt ideges mégis elkezdett izzani. Tedet, ha lenyugtatták, abbahagyta az izzást, vajon Peter is abbahagyja?

Dob - 2007. 05. 09. 20:35

Shanti: Peter állandóan parázik, maximum leütni lehetne.

Pá Dee - 2007. 05. 10. 14:53

Peter az újonnanan szerzett erőket először még nem mind tudja kezelni.

Peter - 2007. 05. 10. 15:57

Nem tudom miért csökken a nézettsége a sorozatnak,pedig a 20as rész az évad legjobbja volt eddig. A 21. rész meg kicsit visszavett. Szerintem nem kéne ilyen nagy szüneteket tartani, lehet , hogy ez beválik pár sorozatnál, de néhánynál nem.

Shanti - 2007. 05. 10. 17:01

Dob: Igaz. :) Mondjuk lehet ezért gondolt a stukerra.

Pá Dee: Az újonnan megszerzett erőket először a többiek sem tudták kezelni. Ted pl fölgyújtotta Clairék házát, de nem robbantott fel egy egész várost. Igaz akkor is Clair akadályozta meg ebben.

Shanti - 2007. 05. 10. 17:03

molly vírusát, ha beadnák Sylernek, talán ő se tudná használni az erejét. És Peternek is be lehet adni.

Pá Dee - 2007. 05. 10. 17:57

Peter esetében ez nem úgy megy mint a többieknél mert a többieknek alap a képesség peter meg szerzi, Syllaren is eluralkodott az őrület, Peternek is szerintem efféle érzete van mikor átveszi a felvett kéesség felette a hatalmat, persze ő mártudja kontrolálni az erőt, idővel megtanulja, egyébként meg Peter sem fog a következő részben felrobbanni szóval nincs probléma.

sylerx - 2007. 05. 10. 18:54

A KÖVETKEZŐ RÉSZ AZ A SZEZON ZÁRÓ ???????

Mangerd - 2007. 05. 10. 19:12

sylerx:
NEM
(caps lock off, olvas és gondolkodik…)

seven - 2007. 05. 10. 21:55

hát ez a 21. rész nagyon b feeling volt végig. atyám… főleg a befejezés. a zenei kíséret is nagyon lehúzta a hangulatot.

remélem ez most csak azért volt mert spórolni kellett a nagy finéléra

claire - 2007. 05. 12. 12:22

igazad van mx mert az rtlen is mutatják hogy az a rádio aktiv figurának az egyik keze ég és pont ugy ahogy majd a peter felrobban

claire - 2007. 05. 12. 16:10

most sylar hogyan kapta el a meggyöző csajt mikor azt mondta bennet hogy itt nem működnek a képeségei(syler)

claire - 2007. 05. 12. 16:12

bocs a tv2-ön

claire - 2007. 05. 12. 16:19

nah szóval azt hiszem heroes fügő lettem 11 részt fel vettem és és már 10 ére nézem ennek jelei is van elkezdek izzadni aztán utána hogy megnéztem lenyugszok mi lesz velem ha vége lesz
istenem SEGITSÉG

büzsü4ever - 2007. 05. 13. 13:05

Én meg gondolatolvasó lettem (csak ezt Sylar ne olvassa!!!) :lol:

yanesz - 2007. 05. 13. 20:41

üdv mindenkinek!
a sorozat atomjó, érdekes kérdések fogalmazódnak itt meg:)
nekem is van egy: Sylar kitől szerzi meg a fagyasztás képességét?? nekem nem rémlik semmi ilyesmi… a 20. részben azt hittem, hogy majd vmikor a jövőben szerzi meg. mert ugye ott is használta amikor Peterrel összecsapott, legalábbis kéken világított a keze és aligha hiszem h másvalami lett volna mint vmi jeges cucc. de aztán a 21-ben is használta, az meg már a jelen :O totál nem vágom…:S :S
heelp XD XD

ez a 21. rész tényleg durván forgatós volt… pláne a vége. én Sajnálnám Petikét ha felrobbanna… v meghalna. nem kérte ő a sok képességet ami van neki, nem kapzsi, nem eszement, “egyszerű” ember, nem érdemli meg h felfőjjön sztem. pláne h Claire mennyire szereti… az 1etlen, akit igazán bír… elég drámai befejezés lenne, nem? na majd holnapután meglátjuk, mit alakított Tim bácsi:D

rhynn - 2007. 05. 13. 22:34

Sylar az első részben szerzi meg a képességet Molly Walker vmelyik szülőjétől.

Amikor Matt megtalálja a kislányt.

yanesz - 2007. 05. 14. 11:00

nem mostanában láttam az első részeket, de most hogy mondod, tényleg! rémlik már… köszi!

Dob - 2007. 05. 15. 07:24

Hacked by Wireless:

http://www.votepetrelli.com/

rhynn - 2007. 05. 15. 07:37

Hogy ez a friss rész már mekkora megint!!!!

Kár hogy futószalagon jönnek a hullák, a mai részből gyakorlatilag mindhárom szereplőt sajnálom.

Mekkora jelenetek vannak benne?

SPOILER

Nakamura vs Nakamura
Sylar vs mindenki
Bennet és Matt vs többek

Zackary Quinto zseniális színész. Amit művelt ebben a részben… fergeteges

Ez a rész utolérte a Lost S3 színvonalát. Pedig nem is nagyon történt semmi.

rhynn - 2007. 05. 15. 07:44

Jah, szokásos értékelés: 11/10

ÉS a jövő hét idézete: Booom! /hét idézete topicban jön vagy 10 idézet :D/

Platschu - 2007. 05. 15. 11:11

Igen, a mostani rész igazi mészárszék volt. :)

szucsitg - 2007. 05. 15. 11:54

azért a losttól még messze van. amúgy milyen 3? sztem 4 volt:D

CaveMaN - 2007. 05. 15. 12:02

Azé a Tedet kifejezetten sajnáltam. Nagyon normális arc (lett). A Linderman srác, meg télleg egy igazi kötsög.

VR - 2007. 05. 15. 13:48

És ahogy nézem a képregényt lesz még egy halottunk. :( Bár ha úgy történik, ahogy gondolom, akkor messze a legütősebb halál. :)

titus - 2007. 05. 15. 20:13

Hello!
Már csak az uccsó részre leszek kíváncsi mert itt a végén elég rendesen otthagytak egy csomó befejezetlen szálat főleg mi lesz kicsajjal meg ilyenek! Jó kis utolsó résznek nézünk elébe!

SpockCooper - 2007. 05. 15. 23:06

Jack Bauer visszaviszi X-t az anyjához aztán , ha már ott van megöli Sylart is. Bocs

Pá Dee - 2007. 05. 16. 12:28

A befejezetlen szálak nem véletlenek, valami kell, hogy húzzon a második évadra.

norbucso - 2007. 05. 16. 17:05

Syílar képessége azért müködött Eden-nél, mert nála volt a stukker és az elég szilárd fém. Van rajtahúzó erő, telekinetikusan.

Mangerd - 2007. 05. 16. 19:18

Csak nekem tünt úgy, hogy Sylar vs rabszállítóautó jelenetet már láttam az X-men filmben (a 3-ban tuti)?

Peter - 2007. 05. 17. 10:27

Egyébként ja, tisztára az X-menből vették:) Meg hova tünt Sean Bean? Pár hónapja még ki volt írva az imdb-re, hogy ő is szereplni fog, ha jól rémlik a neve mellett Syler név volt, gondoltam akkor hátha az apját alakítja majd a jóembernek:)

seven - 2007. 05. 22. 05:52

fú, ez nem volt valami nagy rész, finálétól jóval többre számítottam..

banditos - 2007. 05. 22. 07:37

A 20. rész óta hanyatlik. Ez a rész sem okozott kellemes csalódást. :( De legalább Mr. Bennet keresztnevét megtudtuk.

winnie - 2007. 05. 22. 09:21

“Meg hova tünt Sean Bean? Pár hónapja még ki volt írva az imdb-re, hogy ő is szereplni fog,”

az imdb userek által feltöltött adatbázis, valaki kamuinfót vitt fel.

Biu - 2007. 05. 26. 20:57

NEM HALHAT MEG PETER!tUDOM, HOGY FELROBBANT, DE…

Vikex - 2008. 07. 03. 20:55

Sziasztok nekem az lenne a kérdésem hogy Sylar márkájú óra van-e vagy pedig ez csak egy kitalált márka mert ha van akkor vennék de 3hete keresem és nem találok semmit!!!

Köszi Vikex

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz