login |

Szerdai amerikai premierek

2007. 01. 11. 08:24 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: hírek

És befejezvén a szokásos reggeli rutint, igazából nem kell semmi extrára számítani, mindössze arra, hogy debütált a CBS-en (kiemelem, hogy a nyugdíjas csatornán) az Armed & Famous. Ez az a műsor (reality), ahol D-listás hírességek rendőrhacukába bújnak és rossz embereket tartóztatnak le. Erik Estrada, LaToya Jackson, Wee Man, Jack Osbourne – no komment, nekik valóban lefelele nyargal a hírnevük. A pilotot megnézem elég előítéletesen, de főleg a nézettségre leszek kíváncsi, mert ha ez a műsor nem bukik meg a CBS-en, akkor ott valamit nagyon értenek.

Amellett, hogy W. Bush iraki tervekkel kapcsolatos beszéde fogja uralni a tévét és ezért jó pár sorozat máskor kezdődik, az este 10 órásiak egy része (Medium, CSI: NY, Criminal Minds) pedig el is marad, sok újdonság nincs. Jön az ABC-szitkomok (Knights of Prosperity, In Case of Emergency) vízválasztó második része, plusz a női célközönségű Oxygen elindítja a Janice Dickinson Modeling Agency 2. évadát (a hírhedt Topmodell bíra saját reality-je), valamint elindul a Tease, ami (kapaszkodni) fodrászverseny vagy -reality lesz: minden részben két hajszobrász veselkedik egymásnak. Ezt látnom kell. Már csak azért is, hogy elmondhassam, hogy ez is megvolt.

4 hozzászólás Ne habozz!

RaveAir - 2007. 01. 11. 08:38

winnie: Már többször felmerült bennem valami… Te sorozatfüggésen kívül mással nem foglalkozol? Annyi sorozatot megnézel, és ezekről tájékoztatást is adsz, hogy rengeteg szabadidőd lehet. Nem bántásból kérdem, csak egyszerűen kiváncsi vagyok. :)

winnie - 2007. 01. 11. 08:39

Majd annak is eljön az ideje:) De nyilván, hiszen valamiből meg is kell élni, ott a család, stb.

TorrenteXY - 2007. 01. 11. 08:47

Fodrászverseny. Waze. Winnie azért az adok-midennek-egy-esélyt elvnek is vannak határai! :)

winnie - 2007. 01. 11. 08:49

:D engem a megvalósítás érdekel. amerikának vannak olyan szakemberei, akik még egy fodrászversenyt is ku*va élvezetessé tudnak tenni.

kevés az esély, de ki tudja:) (a jó tévések nem biztos, hogy az oxygen-re mennek) kíváncsi vagyok a fogásokra (szakmai szemmel), hogy esetleg itthon is lehessen hasznosítani őket. nem szép dolog a másolás, de a magyar műsorkészítők hihetetlen módon nem figyelik amerikát, tisztelet az 1-2 kivételnek, akik azóta meg is gazdagodtak belőle.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz