login |

Hétfő volt már megint

2007. 02. 07. 10:00 - Írta: human

41 hozzászólás | kategória: hétfői mészárszék, kritika, , ,

Ez szerintem továbbra is a legaddiktívabb nap, mindenképp akarok ejteni pár szót róla, ha már egyszer a múlt héten adtam neki, hiszen javítottak. Ugyanúgy mint múltkor, vastag betűvel melyik sorozat, mindenki óvatosan járjon keljen. 24, Heroes, Studio 60. Amúgy az mennyit elárul a rajongásról, hogy az ABC honlapjára kikerülő Day Break részt vártam a legjobban? De arról már csak a végén emlékezem majd meg, 2 hét múlva. (Ha kommentelsz, emeld ki, hogy melyik sorozathoz, a spoilerveszély miatt.)

Hiro azt kiáltja, hogy junkieee

Heroes: Nagyon, nagyon vigyáztam, hogy az összes spoilert elkerüljem, és nem gondolkoztam egy percig sem, így ez bizony egy marhajó résznek sikerült. És Peter szép lassan a legerősebb Hős lesz úgy (Jedi kiképzés rulzik nagyon), hogy senki agyát nem kell megennie hozzá. Ezen kívül meg egyre jobb képeket sikerült berakniuk, itt a kidolgozásra gondolok.

Viszont Jessica kiengedése mennyire lol már. Miután kiütötte a pszihócsajt, simán elengedik a vádakat és sétálhat. Ez necces húzás votl a készítőktől, mégha kinn több hasznát is veszik (csak már vennék).

A vége nagy húzás nélkül ütött a rész, szerintem, az csak olyan hab volt a tortán, nekem Nathan az egyetlen jelenleg, aki úgy egyáltalán nem bírok.

Studio 60: Igen, még mindig kinn voltak a tetőn, de az a bűvésztrükkös a végére jól sikerült, na meg Danny beszólása. Az állatos sztoriból meg kihozták a maximumot. Ellenben miért akarja két pasi is ezt a Harriet a csajt? Az elején örültem, hogy nem csak Amanda Peet van, de a Harriettet játszó csaj egyszerűen kezd idegesíteni.

Azért elég ügyesen vezette le azt a béna Vacsora első részt végül Sorkin. Taps Taps.

24: Sajnos a nagy meglepit elvette egy spoiler, és amúgy sem volt olyan erős ez a rész. Hiába Jack a Jack, és végre volt vallatás (na jó, az a jelenet ott nagyon rendben volt, nem cska az erőszak miatt), valahogy nem történik semmi. A Morris dolog viszont nagyon kiszámítható volt, “ez ctu-s lesz” mormoltam az orrom alá amikor azt ejtette el a kurvával rohangászó, hogy nehéz lesz rábírni az együttműködésre.. 30 perc dekódolni a képet, addig semmi nem történik, és pont addigra sikerül amikorra már Morris elhagyta a helyet. Felhívják, de pont nem tud már elmenekülni. Bahh. És az elnök? Az a hang gyerekek, az nevetséges. Wayne Palmer jó volt eddig, de elnöknek katasztrófa.

Szóval eddig Jack az, aki nem talált vissza a helyes útra. Ezt írom úgy, hogy a sok addiktnak ez végre jó rész volt, az utolsó kettő időhúzása után. Persze nézem tovább, mégiscsak 24. Na meg majd a jövő héten, 2 hour Jack Bauer event.

Na ennyi.

41 hozzászólás Ne habozz!

duddits - 2007. 02. 07. 10:40

Heroes

Én azon gondolkozom hogy ha Peter letudja másolni a többi hős képességét akivel találkozott, akkor elvileg Sayler képessége(i) is ott van valahol legbelül…

etiop - 2007. 02. 07. 10:52

Heroes

Ja, Peter kezd menő lenni, Christopher Ecclestont meg nagyon birom. Király a sorozat. Jessicával tényleg kezdhetnének vaalamit, bár engem a néger csajos szerelmi szál azért még mindig jobban untat, mint egy skizofrén pszichopata nő.

Human Insect - 2007. 02. 07. 10:56

jelölni kéne melyikről írtok.

candyman - 2007. 02. 07. 11:30

Csak egy kérdés Human-hoz!

A Day Break akkor 13 részes lesz?

zorrobomber - 2007. 02. 07. 11:36

Heroes

Szerintem a Nathan szal is erosse teszi a sorit, nem megszokott, hogy vki szupererot kap es nem vesz fel egybol szuk gatyat, szal nekem Nathan bejovos, a lathatatlan faszi sokkal jobban idegesitett a kopj-le dumajaval, majd a “varatlan” meggondolassal(najo meggyozo voltal, tenyleg fel fogsz robbanni)

Morph - 2007. 02. 07. 11:40

Heroes(spoiler): a Niki/Jessica szál eléggé unalmas. Tulajdonképpen a sorozat kezdete óta nem volt vele kapcsolatos jelentősebb dolog. Végig csak gyilkolászott(Jessica), vagy jajgatott hogy gyilkolni fog(Niki). Uncsi, és pont. A mostani rész vmi rettenetesen jó volt, leszámítva azt, hogy Hiro apjának megjelenése végülis semmi jelentőséggel nem bírt. Azért a poénok elvitték ezt a szálat is (gondolok itt Andora :)

nolan - 2007. 02. 07. 12:27

heroes

nathan rendben lesz, engem inkább a paréj eccleston idegesít a bunkó túljátszott modorával. bár aki éveket tölt láthatatlanul az tuti egy arrogáns, önző farok lesz.
hiro meg unspecial ando még mindg a top.
nufsaid

Granty - 2007. 02. 07. 12:35

Peter lesz a leader…Király meg az is hogy a kis cheerleader családtag…Cheerleader anyucijának is van képessége.Elgondolkodtatott hogy a tűz nem-e miatta tört ki amiben elvileg meghaltak ugye.Lehet rosszat álmodott és magára gyújtotta a házat.Részemről egyre csak jobb lesz a HEROES…

zorrobomber - 2007. 02. 07. 12:49

azert ket utobbi reszt kicsit langyoskanak ereztem, nem mondom hogy rossz de azt se lehet mondani hogy utott

Zego - 2007. 02. 07. 13:03

Kíváncsi vagyok Linderman kinek lesz a rokona…

SiPY88 - 2007. 02. 07. 13:17

Lehet hülyeség amit mondok, de eddig úgy fest h az apa illetve anya is tud vmi képességet adni a gyereknek, vagy mind a két szülőnek “hősnek” kell lennie. De valamiért a múltból ismerhetik egymást. Sztem még Hironak is lesz vmi rokona aki “hős”, aztán lehet nem. Hangosan gondolkodtam :)

Mefi - 2007. 02. 07. 13:22

Nathan szerintem úgy van összerakva, hogy ne legyen szimpatikus. :)

danNN - 2007. 02. 07. 13:34

Heroes

Végre megint jó irányba halad a sorozat. az előző rész iszonyat gyenge volt.

Csigusz - 2007. 02. 07. 13:59

Jó volt a Heroes, a múltkorival se volt baj.
Kicsit gyengébb lett, de ez nem ok senkinek a sárdobálásra. Ezt a Jedi témát meg hagyjuk már… annyira LOL

a_n_d_r_e_w - 2007. 02. 07. 14:16

Heroes:

Nekem Niki is bejön, nem az a tipikus hős, jobban érdekel mint egyik másik hősöcske (bár ez a kiengedés dolog elég necces volt szerintem is…), Nathan meg lehet akármilyen unalmas, Adrian Pasdart szeretjük Declan Dunn óta :D, nekem ő is rendben van, akárcsak “a Doktor” ;)
De ez a Peter gyerek sajnos annyira ellenszenves nekem, még Sylart is jobban bírom :)

winnie - 2007. 02. 07. 14:20

Heroes

azért a jó irányba haladás nem azt jelenti, hogy van egy jó rész vagy egy rossz – 5-10 részekben mérhető, szerintem.

seven - 2007. 02. 07. 14:24

HEROES

nekem nem tetszik ez az irány, kész, ennyi. a hiatus előtt és közben beharangozott’are you on the list’-ről meg semmi sincs. Hiro nem csinált semmit, Peter jó volt, Nikki hatalmas nagy LOL. Sylar meg nem ölte meg apucit? WTF? Valahogy nem tudom beleélni magam az epizódokba. ____NEKEM_____ sokszor dögunalom. de nézem mert kiváncsi vagyok.

PRISON BREAK

jobb mint egy sitcom. az elöző rész bazi jó volt, ez viszont eléggé lassan indult, a végér eazért egész nézhető volt. kár Haywire-ért, de Special Agent Brad Bellick ÜTÖTT.

24

na, ez nálam 9/10 simán. a vallató jelenet mindent vitt, majdnem beleizadtam. A Morris dolog elég kiszámítható volt, de így is tetszett. Viszont az apa gonoszsága engem nagyon meglepett. Hát még az ahogy elbánt Graemmel. volt benne sok sok dráma, akció nem annyi, de a következő héten DUPLA 24 rész lesz, ugye. Jó lesz.

Joey - 2007. 02. 07. 14:29

HeroeS

“Sztem még Hironak is lesz vmi rokona aki “hős”, aztán lehet nem. Hangosan gondolkodtam”
jaja, szerintem is. én arra a kardos fickóra tippelnék, bár az elég durva lenne :D

Kenny - 2007. 02. 07. 14:34

24

Azért elég tágan értelmezik azt a fogalmat, hogy “mérnök”. Morris most akkor atomfizikus is meg informatikuszseni?

millAh - 2007. 02. 07. 14:45

HEROES

A rész nézése közben azon gondolkodtunk haverommal, hogy milyen poén lesz a vége, ha a láthatatlan ember lesz Clare apja! :D Az szerintem viccesebb lett volna, végülis ilyen nagy hippi srác lehetett; pont mint a mutter. Persze Nathan sem rossz választás, de most akkor tényleg igaz, hogy ha a szülők hősök, a gyerek is az lesz: DL + Niki = Mica (falonátsétálós + skizofrénia = gépész), Clare mama + Nathan = Clare (öngyújtó + szupermen = halhatatlan).

Más dolog meg az, hogy azon gondolkodtam, hogy ha Sylar elkapja Clare-t, akkor sem lesz semmi gond, hiszen lekapja a fejét, beleles kicsit, megérti, aztán odébáll, viszont ha visszapakoljuk Clare kis drága skalpját, akkor újraéled (az előző halálokból is adódóan), szal nem értem Bennet mit problémázik :)

Hiro & Ando kalandjai meg még mindig a legszórakoztatóbbak. :)

tumpara - 2007. 02. 07. 14:49

Heroes

Az a kardos fickó a múltban szerintem maga Hiro (megszerzi a kardot, visszamegy az időben, szamuráj lesz, vagyis Future Hiro), bár lehet, hogy erőltetett egy találgatás…

24

Fogadjunk, hogy Morris majd ír egy hackerprogramot, amivel rácsatlakozhat egy kettészedett atombombára. Elég nevetséges.

seven - 2007. 02. 07. 14:54

24

CSak az időzítőt vagy mit kell átprogramozni.

Duddits - 2007. 02. 07. 15:33

24

Morris karaktere nagyon rendben van! Különös színfoltja a sorozatnak…Már kezdtem unni a sok 2D-s informatikust. Kicsit olyan feelgood-os pali mindig mosolygok a jelenetein.

Heroes

Peter szál nagyon bejövös, ha majd uralni tudja a képességét nem igazán lex ellenfele, de azért egy sylar vs peter-t szívesen megnézznék!

PB

Az a rész nem nagyon fogott meg, szinte minden kiszámítható volt! Viszont a Ballick-es jelenet a jelvénnyel nagyon ott volt….

Duddits - 2007. 02. 07. 15:39

OOppss valami kimaradt!

Heroes

Spoiler,Spoiler,spoiler:

Niki lapocskáján lévő tetkó egyezik, Hiro kardjának nyelén található jelel + a fekete (emlékkitörlős) pali is egy ilyen medálos nyakláncot hord a nyakában….

Gordon - 2007. 02. 07. 16:00

Heroes
Az mostani részben valaki rajtam kívül észrevette Hiro apjának a kocsiján a rendszámot? (Star Trek rajongók előnyben :D )
Ekkora egy dolgot még sorozatban nem láttam, mint George Takeinek egy ilyen rendszámú kocsit adni…

Human Insect - 2007. 02. 07. 16:21

duddits: ezt a felfedezést, sőt, amikor a képességüket használják csak akkor látszik a tetkó.

geo - 2007. 02. 07. 16:46

Heroes

Nekem úgy tűnt, mintha Claire vérszerinti anyja úgy adta volna elő a hírt Nathannek, mintha a (megrendezett?- elvégre a mami tud gyújtogatni) balesetkor meg akartak volna szabadulni Claire-től és most meglepődtek, hogy él. Ez elég durva lenne.

A vége felé Niki a tükörbe zártan meg tudta rázkódtatni a tükröt. Ez arra utalhat vajon, hogy akár ki is jöhet egyszer a tükörben lévő személyiség, miközben a másik kerekedik felül, és egyszerre két teste lesz? O.o
Mivel a sorozat egy rendkívüli helyzet a hétköznapokba ültetve, egyáltalán nem fura, hogy Niki ilyen hosszan szenved a skizofréniával. Az lenne fura, ha a sorozat pörgése miatt egy rész alatt lerendezték volna a problémát.

Stan Lee (a Marvel Comics legendás főszerkesztője és a legtöbb figura, FF,Pókember,X-Men megalkotója) vendégszerepelni fog a 16. részben.

millAh - 2007. 02. 07. 17:03

Mégegy dolog: “In recent days, a seemingly random group of individuals has emerged with what only can be described as ‘special’ abilities”. (Heroes főcím 1×01)

Namármost. A hangsúly talán a seemingly random (látszólag véletlenszerű) szavakon lehet, mert egyre több emberről derül ki, hogy közük vagy egymáshoz, és például Mohinder apjának sikerült ugyebár összeállítani a listát, amin jó sokan szerepelnek. Tehát lehet a végén összefutnak a szálak annyira, hogy mindenkinek egy közös őse van, mondjuk VIII. Henrik! :D

Még felmerül a kérdés, hogy ha megnézzük Petert és Nathant, testvérek és mindketten különlegesek. Mohinderrel mi van? Az ő (nem élő) nővére is különleges volt. Akkor ő is az (lesz)?

tumpara - 2007. 02. 07. 17:06

24

seven: akkor sorry, nem tagadom, így már lehet némi értelme, de azért jobban vette volna ki magát, ha egy atomtudóst találtak volna Morris helyett (elvégre az első nuke felrobbantója is valami olyasmi volt). Mindegy, a csavar azért végülis megvolt, én speciel másokkal ellentétben nem számítottam rá, csak szeretek kötekedni.

KTamas - 2007. 02. 07. 17:57

PB: Höhö, ezt a sorit már csak a poénért nézem. Pont az aktuális rész megnézése előtt mondtam egy ismerősnek hogy milyen király “Ballick a börtönben” sitcom spinoffot lehetne csinálni :D

24: Egész jó volt, a vallatósdi nem volt rossz, bár morrisra nem jöttem rá :) Azt viszont valahogy sejtettem hogy Graham meg fog halni így vagy úgy.

Heroes: Nathan mint Clare apja… hmmm…. ééééérdekes. Nathan egyelőre semleges nekem, de majd elválik. Hiro húzása tetszett és különben is, Star Trek és Takei rulez.

Studio 60: Heroes… Jericho… 30 rock… Day Break (ez még lehet hogy holtversenybe lesz)… Knights of Prosperity… mi a közös ezekbe a sorikba? Na, ezek NEM 2006 legjobb elsőévados sorozata. Az S60 az :) A bűvésztrükk a végén ütött, mondjuk ezt a Harriet-dolgot nem kéne már annyira húzni. Ez meg jelölve lesz a hét idézete topicba:

Jack: You speak english.
Kínai: A few words.
Jack: How many words?
Kínai: All of them.
Jack: Why do you pretend you can’t speak english?
Kínai: It’s fun.

Day Break 1×11: Ééééééérdekes. Várom azt utolsó 2 részt erősen. Van egy érzésem hogy vagy hihetetlenül el lesz cseszve a vége vagy valami nagyon ütős lesz.

Mlaci - 2007. 02. 07. 18:56

Duddits a jelekre, már a szünet előtt rájöttem, de csak a kardos részben jöttem rá, hogy mit jelent. Ando fordítja le. Két japán jel van egymásrarajzolva (náluk így szoktak új szavakat alkotni) Isteni adomány, kitünő adottság ezt jelenti. Amúgy Mohindernek is lehet lesz képessége csak még nem tudja, Mr. Bennett meg is kérdezte, hogy rajta van-e a listán!

Imurai - 2007. 02. 07. 19:19

Könyörgöm ppl, olyan KURVA NEHÉZ ODAÍRNI, MELYIK SHOW-T SPOILEREZITEK?!? Fuck!

Heroes

Csak annyit, hogy a jel már az öreg Suresh könyvének borítóján is rajta van…

ibenny - 2007. 02. 07. 19:30

Es Mr. Bennett-nek is lesz vmi kepessege? Nem lepne meg..

Narim - 2007. 02. 07. 19:35

Heroes!

geo: szerintem valóban direkt gyújtotta Claire anyja a tüzet, és szerintem Nathan ötlete volt. Lehet, hogy már akkor is nős volt, és nem akarta, hogy kidudódjon a viszonya, vagy csak szimplán nem akart gyereket.

jackdoll - 2007. 02. 07. 21:28

sztem a “szemüveges fickó”nak nincs semmi különleges képessége, ha a világ megvédés a mutánsoktól nem számít annak :P

jackdoll - 2007. 02. 07. 21:28

ja, és Híróz!

Flaki - 2007. 02. 08. 00:13

Heroes:
A múlt heti résznél jobban tetszett a mostani, de még nem az igazi… Kíváncsi leszek hova alkulnak a dolgok. Jessica szabadon száll mint a madár, érdekes ugyan, de mint tudjuk Lindermannak messzire elér a keze :)

A jelről meg csak annyit hogy már rengeteg helyen felbukkant (ha valaki felnéz Wiki-re (tudom, tudom, kool head körökben az ilyesmi szentségtörés, de azért én ajánlom…) ott talál egy listát is róla), nekem legjobban a “medencében lebegő műanyagcső által megformált jel” verzió tetszett (abban a részben mikor megismerkedünk a ‘gondolathallós’ hirónkkal, Matt Parkmannel)

Várjuk a folytatást :)

Prison Break:
Tetszett a rész, egyedül a vonatból kiugrós szaladós rész volt kicsit kiszámítható.

“I’m Brad Bellick. I’m with the burreau…” :) Zúúzott naon :D

brewer - 2007. 02. 08. 09:20

heroes

ez végre nagyon jó rész volt. Peter/Claude szál volt nálam a legjobb, a taxis jelenet ütött. Meg amikor Peter bekattant és C. nemes egyszerűséggel kiütötte.

A Petrelli család azt hiszem egyre furább és furább…:)))

Niki kezd érdekelni, most h már Jessica:))

Jót tett a résznek, h nem volt se Matt, se Mohinder.

Cinnamon - 2007. 02. 08. 12:03

heroes

cool rész volt. claude istenkirálycsúcs. :)))) “old friend of us not as dead as we thought”. :)))

nekem ájzik is bejött most, ahogy festi petert, de “nem találja sehol”. :))

hiro-szál megint uncsi volt, kezdhetnének már vele vmit…

tényleg jó h nm volt matt és mohinder.

ibenny - 2007. 02. 08. 19:00

Heroes:
Nemtom, nekem Parkman, mint karakter az egyik kedvencem..

Feddo - 2007. 05. 20. 09:50

Human Insect, nem tudnád ezt a Hiro-s képet átküldeni nekem, a Junkie felirat nélkül?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz