login |

1 éves a Sorozatjunkie

2007. 01. 05. 15:09 - Írta: winnie

140 hozzászólás | kategória: szolgálati közlemény

No, de elég a sok nézettségezésből, a mai napot részünkről az áhítatnak adjuk át, mert 1 évesek lettünk és ebből az alkalomból megérdemlünk egy kis obligát köldökbámulást, nem? (Akit nem érdekel a nyál, ugorjon, mert hosszú lesz:) Tipikus, hogy annyi mindent le lehetne írni, de annyi minden nem jutna eszembe, így kissé vagdalkozni fogok, de remélem azért nem hagyok ki semmit. Lesz látogatottság, összekapás a hivatalos szervekkel, filmforgalmazóval, magyar online lapokkal, díjözön, legkattintottabb bejegyzés, egyéb statok, belső titkok.

Linkelek sokat, tessék nosztalgiázni. Sajnos a freeblogról történt átállás során a régi bejegyzések egyes szavai összecsúsztak. Javítgatunk mi lelkesen, de még sok a hiba, ezt nézzétek el. De lássuk csak, hogy az “első” napon a hátszéllel elért még alig 131-es napi látogatottságú kezdeményből (kik lehettek azok az elsőnapos 131-ek? Joe, Snake, human, én, anyu, apu…:) hogy lettünk a freeblog legnézettebb blogja és hogyan jutottunk a tegnapi 5752 egyéni látogatóig – a statgép statisztikái szerint. Tudom, nem pontos (a google mást mond, a belső stat megint mást), ki is hagyott olykor, de ez a szám van nekünk. (Erről jut eszembe, tiszta poén, hogy éppen ma a születésnapon lesz meg az 1 milliomodik látogató (plusz/mínusz 1-2 ezer) – én nem értek hozz, de ugyancsak a statok szerint.)

2006.01.05-én, 23.55-kor indított el minket útjára a Freeblogon human egy suta bejegyzéssel és egy „toplistával”. A kezdeti bejegyzésekből azért még látható, hogy eleinte még nem kristályosodott ki a mostani stílus (ha ugyan lehet ilyenről beszélni), de idővel kikupálódtunk. Kisvártatva bemutatkozott első bejegyzésével másik állandó addikttársunk, Joe-ker is, kinek mostani szaggatott jelenléte azzal magyarázható, hogy egy ideje angolszász országokban teszteli a… sorozatbizniszt. Harmadik állandó szerzőként íme a sokak által kevésbé kedvelt Snake első bejegyzése is, melyben lefekteti ars poetica-jat. (Sokan nincsenek tisztában vele, de ő tényleg nem néz sorozatokat, csak röhög rajtunk, de sebaj. Oké, egyet azért ő is néz.) És a legvégén, negyedik tettestársként én mutatkoztam be a hasábokon egy Four Kings-pilot megmustrálásával. A mag elindult és meg is marad, mindössze annyi változás történt, hogy egyrészről tavasz elején sixx addikttársunkkal ötre bővült a bloggereink kerete, azonban ő nem sokkal kesőbb felfele “bukott” és mar az Index mediablogjának csapatat erősíti. Majd később zsellerm csatlakozott a megürült ötödik helyre nagy lélegzetvételű írásaival.

Az evolúció folytatódott (bővebb statisztikák a tovább mögött), nőtt az addiktok tábora is, akik segítségével a HVG augusztusi GoldenBlog szavazásán először a legjobb médiablog, majd az összesítésben előkelő második helyet értük el, valamint megkaptuk a GoldenBlog civil blog fődíját is. Mondom, a szavazatoknak köszönhetően, nem minőségi mustra volt, nem szálltunk el, remélem.

Olykor egy-egy bejegyzésünket önálló életre keltette a netes szféra. Először két Prison Break-promónkat kapta fel a szanalmas.hu (tudjátok, a börtönöset)és hozott mindenféle, azóta megdöntött látogatottsági csúcsot. Majd pedig human Jon Stewart vs Gyurcsány Ferenc bejegyzése döntött rekordokat – főleg a jobboldali sajtó kapta fel az egyáltalán nem politikai okokból írt bejegyzést. (Sajnos a 70 ezer látogatást megért videót a YouTube a Comedy Central csatorna utasítására lekapta idővel, mert human kemény copyright-jogokat sértett. És azon már csak röhögtünk, amikor a nagy felháborodásra reagálva elmondták, hogy csak a teljes adásokat törölték, a rövid részleteket fent hagyták a videómegosztón. Na, hiszen. Még a usernevét is bannolták:)

Hmm, mi is volt még ezek mellett. Nyilván egy valag exkluzív hír, amikre, mert nem találtuk még a neten, szívesen aggattuk az exkluzív címkét, hogy villongjunk, de szerintem senki sem bánta, a lényeg tényleg a sok sorozatpremiernek hírt adó bejegyzéseken volt.

November 25-én megléptük a régóta tervezett saját domainre lépést, reméljük, hogy már túl vagyunk a kezdeti nehézségeken. Kíváncsi is voltam, hogy mely bejegyzések hozták a legtöbb kommentet és nézettséget. Az átállásról szóló írás és a téli darálások is 100 komment felett hoztak, s emellett természetesen egyes Heroes-írások (a finálé és a TV2-s hír, Snake Lost-kritikája is átvitte ezt a határt, de mégis a Prison Break visz mindent a maga 194 kommentjével. Tudom, ezek nem egzakt adatok, de mégiscsak ezt mutatják a számok. Ha a klikket nézem, akkor naná, hogy a Heroes-finálés bejegyzésbe kattintottatok a legtöbbet, de itt is a Heroes és a Prison Break visz mindent, bár érdekes módon a Dirt-promó is elég nézett volt. És, ne feledjük az időközben a 3. legnézettebb post-ot sem, a karácsonyi 24-videót.

Mint említettem, olykor a bajuszt is összeakasztottuk mással, óhatatlanul is. Joe-kernél egyszer elszakadt a cérna és ki akarta nyírni egy bejegyzésben a UIP-Dunafilm filmforgalmazót a Serenity kapcsán, amire legnagyobb meglepetésünkre reagált is a UIP sajtófőnöke. Később az Index is megelégelte, hogy human a House-cikkükön köszörülte a nyelvét, így megkaptuk a magunkét, velük is váltottunk pár levelet, mint ahogyan korábban az Origó is kapott, amire ugyancsak kaptunk egy korrekt viszontlevelet. Azóta látni, hogy kevesebbet f*kázzuk az online lapokat, nem ugurunk minden apró elírásra, mert egyrészt mi sem vagyunk hibátlanok (sőt), másrészt jobb a békesség, de nyitottunk és már az offline kiadványokat is nézzük, s olykor a visszafogottság ellenére sem tudunk ellenállni. Tudom, a magas ló, de amikor az Index mozirészlege b*dös nagy 24-spoilerekkel rémisztgette az olvasókat, melyeket többszöri jelzés után sem volt kedvük levenni, akkor nyílt az a bicska. Egyedül azt hiszem a nagy tévéket nem sikerült megszólítanunk, de hátha az ottaniak is olykor belekukkantanak a blogba.

Természetesen magánleveleztünk is bőszen, sokaktól vendégkritikákat is kaptunk (amik még nem kerültek ki, kifognak, türelem), de persze meg is kaptuk a magunkét, hogy röhej, hogy az olyanok nevezik magukat addiktnak, akik Szívek szállodáját néznek. Én azt hiszem legutóbb arra kaptam maflást, hogy le mertem írni, hogy a Veronica Mars nem jött be (“Te idétlen! És még te nevezed magad Junkinak? Röhög a vakbelem.”) – előfordul, érdekes olvasni az ilyen kommenteket is, van létjogosultságuk. Ja, és hazudtam, mert ha úgy nézem, akkor kaptunk már hivatalos infót is tévétől közvetett úton, hiszen a Jericho-premier hírét nem forrásaink közölték velünk (nekik, a forrásainknak, egyébként köszi minden eddigi infót.)

Hmm, asszem kábé ennyit akartam (tuti rengeteg minden kimaradt) és most a tovább mögött még pár képekkel ellátott stat következik. Azok kedvéért, akik nem klikkelnek: részünkről reméljük, hogy úgy folytatjuk, ahogyan eddig. Vannak még terveink.

Human: Innen én folytatom pár grafikonnal, hátha érdekel valakit (2006 teljes évesek). A böngészősből egyértelműen látszik, hogy az olvasóink a Firefoxot preferálják, bárcsak az egész neten ekkora lenne a Firefox elterjedettsége.

Junkie böngészők 2006-os statisztika

Aztán a felbontás, amivel minket böngésztek. Igen, emiatt mertük meglépni a 1024-es designt, az a kevés 800*600 is szívesen látott, és a tartalom szembetalálja amikor idejön, de a sidebarunk már kicsit lelóg neki.

Junkie felbontás 2006-os statisztika

És végül a sebesség, ezt nem tudom, hogy méri a google, lehet IP címek alapján, de ha igaz, akkor nagyon durván csak gyors netesek böngészgetnek errefelé.

Junkie sebesseg 2006-os statisztika

140 hozzászólás Ne habozz!

[ross] - 2007. 01. 05. 15:15

boldog születésnapot, junkie!

Béla_la - 2007. 01. 05. 15:17

HAPPY BIRTHDAY…

bateman - 2007. 01. 05. 15:18

éljen! éljen!
hepibörzdéj!

Mann - 2007. 01. 05. 15:20

Boldog szülinapot kívánok én is!
Sok köze volt az oldalnak, hogy az elmúlt időszakban olyan sok évadnyi sorozatot daráltam le pótlásként…
Csak így tovább… Én egyébként Snake írásait is nagyon bírom (csak a Dharma vízjel zavar az oldal tetején) :)

Mammut - 2007. 01. 05. 15:20

Boldog szülinapot! :D

Dohi - 2007. 01. 05. 15:23

beideznem az idevago passzust weird al-tol, de kicsit hosszu lenne :) azert boldog szulinapot es csak igy tovabb!

prof.chaos - 2007. 01. 05. 15:24

Hááát ez nagyon nagy, ha hazaérek, elolvasom!:D

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Az oldal fantasztikus, csak gratulálni lehet hozzá, csak így tovább!!!

daniba - 2007. 01. 05. 15:26

Boldog Szülinapot. Még jó sokat. :D

A Statgép valóban nem pontos mert én pl naponta 3x nézek be

garrison - 2007. 01. 05. 15:26

kibaszott boldog szülinapot nektek, és továbbra is ugyanilyen sikeres community építő munkát kivánok nektek^^

Lewis - 2007. 01. 05. 15:30

Én is gratulálok az oldalhoz, nagyon jó, csak így tovább. Mindennap megtekintem ezt a site-ot, mert érdekel mi újság van a sorozatok terén. Jó lenne, ha a Kolosi, Poich Lóránt is beállítaná kezdőlapnak a sorozatjunkie.hu-t. ( persze el is olvasnának minden hírt, aztán becsuknák az oldalt és gondolkoznának, hogy mi milyen jó ötleteket gyártunk ezen a blogon.) Remélem este lesz pezsgőbontás, tortaevés, tűzijáték, meg azt is, hogy amikor 2 évesek lesztek, akkor már túl esünk egy sorozatjunkie-találkozón, ahol személyesen is beszélgethetnénk a hazai és külföldi médiapiacról, meg spk mindenről.
Mégegyszer Happy Birthday!

Bambi - 2007. 01. 05. 15:31

Éljen a blog, éljen soká :)
Happy Birthday! Reméljük még sok lesz :)

chainie - 2007. 01. 05. 15:32

CSatlakozom, csak így tovább és kösz az egyéves munkát!!

GRAT és BÚÉK!

seeya

isti89 - 2007. 01. 05. 15:33

Boldog szülinapot!
Csak így továáb, mert a blog egyre fejlődő tendenciát mutat és az írások is egyre jobbak.

spamdog - 2007. 01. 05. 15:35

Mann az a Dharma nagyon jó helyen van ott :)

Lyan - 2007. 01. 05. 15:40

Boldog Évfordulót!

ropi21 - 2007. 01. 05. 15:42

gratulálok!

Dboy2000 - 2007. 01. 05. 15:44

Boldog születésnapot, addict-ok! :D
Én naponta többször is idekattintok, nagyon érdekel, mi újság a sorozatok terén. És hát úgy érzem, mindig naprakész vagyok etéren. És lehet ez sok embernek nem jelent semmit, de nekem igen, mert igazi addict-nak érzem magam, és kellőképpen szeretnék mindig felkészült lenni! :)

rolikukta - 2007. 01. 05. 15:46

Boldog szülinapot!!!! Még jó sokat és csak igy tovább Winnie,Human,Snake,Joe-ker,Zsellerm

sixx - 2007. 01. 05. 15:48

Gratula, csak így tovább, uraim! Ha konkurencia, ha nem; nekem tetszik amit csináltok, elévülhetetlen érdemeitek vannak a magyar sorozatkultúra letisztulásában.

Razor - 2007. 01. 05. 15:48

Boldog szüinapot Junkiek! :-)

Sir Gawenor - 2007. 01. 05. 15:50

Boldog szülinapot!
Sok sorozatot az itteni ajánlások hatására kezdtem el nézni, s nem bántam meg!

quentar - 2007. 01. 05. 15:57

csatlakoznék, boldog szülinapot junkiek, csak így tovább!

Tamás - 2007. 01. 05. 16:05

Én is gratulálok Nektek! Csak így tovább!

csuvorke - 2007. 01. 05. 16:05

boldog spam… mármint születésnapot! :)

Sel - 2007. 01. 05. 16:09

Gratulálok! ;)
Pláne örül a kicsi szívem, hogy picit növelhettem a látogatottságot! :)

Selion

lsc - 2007. 01. 05. 16:11

Éljen! A magyar blogszféra legjobb oldala (stilus /nem css…:-) / és tartalom egyaránt).

És én már azt is sejtem, hogy 2007 legkomolyabb internetes tranzakció terve ehhez az oldalhoz fog kötödni. És csak remélem, hogy ez meghiusul, mert a junkie nem eladó…! :-) Ugye…?!!!!

Kanyecc - 2007. 01. 05. 16:11

Boldog Szülinapot! :D

ice - 2007. 01. 05. 16:11

Grat :)

Danesz - 2007. 01. 05. 16:11

HAPPY BORZDAY!

Donnie - 2007. 01. 05. 16:16

Gratula az egyéves évfordulóhoz. Kiváló az oldal, csak így tovább!

Csaba - 2007. 01. 05. 16:16

Boldog szülinapot!

maszty - 2007. 01. 05. 16:17

Boldog szülinapot srácok!

colos - 2007. 01. 05. 16:17

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz…Boldog Születésnapot kívánnok a blognak és őszinte gratulációm a cikkek íróinak. A kritikáitok hatására megnézett sorozatok nagyon sok jó pillanatot szereztek…

VR - 2007. 01. 05. 16:20

Boldog szülinapot, és csak így tovább remélem még jópár szülinaphír olvashatok!

nolan - 2007. 01. 05. 16:23

boldog szülinapot, de nehogy eladjátok magatokat a jövőben!

kizoli - 2007. 01. 05. 16:24

Csak gratulálni tudok én is az első év sikereihez. Nem vagyok egyedül, akik a ti írásaitok hatására kezdtek el nézni egy pár sorozatot. Én is közéjük tartozom. A VW-met és a 24-gyet is nektek köszönhetem, de a 3 nővéremtől kapott 1. évados sorozat DVD után kialakult addiktságom is a junkie írásai alapozta meg.

Köszönöm nektek, csak így tovább, vagy jobban.

HAPPY BIRTHDAY JUNKIE!!!!

wilson - 2007. 01. 05. 16:28

Happy birthday

yaze - 2007. 01. 05. 16:28

Mint napi szintű olvasó (és RSS használó), egyet én is hozzá teszek: grat, és köszönjük a munkát.

ja, és tudom, hogy snake kitalált személy, de jól csináljátok :)

nope - 2007. 01. 05. 16:34

Happy happy birthday clappy
Join us as we celebrate
Clap your hands and dance around
Have a laugh and eat some cake
Happy birthday, happy birthday, happy birthday
You’re so great!
Have a drink on us tonight
Drink too much, get in a fight
Dance around on tabletops
Get pulled over by the cops
It’s your birthday, it’s your birthday, it’s your birthday
Hey why not!
Because we’re all gonna die some day
Might as well have a good time
Hooray!

Mx - 2007. 01. 05. 16:34

Akkor megragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem nektek és a vendégbloggereknek is a jó cíkkeket, az up to date híreket. Nagyon hasznos mindannyiunk számára! Köszönjük és Boldog szülinapot!!!!

CG - 2007. 01. 05. 16:35

happy junkie day!

chokee - 2007. 01. 05. 16:36

Boldog Születésnapot addictok! :D

Tibi - 2007. 01. 05. 16:47

Én is nagyon happy szülinapot kívánok a blognak, remélem megér még több évet, mivel nagyon informatív a tartalom, és sok érdekességet lehet olvasni. Ha írok egy szerkesztőnek készségel válaszol és segít ha tud, ilyet nem sok oldalon látni, ezért is tisztelem és becsülöm a munkátok!

Valamint, nektek köszönhetem hogy elkezdtem nézni az Odaátot, az Everwoodot, a Szökést ….. stb. is! Nélkületek nem néztem volna bele, és nagy élményekről maradtam volna le! Szóval köszönöm hogy vagytok, remélem még sokáig lesztek :-)

sanyi-2 - 2007. 01. 05. 16:50

Happy Birthday! Nagyon jó az oldalatok!

fodi - 2007. 01. 05. 16:57

inkább nem küldöm el mp3ban, ahogy boldog szülinapot éneklek nektek :) nem lenne igazán szép a szülinapos kínozni
de boldog szülinapot a junkienak :)
éljen örökké a sorozatjunkie-kultúra :)

Gerik - 2007. 01. 05. 16:59

Gratulálok. Akkor a ti indulásotok után lettem sorozatfaló. :)

rhynn - 2007. 01. 05. 17:04

Csak így tovább srácok!

Solmyr - 2007. 01. 05. 17:09

BOOOOOOOLDOOOOOOOOOOOOOOG 1. SZÜLINAPOOOOOOOOOOOOOOOOT!!!!
Miattatok lettem “advanced-junkie” az elvből csak Lost se02-t néző “basic-addiktból”, de pl. az angoltudásom jelentős részéért is – közvetetten – nektek kell köszönetet mondanom. Köszönöm!

Thusor - 2007. 01. 05. 17:18

Szeretnék én is nagyon boldog születésnapot kívánni, és remélem még hosszú ideig csodálhatjuk sorozatos írásaitokat.

Galadriel - 2007. 01. 05. 17:20

Én boldog szülinapot kívánok és csak így tovább:)))

Mr Chanandler Bong - 2007. 01. 05. 17:28

Mily’ meglepő: boldog szülinapot!
“akkor nagyon durván csak gyors netesek böngészgetnek errefelé.” mert mi tudjuk állandóan letölteni a sorozatokat. gondolom.

Domcsi - 2007. 01. 05. 17:28

hepi borzdejt

Sy - 2007. 01. 05. 17:28

Örülök, hogy Veronica Mars is említésre került :D

poTomek - 2007. 01. 05. 17:29

Asszem mem kommenteztem még, de folyamatosan olvaslak benneteket, mióta az őszi magyar PB-start kapcsán az oldalra tévedtem! ;)
Fas*ák vagytok, csak így tovább. (Jajj, de szeretem a közhelyeket :D)

Grecso - 2007. 01. 05. 17:32

Boldog szülinapot!!

Köszönöm, hogy megismertettetek egy néhány sorozattal!

Sok álmatlan :) éjszakát okozva!

KÖSZÖNÖM!

Umcsi - 2007. 01. 05. 17:34

Boldog Szülinapot ma ennyi bejegyzés születet huha ikább pezsgőzni kell ilyenkor nem irogatni :D:D:D

tumpara - 2007. 01. 05. 17:35

Boldog szülinapot! Nektek köszönhetem a Boston Legalt, áldassék a nevetek!

Sylar - 2007. 01. 05. 17:38

képzeld winnie és humman! ma van az én szülinapom is!!!!! ma vagyok 23éves!! Aki iylenkor születik az csak menő lehet!:)

Csigusz - 2007. 01. 05. 17:39

Boldog Szülinapot!!!
Nem is tudom mikor találtalak meg titeket, de azóta nem telik nap, hogy ne néznék ide!
Így tovább, sok sikert a jövőre nézve.

kacagomikulas - 2007. 01. 05. 17:40

sorozatjunkie S2E1 remélem jó évad lesz :)

Tyberius06 - 2007. 01. 05. 17:43

Happy B-day!!

dallaporta - 2007. 01. 05. 17:49

asszem én 2006 márciusa környékén jártam nálatok először, azóta mindennap….

csak így tovább

Jamesch - 2007. 01. 05. 17:50

Boldog születésnapot, nekem is mostanában van:)!!!
Csak így tovább!

Mit néz Snake?

Gatya - 2007. 01. 05. 17:53

Bódog szülinapot Junkie:)
Az oldal nagyon jó, csak így tovább!!

Exx - 2007. 01. 05. 17:55

Minden jót kívánok a továbbiakra is, gratulálok az évfordulóhoz.

FeGa - 2007. 01. 05. 17:55

Még sok sok ilyen szülinapot a Junkienak!

Lui - 2007. 01. 05. 17:56

Nagyon boldog szülinapot!
Ha napi 5ször nem nézek be akkor egyszer sem :)
Itt mindent megtalálok ami érdekel ezen a téren.

Köszönöm hogy vagytok és még sok-sok szép évet kívánok nektek! Ne adjátok ennél alább :)

Viktorka_ - 2007. 01. 05. 18:01

Boldog Szülinapot! :)

stargatelost - 2007. 01. 05. 18:06

Happy Birthday :)
Csak így tovább :)

Chriss - 2007. 01. 05. 18:08

HAPPY BIRTHDAY!!!
kezdetektől veletek vagyok:P

Solmyr - 2007. 01. 05. 18:08

Tényleg, mit néz Snake? 1etlen tippem a House, úgy sejtem, h tudna vele azonosulni :D

ReDnecK - 2007. 01. 05. 18:16

Gratula az oldalhoz, én azt hiszem akkor tértem be először, amikor megjelent a címetek a feliratok.hu főlapján, valamikor 2006 elején, azóta szintén napi többszöri látogató vagyok, számos sorozatot köszönhetek Nektek! Csak így tovább!

zsolti - 2007. 01. 05. 18:17

Boldog szülinapot!
exkluzív hírekkel teli baba kort :))

Mor Tuadh - 2007. 01. 05. 18:18

boldog szülinapot :) csak így tovább !

tavaly január vége óta itt vagyok veletek :D

bestyen - 2007. 01. 05. 18:28

heeeeeeeeeeepi böööörrzzzddééééééjj!!!!!És sok szerencsét a 2.évadhoz. Ilyen jó nézettséggel 100% hogy nem lesz cancel;)

Geeryy - 2007. 01. 05. 18:31

a Pilot-mustra – Four Kings bejegyzes mar ismeros.ezekszerint ittvagyok az elejetol. bigup.sok szulinapot meg.

millAh - 2007. 01. 05. 18:32

gratuuuuuuuuu!

seven - 2007. 01. 05. 18:33

így egy év után írhatnátok valami személyes top5öt, addiktok :) de komolyan. mindig kiváncsi voltam a kedvenceitekre.

Tata - 2007. 01. 05. 18:35

Gratulálok!
Boldog Szülinapot! :)

dzsiaj - 2007. 01. 05. 18:40

Beállok a sorba: BOLDOG SZÜLINAPOT!
Ja, és szívesen venném, ha ényi Ádám is írna néhány sort:)

darren - 2007. 01. 05. 18:45

Boldog szülinapot! A díjakhoz pedig gratulálok!

lex - 2007. 01. 05. 18:46

Boldog első születésnapot a Smallville Hungary fórumozói és stábja nevében!

Peter Wiggin - 2007. 01. 05. 18:49

Boldog születésnapot és remélem idén is legalább olyan eredményesek [pl.: Goldenblog] lesztek, mint az elmúlt egy évben.

Ja, és köszi a Heroest és a többit:-)))).

Be-rci - 2007. 01. 05. 19:03

Boldog Szülinapot!

Minden nap többször is nézem az oldalt és csak további sok sikert tudok kívánni!

KTamas - 2007. 01. 05. 19:04

Happy Birthday!

Gaines - 2007. 01. 05. 19:08

B.Sz.!

rio - 2007. 01. 05. 19:15

Boldog szülit! Azt hiszem sikerült elérni a célotokat: sorozat- és sorozatjunkie-addikt lettem. Vigyázzatok, nehogy Sylar meglékeljen titeket a különleges képességeitek miatt! Are you on the list? :)

luc - 2007. 01. 05. 19:26

BSZ!
Huhh, egy év… Én az indulás óta (oké, igazából kábé 3 héttel később…) olvaslak titeket, ti vagytok a kezdőlapomon és amúgy is! Ti tettetek addiktá :D
Szóval nagyon szépen köszi és csak így tovább!

eXilEEe - 2007. 01. 05. 19:39

Boldog szülinapot, kösz h vagytok:)
Remélem ha érett lesz rá a magyar közönség akkor egy offline lapotok is lesz (Én előfizetnék) ;)

Dragee - 2007. 01. 05. 19:39

Boldog Szülinapot az oldalnak, és mindenkinek, aki részt vesz a készítésben! Köszönöm azt a rengeteg információt, tudást, amit innen szereztem meg, nagy segítségem volt, és remélem, lesz még nagyon sokáig!

Jack Bauer legyen veletek :D!

Ronnie - 2007. 01. 05. 19:40

Boldog Szülinapot! :))))

Red Fox - 2007. 01. 05. 19:40

Boldog szülinapot.

Silent Alarm - 2007. 01. 05. 19:42

Nagyon Boldog Szülinapot! Köszönöm hogy addiktá tettetek:)!

skar - 2007. 01. 05. 19:49

fületek érjen bokáig

Izzie - 2007. 01. 05. 19:53

Nah, csak így tovább!!! Boldog szülinapot!!!:D:D:D Cupp:x:x:x

T-Bag - 2007. 01. 05. 19:53

Prison Break, Heroes 24 rulez ! nektek köszönhetetem, hogy megismertem. 70 felül is van élet :-)

T-Bag - 2007. 01. 05. 19:54

Goku2000 - 2007. 01. 05. 20:01

Boldog szülinapot! Nagyon jó a blogotok! Így tovább! :)

Nina - 2007. 01. 05. 20:06

HAPPY BIRTHDAY JUNKIE!!!! Csak így tovább!! ;)

- 2007. 01. 05. 20:15

Boldog Szülinapot!!!

Örülünk hogy vagytok nekünk!!

Izzie - 2007. 01. 05. 20:18

Jah, és még annyit, meglepődtem, amikor kiderült, hogy a kezdés hónapjában találtam meg a lapot, és azóta olvasom. Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm, és még egyszer csak így tovább! és még gratu:D

TorrenteXY - 2007. 01. 05. 20:21

100. Happy Birthday?:D

kisqqcs - 2007. 01. 05. 20:29

Boldog születésnapot és köszönünk mindent!
Keep up the good work.

nano - 2007. 01. 05. 20:34

Boldog szülinapot!
Szeretek itt lennie mindig olvasok vmi jót! Csak igy tovább!

Scotty - 2007. 01. 05. 20:34

Boldog Szülinapot! Csak így tovább! ;)

tess - 2007. 01. 05. 20:38

Nos nem gondoltam, hogy valaha is ezt mondom nektek, de ami szép az szép!

Kliséktől mentes évfordulót, vagy ahogy mondani szokás születésnapot vagy mit.

gulyaszoli - 2007. 01. 05. 20:39

Happy birthday

Ze' - 2007. 01. 05. 20:56

Boldog szulinapot!
Nektek koszonhetoen sok embert ismertem meg: Dexter Morgan, Veronica Mars, Gregory House, valamint Peter Dragon, de sajnos utobbi felirat hijjan meg nem teljes barat. Bar lehet elobb tanulok meg angolul, minthogy azt valaki megcsinalna:)
Apropo! A Tisztelt szerkeszto urak mivel foglalkoznak, amikor nem “addiktok”, ha szabad megtudni?

Silent Alarm - 2007. 01. 05. 21:13

igen, ez engem is érdekelne:)

szb - 2007. 01. 05. 21:35

Boldog szulinapot! :)

es koszi, sokat “koszonhetunk” nektek! :)

nyifnyaf - 2007. 01. 05. 21:50

Well done, gazdik – buszke vagyok ratok es veletek orulok. Nem tudom hogy fer bele a napotokba a gyakori postolas, sorozatnezes, meg a tobbi (nyilvan kevesse fontos) dolog az eletben, de remelem meg sokaig így marad ez a sorrend. En mindenesetre tovabbra is latogato maradok (napi 6x) rendes addikt modjara.

piqla - 2007. 01. 05. 21:58

Boldog szulinapot!
Csak igy tovabb!

dragon1986 - 2007. 01. 05. 21:59

BÚÉK, Boldog Születésnapot Junkie!!!
köszönöm a sok megmosolygos írásokat, a rengeteg infokat érdekeségeket. bevallom én elég gyakran linkelem a psotokat a kedvencfórumomba. de föleg a sorozatpremieres írásokat.
én általatok ismertem meg olyan sorozatokat amiket máig nyomon követek.

asdkeke - 2007. 01. 05. 22:07

boldog szülinapot!
köszi az eddigi cikkeket :)

BlaiSeCT - 2007. 01. 05. 22:17

Boldog születésnapot!

Tevekex - 2007. 01. 05. 22:18

Boldog Szülinapot!

Nagyon szuper oldal, naponta többször is ránézek!

csak így tovább :):)

BLa - 2007. 01. 05. 22:42

Hi!
A nevem BLa.
Hi BLa!
Sorozat és sorozatjunkie függő vagyok.
Nem akarok kigyógyulni belőle.
Ebben Ti nagyon sokat tudtok segíteni nekem.

Köszönöm.

Jani-B. - 2007. 01. 05. 23:19

Boldog Szülinapot!

És Köszi Az Eddigieket.
Csak Így Tovább!

vnorbi - 2007. 01. 05. 23:24

Én is Boldog Szülinapot kívánnék, és remélem, hogy még nagyon sokáig fertőztök minket a sorozatfüggőséggel.
Én anno csak 2 sorozatot néztem (24 és Lost), azóta olyan sorozatokat kezdtem el nézni miattatok, mint a House, a Heroes, a Dexter,stb. A legnagyobb hálám viszont a The Shield miatt borul rátok.:-) THX
ui: Az egyik régi Shield-bejegyzésben egy mondatot, ami arra enged következtetni, hogy Snake bizony ezt a sorozatot nézi: “…és ha elmondanám, hogy ki szereti ezt, akkor szerintem meggyőzném a kételkedőket is (de nem mondom persze).” Nekem legalábbis ez a tippem, és szerintem helyes is…ugye? :-D

vnorbi - 2007. 01. 05. 23:27

“Az egyik régi Shield-bejegyzésben egy mondatot…”
TALÁLTAM egy mondatot

Oldern - 2007. 01. 05. 23:46

Omedeto tanjobi, ha már dúl a (Hiro)es láz : )

Finey McFine - 2007. 01. 06. 00:33

A minap beszélgettem egy csajjal munka után, mondta, megy haza és Szökést néz, kérdeztem, mér, ma adják a tévében? azt mondja nem, a pasija letöltötte angolul meg hozzá magyar feliratot, már a második évadnál tartanak, és tök jó.
Pár héttel ezelőtt egy teljesen másik társasággal is valahogy erre terelődött a szó, ott meg azt magyarázták, hogy milyen a Gilmore Girls (nem ám Szívek szállodája!) hatodik évadja.
Miért van az, hogy egy évvel ezelőtt még nem hallott ilyeneket az ember? Miért kezdett most a huszonéves réteg (no offense, én csak ezt a korosztályt érzékelem) tudatába lassan beszivárogni a sorozat fogalma (és nem pejoratív jelzővel illetve, mint pl. “brazil”)? Hát azért, mert valakiknek lámpást adott kezébe az Úr Pesten (vagy máshol…), melyben felvilángolt a korrekt, szabatos, stílusos tájékoztatás eleinte apró mécsese, amely idővel egyre duzzadt, míg végül mindössze egy év alatt odáig ért, amit mostanában már tagadhatatlanul tapasztalok: mindenki ismer valakit, aki junkie, vagy valakit, aki ismer egy junkiet. iwiwre lefordítva kábé két lépésben mindig eljutsz egy junkiehoz. Az egészet pedig továbbgondolva: mindenki vagy junkie, vagy junkie lesz (amikor újra találkozik azzal az ismerősével). Persze van, aki csak egy-két szálat szív, és van, aki több dobozzal fogyaszt naponta, de a lényeg, hogy ott van a köztudatban.
szóval az egészből annyit akartam kihozni, hogy nagyobb hatással vagytok a szubkultúrára, mint gondolnátok… és ez azért nem semmi
ja és boldog szülinapot, nehogymá kihaggyam

Fighting - 2007. 01. 06. 00:49

Állandó napi program vagytok, pedig nem veletek kezdtem a sorozatnézést, de már nem tudnám nélkületek elképzelni!
Boldog szülinapot, és további sok sikert!

zoly81 - 2007. 01. 06. 00:52

Én még nem rég kezdtem el olvasgatni ezt az oldalt de nagyon jó dolgokat toduk meg a kedvenc sorozataimról
thx érte és szerintem nagyon gyorsan fog nőni ezaz oldal és akkor még több infót kell írnotok:)
ja és ki az a ki nem firefoxot használ?:S

^Sunrise^ - 2007. 01. 06. 09:10

Boldog szulinapot a lapnak es ha jol olvastam akkor winnie-nek is! :)

Valaki a nagyvilágból - 2007. 01. 06. 09:52

Boldog szülinapot! :)
Nekem is van megköszönni valóm nektek. A Dextert és a Lost Roomot is miattatok néztem meg, és hogy a kedvencemről a LOST-ról írtok az7 mindig jól esik. Így tovább Junkie!!! :)
Sztem azért nagyrészt gyors netesek vannak, mert ha olvasol valamelyik soriról vmi jót azt le akarod tölteni…:)

mogyi - 2007. 01. 06. 10:52

Boldog Születésnapot!

Samu - 2007. 01. 06. 11:02

Boldog Szülinapot! ÉS még legalább 100-at :-)

RiP - 2007. 01. 06. 12:09

Boldog születésnapot kívánok én is nektek! Néhány hónapja akadtam rá a blogotokra és itt is ragadtam, napi rendszeres olvasó vagyok. Na meg a sorozatokat is nagyobb mennyiségben fogyasztom azóta. Ezért pedig jár köszönet: Köszönöm! :) Csak így tovább!

eXilEEe - 2007. 01. 06. 12:35

azaz igazság h nálam is egy osztálytársam elkérte tőlem a prison break 1. évadot odaadtam neki. Utána egyre többen kérték el tőlem meg azoktol akiknek én odaadtam és végül az egész suli nézi :) azt viszont még nem tapasztaltam nagyon h rajtam kívűl vmely ismerősöm nézne mást is, mármint ilyen fanatikusan mint én h heroes, scrubs, how i met your mother ilyesmi. Még sokan járnak a dr. house-ba előbbre mint a tv. csak gondoltam megosztom veletek amugy tényleg egyre többen izgulnak rá IGÉNYES sorozatokra

Pr0d16Y - 2007. 01. 06. 14:21

megkesve bar, de annalnagyobb szeretettel, ugy dunateves kivansagkosar modjara.

HAJRA JUNKIE!

ps: az 1etlen blog amit rendszeresen olvasok.

Seeley Booth - 2007. 01. 06. 14:36

Szeretnék gratulálni az igényes munkátokhoz. Én is innen informálódok sorozatok ügyében, mert addikt vagyok, mint itt sokan :)

Mégegyszer: gratulálok, csak így tovább!

eFiCi - 2007. 01. 06. 16:35

winnie, Human, nagyon köszönöm ezt a bejegyzést, és a nem sajnált fáradtságot a linkelésre. Én csak 4-5 hónapja látogatom a blogot, és nagyon jó volt utánaolvasni, hogyan is indult az egész.

Tényleg a legjobb.

PS. Én live bookmark-ot használok Firefox-ban, és minden cikkre külön rákattintok. Akkor ez hogyan jelenik meg a statgépnek?

Malachi - 2007. 01. 06. 22:38

helló, sokat, boldogot! :)

kösz mindent, hiánypótló oldal, abszolút kafa úgy ahogy van

biblia: sorozatjunkie.hu
kézikönyv: epguides.com

hehe

örvendek, legyetek még soká

ndavid42 - 2007. 01. 07. 00:20

boldog szülinapot. az utóbbi évben sikerült addiktá válnom, amiben az oldalnak nagy szerepe van, kösz ;)
éljen soká a junkie! \o/ \o/ \o/

Road Lee - 2007. 01. 07. 12:24

Mea culpa, Guys, de 4 napig nem voltam netközelben, így – megkésve bár, de törve nem ;) – csak most kívánok boldog szülinapot, és sok sikert az elkövetkező 10-20-n! évre! :)
Valamint köszönetet mondanék Nektek a sok remek soriért, amire felhívtátok a figyelmemet! :pezsgő:

Rampart - 2007. 01. 08. 11:08

Gratula!
Ha a kezdetektől nem is, egy ideje már veletek vagyok! Köszönet a sok infóért, melyek alapján tudtam olyan sorozatot választani, ami azóta is izgalomban tart!
Imádom az írásaitokat! Ha nem fikázott volna le a magyartanárnőm anno, akár én is firkálgatnék!
Akárki akármit is mond, én maradok!
;))

maniac - 2007. 01. 10. 09:10

Boldog Szülinapot!

Amíg nem volt ez az oldal szinte csak filmeket meg scifi sorikat néztem, mostanság már filmeket alig:D.
Nektek köszönhetően sok jó sorira kattantam rá, és néhány kevésbé jóra is (guilty pleasure:D). Szal addikt lettem:D.
Az oldal nagyon színvonalas, gratulálok ,csak így tovább!

monana - 2007. 01. 10. 13:36

nincs olyan amit eddig le nem irtak volna.
Még sok ilyet kivánok

Maradék - 2016. 01. 08. 00:47

Boldog szülinapot! Az a baj, hogy nem csak a blog öregszik, hanem én is:D Azért durva, hogy azt hiszem 2007ben találtam az oldalt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz