login |

Na ez borzasztó hétfő volt

2007. 01. 31. 12:11 - Írta: human

53 hozzászólás | kategória: hétfői mészárszék, kritika, , ,

Valami ilyesmi arcot vágtam a végén kb, mint Hiro. De most komolyan, mi volt ez? Mind a három hétfőn játszódó kedvencem enyhén szólva is rossz részt hozott. Kifakadás a tovább mögött: 24, Heroes, Studio 60 spoilerekkel. Mindegyik vastagon jelölve van, hogy melyik sorozat, csak ha a szem elkalandozik…

Hiro Nakamura

24: WTF dude? Olyan jelenetek, hogy mármár az órámat néztem, és nem azért, hogy úristen de kevés van már csak belőle, hanem damn it, nézzük már a lényeget. Azt hiszem ez a fehérházi rész, ami elsőre jónak tűnt, hát ez itt most így konkrétan katasztrófa eddig. Viszont nem lennék Jack tesója, hiszen nem sokat szarozott vele kedvenc ügynökünk, hiába család, 5 perc csit cset után zsákot kapott és “hol van fater”, de legalább nem üvöltött.

Viszont az új hot csaj egyre jobban bejövős. Csak nehogy összejöjjön a sorozatpestis arccal. Egy biztos, több Jack time kell nekünk. Amúgy nem tudom mit képzel Bluetooth Bauer, hiszen Jack már 5 nehéz napon van túl, ma már átharapta egy ember torkát a szökéshez (a második évadban flatline után osztotta a népet), és a kínaiak 2 év alatt nem tudták megtörni. Ha én fognám el, ott helyben kapna egy golyót, amíg megtehetem. Úgyis kihalt volt az épület, és hangtalanul el tudták intézni a kinn parkoló CTU ügynököket (ki nem találta ki hogy nekik annyi, pont annyi képernyő időt kaptak, amennyit a nemsokára elhullók szoktak a 24-ben). Szóval ott helyben golyót neki, nem elhajtani valami távoli helyre, és “hívjatok ha megvan”. A naív.

Heroes: csak én érzem úgy, vagy kicsit gyengébben muzsikálnak mostanában a Hősök? Pedig én bírom a gondolatolvasó zsarut, de most még ő is sok volt kicsit. A tudathasadásos nőci sztorija meg hát, szóval annyira hidegen hagy, hogy nagyon. A részt csak Peter és Hiro mentette meg, ez utóbbi természetesen szokás szerint. A Cheerleader lányka sztorija meg, komolyan ennyire buta valaki? Kinnhagyni az ablakban a cuccot, ennyit a nagy titokról. Azért a kiképzésre kiváncsi vagyok. Viszotn nekem úgy tűnik több mint 34 hős lesz errefelé végül.

Studio 60: Ez a legnagyobb szívfájdalmam a hétfői csapatból, hiszen Jacknél előre kell gördíteni a sztorit és majd tuti javít, a Heroes szintén, de ami itt történ az kész. KINNRAGADTAK A KURVA TETŐN. Mekkora gyenge húzás ez már, aztakurvaélet. Amikor kimentek akkor bámultam az ajtót, hogy legyen rajta kilincs, könyörgöm legyen rajta, tényleg csak dumáljanak egyet. Hát nem, az ajtó bang, és kinnragadtak. Ezt már csak 1 dologgal lehetett tovább rontani, igen igen, nem működnek a telefonok a kibaszott Los Angeles közepén. A miért kell az aranyos írós csajnak hazudni sztori már csak hab a tortán.

3 szereplő az, akiknek teljesen van létjogosultsága, a többiek csak asszisztálnak, és csökkenteni kéne a képernyőn eltöltött idejüket. Danny, Matt és a rendező csávó, nekik még több jelenetet. Mármint értitek, a kígyó megszökött is gagyi húzás, de mégis jól lett megoldva. Főleg a nyugis kígyós csávó.

A rész fénypontja amúgy Masi Oka 1 perces cameója volt (erősen hét idézete esélyes lesz majd a tényleg színészkened kell beszólás), ahol még Harrietnek is sikerült végre egy poént elsütni. Remélem a második része ennek a duplának már jobban sikerül.

53 hozzászólás Ne habozz!

mukuru - 2007. 01. 31. 12:17

Heroes:

mondjuk az is mekkora faszság, hogy a papa egyből rájött. csak a haiti fickó osztogathat szélcsengőket, vagy mi?
viszont claire anyja szimpatikus volt.

winnie - 2007. 01. 31. 12:29

Heroes: (a többiek is írják ide, hogy melyiket kommentelik, plz)

csak a butaságról jut eszembe,hogy az 1×10-ben (azt épp láttam) HRG felküldi a lányát, hogy nem mehet a szalagavatóra. (bazz, ha valaki, akkor ő csak nem ekkora tök. nem látott tinifilmeket, ő nem volt tini, hogy ilyenkor mindig kiszöknek az ablakon?:))

Lyan - 2007. 01. 31. 12:39

Heroes:

sztem is kicsit leült az egész, nem tom mi történt. Lehet h a +1 részt úgy gondolták, h széthúzzák a jeleneteket, vagy mi?

dave22 - 2007. 01. 31. 12:39

Heroes: túl nagy lett a hype hirtelen. A sorozat egyértelműen nem tudja tartani az egyenletes(en emelkedő) szintet. Nehogy cápa legyen idő előtt.

24: Ha darálod, fel sem tűnik, de minden évadban akad pár töltelék, előkészítő rész.

Hopp, és nálam nagyon jön föl a Prison Break. Kezd gulity pleasure-ösödni.

seven - 2007. 01. 31. 12:42

HEROES

ez rossz volt most kifejezetten. nekem nem a szivem csücske a heroes, de ez az epizód…amúgy az elöző epizód végén nem azt mondta simone, hogy elviszi hiroékat Lindermanhoz? na de mindegy. a lényeg: nem történt előrelépés, tele volt ciki dialógusokkal, három gyenge fordulattal a végén. az egyetlen királyság az az volt amikor képregényszerűen mutatták Claire-t és az annyát DE… ez már nem képregény így, ennyi töltelékdologgal. 2/10

24

JACK WHERE THE FUCK ARE YOU? JACK!!!!!!! kb ez járt az eszembe. Mr Tom ‘RedHerring’ Lennox faszoskodott, Karen meg szétsírta az agyát, Nadiát szivatják, és furcsán néz, Jack meg… semmit se cisnált. Hagyta magát átverni. Pff…. 4/10

PRISON BREAK

na ez viszont jó volt. pörgött, és most nem is vettem észre (annyi) faszságot :DD jó rész volt. a három hétfői közöl(amit nézek) a legjobb… 7/10

Imurai - 2007. 01. 31. 12:48

Hiroes:

Azért már megbocs, de nekem meg most inkább Hiroék története volt az ásítós, a Nikki/Jessica viszont igenis fasza volt, hülye vagy te Human öcsém!
De tény, h Claire hozza a hajszínét. A szélcsengő mellett pl az, h Zack-kel az apja szeme láttára újra összehaverkodik… Mondjuk Mr Glasses se egy észlény, így felbaszni Sylar amúgy se békés agyát… Szegény Cheerleader!
Engem egyébként (nemtom, miért, hisz ott a Petrelli vagy a Sanders család) most lepett csak meg a gondolat, h nem maga a szuperképesség öröklődik a családokban, hanem a hajlam valamilyen képesség kialakulására. Vajjon a Parkman-bébi mit kap? :D

winnie, te meg b*zmeg, nem igaz, h EZT AZ EGY sorozatot nem tudnád ledarálni… Akármit is mondasz a darálásról. Bár végülis… oly sokkal nem vagy ezek szerint elmaradva…

winnie - 2007. 01. 31. 13:14

:)

imurai: 1×01-1×05 és 1×10. el vagyok én maradva, hidd el:) (premanens cancel, az esélyek megvoltak. talán 1×23 és a 2×01.)
mondjuk szerintem ha eljutunk idáig, akkor már az ember kedveli annyira a karaktereket, hogy elnézze azt is, hogy felolvassák a telefonkönyvet.

bari - 2007. 01. 31. 13:14

Heroes:

Gyanítom, hogy a szélcsengő csak azért kellett, hogy az “átlag” néző is észrevegye, hogy gyanus lett apucinak a lánya. Mellesleg a haiti hülyesége lenne, ha olyan jelet beszél meg, amit Mr.Benett ismer.
Az persze nem gyanus, hogy a lány otthonról hívja fel az anyját, mert az a híváslistából eléggé kiderül. A Sanders család viszont nagyon kell a soriba! Nekem Hiro “hősködése” az, ami egyre unalmasabb.

Tyborg - 2007. 01. 31. 13:21

Heroes:

nekem, mint általában, bejött ez a rész is. tény hogy töltelék, de attól még nem kéne így lehúzni. Külön színfolt Christopher Ecleston. Senki sem nézte a Dr Who első szezont? ej-ej. “Fantastic!”. remélem minnél több részben jelen lesz a szinész barátunk. Hiro – Gulp-ján meg majd kifeküdtem, de hogy az apja lenne Linderman? hmhm…
Claire anyja keze pedig szépen lángolt :D A családi fonal pedig kell bele, van egy érzésem idővel az is elhalványul, valaki csak meg kell haljon szezon közben vagy a végén :D

winnie - 2007. 01. 31. 13:23

Heroes:

Addig nem halványul, míg ki nem derül, hogy ki Claire apja:)

chainie - 2007. 01. 31. 13:38

Miért nem a Prison Break-et nézted, Human? Szerintem az egyik legjobb rész volt a második évadból a 15-ös…

seven - 2007. 01. 31. 13:42

Heroes

Mi az, hogy nem kéne lehúzni? E zmár zsinórban a 2. rész ami előtt akkora volt a hype mint a ház, és mégse… minden királyságot ellőttek a promókba, és a két legemlékezetesebb momentum a legvégén lévő cliffhanger… ez így nem jó.

Razor - 2007. 01. 31. 13:44

sztem még a PB is egy .. volt.. alig volt a megszokott izgalomból…

winnie - 2007. 01. 31. 13:51

chainie: human cancelezte a pb-t, szerintem.

seven: dobod el a promókat!:) nagyon durva a heroes promózása és fel is kerül a netre minimum több perc ia a részekből. ld. elvileg még be sem mutatkozott a wireless girl és máris fent van az első jelenete a neten.

Rio - 2007. 01. 31. 13:51

Heroes

tényleg kezd bepunnyadni a sori. szerintem sűrgősen meg kéne ritkítani a képességgel bíró szereplőket, ha részenként bevezetnek 1-1 új karaktert, nem jut idő mindegyik bemutatására, figyelemmel követésére… és akkor kapunk egy olyan részt, mint a tegnapi. nesze semmi, fogd meg jól.

Nivin - 2007. 01. 31. 13:51

és még a House is kissé vonatatott résszel tért vissza.. :(

sóbálvány - 2007. 01. 31. 13:56

http://www.youtube.com/watch?v=CtEqiHVLzDU
Ez az egy perc jobb, mint a teljes hétfői epizód. Curtis arca csillagos ötös.

seven - 2007. 01. 31. 14:02

winnie: sajnos elég sok külföldi fórumra járok ahol egész egyszerűen nem tudom kikerülni hogy a promókról is dumálnak, ezért nekem is meg kell néznem.

jaste - 2007. 01. 31. 14:28

Én úgy látom, hogy azok a sorozatok amiket idáig mindenki Istenitett ezen a héten gyenégébb epizódokkal szerepeltek, mig a sokak által kevésbé keveltek ütősebbek voltak, pl. Prison break, amikor az elején Burrows-t mutatták a hirekben, megállt bennem az ütő, meg az egész epizód kiszámithatalan volt, és végre visszatért az az igazi PB filing, ami szerintem eddig sem veszett el, csak egy kicsit :D
De ami a legütőseb sorit illeti az szerintem a Stargate SG-1 legújabb része, nem irom le, hogy mi történt benne, mert lehet hogy nem láttátok még de akkorát ütött hogy a fal adta a másikat! ( Jó persze nem akkorát mint a BSG Exodus 2, mert akkorát szerintem már egyik sori sem fog ütni…)de azért volt ott meglepetés bőven, szóval tessék csak SG-1-et nézni!

tumpara - 2007. 01. 31. 14:33

Teljesen egyetértek, mind a 24, mind a Heroes gyatra részt adott le. A 24-ben csak Jack jelenete volt tartalmas, a többiben primitív butaságokkal járatták a műsoridőt. Most komolyan, Karen mi a francért nem ment egyből az elnökhöz, hiszen az elnök jogkörével élt vissza Lennox?! Ehelyett elkezdi győzködni mint valami kétségbeesett kisdiák… Arról nem is beszélve, hogy maga a zsarolás is több sebből vérzett, egy átlagember nem szar be ettől, nemhogy egy nemzetbiztonsági vezető! Nadia-s rész is hatalmas ostobaság, pusztán egy már ismert névlistát kellett volna átküldenie, ehhez nem kell nagy jogosultság (ha meg nem fér hozzá, akkor nem fér hozzá, nem késik az átadásával). És egyébként is, miért ne lehetne megmondani mindenkinek, hogy Nadiat a származása miatt ideiglenesen korlátozzák, talán megbontja a rendet egy profi terrorelhárító csapatban?

A Heroes viszont egyre jobban kiakaszt, egyszerűen nem történik benne semmi. A Nikis rész nevetséges és semmi köze sincs a történésekhez, Claire ostoba a már említett Zach-es barátságával, Mattnek gyereke lesz (huhu, ezzel aztán tényleg közelebb kerültünk a főszálhoz…), Nathan meg egyszerűen következetlen. Elmegy Mohinderhez, aki Mohinder felajánlja, hogy meggyógyítja Petert, erre ő nem kér belőle, pedig testvérként érdekelhetné, mitől is volt 2 hétig kómában (majd kelt föl pikk-pakk), amire még a kórházi orvosok sem tudtak magyarázatot adni. Peter szála is csak huzavona, találkozik a leendő mesterrel, az elküldi, ő rájár, és miután végleg elküldi, a semmiből felbukkan, hogy Nathant és Mohindert megtévesztve még véletlenül se legyen 2 hősnél több egyszerre a képernyőn. Lehet, hogy én tényleg egy finomított X-Ment várok a sorozattól, de nekem mindig felcsillan a szemem, mikor több hős van együtt (pl. Isaac, Hiro, Nathan), mert valami történést várok, valami szuperhősöset, valami mást, mint amikor egyedül szenvednek, de nem, a készítők inkább gyorsan szétszedik őket, nehogy haladjon a történet.

VR - 2007. 01. 31. 14:48

Heroes: Ha lenne elég lelki erőm akkor darálva kellene nézzem, mert így lassan a értelmetlen lesz a sok időhúzás miatt. :(

S60: Human-on kívűl, csak én aggódok miatta? Már a 12-es is gyenge volt az eddigiekhez képes, de azért voltak fénypontjai, most meg a 13-as is ilyen. :((
(Ha lesz angol felirat megnézem.)

House: Ha már szóba került, nem értem mire volt jó ez a rész, miért kellett???

seven - 2007. 01. 31. 14:50

A house3x12 nekem 9/10 :D nagyon tetszett. teljesen msá volt mint az eddigi részek. amúgy azokat is megértem akik azt mondják unalmas volt.

VR - 2007. 01. 31. 15:31

Nem mondom, hogy unalmas volt, hanem inkább furcsa. És nem értem, hogy miért volt a váltás.

Kecske - 2007. 01. 31. 16:30

Napi hány sorozatot néztek…?

etiop - 2007. 01. 31. 16:34

Én elaludtam a Heroeson, olyan szar volt, aztán vissza kellett tekernem, mert nem értettem.
Viszont a PB tényleg jön fel, csak a főszereplők elég gázak, már nem csak Kellerman jobb arc mint a tesók (ő mindig is az volt) de Mahone is. Remélem elkapják őket.

thomasson - 2007. 01. 31. 17:20

Heroes:
Szvsz teljesen jó irányba halad a sorozat.Teljesen korrekt rész volt ez is.Nem az a pörgősség ami az első részekben volt, viszont a végén pl Claira anyja eléggé hatásos rész volt, és nekem a láthatatlan fickós részek is bejönnek.

VR - 2007. 01. 31. 17:40

OFF
Kecske: Túl sokat! (Naponta 2-3 még nem vészes, de ez 1hétre felszorozva már elgondolkodtató. Legalábbis nálam.)
/OFF

andras - 2007. 01. 31. 17:42

Remélem a második része ennek a duplának már jobban sikerül.

ugyérted a 3ik része a triplának :)

seven - 2007. 01. 31. 18:21

Heroes

amúgy lol… mert a csengőt kint felejtette Claire, és a haiti fickó mégse jött…

lil - 2007. 01. 31. 19:09

Studio 60: A karácsonyi rész után-én,naiv-azt hittem,h itt már nagy baj nem lehet.Erre tessék…
Azért talán még van reméy.így talán majd jobban fogjuk értékelni a további részeket. :)

Scoefield - 2007. 01. 31. 19:48

Heroes nagyon gáz volt. De már az előző is. Szóval mióta elkezdték az évad második felét, még nem történt semmi érdekes csak nyúlik mint a rétes.
Claire, Mohinder, az agyamra mennek
Egyedül Syler hozta a formáját, és óraművesként megálította a saját ketyegőjét.Már előre vártam mikor kezd el újra ketyegni :-) Tik-Tik
Jessicából kéne több, bár a főszálhoz eddig nem sok köze volt.

Danesz - 2007. 01. 31. 20:19

Heroes spoliler

Sztem teljesen korrekt volt ez a rész.2 új hős(Claire és Hiro szülei),új info(Claire előzményei),Sylar,és már kezdenek rátérni a képességek irányítására

darkspell - 2007. 01. 31. 20:29

PB

(spoiler [vagy nem :D])
Nekem az nem tetszik Mahone-ban, hogy:
mit mond májkül? nah, tettünk fals nyomot, ezen majd elrágódnak. következő másodperc:
mahón: ez félrevezetés.

na nemár… ki veszi be hogy erre így kapásból rájön? arról nem is beszélve hogy fél napja kapott golyót a kulccsontjába és már vígan ficánkol?? más az ilyet hónapokig piheni…

de amúgy király rész :)

heroes:
sztem Micah volt a legjobb ;) Nem kóser a szitu? Kiccsávó megoldja :D

Mx - 2007. 01. 31. 21:04

Human, abszolút egyet értek. Heroest néztem elsőnek… hát mondom, ez elég gyengus volt, de majd a 24. Hát azt 15 perc után lekapcsoltam… majd ha jobb állapotban leszek. Na studio 60… azt is lelőttem… De a mai house-ban azért nem csalódtam! (bár kicsit hiányzott a “sürgős eset” szál) :)

RayMandy - 2007. 01. 31. 22:38

Heroes:
sztem ez a rész jobb volt mint a múltheti. PB-ről ugyan ezt gondolom.

Joe-ker - 2007. 01. 31. 22:43

Heroes

Nem tudom, ti mit néztetek, de én abszolút nem vettem észre, hogy Mr. Cheerleader bármit is észrevett volna, legalábbis abból a nézésből semmi sem vonható le. Pont azért kezd egyre jobban tetszeni a karakter, mert Jack Coleman valami nagyon durván tudja ezt a szenvtelen hangszínt és nézést, amiben még akkor is ott bújkál a “tudok ám mindent”, ha csak egy kávét kér…

Hiropapa Sulu meg egyáltalán nem biztos, hogy bármilyen képességgel rendelkezik, nem is értem, miért kellene. Az embere által említett “true power” nem biztos, hogy szupererőre utal, lehet, hogy csak valódi hatalomra (Hiro fölött, mivel az apja), és nem azért akarja visszaküldeni Pokióba, hogy megakadályozza a világvége megakadályozását, hanem mert nem szeretné, hogy a fiacskája esetleg szégyent hozzon rá a hülye otaku viselkedésével.

Amúgy is, ezzel a logikával Petrelli-mamának is minimum vasrudakat kellene hajlítania… Szvsz a főszereplőket tekinthetjük az első generációnak (25-40 közötti életkor), kivéve Claire-t és a kis zsíros hajú Majkát, ők már a másodikba tartoznak.

Nekem egyébként annak ellenére is bejött a rész, hogy tele volt csomó sablonnal (Sylar életre kel, nemár) és érezhetően a plusz rész miatti időhúzás volt.

A logikátlanságokat számon kérni meg eleve vicces, szinte minden sorozat ott bukik el, hogy a szereplők nem ülnek le alaposan átbeszélni, hogy ki mit tud, kit ismer, mit gondol, stb. Pedig a valóságban szerintem ez lenne az első (nekem legalábbis). De ugye ilyen alapon a 24-ből is csak 6 vagy 8 lenne, mert egy alapos brainstorming után rögtön rájönnének mindenre.

Hihi, Sylar is biztos helyeselne egy alapos brainstormingot a hősök között :]]

etiop - 2007. 02. 01. 00:05

A Studio 60-nál hogyhogy egy nappal a leadás előtt jelent meg az epizód? Vagy één néztem el valamit?
Még nem nézem, majd darálva, viszont gyűjtöm.

Human Insect - 2007. 02. 01. 00:17

13 rész után ilyet kérdezni… kanadában 1 nappal előbb megy. ennyi.

Tyborg - 2007. 02. 01. 00:25

Joe-Ker megmondta a frankót! abszolút egyetértek! Számomra a Heroes 2006 legjobb sorozata, semmi kétség, hábár a Dexter is odacsapott rendesen. Fogalmazzunk úgy hogy a Heroes 2006 legjobb nagy költségvetésű sorozata. :D

Mann - 2007. 02. 01. 00:27

Studio 60
másik cameoja Rudy volt a Dexterből :)ő volt az ágyon parókában Harriet forgatásán…

Imurai - 2007. 02. 01. 08:32

Sztem sincs semmi baj, jó ez a hiróz, pláne, ahogy látjuk, hogy Micah lassan befordul, talán át is áll majd a másik oldalra (hittétek volna az elején? Eltekintve attól, h 10éves meg minden, eddig totally good-guy volt, most meg, ahogy átölelte az apját, az a nézés… Jó színész leszh a kis Noah-ból, I say)

Knoxville - 2007. 02. 01. 09:15

Hát, Heroes sztem is gyengébb volt mint a megszokott…most mondhatnám hogy PB jobban bejött ezért a héten, DE mégsem…PB-ben egyszerűen annyira idegesítő jelenetek vannak, ráadásul kezdem Michael karakterét nagyon nem szeretni…(-húzodj le itt! – miét? – csak húzodj le stb..) meg ugye pl.Pb elején felvillant a videó, aztán hogy 6órával később..és akkor még megpróbálták elhitetni, hogy most jujj lesz szegény operatőrnek.megindultak felé pisztollyal stb…vagy csak ennyire meg akarták félemlíteni? a gonosz bűnözők, gyilkosok..:)

tumpara - 2007. 02. 01. 10:22

Joe-ker: sztm a logikátlanságokat számonkérni igenis jogos. Igaz, hogy a legtöbb sorozat attól megy előre, hogy a szereplők nem beszélnek át mindent alaposan, így jöhetnek belőle a félreértések, sértődések stb. Ugyanakkor elmondhatjuk, hogy ezek béna, Barátok közt szintű pótmegoldások. Az igazi jó sorozat attól jó, hogy a szereplőknek érdekük fűződik cselekedeteik megtételéhez, van motivációjuk úgy cselekedni, ahogy, hisz ettől karakter a karakter és nem egy kétdimenziós papírmasé. A 24-ben például kisebb-nagyobb (de az átlaghoz képest ritkább) botlásoktól eltekintve nagyon ügyesen építették ezt föl – eddig, mert ez a 6-os rész… Remélem a következő már újra igazi 24 lesz.

sandor clegane - 2007. 02. 01. 12:16

szerintem a Studio 60 eddig is pont ilyen mesterkélt volt, azért utálom és szeretem egyszerre.

Zewa - 2007. 02. 01. 16:47

A szőke nő történetét ideje lenne lelőni, nem elég, hogy teljesen független a fő cselekményvonaltól, de ráadásul rohadt unalmas, ami borzasztó színészi játékkal párosul. Tényleg érdekel ez bárkit is?

ibenny - 2007. 02. 01. 17:17

Nekem a PB volt az egyik nagy csalodas egy szempontbol: mar ugy megorultem, hogy Kellerman tenyleg segit a tesoknak, erre meg..ahhh.:(

seven - 2007. 02. 01. 17:31

ibenny, még azért nincs vége. és szerintem egy idő után mahone is átáll .azt várom, rohadtul. william fichtner rulz.

ibenny - 2007. 02. 01. 17:56

Nem tudom..bar biztat ami mondasz, en azert tartok tole, hogy Kellerman atallasa punkosdi kiralysag volt mindossze..nekem o a kedvenc figuram a sorozatban, ezert fajlalom. Persze Fichtner atallasa se volna rossz.

Finey McFine - 2007. 02. 01. 23:53

Studio 60 – aláírom, hogy elég otromba húzás volt mind a durva akcentusú írócsaj és Tom vonala (láttuk már milliószor), mind a tetőn kinnmaradós dolog (ezt is, bár Bradley Whitford még így is qrva jó), meg a kígyós vonal is, de viszont a két feka vonala sztem elég jó volt, és ami pedig mégis egálban hozta ki a mércét, az Harriet és Matt: “We’re gonna be finished tonight. Don’t be scared.” azért az nekem ütött.

Ja és idézetnek azért a “Your best isn’t gonna do it, Tom. You need to do somebody else’s best.” is esélyes nálam.

dzsolt7 - 2007. 02. 02. 00:16

24

Végig a Jack-es részeket vártam ebben az epizódban de az szinte alig volt. Nekem ez a “nem is terroristák csak a neten olvasták” cucc sem jött be. Hát, hogy nem ez az eddigi legjobb rész az tuti de hiszen olyan magasra tette magának a mércét hogy azt már néha nem sikerül elérni, ez így van akkor is ha rossz érzés. És szerintem is ha valaki darálja a sorozatot akkor nem ennyire feltünőek az ilyen részek, mert biztos nem ez volt az első de nekem edig egy sem tűnt fel ennyire mert daráltam és egybefolyt a történet. Gondolkodom, hogy most is kivárom a szezon végét aztán darálás, de úgysem tudok várni addig a 24-re :D

etiop - 2007. 02. 02. 14:12

Jogos :), csak eddig nem figyeltem a megjelenési dátumra.

Road Lee - 2007. 02. 03. 11:35

Joe-ker:

Ott a frankó. :thumbsup:

Csigusz - 2007. 02. 06. 22:39

Szerintem most még azok alá is csak a lovat adták akiknek valamilyen szinten bejött a Heroes.
Most nem azt mondom tény h szar rész volt, de most mi ez a “mindenkinél összedől a világ” ???
Majd lesznek még jobb részek, nem?

Én anno a Smallville 5. évadot néztem úgy, hogy egyes részek után megfordult bennem, hogy miért nézek én ilyen szart :D ( szal a kriptonitos kutya meg Lois húga meg stb. epizódok)
Hál isten most a 6. évad remekel eddig.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz