login |

Darál az egész ország, darálok én is

2006. 12. 27. 18:37 - Írta: winnie

92 hozzászólás | kategória: kritika, , , , , , ,

Legtöbben mákot (gondolom elsütötték már a “poént”), mi, addiktok, pedig sorozatokat. Én külhonból teszem, otthon felpakoltuk magam DVD-kkel, hoztunk laptopokat is, minden adott a jó kis darához. Ha valakit érdekel, hogy én mit daráltam, hogy a darákról mi a spoilermentes véleményem és, hogy mely kultsorozatokat cancel-eztem be pár rész után (igen, sajnos ilyen is volt – nem egyezik az ízlésünk, szerencsére:), az klikkeljen a “tovább”-ra. 24, Joey, Időlabirntus, 4400, Szívek szállodája, Veronica Mars, New York-i helyszínelők kerültek a terítékre. (Mostanában elég labilisak a bejegyzéseim, a tegnapi “4400 a TV2-őn” is diffundált, de visszaeszkábáltuk, ha valaki még nem olvasta volna.)

24 – S3: Komótosan haladok, veszem látatlanban is a DVD-ket, hadd tartson tovább az élvezet. A 3. évad hozta magát, s bár sokan gyengébbnek tartják a másodiknál, nálam szinten maradt. A sorozattal kapcsolatban még jobban rácsodálkozom human nem is olyan régi PB-köpködésére, hisz ha a PB-re azt mondjuk, hogy az S2-ben B-fílingű lett, akkor a 24 mindig is az volt. De ennek ellenére, vagy éppen ezért még mindig az egyik legélvezetesebb és legizgalmasabb sorozat. (És örömmel láttam szinte állandó vendégszereplőként a sorozatban magát Sylar-t.)

Joey – S2: Nézhető, de nem az igazi. A karaktert szeretem, de a készítők valamiért mindent megtettek, hogy paraszttá váljon a 6-7. rész felé, aztán a többiek is bunkók lettek. Nem értem. Később megint normálissá váltak. További változás, hogy Joey butább, mint valaha (nem jó), szegény Alex-ből egy ostoba, nyálcsorgató zombi lett (nem jó, de aranyos karakter), az új állandó szereplő Zach meg olyan semmilyen. Inkább szegény Harold (vagy ki), az idétlen a szomszédból kapott volna nagyobb terepet. Meg tudom érteni a kaszát, bár még így is nézem, szóval…

Időlabirintus – S1-2: Abszolút kult, hatalmas csalódás, mert halálgagyi, botrányos trükkökkel, gyenge színészekkel operál, de mégis jó látni, hogy mire emlékszik az ember 2 évvel ezelőttről. “Nénje, a gyertyát!” Nem bántom, hisz mégis csak egy 1980-as sorozatról van szó, ami anno a legnagyobb kedvencem volt.

4400 – S2: Ez jobban bejön, mint a Heroes. Joe-ker a kritikájában említett egy nagyon rossz részt, ha “arról” van szó, a fillerről (vagy standalone-ról), akkor nekem természetes, hogy az tetszett a legjobban. Egyébként meg finom, szerethető, de részemről még mindig nem kötelező scifi-dráma továbbra is, párhuzamos, szerializált szálakkal és általában minden részre jutó új “eltűnttel”. Szinkronnal nyomom és Kyle-nak botrányos a hangja. Hihetetlen…

Szívek szállodája – S1: A “nagy addikt”, LOL. Ideje volt belevágni a sorozatban. 4 rész után nagyon aranyos, szinte mind egy szálig szerethető karakterekkel telezsúfolt sorozat – iszonyatosan érdektelen sztorival… Hát, nem tudom. Nyomom tovább, a karakterek megérdemlik, de fel fog érni az összkép is a mostani kult-szintre, vagy már ez az a szint, csak én nem kattanok rá? Dettó szinkronnal nézem és mivel olvastam, hogy milyen jók a hangok és korrekt a fordítás, totál ledöbbentem. Nem egy sorozatot nézünk? Még az eredeti hangok ismerete nélkül is szinte mindegyik hangot utáltam. Bács Ferenc rulz, no de erre a karakterre? Majd megszokom, gondolom, de ilyen hangokkal és olykor jó kis párbeszédekkel a többi dialóg is nagyon fájdalmas tud lenni. Az év szinkroncsalódása – a hype miatt.

Veronic Mars – S1-S2: Totális cancel. Az S1-ből 5-6 rész után már csak az előzeteseket néztem, plusz bevállaltam az 1×22-őt, hátha leesik az állam a finálétől, de csak pislogtam, hogy mennyire ihlettelen volt. Veronica aranyos, de az egész sorozat nagyon alvós volt, a rejtély pedig egy átlagos CSI-rész egyik alszálámak mehetne el esetleg. Tudom, nem ez a lényeg, de nálam összképileg is maradt a tiniskatulyában a sorozat. Sorry. Azért bepróbáltam a második évadot is, de az 1. rész megint alvós lett. Le is töltöttem a részek összefoglalóit a TWOP-ről, hogy ki-mit-mikor?, gondoltam elolvasom őket (még nem jutott rá időm, majd a repülőn hazafele), hogy egy harmadik esélyt adva belekezdjek az S3-ba is, bár ha eddig nem jött be, akkor nem nagyon vannak illúzióim. Valaki mond egy S2-ős részt, amitől helyreállhat az önbecsülésem? Kezdem komolyan azt hinni, hogy kultimmunis lettem:) A Dexter-t anno idő hiányában nem tudtam elkezdeni, így még mindig pihen, de ha az sem fog bejönni, biz’isten visszavonulok vagy leadom a junkie-dögcédulámat.

CSI: NY – S1: Na, ez az a sorozat, ami 2 rész után akkor cancel lett, mint a ház. Las Vegas okés, a Miami-t is szeretem, de az 1×01-1×02 olyan unalmas volt, hogy csak na. A karakterek közömbössége szerintem a legnagyobb akadálya, hogy komáljam a sorozatot és bár Vanessa Ferlito-t jó volt látni a 24 S3 után, de a többiek mehettek volna felőlem zabot hegyezni. Azért még az 1×08-at vagy 1×09-et csekkolom, hátha, mert nyomozósnak illik harmadik esélyt adni és a műfajban lévők ekorra már kinövik a pilot betegségeit. A Detroit-szürke New York okés volt, vártam, hogy kapok csömört az arcomba, hogy depressziós leszek, de olyan nullázást, mint az 1×02 két esete során elkövettek…, hát nem kívánom senkinek a szenvedésemet:)

92 hozzászólás Ne habozz!

Shawn - 2006. 12. 27. 19:02

Én a JERICHOt darááááááálom. Már a 7dik résznel tartok…

xtni - 2006. 12. 27. 19:04

winnie, mindenféle bántó szándék nélkül mondom, hogy nagyon sajnállak, de tényleg. Nem lehet, hogy (akár tudat alatt) csak azért gyalázod a kultokat, mert milyen jó lesz majd leírni, hogy ez bizony nálad kenszöl?
Mert lehet, hogy nem tartozik valakinek a kedvencei közé a Véem, de az megcáfolhatatlan, hogy minőségi. Főleg az s1.

“a rejtély pedig egy átlagos CSI-rész egyik alszálámak mehetne el esetleg”
Ezt felírtam magamnak, rossz kedvemben majd előveszem:) Minden tiszteletem, de ezt nem gondolhatod komolyan. Bár végülis így nem is láttad az s1-et…

no offense

dragon1986 - 2006. 12. 27. 19:11

ezek közül majdnem mindegyiket nézem ,töltöm ,szeretem folyamatosan szerzem az új rézeket, de felirat hiányában -kicsile vagyok maradva a megtekintésekkel.
24 aminek még nem kezdtem neki:)
az időlab. nem ismerem
CSI NY nálam is a polcon ladolt:)

stargatelost - 2006. 12. 27. 19:20

én is 24 S3-at daráltam ma :D
még nem értem a végére, majd holnap :)

Road Lee - 2006. 12. 27. 19:25

Ööö… izé… winnie… te most nem Snake-light üzemmódban ketyegsz?! ;) Vége a szeretet ünnepének, kezdődhet az oltás?! ;)

Én csak a 24 témához tudok hozzászólni: a s03-at én jobbnak tartom, mint a s02-t. A 02 utsó 6 része szvsz tré volt – míg a 03 első 6 részét érzem kevéssé sikerültnek: így nálam a jobb befejezés miatt győz a 03.

OFF:
Nem szoktam csesztetni senkit egy-egy elírás miatt, de ezen a szón azért egy kicsit megakadtam: “ihletetlen”.
Szvsz ez vagy “ihlettelen”, “ihletetten”, “hihetetlen”, vagy “hiteltelen” lehetne. (Vélelmezésem szerint, te az általam felsorolt első szó jelentéstartalmában szándékoztad használni a saját szavadat.)

Tamás - 2006. 12. 27. 19:27

Én nem szoktam darálni. Egyedül a Lost 2. évadát néztem meg tavasszal két részletben.

A 24-et én nagyon bírom, akárcsak A szökést.

A New York-i helyszínelőket két rész után én is feladtam.

Goku2000 - 2006. 12. 27. 19:55

Pedig a Gilmore-nak jó szinkronja van. :)
Ami nálam cancel lett: Lost (2×12-t már nem bírtam végig szenvedni, de a 2×23-t még megnézem, hát ha megtetszik),
Veronica Mars: tetszik meg minden, de kis időre félre.
Heroes: nagyon jó, mondom ezt egy rész alapján, megvárom a szinkronosat.
Született feleségek: 2×12-nél hagytam abba, gondolkodom folytassam-e
24: a Coolos szinkron miatt abbahagytam (amikor Nina megjelent), szeretném foltytatni, de még nincs eldöntve feliratosan, vagy tovább szinkronosan
Joey: nálam 3 rész után cancel lett, iszonyat béne a Jóbarátokhoz képest, a szinkron is röhely
Ennyi volt, úgy döntöttem télire hanyagolom a sorozatokat. :)

Shawn - 2006. 12. 27. 19:57

“Beindul az RTL Klub”

Január 9. (kedd)
A Csacska Angyal helyere (15:40) benyomja az rtl az ISTENI SUGALLATot (Joan of Arcadia) az elso resztol, este pedig 23:40kor az ELNOK EMBEREI 7.évad premierje
Január 10. (szerda)
A Szokes es a Gyilkos elmek utan (23:05) ALIAS 3.evad

Shawn - 2006. 12. 27. 19:58

A TV2 BOLOND!!!
Betette a SURFACEt a Felesegek ele 20:10re… Forditva kellet volna…

fagyalllo - 2006. 12. 27. 20:13

nídus
hehe
Hetedik út titka rémlik valakinek? az is nagyon májer cucc volt :-))))
meg volt egy sorozat, büdös földönkívüliek laktak a tó másik partján álló házban… tudja valaki a címét?

Human Insect - 2006. 12. 27. 20:13

persze h ciki a Vm nagyrejtély megoldása, mivel nem sorban fedezed fel a nyomokat

Goku2000 - 2006. 12. 27. 20:18

Shawn: nem lesz SZF szünet?

mirelitkacsa - 2006. 12. 27. 20:22

CSI: NYből inkább a 3. évadot nézd meg. 304 és 311. Edward Furlong szerintem sokat javít a helyzeten :D Esetleg még a 308 is jó. Bár nézőpont kérdése kinek mi tetszik :D

seven - 2006. 12. 27. 20:26

24 s3: utálom. brr. egyetlen egy jó rész volt a 3. évadban szvsz, méghozzá a chappelle-s rész. a többi.. főleg a finálé…. brr.

joey: hagyjuk… egyszer egyszer amikor látom a tv-ben jó, de nem bírnám rendszeresen nézni.

időlabirintus: nem láttam

4400: 20 perc után cancel

Gilmore Girls: kb 2 rész után cancel

VM: 1 részt megnéztem, nem is volt rossz, de semmi se visz rá hogy megnézzem a 2.-at is

csi(akármi): kiráz az ÖSSZES csi-től a hideg. tehát cancel.

Shawn - 2006. 12. 27. 20:30

nekd…Goku2000:
Azthiszem nemlesz szunet

Kenny - 2006. 12. 27. 21:08

:) Egyre több az ilyen “fújminden”-ember. Winnie te mondjuk pont nem olyan vagy :). De Snake mindent csak lekritizál a föld alá, és akkor ismerek még vagy 4 embert, akinek 1 sorozat van, a többi meg SZAR. :)
Persze mindenkinek lehet saját véleménye, sokmindenben sokmindenkinek igaza van, de a nagy semmi alapján ítélkezni hülyeség.

Ez most azért írtam, mert ahogy olvastam seven hsz.-ét úgy éreztem, hogy le kell reagálnom.
1 rész alapján nem nagyon lehet dönteni igazából…
És akkor: 4400 20 perc után cancel, hát nem azért, de ott még nem történik semmi, úgyhogy nehéz ügy lenne abbahagyni úgy hogy legyen fogalmad bármiről is. Igazából a második évad 2. felétől indult be a dolog szerintem.
24 s3: szerintem a 2. évad után nagyon is jó volt, az 5. évad mellett a kedvencem…
Joey-t nem láttam, VM meg tetszik, de csak elkezdtem, mert megakadtam a beszerzésével.

evilous - 2006. 12. 27. 21:20

miért bünteted magad a szinkronnal?

az időlabirintus angol címét mondaná valaki? már többen írták, hogy kult, de én a nevén kívül semmit nem tudok róla.

seven - 2006. 12. 27. 21:21

lol és akkor te hogy nézted? néztél másfél évadot úgy hogy untad, és akkor egyszercsak bumm megszeretted? azért időmilliomos nem vagyok…
amúgy biza lehet 1 rész után cancellezni. de 5perc után is. nem tetszett az alapötlet, ennyi. én úgy áltam neki, hogy nem tudtam miről fog szólni.
24s3: mindenki eldönti hogy tetszik vagy sem. szerintem messze a leggyengyébb 24-es évad. 5. évad tetszett, de nálam messze mindent ver 2…

robotnyk - 2006. 12. 27. 21:22

biztos sok sorozat főszálának lesz értelme, ha kihagysz 15 részt belőle

pulko - 2006. 12. 27. 21:31

Szerintem hiba egy sorozatot “rossz”-nak nyilvánítani azért mert tegyük fel a megnyilatkozónak nem tetszik és hiba emiatt “megsértődni” hiszen semmivel nem vagyok vagyunk kevésbé “hozzáértő” fogyasztói a sorozatoknak mint akik itt blogolnak.
Eszméletlen szubjektív műfaj és fogadjuk el hogy sokfélék vagyunk és sokfélét várunk el amikor leülünk a tv elé.
Én simán olvasom a kimondottan rossz kritikát a kedvenc sorozataimról mert ettől még nekem ugyanannyira kedvesek és simán együtt tudok élni azzal hogy a stargate-ben minden bolygón angolul beszélnek a jericho-ban kiveri a biztosítékot a nagy amerikai pátosz, a House meg elég sablonos pláne ha épp nincs mellékszál ami több részen keresztül fut épp.
Jó ez a blog de akik itt megnyilatkoznak simán sorozatrajongók mint mi max tájékozottabbak “kicsit” :) nem gáz ha eltér a vélemény ..

Human Insect - 2006. 12. 27. 21:36

és akik az origón? Hol a határ? Mindenki ugyanolyan autóbuzi mint a Totalcarosok, csak ők picit tájékozottabbak.

Triel - 2006. 12. 27. 22:18

OFF

fagyalllo
A sori címe A hegy gyomrában/Under the Mountain
Nem rossz sori, bár a mai fejemmel biztos nem jönne be :)

pulko - 2006. 12. 27. 22:27

a tetszés mint olyan tökszubjektív, a kritika talán más de azért ott se tenném a tűzbe a kezem :)
nem akartam ezzel az “ugyanolyan sorozatrajongók vagyunk mint ti” mondattal megbántani senkit, az meg hogy mit írnak az origon meg a totalcaron engem hidegenhagy, azt olvasom ami megfog, érdekel, elgondolkodtat hálisten ebben a közegben kattinthatok nem úgy mint a sátánláda előtt ülve
peace ;)

Qwer - 2006. 12. 27. 22:29

AAAAAAAAAAH
Na hogy en is a temanal maradjak, Triel, kb. fel eve van a fejemben az a sorozat es az istennek nem jutott eszembe a cime, ugy 7-8 eves lehettem mikor hetvegenkent az mtv-n ment, es mar mindenkit kerdezgettem mi volt az a sorozat regen amiben ilyen nyalkas foldonkivuliek jonnek ki a vizbol oltonyben,mindenki hulyen nezett ram, de most mar a cimerol beugrott anelkul, hogy visszaneztem volna mire valaszoltal fagyalllonak.
Kosz, kiraly :D

Human Insect - 2006. 12. 27. 22:56

Pulko: nem megbántottság miatt kérdeztem.

Béla_la - 2006. 12. 27. 23:03

Én War at Home S1. És nagyon király, egyátalán nem Rém rendes család fíling , 100x jobb…

api - 2006. 12. 27. 23:15

house s3

etiop - 2006. 12. 27. 23:17

Szeretnék leborulni előttetek. Ha ne írjátok, hogy a Rescue Me milyen alapvetés, soha nem kezdem el, most meg így az első évad után elvonási tüneteim vannak, mert nincs meg a második. Hihetetlenül kibaszottul tetszik, még úgy is, hogy csak szinkronosan van meg sajnos. Félek, hogy úgy járok vele majd, mint a Nip/Tuckkal, hogy nem fog tetszeni annyira az eredeti hang.
Az lenne a kérdésem, hogy a Job is ennyire jó, mert akkor azt is soron kívül letolom.

Mylow - 2006. 12. 27. 23:20

Én a 4400 3.-dik szériáját nyomom és eddig nagyon tetszik. Aki csak az első évad pár részébe néz bele nem érti meg a sorozatot…
A második évad nagyon jó és a vége ütősre sikerült. Tipik olyan sorozat amit el kell kezdeni darálni, de később beindul!
Szerintem megéri megnézni!

Human Insect - 2006. 12. 27. 23:24

a darálós kérdés kettővel lejjebb srácok :P

The Job annyira nem jó mint a Rescue Me, de megközelíti, szerintem. Abban több a humor és kevesebb a dráma azért. Amúgy van Jobról is leírás.

dallaporta - 2006. 12. 27. 23:29

CSI 7.évad, CSI Miami 5.évad, Dexter, Jericho
És még sorolhatnék vagy 5-öt, de tudom, hogy sajnos nem sokra lesz időm, úgyhogy marad még bőven a vizsgaidőszakra is

Finey McFine - 2006. 12. 27. 23:35

hát igen. össznépi felhördülés méltán övezi a VM-mel kapcsolatos kijelentéseidet. Nekem még az 50+ apám is rákattant a (TINI!!!)sorozatra, pedig hozzá képest Snake egy kisigényű maszlagimádó tömegfogyasztó (anno a Buffyt is úgy leugatta, hogy egy hét kellett, hogy az önbecsülésem helyreálljon, hogy márpedig én nem egy alacsonyabb rendű amerikai-csumizabáló senki vagyok, amiért szeretem a Buffyt)

de azért nohardfeeling, biztos van, akinek ez vagy az nem jön be (én pl. a Heroest nem bírom elviselni)

Raven Seldon - 2006. 12. 28. 00:07

Végre valaki lehúzza azt az istentelenül szar VM-t.

goldlion - 2006. 12. 28. 00:41

Raven Seldon:
Igen, kell hozzá egy kis intelligencia :D

(na, most mit kapok ezért…:)

isti89 - 2006. 12. 28. 00:42

Én igazából most nem darálok, hanem sok sorozatból megnézek 1-2 részt és felírom melyiket lesz majd érdemes darálni.Eddigi lista:
24, Extras-érdemes
Heroes, 4400-még nem tudom lehet
The War at Home, Stargate, Weeds-esélye sincs
Blade, Over there, Rescue me, Deadwood-ha lesz időm
Lost room, The Shield, Dexter, Nip/Tuck-tuti megnézem a többit is.
Egyelőre ennyi.Ha valaki ilyen ízlésre tud ajánlani sorozatot akkar megkösszöném.
Winnie, ha haza jössz akkor felteszed a hiányzó magyar nézettséget?

zola8 - 2006. 12. 28. 00:49

isti89: A Heroes-t tedd át a tuti megnézem a többit is kategóriába.

Ghostika - 2006. 12. 28. 01:05

Hna a 24ben mit játszott a Syler? megnéztem a karakter nevét de nem esett le, vlai leírná? nem az egyik kereskedő volt? Adam KAufmann volt a neve

Mr Chanandler Bong - 2006. 12. 28. 01:11

Háhh winnie ez szép:) a 24 kritikával egyetértek, a vmarssal nem. de mondjuk nem kéne úgy lehúznod hogy már az s1-et sem nézted végig (mármint minden egyes részt). az évad bája a dupla szálas nyomozástól volt (piti gimis ügyek + csúúnya nyilok) meg persze mars kisasszony beszólásaitól. azzal h lecsökkent az s2-ben a külön ügyek száma, én is lecsökkentettem a nézésének gyakoriságát.
Joey nekem nem jön be. Egyedül nagyon kevés, a jóbarátokban mindenki a saját tónusának megfelelően választhatott karaktert, itt nincs sok opció..
Szívek szállodájában az első évad felétől kezd magára találni, de ez érthető is.
CSI: NY – nálam egyik csi sem nyerő, max a Las Vegasos, de az is csak a város miatt. Akkor meg már Ed Deline és csapata.

Lui - 2006. 12. 28. 01:21

Én smallville s4-et 1 hét alatt ledaráltam anyámmal feliratosan (Pedig még a Lost-ot sem volt hajlandó velem nézni felirattal pedig szereti) :D folyamatosan nézem majd az s5-s6ot is. PB után Smallville a 2.ik legjobb :D (üssetek)

Elkezdtem a Blade c idiótaságot is. 35 perc után cancel. (Sátáni kacaj közepette töröltem) Deadwood 12 perc után cancel. Most a Vanished-et nézem, 3 részt lezúztam ma.. hát jobbat vártam de asszem a maradék részeket végigpörgetem.. Dexter-ből csak a pilot-ot láttam, nem jött be. nagyon nem. De mivel mindenki isteníti adtam neki még1 esélyt és minden eddigi része megvan, csekkre vár.. de meddig.. ?! :D

Amúgy kultnak nevezhető sori az X-akták sztem. megszereztem a 9 évadot, 1. évad fele több hónap alatt ment le kínkeservesen. aztán mikor ujra elővettem 4ből 3 rész alatt aludtam be. De nem képletesen, szó szerint! :D Velem van a baj? vagy a sorival? :D

Heroes a jobb, de a 4400 is elég jó bár most pihentetem..

johndoe - 2006. 12. 28. 01:36

Picit OFF

Sikerült a kés/alatt 4. évadát befejezni végre. Egy ilyen vég után szerintetek mennyi az esély, hogy egy jó kis insider sorozattá válik az 5. évadra? Nicole-t is ígérték a készítők jövőre. Jó lenne, mert az Entourage mellett hirtelen eszembe sem jut más ilyen aktuális sori.

Jamesch - 2006. 12. 28. 03:16

Azé durva hogy mennyire különbözők vaunk :D
DE: VM-et első rész után lelőni botorság, merhogy az télleg nem magával ragadós(már az első, darálj 3-4 részt)
alapötletből itélni rájöttem szintén nem jó: Heroes kurvára 4400 (amit bár megnéztem, annyira nem jo) koppintásnak tűnt, de a hype miatt belenéztem és egy kurvajól megcsinált sori.
és ezzel sajna egyet kell értenem: “A Dexter-t anno idő hiányában nem tudtam elkezdeni, így még mindig pihen, de ha az sem fog bejönni, biz’isten visszavonulok vagy leadom a junkie-dögcédulámat.”
Szinkronnal büntetni magad télleg botorság.
Ja és isti89: Weeds-nek esélye sincs? Na ne viccelj! Főleg ha bejön a DeX meg nip/tuck akkor próbájj be még egykét részt, weeds az kurvajó!

etiop - 2006. 12. 28. 04:45

Vá, befejeztem az AD első évadát, most mi a francot csináljak disznóölésig? :)
Nem az Entourageból kellett volna leszednem az összeset, inkább a Scrubsból, vagy az AD-ból.
És a Weeds-et kihagyni nem egyszerűen hiba, hanem botorság, és nem is igazi junkie aki így tesz.

etiop - 2006. 12. 28. 04:47

Ja, és kösz a választ Human, én a Rescue Met sem a dráma miatt szerettem meg, hanem a poénok miatt, tehát akkor a Job biztos be fog jönni.

karatézó karalábé - 2006. 12. 28. 06:34

smallville dara, s4 mingyá 5

Nándo - 2006. 12. 28. 08:18

24 s3 jó, sztem’ az egyik legjobb, nekem ebből az évadból maradt meg a legtöbb emlékezetes jelenet. és nem kéne annyira hasonlítani a pb-vel, mert ott ultra nagy hülyeségek vannak, és a minden részben előadott ren harring… pb-ben a hangulat nyakára tekerték rá a kötelet az idióta jeleneteken keresztül.
az s5 viszont tényleg felveszi a ritmust a PB-vel, és egyenesen rohant a szarkupacba. az s6-ot már el se kezdem. talán – talán – majd darálom.

4400: az s2 még jó volt, de a felétől már tényleg szenvedés, az s3 meg azt hiszem a 4-5. rész után kampó, az egész hót unalmassá vált.

Gilmore Girls: az első évad nem olyan jó, nekem a másodiktól lett nagy kedvenc, ami kitartott a harmadik végéig, negyedik közepéig. az ötödik évad nekem szenvedés volt. ezek a sorozatok tendenciózusan ott baszódnak el, amikor jön az egyetem. nálam kb. ott kap mindegyik cancelt. (előre félek az everwood s4-től, de ott legalább nincs több évad.)

CSI – NY tényleg szenvedés, bár én láttam mind a két évadot, nekem nem volt jobb dolgom, csak azért néztem végig az összes részt. érezték ezt a készítők is, a második évadban gyökeres változások vannak, kevésbé depis hangulat, sokkal világosabb helyszínek, modern kütyük, stb…

Bél - 2006. 12. 28. 08:50

Én barátnőmnek a Miért éppen alaszka c. sorit adtam. 2 nap alatt 2 szezont ledarált:) Meg is lepődtem.

ferenc00765 - 2006. 12. 28. 10:16

Én elkezdtem a The Lost Room-ot. Igaz 3 részből nem lehet nagyon darálni. :D
Utánna meg jöhet a Dexter.

ddetonator - 2006. 12. 28. 10:24

ha már 24…nem tudja vki honnan tudom megszerezni a 3. és 4. évad közti átvezetőt???
csak a feliratát találtam
thanx előre is

jaku - 2006. 12. 28. 11:05

En a Roma-t akartam vegigporgetni, de sajna a dvd meg nem erkezett meg.

Shrike - 2006. 12. 28. 11:08

winnie: természetesen abszolút nem értek veled egyet VM ügyben, és lássuk be, nincs is jogod úgy nyilatkozni a főszálról, hogy átugrottál tizenakarhány részt, de a kérdésedre válaszolva: 2×16,17,18, úgy egymás után; ha ez így nem mozgat meg benned semmit, akkor végképp reménytelen az ügy. Azt persze mondanom sem kell, hogy sok mindent nem fogsz érteni, de ezeknek a részeknek ettől függetlenül is ütniük kell. (És írhatnám tovább, hogy 2×19,20,… de felesleges, ha bejön ez a három, akkor nézed tovább, ha nem, akkor olyan mindegy már.)
+ 2×22, illetve 3×09, ha végképp lemondtál a sorozatról, mert azokat látni _kell_. :) (Persze a megoldást illetően katarzist akkor se várj, mert nem fogod érteni, hogy állnak össze a nyomok, de a hiba nem a készülékben lesz.:P)

Imurai - 2006. 12. 28. 11:21

Hát kérem,jobb országokban ilyen kijelentésekért, mint a VM-ről írtál, kövezés jár.

Raven: biztos, h egy sorozatra gondolunk? Nagyon nem úgy látszik…

winnie - 2006. 12. 28. 11:42

wow, akkor válaszolok:) (az remélem látszik, hogy nem kritikát írtam, hanem benyomásokat.)

xtni: “nagyon sajnállak, de tényleg”

én is sajnálom magamat, de hát nem tetszhet mindenkinek minden.

“Nem lehet, hogy (akár tudat alatt) csak azért gyalázod a kultokat”

nem gyalázom. a vm minden porcikáját elismerem. nem tetszett, istenem, de még az s3-ba is belekezdek, mert bízom benne. (1×07 után a GG is egyre jobb, de még mindig a karakterek viszik – szerencsére) – amúgy meg nyilván sok kultot imádok, de egy idő után egyre nehezebben jön a képbe új sorozat, nem végtelen az ember befogadóképessége. és ilyenkor erős mérlegelés van, mert ha jön valami új, akkor megy is valami régi. álalában.

“de az megcáfolhatatlan, hogy minőségi. Főleg az s1.”

elhiszem, nem vitatom. de azért még unhatom:)

“Minden tiszteletem, de ezt nem gondolhatod komolyan. Bár végülis így nem is láttad az s1-et…”

bizony, de komolyan gondolom, amúgy.

VM ÜBERSPOILER VM ÜBERSPOILER VM ÜBERSPOILER VM ÜBERSPOILER

(direkt leszek profán, de örülök, hogy kisebbségben vagyok, hogy kevesen gondolják így) pasi kefél egy kiscsajjal, videóra vevődik, lenyúlja a kazit és a pasi kinyírja. tudom, rétegek, stb. de egy röpke csi-szinopszisnak elmenne:) (kevés szereplő volt az elején, kizárásos alapon 2 tettes lehet az 5. résznél – gondoltam. (sz s2-ről még nem nyilatkozom, de az első rész után természetesen van tippem, majd elolvasom:)

VM ÜBERSPOILER VÉGE VM ÜBERSPOILER VÉGE VM ÜBERSPOILER VÉGE VM ÜBERSPOILER VÉGE VM ÜBERSPOILER VÉGE

winnie - 2006. 12. 28. 11:42

————
Road Lee: “”te most nem Snake-light üzemmódban ketyegsz?! ;)”

isten ments. snake, ha megalapozottan is, de fikáz, én inkább benyomásokat írtam le. vm és csi: ny cancel, naddolog:) ezek nem jöttek be. attól még tudom, hogy sokaknak bejönnek.

igazából én utálom a legjobban, ha egy várt sori nem annyira jön be. gondolom más is ismeri az érzést.

winnie - 2006. 12. 28. 11:43

————-
human: “persze h ciki a Vm nagyrejtély megoldása, mivel nem sorban fedezed fel a nyomokat”

wow, nyomok:) nem a nyomozással volt a gond. hanem a szimplcitással. bár lehet, hogy épp ez az erénye, csak éppen a sok hype… na, mindegy. a nyomokat meg gondolom ismertem, hisz láttam a prívjöszlit.

winnie - 2006. 12. 28. 11:43

evilous: általában nincs gondom a szinkekkel, mármint akkor, ha nem nézek előtte angolt. most pihenek, így a gilmore angoljához nem volt kedvem, míg a 4400-at kényelmi okokból választotam.

az időlabirintus “into the labyrinth” címen futott.

winnie - 2006. 12. 28. 11:43

—-

robotnyk: igazad van, de félre ne érts, az csak egy plusz megjegyzés volt a pár rész megnézésének tudatásával. A lényeg az 5-6. rész utáni cancel volt. meg a 2×01 utáni:) vagy :(

winnie - 2006. 12. 28. 11:44

na, ez az első 32 hozzászólás volt:) a többire majd valamikor este, csak előtte elolvasom.

Ponty Béla - 2006. 12. 28. 11:52

Aki látta a 24 3.(?) évadját, de nem látta a Heroes-t, annak SPOILER, egyébként Ghostika kérdezte:
A Sylar-t játszó fickó a 24-ben CTU-s volt, valami számítógépes. Szerintem egyébként elég felejthető arcú színész.

Ponty Béla - 2006. 12. 28. 11:56

Véleményem szerint a GG párbeszédei jók, a történet nem annyira érdekes. Az epizódok mikrotörténetei általában jobbak, mint a nagy egész. Sőt, utóbbi szerintem egyre rosszabb. (Csak az 5. évadig láttam.)

Human Insect - 2006. 12. 28. 12:24

szerintem snake megnézi és leírja a benyomásait meg a kritikáját. Nem tudom miben különbözik olyan nagyon ettől. Ha nem tetszik neki (előfordul) akkor negatívat ír, ennyi.

VR - 2006. 12. 28. 12:52

“előfordul” – Human ez jó volt :)
Akkor lásuk sorban:
24: akciósorozatot nem nézek, legyen ennyi elég mielött vérig sértek valkit.
Joey: Elmegy semmi kiemelkedő van pár poén átlagos.
4400: hát 3 részt próbáltam megnézni, de mindegyiken bealudtam és nem is igazán izgatott a téma, szóval levettem a műsoromról. :)
GG: Hát ha nem szeret bele a lányokba az ember elsőre akkor nincs mit tenni. Egyérteműen a párbeszédekből és a karakterekből él. De az S6-ról egyre rosszabakat olvasok. :(
VM: Majd egyszer talán. Bár nagyon nem vagyok oda a tini dolgokért. De ha ennyire istenítik hátha.
CSI-NY: Itt csak egyetérteni tudok winnievel, bár én jóval több részt láttam belőle(főleg tévében mikor elkapom) és akadt közte egy két jó is, de nem igazán köt le. Illetve van egy keresztszálas rész a Miamival az is jó volt. Azért még bepróbálom az elejétől, hátha. Amúgy nekem a Miamiról is ez a véleményem az eredetihez képest nagyon gyenge.(Bár az is kap még egy esélyt az elejétől.)
Megyek is darálom tovább a CSI S5-öt.

eslíííí - 2006. 12. 28. 16:04

ddetonator!
http://24fan.uw.hu/letoltesek.html
Itt megtalálod az átvezetőt, de ez a youtube-s verzióhoz képest asszem vágottabb (decsak max egy vagy fél perccel)

Boymadi - 2006. 12. 28. 17:24

“ha a PB-re azt mondjuk, hogy az S2-ben B-fílingű lett, akkor a 24 mindig is az volt” – ez az amivel nagyon nem értek egyet. A 24 2. és 3. évadjába az ember belekötni is nehezen tud, mert szerintem logikailag fedhetetlen. A PB meg pont nem, tele van hülyeségekkel már az első évad első 13 része is. :D Jó, elismerem, hogy izgalmas, de izgalomban nem éri utól a 24et, ráadásul sokkal kevésbé “fedhető logikailag”. Nekem ez a véleményem. Amugy nekem is a 24 3. évad a legjobb eddig, az első pár résznek bejött a hangulata, Mexikó, drogbáró, feszültség, fordulat, stb a 2. része meg tiszta parádé volt. Spoiler annak aki még nem látta az 5.et: Na de az 5. évad se semmi sztem, én azt teszem egyszintre a 2.al. Az utolsó rész parádés, de az évadban van pár megmosolyogtató dolog, ezért nem érhette utól a 3.at, ráadásul a 3.ban Shapelle (így írják?) kivégzése után nyelni alig tudtam…

Boymadi - 2006. 12. 28. 17:38

Chapelle

Mammut - 2006. 12. 28. 18:24

hmm, érdekes… na, én is

24: igazából nekem az első évad az, ami igazán bejött, mivel újdonság erejével hatott, aztán ment le és csak le a színvonal, mázlija volt, mert még csak súrolta a cancel-határom, az 5. évad vhol a 3. évad szintjén lehet nálam, így, mivel emelkedett, kíváncsi vagyok az újra
Joey: már az első szezonban eldöntöttem, hogy ez a sori azért nézős maximum, mert mégiscsak friends spinoff… joeyn kívül az összes szereplő unszimpatikus volt, s2-őt már meg se néztem
4400: az első évad magyarázata kissé elvette tőle a kedvem, majd most, hogy lesz csigán, tvben nézve valszeg már folytatom
GG: nem volt gondom a szinkronnal, de a sorit untam, mint állat, királyin (ha máshol nincs tényleg semmi!) megnézek 1-1 részt, de sosem tudnám rendszeresen megtenni
VM: egyetlen részt nem láttam, és holott írják páran, hogy ez a csúcs, de amiket nem fanatikus rajongóktól olvasok, egyre inkább késlelteti azt, hogy belekezdjek… de ha jön a tvbe, akkor rápillantok
CSI-NY: a the stand óta Gary Sinise fan vagyok, úgyhogy ha nem lenne eset, én még tuti, akkor is nézném :)

szóval azért nálam sem kult minden kult…

winnie - 2006. 12. 28. 18:29

Mr Chandler Bong: “de mondjuk nem kéne úgy lehúznod hogy már az s1-et sem nézted végig (mármint minden egyes részt).”

jogos, direkt ezért is írtam le, hogy csak így néztem, de nyilván azt nem vállalhattam be, hogy végignézem mind a 22-őt és utána írom le a sorit, mert az mazochizmus:) (pont most írtam erről, hogy nehéz a véleményező, lehúzó dolga. épp ezért csodálkozom, ha egy sorozat közepén olvasok egy általános negatív kritikát, mert akinek nem tetszik a sori, az már rég dobta, akinek meg bejön, az szereti valamennyire a sorit, vagyis általánosan nem írna negatívat, max, hogy az utóbbi pár rész gyenge.

winnie - 2006. 12. 28. 18:29

Jamesch: “VM-et első rész után lelőni botorság, merhogy az télleg nem magával ragadós(már az első, darálj 3-4 részt)”

valóban botorság, én a 6. rész fele tettem ezt. minden érdeme elismerése mellett (nyilván soha nem írtam a soriról rosszat és nem is fogok – egyszerűen csak nem klikkentünk egymásra.)

winnie - 2006. 12. 28. 18:30

Shrike: “winnie: természetesen abszolút nem értek veled egyet VM ügyben, és lássuk be, nincs is jogod úgy nyilatkozni a főszálról, hogy átugrottál tizenakarhány részt”

tudom, előre is féltem attól, hogy mit kapok. de remélem az lejön a próbékozásokból és a tetteimből, hogy én akartam szeretni a sorit:) (a főszálról term. nem nyilatkozom, csak annyit, hogy alapjába véve egyszerű volt így nézve. az más kérdés, hogy nyomozásilag nem követtem annyira, de nem is a nyomokról és a folyamatról akartam szólani.)

“de a kérdésedre válaszolva: 2×16,17,18, úgy egymás után; ha ez így nem mozgat meg benned semmit, akkor végképp reménytelen az ügy.”

oks, megtettem a lépéseket. köszi.

“2×22, illetve 3×09, ha végképp lemondtál a sorozatról, mert azokat látni _kell_. :) (Persze a megoldást illetően katarzist akkor se várj,”

ezért bízok valahol az s3 rebootban, hogy az ad nekem még egy esélyt. nyilván nem lesz fullos az élmény, de nem egy sorozat jött már be később, mint az s1, szóval a remény hal meg utoljára-

winnie - 2006. 12. 28. 18:30

human: ha nekem jött. “szerintem snake megnézi és leírja a benyomásait meg a kritikáját. Nem tudom miben különbözik olyan nagyon ettől. Ha nem tetszik neki (előfordul) akkor negatívat ír, ennyi.”

legnagyobb s-rajongóként mondom, hogy szerintem snake kritikát írt, én nem, csak pár dolgot felsoroltam. snake nyilván nem akarja szeretni (annyira) a sorozatokat, én meg túlságosan is. snake nem szeret több esélyt adni, én igen. ő próbálja rugdalni a sorozatot, ahogy gondolja én meg sajnos/szerencsére túlságosan is visszafogom magam, mert PC vagyok. itt most nem fogtam vissza magam. de az azért elég jó arány snake-hez képest, hogy csak 1,5 cancel lett a dara során. (csi: ny és 0,5 vm)

valahol felszabadít a cancel, amúgy. mintha szabadidőt kapna az ember, kihúzhat egy nevet a noteszból (ha lenne.)

winnie - 2006. 12. 28. 18:30

VR: wow.

“24: akciósorozatot nem nézek, legyen ennyi elég mielött vérig sértek valkit.”

a tiszta ember. ennyi hype után sem? semmi esély, hogy bejönne? én nem bírnám ki, hogy ne csekkoljam:)

“GG: Hát ha nem szeret bele a lányokba az ember elsőre akkor nincs mit tenni. Egyérteműen a párbeszédekből és a karakterekből él.”

a beleszeretés megvolt, szinte nincs is olyan karakter, akit ne kedvelnék. a dialógok is erősek, szóval a sorozat ilyen szempontból aranyos. már csak a dvd-n megvevős faktor hiányzik.

winnie - 2006. 12. 28. 18:31

aki meg kitalálta a 15 másodperces kommenthatárt, az nyaljon show-t:)

Joe-ker - 2006. 12. 28. 18:42

Vicces, hogy a GG sztorija nem elég jó, az Edet meg ajnározod.

VR - 2006. 12. 28. 19:19

“a tiszta ember. ennyi hype után sem? semmi esély, hogy bejönne? én nem bírnám ki, hogy ne csekkoljam:)”
Azt hiszem az Alias és a 24 az a két sorozat, amikből tényleg egyetlen részt se láttam és nem is fogok.(Valószínűleg, bár ki tudja mit hoz a jövő.) Főleg a témával van bajom, az ami nem tetszik, nem az akció jelleg.
Elég jól ismerem már magam, hogy tudjam mi tetszik, mi nem pl. Jericho-t a leírások alapján tökéletesen belőttem.(Azaz nagyon nem kell.) Nemrég TV-ben pont nem volt semmi jó és megnéztem a 3. részt. Hát szénné röhögtem magam rajta, annyi baromság volt benne, bár a családias jellege tetszett. Lostot minden belső ellenkezésem ellenére bepróbáltam és az eredmény ugyan az lett, mint a Jericho esetén.(PB dettó)
Eddig a Shark az, ami egy idő után teljesen unalmas lett számomra sajna :(, pedig jól indult, bár lehet még év végén megnézem a maradékot.

winnie - 2006. 12. 28. 19:58

joe: az edet imádom, de szerintem ott sem tudok annyira nagy sztoriról beszélni, az s3 meg kifejezetten szenvedős volt. az edet is egyértelműen a jó karakterek viszik el. nálam gg és sztori: kamon. kislány beiratkozik. kislányt bántják. meghal egy macska. randizik anyu. (épp barátnőmmel beszéltük, hogy szerintem a tánctanár kivételével minden karakter üngyülüüngyülü, iszonyat jók, szerinte meg bledel jó, anyu blöeh, suki meg totál over-the-top. és, ilyenkor veszem elő a dvd-adut. nézem tovább? igen. megvenném? nem. az ilyen tini-felnőtt drámák közül (my bad) de az oc, OTH vagy pláne az everwood előrébb van. azokat, ha lesznek/vannak itthon megveszem. a gg-t _egyelore_ nem. (és ezzel nem azt mondom, hogy a többi említettnek van jó sztorija, de nekem a GG storywise abszolút semmilyen nem volt. most komolyan, miről szól az első 7 rész?:)

egyébként meg wtf, joe. ez nem te szoktál lenni, hogy “nem tetszik a kedvenc, akkor nekem sem a tied?”, ez olyan fórumos, “kedvenc sorozatra egy negatívum és rögtön a másik kedvencére való célozgatás” reply volt:) vagy én látom rosszul?

egyelőre nem megvevős, de az esély adott a karakterek miatt, still.

winnie - 2006. 12. 28. 19:59

VR: értem, de akkor is meglep. mások vagyunk, na:)

winnie - 2006. 12. 28. 20:02

Boymadi: “”24 2. és 3. évadjába az ember belekötni is nehezen tud, mert szerintem logikailag fedhetetlen.”

szerintem ki van zárva, de én nem vagyok belekötős:) én csak élvezem azt a pörgést, ami a pb-ben és a 24-ben van. (egyszer húztam fel a szemöldököm, amikor a rosszfiú azt mondta, hogy öljék meg a random főnököt (sápel, rulz), ahelyett, hogy jack-től kért volna harakirit. azt én is észleltem és biztos lehet frankón magyarázni, de akkor is. ettől még a 24 sima top5, ez a műfaj kelléke. suspension of disbelief. (ezt a dara közben úgy mondtam, hogy a 24 minden percben ugrik egy cápát, nina felbukkanásai, kim (s2) és az elnök olykor nagyon érezhetően toldott-foldott, de részemről ugyancsak tök élvezetes szálai, stb)

Joe-ker - 2006. 12. 28. 20:24

Nem visszavágás volt, miért vágnék vissza? Csak nem értem a logikát az indoklásodban. Hiszen az Ed és a GG kvázi ugyanaz, és mégis a GG-nél “számon kéred”, hogy nincs történet. Ugyanakkor te magad is leírod, hogy ezeket a sorozatokat a karakterek miatt nézzük, szóval végképp nem értem a dolgot.

Nekem speciel lényegtelen a történet a GG-ben, ha a két lány ült volna egy kanapén és csak beszélnek, azt is ugyanúgy megnézném és ugyanúgy a polcon lenne a dvd, mint ahogy most.

Szóval az Eddel semmi bajom, én is szeretem, csak a hasonlóság miatt hoztam fel példának, a karakterek is nagyjából megfeleltethetők (bár azt hozzá kell tennem, hogy az Ed egy versenyben elvérezne ebből a szempontból :)

Joe-ker - 2006. 12. 28. 20:27

Ezen a “logikailag feddhetetlen a 24”-en viszont jó nagyot nevettem :D

winnie - 2006. 12. 28. 21:02

de a többinél nem mondtam, hogy van történet:) az ed szerintem azért nem gg, bár most, hogy mondod, valóban sok a hasonlóság. mindenesetre nem tini, az biztos. mondjuk az ed sincs meg dvd-n, de ha esetleg valaha megjelenik, akkor nem tudom.

most hogy mondod. ed s4, sorozatáró zene: my little corner of the world. gg premier epizódzáró: my little corner of the world. bazz. lehet, hogy mégis kénytelen leszek igazat adni? mindkettőben a karakterek viszik a prímet, de lehet, hogy azért ed, mert abban van valami kisvárosi abszurd (hülyeség, mert a gg-ben is van, csak még nem domborodott ki annyira) az ügyvédes 1 rész – 1 eset felépítésben. emiatt a részenkénti dolog miatt nem vállaltam be a párhuzamot.

szóval nem is tudom, hogy miért a vita, de így belegondolva inkább ott a pont, bár a tini szócska neonvillogóval hozza a difit. de most, hogy leírtam a mondatot, rögtön belámnyillal az ed-ben nem főszálként domináló, idővel egyre növő tinivonal is, szóval megint oda egy érvem, ehh. de az akkor sem családi:) és a tini csak mellék. a gg-tiniben egyelőre csak dean barátunk lóg ki nekem. mert a kapcsolatkezdemény szép meg minden, az iskolás haragszomrád is oks, de maga a dean elég merev. egyelőre.

már én sem tudom mit írok.

seven - 2006. 12. 28. 21:04

24 s3ban is voltak amúgy hülyeségek 24S3 SPOILER//////////////(pl legjobb: jack és tony négyszemközt dumálnak mintha nem tudnának semmit, majd 2 rész múlva kiderül hogy összedolgoztak, s mindenről tudtak.. :D)///////////SPOILER END bár nekem az s3al a legfőbb gondom az volt, hogy nem éreztem azt a jó kis 24 hangulatot.
bár, zárójelben megjegyzem, a pb hülyeségei mellett a 24 egy logikailag 150%ig fedhető sorozat :D

VR - 2006. 12. 28. 21:30

A GG-ben kisvárosi abszurd hülyeség te jó ég az mennyi lesz még nagyon az elején vagy. :) Dean-t meg olyan sokáig nem kell elviselni hála égnek bár mindig visszatér, csak tudnám minek. A GG pedig természetesen tini valamennyire, mivel az egyik főszereplő tini (illetve mind a kettő az :)).

Shawn - 2006. 12. 28. 22:09

Figyelmetekbe ajanlom:
Poich Lorand beszel a TV2rol…

Human Insect - 2006. 12. 28. 22:28

tesztelem
Teszt

Shrike - 2006. 12. 29. 17:06

winnie:
“a nyomokat meg gondolom ismertem, hisz láttam a prívjöszlit.”
Hát ez nem egészen így van, az igazi nyomok/sejtetések fele nem volt benne az előzetesekben, figyelni kell, nem tolják az alkalmi néző képébe a megoldást.
Egyébként oké, annyira nem bonyolult az ügy, de te még egyszerűbbnek láttad, mint amilyen, mert lemaradtál az elterelésekről.
A második szezonbeli főügy meg minden, csak nem egyszerű, lehet, hogy jobban tetszene neked. (Nekem az a kedvencem eddig, csak épp ezzel erős kisebbségben vagyok.:)

VM ÜBERSPOILER VM ÜBERSPOILER VM ÜBERSPOILER VM ÜBERSPOILER
“kizárásos alapon 2 tettes lehet az 5. résznél” Az érdekes, mert a tettes meg sem jelenik addig.
VM ÜBERSPOILER VM ÜBERSPOILER VM ÜBERSPOILER VM ÜBERSPOILER

“Az s2-ről még nem nyilatkozom, de az első rész után természetesen van tippem, majd elolvasom”
Na azt megnézem, hogy eltalálod az első rész után. :) Nem mondom, hogy lehetetlen, de nyilván csak szerencsével sikerülhet.
Egyébként tudom, kire gondolsz. Nem ő az. :P
Milyen elolvasás? A zárórészt, még ha ugrasz is, nyilván érdemes úgy nézni, hogy nem tudod, ki a tettes.

Boymadi - 2006. 12. 29. 18:14

Winnie,Joe-ker!

Nem javítgatom magamat tovább… :P Amugy végsősoron mindenbe bele lehet kötni, nah de akkor is, én a PB-től olykor röhögőgörcsöt kapok, a 24-től viszont nem, és szerintem ez a lényeg. Az 5. évad volt szerintem a legtökéletlenebb ilyen szempontból, viszont még így is izgalmas volt. Amugy ilyen alapon nem létezik mozifilm sem, amibe nem lehet belekötni. Mindenbe bele lehet, de akkor sem mind1, hogy az ember felsóhajt, hogy “nah persze, az előző x filmben/sorozatban is ugyanezt a poént lőtték el”, ugyanilyen hibával vagy tud újat mutatni. Amugy amíg élvezem az sem zavar ha nincs benne újdonság, pl régen nagyon szerettem a Szupercsapatot. :D TV2-n mennt, nem tudom vkinek mond-e vmit.

Human Insect - 2006. 12. 29. 18:21

shrike lol :D

amúgy meg nicns gond ha valakinek nem tetszik a VM, meg nem kell az összes részt megnézni, csak leszólni a főrejtélyt így kicsit érdekes volt. Ettől még a nem tetsző karaktereket, a kisügyeket nyugodtan. Vagy amit lát az ember a nagy szálból. De így az ugrással.

winnie - 2006. 12. 29. 22:07

Shrike:

“Hát ez nem egészen így van, az igazi nyomok/sejtetések fele nem volt benne az előzetesekben, figyelni kell, nem tolják az alkalmi néző képébe a megoldást.”

jogos, nem is vitatom. emellett azért olvastam a TWOP-rikepeket. az se hosszu, de azért próbálkoztam:)

az elterelésekkel kapcsolatban totál igazad van, az árnyalatok és egyéb trükközések stornók voltak nálam.

” érdekes, mert a tettes meg sem jelenik addig.”

azért mondom, hogy nem tudom, hogy melyik részig láttam. valahol 6-7.-et említek. azt a részt még láttam, ahol előkerült egy szíj. az kemény volt.

“nyilván érdemes úgy nézni, hogy nem tudod, ki a tettes. ”

nem, ofkoz. csak addig olvasom el. de most már nem, mert akkor nekimegyek a 2×17-től

dzsiaj - 2006. 12. 30. 18:00

Csak ma értem haza a telelésből, és szemmel láthatóan kimaradtam a mészárlásból:)
De azért: CSI:NY. 2. szezon nyitánya: felfigyelnek a tetthelyen egy szúnyogra, majd elkapják, de csak azért, mert a szúnyog kövérnek(lol) tűnik, és hátha kiszívta a tettes vérét. Ez mindent elárult számomra. Cancel.
4400-at személy szerint imádom, Kyle hangját a 4400-as postban én is szidtam(amiből sikerült egy Off: RTL kontra tv2 posztot csinálni, ez van.)
24: az én listám: 5,3,2,1,4. Mármint szezonok erősorrendje. Megint csak ez van.

Shrike - 2006. 12. 31. 10:05

winnie: 2×16-tól mondtam, de ahogy gondolod. Mindenesetre a 3. szezon szempontjából jól jöhet az a rész. És vannak benne Arrested Developmentes vendégszereplők is. ;)

api - 2007. 01. 08. 14:38

gg-t a szunetben en is elkezdtem, aranyos meg “filgud” meg minden, de 1o resz utan mar minden egyes reszbe belealudtam. szoval 41-ket percben eleg unalmas nekem. bezzeg a zasszony, allandoan nezni akarja :D

VR - 2007. 01. 08. 15:03

api: Mindig a zaszonynak van igaza! :D

aibkaresz - 2007. 05. 24. 19:48

Hali mindenkinek, egy nagy segítségre lenne szükségem!! 24et kezdtem most nézni, HUNDUB az első 2 évad, onnan pedíg feliratos, de akárhol keresem nincs 3,4,5 évadhoz felirat =(. Ha akárkinek is lenne adok msn címet vagy e-mailt és ha elküldené azt nagyon megköszönném!!

Előre is köszi: Karesz

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz