login |

Pilot-mustra – The Naked Trucker & T-Bones Show – 1×01

2007. 02. 02. 10:26 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Remélem mindenki tisztában van azzal, hogy hetente vagy 5-6 sorozat indul el anélkül, hogy itt szó esne róluk, mert egyszerűen kevés ember figyelmét keltik fel. Persze ezeket szépen sorban csekkolgatom, hiszen ki tudja mikor lel az ember egy csiszolatlan gyémántra, mint mondjuk nem is olyan régen a My Boys esetében.

THE NAKED TRUCKER & T-BONES SHOW – 1×01 – 3/10

Naked Trucker and T-Bones

A Comedy Central (South Park, Daily Show, Colbert Report) időről-időre előránt egy kult amerikai komikust és megdobálja egy sorozattal, hátha ráharapnak a nézők. A Mind of Mencia kivételével nem sokuk érte meg eddig a második évadot, de szerencsére a lelkesedésük töretlen – ami még akkor is dicsérendő, ha sem én, sem idehaza nagyon sokan nem rajonganak a felkonferálós, szkeccsekkel mixelt standup comedy-ért.

A Meztelen Kamionos és T-Bones 20 perces is erre a tipikus alapra építkezik. Élő közönség, egy-két viccesnek szánt duma, plusz 3-4 kisebb jelenet összefűzve és lehet röhögni. De annyira nem lehet. Valahogy ezek a Comedy Central-os cuccok nekem nem jönnek be. Tudom, hogy íról vért izzadva írják a poénokat és nagyonat röhögnek, de nekem akkor sem jön át a dolog – pedig a közönség halhatóan nagyon élvezi. Kapunk némi Hacsek és Sajót, egymás szivatását, miközben T-Bones próbálja a Meztelen Kamionos zenei karrierjét beindítani, de az egész sajnos leragad a Nyomasek Bobó poénok szintjén.

Persze lehet, hogy az a gond, hogy nem ismerem Dave Allen múltját, aki lehet, hogy már régóta közkedvelt a Meztelen Kamionos figurájának a bőrében, de valahogy egy country dalokat és paródiákat tartalmazó, olykor tipikus, de kevéssé szerethető redneck-humorba átcsapó 20 perce számomra érdektelen volt – egyedül Will Ferrell baráti jelenése hozott országúti fényt a sötét éjszakába. Nem az én stílusom, na.

Talán majd human-nek bejön. Vagy a most indult Sarah Silverman Project Program (ugyancsak Comedy Central-premier) nagyobbat fog ütni.

1 hozzászólás Ne habozz!

evilous - 2007. 02. 03. 01:04

sarah silverman tuti ütni fog. bár nem tudom mennyire fogják hagyni a rasszista poénjait.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz