login |

Buffy visszatér!

2007. 03. 13. 12:32 - Írta: Mammut

136 hozzászólás | kategória: könyv,

Buffy comixSajnos nem a képernyőre tér vissza, nem lehet minden tökéletes, de képregény formájában tovább követhetjük a vámpírvadász és barátai történetét, a holnap induló, hivatalosan is 8. évadban. Előre láthatólag 25 részre terveznek, de Joss Whedon azt nyilatkozta, akár a 30 füzetet is meghaladhatja a megjelenés.

A sztori nem kevesebb, mint másfél évvel a Buffy 7. évad után játszódik (valahol az Angel 5. évad befejező epizódja után, 2004 második felében), kezdve egy négy részes egybefüggő történettel, The Long Way Home címmel. Feltűnnek majd a régi, ismerős arcok, Buffy, Xander, Willow, Dawn, Giles, Amy, Faith, és állítólag Anyat is viszontlátjuk egy eleddig nem tisztázott nyuszis dolog kapcsán. (Az első 5 füzet sztorija Joss Whedon tollából származik, így a kanonizáltságon lovagoló fanok megnyugodhatnak, a Buffyverzum részét fogja képezni.)

Buffy comixA rajongók már régóta várnak a folytatásra, a Spike-film állítólag anyagi okok miatt nem kapta meg a zöld utat, Eliza Dushku pedig inkább a Tru Calling-ba ment el főszerepelni, így a Faith The Vampire Slayer című spinoff is elmaradt. Az Angel végével a televíziós történet mindenképp megszakadt. Azóta a rajongók csak az időszakosan megjelenő minisorozat képregényekre támaszkodhattak (ezek is Angelről és Spike-ról szólnak), az induló 8. évad az új reménysugár, telis-tele a többi szereplővel (Angel és Spike csak ritkán tűnnek majd fel).

Ez nem az első eset, hogy kapunk egy jövőképet Whedontól, hiszen 2001-ben elindult egy 8 részes képregény, melyben a Melaka Fray nevű vámpírvadász azt a kaszát lóbálja, melyet még Buffy talált meg a Chosen (azt hiszem, a magyar címe Kiválasztott volt) című epizódban (igen, az a kasza, mellyel Nathan Filliont kalapálja). Persze a távoli jövőben teszi mindezt, hiszen Fray a 29. század vámpírvadásza.

Buffy comixA Buffy képregények és novellák sokszor plusz információkkal szolgáltak eddig is, néha két évad között megtörtént eseményeket mondtak el, néha a crossovereket erősítették, esetenként elárultak egy-egy dolgot még a kezdetek kezdetéről, vagy éppen csak egy érdekes sztorit mutattak be, mely valahol, valamelyik évad alatt történt. Sok fan úgy véli, hogy egyes sztorik kilógnak a Buffyverzumból (innen a kanonizáltságon lovagoló fanok), ennek persze valós alapja is van, tekintve, hogy pár könyv pont akkor jelent meg, mikor egy éppen adásba kerülő epizód kicsit másképp látta a dolgokat. De ettől eltekintve számomra mindenképpen szórakoztatóak voltak, és ha az említett bakikat nem veszem figyelembe, a legtöbbjük kiegészítette a sorozatot.

Ha már az eddig megjelent könyvekről is szó esett… biztosat nem lehet tudni az ügyben, hogy az Angel 5. évadja alatt játszódó két Buffy-könyv (Queen of The Slayers és Dark Congress) fő történetlánca megmarad-e a 8. szezonban vagy sem, annyi bizonyos, hogy az előbbi egy eseménye mindenképp meg lesz említve, nevezetesen hogy Buffy Rómában összejött egy „The Immortal” nevű sráccal. Hmm, érdekes momentum. Várjuk.

136 hozzászólás Ne habozz!

Sz - 2007. 03. 13. 12:42

Lett volna Faith-es spinoff?? De jó lett volna… hüpp-hüpp.. :( :P

Mammut - 2007. 03. 13. 12:45

Amúgy erősen gondolkodom, hogy berendelem a 8. évadot. Ha már az első 7 szezon díszdoboz itt figyel, passzolna mellé :)
Nem jár véletlenül vki hasonló cipőben, avagy már be is rendelte netán? Hol lenne érdemes?

Joe-ker - 2007. 03. 13. 13:46

A kérdés, hogy hol lehet? :D

Én ezt találtam: http://www.tfaw.com

Elvileg Mo-ra is szállítanak., viszont

Cost Delivery Method Business Days to deliver*
$7.33 World Mail Standard 20-30 business days plus processing Cheapest
$63.67 UPS Worldwide Express 3-4 business days plus processing Two day shipping

És 25 centért bezacskózzák a gyűjtőknek :D

Lyan - 2007. 03. 13. 14:18

épp szombaton kezdtem újranézni a részeket:)

A képregényt meg beszerezzük.

Before - 2007. 03. 13. 14:54

Báfi rulez.
Nemistom, akarok-e még Buffy-t látni, nekem olyan szép, kerek volt az egész (ráadásul kétszer is, hiszen az ötödik vége is teljesen jó volt), nem feltétlenül hiányzik még egy újabb szuperellenség…
Vagy a fene tudja. Ha leforgatnák, biztos nézném, talán könyvben is elolvasnám, de a képregényt utálom, ritka selejt egy műfaj szerintem.
De köszi a cikket, jól sikerült írás volt, kezdessz belejönni, Mammut! :)

Mammut - 2007. 03. 13. 15:20

No igen, a képregény egy külön műfaj, vagy szereted vagy utálod, én mondjuk már ici-pici korom óta az előbbi csapatot erősítem, vizuális típus lévén…
Persze nem vetem meg a könyveket sem, de Buffy esetében szerintem nem a legjobbak, igaz, nemrég sikerült csak beszereznem párat, szóval nem ismerem mindet sajnos, de valahogy túlságosan is a sztorira mentek rá, valahogy a karakterjátékok nem voltak a régiek, és ha Buffy, akkor ez azért lényeges dolog lenne, legalábbis nálam… és megintcsak igaz, a képregények sem tudják ezt rendesen megvalósítani, hogy is tudnák, még annyi lehetőségük sincs, mint a könyveknek, utóbbinak nagy előnye a terjedelem, talán csak az írókkal van a baj, hogy nem adják vissza a régi feelinget, nem tudom.
De a képregényekben néha egy-két arcmimika, amit megpróbálnak visszaadni a rajzokban, az leírhatatlan :)

Hozzáteszem, akár szép, kerek egészet alkot, akár nem, én simán továbbnéztem volna a képernyőn is még hosszú évadokon át :P Reméljük, Whedon hamarosan előrukkol vmi új dologgal, ha már a régiek elérhetetlenek :)

De most eltekintve a képregény műfajától, most komolyan, Buffy, és 8. évad, és Whedontól jön egyenest, szvsz akár utálod a műfajt, akár nem, be kéne próbálnod. Oks, nem erőszak a disznótor :)

Ó, és köszi, Before, tőled a dicséret duplán jólesik :)

Mammut - 2007. 03. 13. 15:22

Joe-ker : köszi, még lejárok egy-két utat, de jónak tűnik.

evenor - 2007. 03. 13. 15:49

Ha már Buffy akkor mindenképpen meg kell említeni, hogy három nappal ezelőtt volt a 10.éve annak, hogy elkezdődött az egész. Meg is néztem az első két részt.
A képregények szerintem azért jók, mert olyat is meg tudnak benne csinálni, amit tv-ben nem lehet, vagy csak nagy költségek árán.

Mammut - 2007. 03. 13. 15:56

igen, sajnos itt a happy birthday elmaradt, de true, pont szombaton volt 10 éve, hogy lement az első két epizód a WB-n, én is megnéztem a puppet show-t :D

Oldern - 2007. 03. 13. 16:41

JÁÁJ! A the Immortal-os sztori eszméletlen volt az Angel-es epizódban, Angel meg Spike nagyon szerencsétlenek voltak már megint : )

A legnagyobb : )

..hiányzik a Buffy is , meg az Angel is :(

Mann - 2007. 03. 13. 16:59

Nemtudom, én szeretem a képregényeket, imádom a Buffy-t de a képregények nem jöttek be. Talán mert a sorozat a 20-as korosztályt célozta a képregények meg inkább a tiniket… De a Fray az jó volt. :)

Before - 2007. 03. 13. 17:03

Hát, szinte tuti, hogy megnézem, vagy izé.. elolvasom, vagy nemtom, mit kell ezekkel csinálni. Nálam mondjuk egyértelműen egy jó regény van az első helyen, de láttuk, mit csináltak pl a terminátorból is, magyar bértollnokokkal, az ilyen iparosmunkák nem jók az biztos. Nem tudom, a Buffy ilyen-e, de gondolom inkább ehhez álhat közel, mivel ezek egy igényre írt sztorik, nem pedig belső késztetés által ihletettek, ami szerintem egy könyvnél nagyon fontos.
Nekem a képregény szenvedés, olvasni nem lehet, a képeket meg unalmas nézegetni… De azért Buffy-t bepróbálom, ha lement az évad. Fú, de komoly vagyok, már a képregényt is csak darálva… :D

Mammut - 2007. 03. 13. 17:25

nemtom, hogy mind ilyen-e, de az ilyen évadok közti megjelenések hasonló szituk voltak, jaja
mindenesetre szórakoztatóak, nem azt mondom, de sokkal jobbat el tudnék képzelni… és elképzelni, nem megírni, szóval respect nekik azért mindenképp :)

Csigusz - 2007. 03. 13. 18:39

Amikor olvastam a cikket rájöttem h hiányzik Buffy :(
Egyébként meg volt szó Faith-spinoffról meg Spike filmről? :D lol… nem is tudtam róluk.
Én már csak egy Angel S5-öt várok a Viasattól…

Mammut - 2007. 03. 13. 18:46

Csigusz:
sajna csak tervekben meg sajtóközleményekben létezett mindkét project, az okokat meg leírtam
a Spike filmet amúgy maga James Marsters kezdeményezte, szóval ott még az se lett volna bibi, hogy a szereplők már nem akarják, mert tovább akarnak lépni, mint pl. SMG a nagyvászonra

FredT - 2007. 03. 13. 18:48

Mammut, neked melyik díszdoboz van meg?
Én is most tervezem a beszerzését.
Sajnos az amerikai kiadványnak nem tudok esélyt adni az 1-es régiókód miatt, pedig az lenne a tuti.
Nincs ötleted, hogy honnan rendeljek 1 régiós asztali DVD Player-t?

Mammut - 2007. 03. 13. 18:52

ehh, hogy nincs edit…
a Spike muviba amúgy még Amy Acker és Alyson Hannigan jött volna, és 2 éves huzavona után tavaly volt egy nyilatkozat, hogy ebből már nem lesz semmi

Mammut - 2007. 03. 13. 18:56

FredT :

nekem az R1 van, sosem izgatott ez a régió mizéria…
off:
nemtom, most pontosan milyen típusokat árulnak asztalikból, mert már rég pc-ről nyomulok, de nézz körbe, mihez van megoldás regiókód kiszedésére, a legtöbbnél csupán egy gombkombináció kell a szervízmenühöz, és voilá, máris játsza az r1-et, r3-at, stb… (régebben amúgy sok ilyen olcsóbb kategóriás player default régiómentes volt, szóval érdemes megkérdezni az eladót is, melyik mit tud:)

dorcssa - 2007. 03. 13. 19:16

Hehe, egy Spike filmnek nagyon örültem volna, a későbbi évadokban végig ő volt a kedvencem. :) Viszont képregény..hát, majd meglátom.

FredT - 2007. 03. 13. 19:39

Kösz a tippet Mammut. Már meg is buheráltam a DVD lejátszót és láss csodát, elfogadja az R1-et!
Asszem mégis az amcsi díszdoboszt szerzem be.
Mégegyszer kösz!

Oziris - 2007. 03. 14. 02:08

Hát egyik sori se tart örökké!Sajnos!
Buffy nagyon tini sorinak indul,de a végére iszonyat ahhogy kinövi magát!
Nagy kár h vége lett!
Nah meg a spike sori,hát az kegyetlen lett volna:)
Reméljük Wheldon bácsi kitalál vmi új ütös dolgot,amit a tv-k is dijaznak!

Oziris - 2007. 03. 14. 02:16

Kiadták a Buffy-t DVD-n magyar hanggal?Nem tudja vki?Vagy csak külföldröl lehet rendelni?
Ha tudtok címeket elöre is köszi!

evenor - 2007. 03. 14. 02:51

Wikipedia oldal (csomó infó, van rajta spoiler is rendesen)
Szerencsére jópár közkedvelt Buffy írót sikerült “magával rántania” Joss-nak, meg egy-két képregényes nagyágyút is.

Mammut - 2007. 03. 14. 08:14

Oziris: nem adták ki itthon

Oziris - 2007. 03. 14. 13:33

Köszi Mammut,akkor nem véletlenül nemtaláltam!

Mann - 2007. 03. 14. 15:52

FredT- inkább az R2/R4-es változatot ajánlom, szerintem jobb és több, mint a “butított” R1-es :)

Mammut - 2007. 03. 14. 16:01

Mann :
amúgy csak kíváncsiság, de mivel tud többet a uk-s? mert van pl. uk-s s3 dobozom, és az egy az egyben ugyanaz contentben, mint ami az r1 all 7 season boxba került lemezeken van

Mammut - 2007. 03. 14. 16:39

Mann:
oks, már látom, uk-ben kijött egy új verzió 1-2 éve, widescreen, és az került a dobozba is bele…
hát, igazából Whedon nem véletlenül csinálta 4:3-ban, és us-ben nem is jött ki wideban, persze kíváncsi vagyok rá, összehasonlítva a két képet, mit tud, be is szerzek pár szezont jövő vagy azutáni héten, de nem vagyok benne biztos, hogy az a jobb…
faken, hogy specifikációk amazonon iszonyat minimálisak, szóval esélyem sincs kideríteni, hogy pontosan milyen extrák vannak rajta, amik esetleg plusz infók, vmi olyan commentet olvastam, hogy az evil fiends, breaking barriers és hasonlók vannak rajta, no de ezek meg rajta vannak a 40. dvd-n az r1 dobozban, a uk-s csak 39 lemez, gondolom, azért lettek ott szétdobálva… van ezeken kívül is vmi új?

Registry - 2007. 03. 14. 17:21

Sziasztok!
Sztem azért már van egy határozottabb reménysugár az alagút végén, legalábbis sztem. :)
Ezt bizonyítja a 8. évados képregény is.
Nem hallotatok valamit a Ripperöl? Úgy tudom hogy DVD-n jön ki. Az első két részt álítólag már leforgaták a BBC2 adta volna le még január elején, és akkor jött a DVD megjelenéses hír.

Joe-ker - 2007. 03. 14. 17:26

Nemár, az uk kiadás widescreen? Most menjek vissza a hmv-be megvenni? Pont ma láttam kitéve egyet :D Mondjuk az extrák/feliratok (feliratok az extrákon :D dolog engem is érdekelne, sajna neten képtelenség használható infót találni :(

Mammut - 2007. 03. 14. 17:32

Registry : a Ripperről semmi biztosat nem tudni sajna, bevallom, sztem az is csak egy pletyka, hogy elkészült az első két rész :/ jó sok éve örlődik már, nem hinném, hogy lesz belőle bármi is sajna… ráadásul Whedonnak ideje se lenne most rá, eddig a 8. évadon dolgozott, és mellette van más projectje is

a 8. évad képregény formában pedig pont az ellenkezőjét jelzi sajnos a dolgoknak, a színészek továbbléptek, tehát ha lenne is most már vmi új sori, azokban vagy nem a fő karakterek lennének, vagy mások játszanák őket, egyik sem lenne az igazi

Mammut - 2007. 03. 14. 17:34

Joe-ker : vicces, hogy akkor említed ezt a feliratok az extrákon dolgot, mikor is éppen az egyik dircommenthez írom az angolt, ebben a pillanatban is :DDD
de amúgy, ha megveszed, az poénos lenne, jó lenne infó, mik vannak rajta pontosan

Registry - 2007. 03. 14. 17:48

Én optimista vagyok :)
Sarah beláthatná hogy nem sikerült ez a mozis kiugrás, bár még az Aliceban reménykedek.
Egyébként nálunk is kiadhatnák szinkronosan a Buffyt és az Angelt, de 2000 darabot kellene belőlük kiadni és a kiadó fél hogy bebukik.
Azt sem értem hogy a viasat miért hagyta abba az Angel szinkronizálását, ráadásul az 5. évadhoz felirat sincs még teljes egészében :(
Remélem a képregényt azért lefordítja majd valaki :P

FredT - 2007. 03. 14. 19:16

Az UK-s kiadvány a 4. évadtól tényleg Widescreen, de sajnos nagyon drága (Kb. 55.000 Ft + Postaköltség az Amazonról megrendelve) és az új kiadás (szerintem) elég csúnyácskára sikerült és elég termetes is. A francia verziót viszont érdemes megvizslatni. Hasonlít az R1-hez, de itt is Widescreen. Árban egész jó (38.000 Ft körül), csak sajnos a menük és a borítói írások nem angolul mennek. Az exták minden lemezen megegyeznek az R1-ével, kivéve hogy hiányzik a 40.-ik bónuszlemez.

MAMMUT lenne egy nagyon fontos kérdésem az R1-gyel kapcsolatban. Minden extrához (beleértve az audiokommenteket is) van angol felirat a DVD-ken?
Mert ha nincs, akkor inkább kihagyom az R1-et. Így is elég zavaró a Fullscreen (pláne, hogy eddig 16:9-ben néztem a sorit DVD-Rip-en), bár nagyon guszta a kiszerelés!

AMÚGY MÁR KORÁBBAN EMLÍTETTEM, HOGY BIZTOS INFÓKBÓL TUDOM, HOGY AZ INTERCOM ELKEZTE A TÁRGYALÁSOKAT A FOX-AL A BUFFY HAZAI DVD KIADÁSÁT ILLETŐEN. Idén biztosan nem, de jövőre lehet rá esély, hogy itthol is megjelenjen szinkronnal (és gondolom minimális extrákkal.) Sajnos az ANGEL megjelenése nem túl esélyes. (Addig legalábbis biztos nem, amíg a Viasat 3 el nem készíti az 5. évad szinkronját.

Registry - 2007. 03. 14. 19:53

végre meglessz eredetiben is!!! :D:D
remélem nem lessz túl húzós az ára :)

Mammut - 2007. 03. 14. 20:07

FredT : nincs az extrákon sub sajna

Mann - 2007. 03. 14. 21:36

Legalábbis az R1sen :P
R2-esen van mindenütt rendes teljes angol felirat. Viszont a szép tokja nagyon macerás a gyakorlatban.

Az R4-es ausztrál változatról nem hallottatok? Pár éve néztem ugyan, de egész jó áruk volt akkor…

Jópár Buffy és Angel képregényhonosítás elkészült már, csak rá kell leresni a neten. :)

Mammut - 2007. 03. 14. 21:50

Mann:
a rendezői kommentárokhoz is van sub?

r4-gyel mostanában nem foglalkoztam, idegesít, hogy ami jó, azt nem küldenek már más országokba, csak local lehet kapni, legalábbis ezydvd-re ez lett a jellemző, minden cool dolognál visszapattanok a szövegről…

Mammut - 2007. 03. 14. 22:50

Mann : most látom, hogy ez a uk-s voltaképpen a külön megjelent dobozok, szépen berakva egy kartondobozba, és az s1 még ki is lóg… azért az r1 ebből a szempontból, egységességében és külalakilag sokkal ütősebb… engem a wide nem érint, a buffy az nekem egyenlő a 4:3-mal, a felirat az egyedüli extra számomra, de a filmjeim igen nagy része anélkül van, így már megszoktam, hogy nincs, szóval én hanyagolom az uk-s megjelenést

Mann - 2007. 03. 14. 23:46

Találomra csekkoltam a feliratokat, mindenhez van teljes felirat.
Nagyon nem lóg ki az S1, mert belekevertem az Angelt is féloldalasan rakva…
Nekem nem számít a külalak, a díszdobozosokat főleg az extrák miatt tartom, így is eszméletlen helyet foglalnak a dvd-k és még van pár száz videokazettám is, amiken már szinte csak a nyalánkságok foglalnak helyet (Végtelen határok rulez :))

Mammut - 2007. 03. 16. 00:28

na, megkezdődött
hmm… érdekes, ezt mondanám rá, vagy nem is, inkább fura kicsit :) főleg xander
viszont dawn-os jelenet az lol :)
persze, part 1 of 4, xóval még korai megállapítani bármit is

Registry - 2007. 03. 16. 15:30

nem mondod hogy már megvan neked? :)

evenor - 2007. 03. 16. 17:17

A megfelelő helyen mindent meg lehet találni. ;) Egy-kettőre második nyomásba is került az első szám.

Én nem vagyok nagy képregény olvasó (bár nem vetem meg őket, és legfőképpen az iritál, hogy itthon sokan elítélik anélkül, hogy egy számot is elolvastak volna bármelyik sorozatból is), de az marhára tetszik már most, hogy Joss NAGYban gondolkodik. :) (néhány jelenetet még rendes filmben is elég költséges lenne megcsinálni, nemhogy TV-n)

Registry - 2007. 03. 16. 18:28

hmm, pedig azt hittem hogy minden megfelelő helyre bejárásom van.. :DDDD
Joss pedig inkább TV-ben gondolkodjon mint képregényben. 15 évvel ezelött sok képregényt olvastam, de most inkább a regény és a film megy. Pl el tudnák csámcsogni egy 8. évados regényen….ha már a mozivászonra nincs esély.

Mammut - 2007. 03. 16. 18:56

igazából nemtom, pontosan mik a megfelelő kis helyek, én a fő helyen lógtam már 2 napja :) és nem győztem kivárni az áprilist, hogy ideérjen eredetiben is :D kíváncsi vagyok, melyik coverrel kapom, remélem azzal a variációval, amiket a cikkbe is belinkelt nekem winnie, legalábbis az 1. annyira nem, de a xanderös és willow-s borítók nagyon bejönnek :)

Joss szereti a képregényeket, annak is megvan a maga kultúrája, függetlenül attól, hogy sokan nem szeretik őket (amúgy a képregényhez is ugyanúgy hozzá lehet képzelni a maradékot, azt, amit nem lehet lerajzolni egy kis képkockába, és kevés a szövegbuborék hozzá, mint ahogy egy könyvben olvasottak is részletesebben jelennek meg a lelki szemeid előtt, mint ahogy azt oldalakon keresztül bárki leírhatná, szóval nemtom, én sosem tekintettem kevesebbnek a comicokat, sőt, még szabadabb képzeletet enged meg, hiszen egy könyvben sokszor gátat szab a képzeletnek, hogy túlságosan is részletesen, túl jól leírják a helyszíneket és eseményeket :P)… mindenesetre biztos, hogy idővel lesz majd regény is a témában, mert miért ne… filmre semmi esély sajna

Registry - 2007. 03. 16. 19:06

sztem egy nagyszabású buffy mozi lehetséges lenne, kereslet az tuti lenne rá. jópár mozi fullosan működne. de sztem az a nagy baj hogy Joss visszafelé lépdel. a képregényekböl születnek a mozik és a sorozatok, nem pedig fordítva. Nekem ezzel van igazán problémám. egy Angel 6. évad is nagyon kellene, mert az 5. befejezése az nem befejezés..

Mammut - 2007. 03. 16. 19:47

igazából Joss most is a filmek terén téblából (serenity, most jön a goners), szóval ha akarná, valszeg lett volna belőle vmi… de hiába szeretne ő egy mozit, amikor a színészek már nincsenek meg hozzá… sztem nem véletlen, hogy a comicok világa felé kacsintott inkább
boreanaz is bones-ozik már 2 éve, xóval hogy lenne angel…

Registry - 2007. 03. 16. 20:06

a bones egy gyengus csi klón, de azért én nézem mert imádom csi filmeket :D
biztosan találna Joss új szinészeket, és a régi gárdának a fele biztos visszajönne. új Buffyként el tudnám képzelni a regenerálódó pom-pom csajt a Heroesbol :) ha már SMG ennyire ragaszkodik a mozivászonhoz :))

Mammut - 2007. 03. 16. 20:36

á, ne már, más színészek, noooormális? :)
még mázli, hogy ezt maga Joss Whedon sem akarná…
bones meg most gyengus csi klón vagy sem, megkapta a 3. évad megrendelést, ha jól hallottam
amúgy nem csak smg lépett tovább, pl. dushku is jól elvan más vizeken már, újabb sori pilotban főszerepel nemsokára

nyugi, lesz még itt új universe tőle, eléggé képzeletgazdag ember

Registry - 2007. 03. 16. 20:50

én úgy halottam hogy anno amikor Sarah kiugrott a Buffybol akkor mintha keresték volna a hasonmását, vagy legalábbis egy szőke leányt :D
de ha igazán nagy mákunk lessz akkor majd megvesszük Josstol a jogokat, mint pl a Rém rendes család jogait és elkészül a magyar Báfi. :DDDD

Azért én is reménykedek abban hogy kitalál valami okosságot :)

Mammut - 2007. 03. 16. 21:36

magyar báfi, uhh, most miattad rémálmom lesz :)

Registry - 2007. 03. 16. 21:39

én neveztem el az elm utcát :DDD

evenor - 2007. 03. 16. 21:49

A szereplők mellett (David és Sarah tuti nem jönne vissza, a többiek viszont igen ahogy hallottam), a pénz is nagy akadály. Azt azért ne felejtsük el, hogy a rajongótábor ugyan nagy (akik mindenkit mindenben megnéznek szinte), de ma a mozit, mint pénzgyárat elsődlegesen a tömegre készítik (ezért bukott el anyagilag a Serenity is).
Joss, ha talál magának pénzt és stúdiót, akkor a Goners után (amire én nagyon kiváncsi vagyok) szerintem tuti visszamenne TV-zni, mert ez abszolút az ő világa.

Ja és szerintem a Bones nem is akar CSI klón lenni, egyszerűen más, és a maga nemében ugyanolyan jó.

Mammut - 2007. 03. 16. 22:03

á, a serenityt, a mozit és a pénzgyár dolgot ne is említsd, még mindig holt ideg vagyok miatta…

és igen, a spike is a pénz miatt maradt el
viszont dawn is egy új sitcomban főszerepel jövőre, szóval az ő szerepe is kérdéses már, tavaly amy acker is azt nyilatkozta, mikor a spike film el lett vetve, hogy ő is továbblép, jön is vmi drive vele
elvégre nem várhat mind az örökkévalóságig, mire végre lesz pénz… az ilyen dolgokkal meg az a baj, hogy mire van, addigra már mindenki mással foglalkozik
szóval szvsz ha Joss vissza is megy a tvbe, egy totálisan új dolgot kapunk tőle… hogy őszinte legyek, ha nem a régi szereplők vannak, buffyt sem akarok látni, szóval jobb is, ha vmi új jön

Registry - 2007. 03. 16. 22:17

David biztos nem vállalná? mert kb 2 éve volt arról szó hogy DVD-n folytatódna a Buffy és az Angel, akkor David és James Masters benne volt. tudom füstbe ment terv volt, de David nem zárkózott el. Sarah viszont sajnos teljesen elzárkózott. olyan filmekben kellett szerepelnie mint pl a Southland Tales, ami ha jól tudom el sem ért a mozikig. csúnya bukás lehetett.

Evenor, te melyik kategóriába sorolod a Bonest?

Mammut - 2007. 03. 16. 22:20

Registry : 2 éve még nem volt bones

Registry - 2007. 03. 16. 22:22

jó lenne ha Joss egy új Buffy spin off-al állna elő, úgy feltünhetnének benne a régi szereplők és jöhetnének az újak. :) itt van pl mindjárt a Ripper :))

Registry - 2007. 03. 16. 22:25

igaz, nem volt. úgy is írták hogy elválalja a Bones főszerepét.

Mammut - 2007. 03. 16. 22:30

amúgy a southland talesre kíváncsi vagyok, ugyanúgy az alicere is, és a return nekem pl. tetszett, és smg már nagyon nem buffy-s benne
amúgy vhol meg is lehet érteni, ki kell törnie a skatulyából

a ripperre én is kíváncsi lennék, de sajna az is évek óta örlődik, xóval…

Registry - 2007. 03. 17. 07:14

részemről a returnon 3x bealudtam, csak azért szenvedtem végig mert Sarah játszott benne. a southlan tales tartalmát olvasva én azt nem fogom megnézni. az alicet viszont nagyon várom. :)
egyetértünk sztem abban hogy Sarah remek színésznő, de nekem azokkal a filmekkel van bajom amikben szerepet kap. nem azt mondom hogy de jó lenne ha ő kapta volna a 300-ban az egyik főszerepet, de pl egy pókember moziban vagy egy indiana jones moziban el tudnám képzelni. jól áll neki a kalandfilm műfaj. csak még igazán ott még nem probálkozott sztem.

Ada - 2007. 03. 19. 12:22

Nagy nehezen 1 éve felkutattam a Buffy-nak mind a 7 évadját eredeti nyelven, magyar felirattal (viccesek a melléfordítások, meg érdekes volt magyarul is hallani közvetlen utána :D)

Már rég szeretném az Angel összes epizódját (1-5. évad) megszerezni. De nem ástam még soha annyira bele magam.

Registry - 2007. 03. 20. 19:09

elég silány az angol tudásom, de valami olyasmit olvastam hogy nagy sikere volt a képregénynek amerikában(vagy nagyot bukott :P )
hallotatok valamit arról hogy egy 8. évados animációs film-sorozat(?)indulna a közeljövőben, Sarah és David a hangját adná a sorozathoz.
lehet hogy kacsa, nem tudom.

evenor - 2007. 03. 21. 01:10

Tuti, hogy kacsa. Régebben volt róla szó (még akkor amikor a sorozat javában ment), de nem lett belőle semmi. Ellenben elég valószínű, hogy talán lesz Angel 6. évad, szintén képregényben, szintén Joss közreműködédével (honnan van neki ennyi ideje? :).
A képregény óriási siker, első körben 100 ezer példányban kellt el (a héten jön ki a második nyomat a nyomdából). Tudna valaki nekem segíteni, hogy lehetne megrendelni? (sajna nincsen hitelkártyám, az meg ugye külföldről való rendeléshez muszáj).

Mammut - 2007. 03. 21. 02:39

jaja, jó pár filmes és rajzfilmes terv volt, sajna semelyik nem jött össze

angel s6? hehe, az cool… bár angelt azért kaptunk eddig is, ugyebár most jelent meg az 5. füzet az auld lang syneból…
jossnak meg mi másra kéne legyen ideje, mint hogy kreatívkodik? :) persze, most olvastam vmi interjúban, hogy a comicokból hosszú távon megélni nem fog, szóval biztos belekezd vmi másba is, de sztem ez még simán belefér neki, legalábbis ezexerint :)

evenor : van egy bolt itthon, de nem jut eszembe a neve… a kálvin tér és a körút között van, az üllőivel párhuzamosan egy kis utcában

Registry - 2007. 03. 21. 07:07

Joss nem a wonder woman-nel van elfoglalva? mintha az zöld utat kapott volna. vagy csak nagyon el vagyok maradva? :)
nem lehetséges hogy a fox látva a képregény sikerét berendel egy 8. évadot?
én adok rá 65%-ot :)

winnie - 2007. 03. 21. 07:54

a wonder womanből kiszállt már, ha minden igaz.

evenor: http://comicsinvest.hu/. innen tudod rendelni. mammut szerintem a trillianra gondol, ami a lónyay utcában van. ott berendelheted 3számjegyért per rész.

Mammut - 2007. 03. 21. 09:28

azaz, winnie, csak éjjel akárhogy törtem rajta a fejem, egyszerűen nem ugrott be a neve :D

Mammut - 2007. 03. 21. 13:15

naszóval, megvannak a uk-s újabb kiadások, legalábbis az 1., 3., 4. és 5. évadok, amik a full 7 szezonos kartondobozba lettek behajigálva

azon évadok, melyek widescreenben futnak, már tényleg kaptak feliratot a legtöbb extrához, hangsúlyozom, legtöbb, mert nem mindegyik extrán van, pl. trailerek és kisebb dolgok nem kaptak feliratot… a director’s commentaryk is feliratosak

viszont a korábbi évadoknál (az első 3 évad) az extrákon nincs felirat, és a director’s commentaryhoz is csak francia van, illetve ahogy látom, csak az első évad esetén van az is

amúgy a widescreen kép csak pótolva lett a széleken, full wide, így nem csorbult a 4:3-as kép, voltaképpen, ha a lejátszónak van olyan fícsöre, hogy full framere vágás (jó pár tudja ezt a funkciót), akkor a uk-s megjelenést megvéve, élvezheti az ember a 4:3-as eredeti képpel is a részeket, ha akarja

ezek a könyvecskék jópofák, csak a lemez tárolási módja, hogy ki-be kell huzigálni őket, az ilyet nagyon nem szeretem, sokkal sérülékenyebb lesz a lemez, ha az ember sűrűn veszi elő

Mann: ilyen akkor a díszdobozban lévő verzió neked?

Registry - 2007. 03. 21. 18:10

ki lessz az a bátor aki lefordítja a feliratokat az extrákhoz :))

evenor - 2007. 03. 21. 21:20

Köszönöm a tippeket a képregényel kapcsolat.
A WW-nél volt egy kis különbség, hogy mit akart ő, és mit akart a stúdió. Több Whedonverse-es írótól hallottam, hogy a képregény nem éppen használható megélésre, ennek ellenére Joss még a Runaways című képregényhez is ír öt számot. (és még az X-Men sorozata is tart!)

Mammut - 2007. 03. 22. 08:43

“Több Whedonverse-es írótól hallottam, hogy a képregény nem éppen használható megélésre, ennek ellenére Joss még a Runaways című képregényhez is ír öt számot.”

viszont tényleg meg tud valósítani olyat, amit egy soriban nehéz lenne az anyagi keretek miatt rendesen megcsinálni, mint pl. Dawn nagy problémája :)
de jah, ez inkább sztem amolyan jó mulatság nála, mint pénzkereseti forrás :) nem csak ezektől az íróktól hallani, sokszor olvastam már másoktól is, hogy csak hobbiból űzik az ipart, igazából a grafikusok azok, akik még tán keresnek is

mrzed001 - 2007. 03. 25. 19:52

Nem értettem egy szót, ezért elkezdtem szótárazni. Semmi. Nosza irány gugli.
Vicces, hogy a neten mindenhol (és minden angol nyelvű fórumban) az az első kérdés, hogy mi az a Thricewise? :)

Mammut - 2007. 03. 25. 20:03

hehe, majd meglátjuk, ha mutatják (mármint remélhetőleg mutatják) :D
senki sem tudja mi az, csak Joss :D a powerét viszont láthatjuk, szóval lehet következtetni, mint ahogy meg is tették azt pár angol nyelvű fórumon (bár ez a háromszoros dolog kicsit sántít a mértékeket tekintve :) :D

mrzed001 - 2007. 03. 25. 23:11

Remélhetőleg minél előbb. Egyébként elég érdekesen kezdett a 8. szériába, kapásból megválaszolt egy igen furi dolgot (Agngelből: Buffy + egy bizonyos vámpír, az ott nagyon de nagyon furi volt), valakiket akik “jók” voltak a rossz oldalon hozza be. Meg ott van Sunnydaleről az a jó kis kép, meg egy bizonyos boszi, szóval nekem eddig tetszik (bár TV sorozat lenne belőle :))

Mammut - 2007. 03. 25. 23:24

Dawnnak nem lehetne olyan nagy problémája filmen sztem, legalábbis kicsi a költségvetés ekkora problémákhoz :DDDD
azt a bizonyos boszit sajna elspoilerkedtem magamnak, mikor még a cikket írtam, jah, sőt, vigy, ha olvasol, mert nem csak az első füzetből spoiler :/

mrzed001 - 2007. 03. 26. 07:27

A Dawn problémánál sokkal durvábbakat is megcsináltak a sorozatban, szóval ezzel szerintem nem lenne probléma.
Sajna az Angel jogai más kiadóé, pedig valahogy azt reméltem hogy az angel 6×01 csak úgy kezdődhet, hogy Buffy és a slayerek megjelennek LA-ben egy kis sárkányvadászatra

Registry - 2007. 03. 26. 17:52

kezdek kíváncsi lenni erre a képregényre….jó eddig is furdalta az oldalamat, de most már masszívan döfködi, mint perzsát a spártai lándzsa :DDDDD

Registry - 2007. 03. 26. 17:57

azért szerényen megjegyzem hogy páran nekiálltunk megírni a 8. évadot(mint sokan mások)és nálunk is szerepel Angelék megmentése, csak ott nem Buffy vezeti a vadászokat hanem Andrew.
Most jó nagyot dicsekedtem c. rovatunkat hallották :D

mrzed001 - 2007. 03. 26. 19:06

Olvastam pár funfictiont az Angel 6×01-ről, egyik jobb volt, mint a másik. A legjobbak azok voltak ahol a slayerek (Buffy + Faith) siettek a segítségükre (azaz volt egy ahol meghaltak Angelék, és egy transzportdimenzióba kerültek a Wolfram&Hart-os szerződésük miatt, végülis az sem volt rossz, de nem az igazi)

Szerintem Andrew elég gyengusz a stratégiai vezetésre, viszont Xander (ahogy Joss Whedon is megírta) erre tökéletesen alkalmas.

A képregényt meg csak javasolni tudom :)

Registry - 2007. 03. 26. 19:21

Andrew azért sztem elégé kikupálódott az angel 5. évadjában, bár még nem az igazi.
Xander sztem nem vezető tipus, persze a harcban megállja a helyét. Az erőssége a szívvel, lélekkel.
Ott van ha valaki lekileg megrendül, elbizonytalanodik. És akkor jön a lelkesítő beszéd, és újra teljes a bizalom. A stratégiai veszetés helyett inkább a taktikai érzéket mondanák. pl a 3. évadban az érettségi átadón, és az 5. évadban a vasgolyós jelenet.

mrzed001 - 2007. 03. 27. 07:10

Hát, a 7. évadban látszik, hogy Xander azért egyszerű építőmunkásból felküzdötte magát csoport vagy építésvezetőnek, és ahhoz azért igencsak kell tervezési érzék ;)

Mammut - 2007. 03. 27. 09:54

xandernek láthattuk a pure határozott felét az egyik részben :D az mindig ott van, csak szerencsére néha elnyomja a hülyébb énje :DD

Mammut - 2007. 03. 27. 09:55

amúgy azt is hozzátenném, hogy pont abban a részben lett építésvezető, lehet, anélkül sosem lett volna az

Registry - 2007. 03. 27. 17:45

tehát egyetértünk abban hogy határozott fejlődést ért el azóta amióta az iskola korlát megfogta gördeszkázás közben :DD

Mammut - 2007. 03. 27. 18:52

ó, már akkor is határozott volt, határozottan nézett smg felé, mit neki korlát :DD

mrzed001 - 2007. 03. 27. 20:13

Elég határozottnak kellett lennie, hogy az emberei egy működőképes gimit képesek legyenek felhúzni a pokol szája fölé :)

Registry - 2007. 03. 27. 20:27

ott tuti olcsó volt a telek ár :DDDD

evenor - 2007. 03. 28. 00:50

Vagy az összes telek már le volt foglalva temetőnek. :D

anyway, itt egy egész friss interjú Joss-al:
http://www.darkhorse.com/news/interviews.php?id=1421

Registry - 2007. 03. 28. 06:56

probáltam utalást keresni benne az induló tv-s 8. évadra….lehet hogy csak én nem találtam semmit? :P:)

Mammut - 2007. 03. 28. 07:57

látom, Joss formában van :DD

a végén van a lényeg, bár sokat az sem árul el, max annyit, hogy nem megy nyugdíjba :)

Registry - 2007. 03. 28. 19:20

Hmm hát ha csak a pénz lenne a gond, át kellene utalni azokat a pénzeket amit Uwe Boll elpazal és már itt is lenne a Buffy movie :DDDD

Registry - 2007. 03. 29. 19:34

csak megszereztem én is :)
hát’ nem tom’ helikopterböl ugrálás, star warsos fegyver, parancsonki irányító terem.
Buffy beállt volna az “arctalan” szuperhősök közé?
vannak benne jó dolgok, de ezek beárnyékolják

evenor - 2007. 03. 29. 20:40

Szerintem eddig ezek is megvoltak,csak nem ilyen szinten. Meg azt se felejtsük el, hogy most már egy terroristacsoportot kell eligazgatniuk. :)

Registry - 2007. 03. 29. 20:56

azért nem volt egyenruhájuk, meg a Magic Box és a Jack Baueres UTC parancsnokság között van egy kis különbség.

Mammut - 2007. 03. 29. 21:06

azért elég sok dolog történt azóta… és vedd alapul azt is, hogy most hány slayer is van :)

Registry - 2007. 03. 29. 21:50

na igen azt is vissza kellene redukálni 2-re :)
a 7. évad végén ütős volt a vadász roham, de nem szabadna véglegesíteni. az olyan lene mintha 1000 superman dzsalózna a rosszfiúk után.
:)

mrzed001 - 2007. 03. 30. 07:15

Hát, pedig éppen az volt a lényege, hogy 1000 supergirl futkosson és vadásszon egyszerre, és ez így jó :)
Egy kis katonásdi meg szervezettség ráfér a sok kis rinyalányra.
A fegyver nem szigonypuska volt?
A helikopterről kötéllel leereszkedés meg egy must have, mivel ott tudtak rést ütni (vagy találtak) rést a pajzson (+ jelzi, hogy azért már legalább olyan komolyak mint az Initiativ volt)

Registry - 2007. 03. 30. 18:57

a szervezettségre ott van a figyelők tanácsa, az initativebol pedig egy is elég volt, az nem szigonypuska volt sztem, a kastély körüli védőmezőt semlegesítette.
én maradi vagyok ezügyben, 1+1 vadász és a kis baráti kör aki segíti őket a küldetésükben. Az esélytelenség látszatát keltve, de hírtelen előrukolnak valamivel.
1000 vadász ellen ki kelhetne versenyre?
a terrorista csoport ellen pedig ott vannak a rangerek és a delta force :)

Mammut - 2007. 03. 30. 21:09

no de ettől függetlenül még a rendes soriban megváltozott a helyzet, nem a comicban, szóval a “slayer-sereg” adott volt eleve, az 1+1 vadász ideje már elmúlt
nemtom, hol látsz energiafegyvert, az szigonypuska, és a többiek is azzal lőnek, látszanak még a szigonyok is, ahogy belefuródnak a szörnyikékbe
a figyelők meg már rég nem állnak a helyzet magaslatán :)
a katonaság meg ott figyel ugyebár már sunnydaleben, és nyomul a terroristák, vagyis buffyék ellen, gondolom, lesznek rangerek és kommandósok is, majd körbeállják amyt :D

Registry - 2007. 03. 30. 21:25

az tuti nem szigony puska :)
nézd meg ahogy a lövés pillanatában megszűnik a pajzs, és minek szigonypuskáznának amikor éppen lefelé ugranak? látszik is a képen, átlövi a wuki lézervetővel a pajzsot és a keletkezett résen becsusszannak…..remélem egy képregényt nézünk :D
a sunnydales rész tetszett :)

Mammut - 2007. 03. 30. 22:25

hát, oks, mondjuk akkor az
bár tök ugyanúgy néz ki, mint amiből a szigonyokat lövik, a kilövés effektje is lehet az a kék nyaláb, comicban szokás mindenféléket odarajzolni :)

Registry - 2007. 03. 31. 08:29

és a hang effekt? amikor megtörik a pajzs :) néha kétértelmü dolog ez a comic :))
remélem gyorsan lefordítja valaki :)

mrzed001 - 2007. 03. 31. 08:46

Igaz, amikor a pajzson ütnek rést, akkor olyan mint egy energiafegyver, utána viszont szigonyokat (nyilakat?) lődöznek vele, szóval passzolok.
Ha nyílvetők, akkor OK, ha valami mágikus pajzsdegenerátor OK, de ha Star Wars féle lézerpuki, nos az valahogy nagyon nem illene ide

Mammut - 2007. 03. 31. 09:13

az erőtéren lehet nyugodtan effekt, nem kell ahhoz energiafegyver, szimplán úgy is működhet, hogy az első hozzáérő testnek annyi lesz, ez esetben a feltételezett szigonynak
(btw azért az energiafegyver se lenne már star wars féle dolog, de sztem akkor sem az… de ha az, akár vmilyen emp is lehet, ez nagyon nem derül ki)

Mammut - 2007. 03. 31. 09:23

“remélem gyorsan lefordítja valaki :)”

én meg remélem, nem kapkodja el az illető, tekintve, hogy jó lenne tudni, wtf is thricewise :D

Registry - 2007. 03. 31. 12:17

hmm, megvan a megoldás.
2 fajta fegyverzetük van. Buffynál van a pajzs semlegesítő puska, a többi vadásznál pedig brutális szigonypuska van. ez ott látszik amikor földet érnek és vizsgálják a bedeszkázott ajtót.
de kinek a lába lóghatott a levegőben? :))

Mammut - 2007. 04. 08. 14:14

wooow
a második rész nagyon király, végre még egy régi arc is feltűnik
ahogy dawnie fürdőt vesz, az külön lol

evenor - 2007. 04. 08. 18:58

Jaja, mégjobb lett. :)

Registry - 2007. 04. 08. 20:42

úgy érzem ismét lemaradtam valamiröl :P
de majd pótoljuk :D

Registry - 2007. 04. 08. 20:45

halkan megjegyezném, remélem az adminok nem törölnek érte, de novella verseny indul a 2006 buffy oldalon, meglepő módon buffy témában :)
részleteket az oldalon találtok.
nem reklámank szántam……dehogyisnem:D

Mammut - 2007. 04. 08. 20:48

azért a címet bevéshetnéd, mert nem vagyok járatos a fanpagekben

Mammut - 2007. 04. 08. 20:48

no nem mintha tudnék írni….

Registry - 2007. 04. 08. 23:47

http://gportal.hu/portal/2006buffy/

az olvasókat is szívesen várják, elvégre ők fognak szavazni :)

Mammut - 2007. 04. 09. 18:30

és ennyi a megkötés, hogy s5 után játszódjon? semmi más?
terjedelem vagy ilyesmi?

Registry - 2007. 04. 09. 22:10

az s5 és az s6 között kell játszódjon, terjedelem megkötés nincs

FredT - 2007. 04. 11. 19:59

Mammut köszi a korábbi DVD-s infókat. Bepróbáltam az R1-es collection-t és végülis nem bántam meg. Eszméletlen egy kiadvány, bár tényleg idegesít, hogy néhány extrát nem értek meg tökéletesen angol felirat hiányában.
(Talán egyszer ennek is eljön az ideje.)

Ja és szerintem sem a Buffy-t kellene elővennie Josh-nak, hanem egy tök új sztorit új karakterekkel, amihez kapcsolódhatnának a régebbi Buffy-s szereplők is. Így még SMG-t is ki lehetne hagyni. (Na jó, azért pár részben vendégszerepelhetne.:) )

Mammut - 2007. 04. 11. 20:26

FredT :
hát, nincs mit, és örülök, hogy tetszik, nekem nagyon bejön a designja… (amúgy ha eljön az ideje, mplayerrel a gyári lemezekre is tudsz feliratot tenni lejátszás közben;)

Registry - 2007. 04. 12. 19:15

a vérfrissítés tényleg jó dolog lenne, csak végre kapjon zöld utat valamelyik spin-off a stúdióknál.
jó esély van rá, mostanában nagyon beindultak a sorozatok.
SMG sztem vendégszereplést sem nagyon vállalna, nagyon odavan a moziért.
az alicera nagyon kíváncsi vagyok, az eddigi mozis szereplésével nem vagyok elégedett…

FredT - 2007. 04. 12. 19:57

Infó:

a dvdextra.hu szerint augusztusban jön az ANGEL 1. évada DVD-n az InterComtól, bennfentes infók szerint a Buffy-ra (1. évad) már nyáron lehet számítani!

Jó lenne, ha igaz lenne, de ilyen korán nem hinném.

Vélemény?

Mammut - 2007. 04. 12. 20:02

vélemény? örülök is, meg nem is érzések… szét fogom cincálni a felirat fordítását

Registry - 2007. 04. 12. 22:00

megerősítem :) augusztusban angel :)

evenor - 2007. 05. 04. 22:27

3. szám sem semmi. Amikor azt hiszed, hogy már nem jöhet semmi, akkor jön a vége és bumm. :) (Joss ugyanezt eljátszotta a héten a Runaways-el is).

Ja és lesz hivatalos Angel képregény is, bár “csak” 12 számos folytatás. Brian Lynch-el együtt fogja csinálni majd Joss. Lynch írta a Spike-os Asylum-ot, ami elég király képregény lett, nem csoda, hogy tetszik Joss-nak. :)

Mammut - 2007. 05. 05. 00:38

wow, ez tényleg király volt :D

a 9. oldalon lent az nem joss? :DDD totál úgy néz ki :D

“…you’d be bored stiff” loool

evenor - 2007. 05. 05. 00:41

nagyon úgy nézett ki. meg amikor Xander Andrew-al beszélgetett az egyik slayer Fray-t olvasott a háttérben. :)

Mammut - 2007. 05. 05. 00:47

és tényleg, lool :DDD ez király, joss gondol mindenre :DD

amúgy mekkora szövegek voltak már ebben, totál kész vagyok, még mindig röhögök :DD

evenor - 2007. 06. 05. 20:08

Na holnap jön ki a 4. szám, lezáródik az első story + az 5. rész szintén Joss-os, egy különálló dolog lesz, ami állítólag neki nagyon fontos.

A nyáron talán lesz egy hónap szünet, de nincsenek igazán pontos infóim. Aztán jön majd Faith és Brian K. Vaughn, aki olvasta esetleg a Runaways, azt tudja, hogy ez a manusz mikre képes. :)
Szóval Faith jó kezekben lesz majd.

Mammut - 2007. 06. 05. 20:28

jaja, pont tegnap néztem én is, hogy holnap jelenik meg :) már várom, kíváncsi vagyok

btw lehet, hogy két hónap is lesz az a szünet, már nemtom, hol olvastam, de 1-2 hónapot írtak, idő kell a grafikusoknak, de sebaj, inkább jó legyen, mint összecsapott, én azon a véleményen vagyok :)

Mammut - 2007. 06. 07. 22:54

hmm… érdekes volt, bár kicsit kapkodónak tűnt itt-ott, de mindenképpen érdekes, főleg a befejezés

viszont most jön a szünet és 2 hónap, a köv. szám aug. 1., és érdekes a borítója :)

Mammut - 2007. 06. 07. 23:00

8×05-ről amúgy: “Joss put a lot into this one. If it were an episode of the show, he would have directed it.
hol egy időgép…? hibernáló fülke is megteszi :)

Mammut - 2007. 09. 06. 19:14

Faith storyja is király, és ehh, de megnézném élőben is ebben a ruhában :D
olvassátok el a levelezést is, van benne lolos dolog Josstól :D

Ata - 2008. 08. 16. 19:59

Üdv! Király hogy van képregény is, nem is tudom hányszor néztem végig már eddig a sorozatot.:D Sajna nem tudok angolul így a képregényt nem tudom elolvasni:( Nem tudom elérni valahol magyarul? Ha tudtok segítsetek.!!!!

Slayer - 2008. 09. 08. 20:04

Most kezdtem el olvasni a képregényt, nagyon jó :D Az angel is eg buffy is :D

Winidius - 2010. 08. 14. 00:21

üdv
tud valaki valamit most a képregényről (8. évad)?
magyarországon kapható vagy esetleg fordítja valami fansub csapat? Eddig nem találtam semmi hazai honlapokon, csak utalást, külföldről pedig megrendelni kicsit drága. Angolul is jo lenne.

winnie - 2010. 08. 14. 00:30

vannak hazai képregényboltok, amelyek megrendelik neked nagyjából az amerikai áron. írd be google-be, hogy “képregény bolt”.

Buffy_Fan - 2015. 05. 28. 22:26

Nagyon szerettem illetve szeretem is a Buffy a vámpírok réme c.t. És az Angel-t is. A napokban újra néztem, és képzeljétek találtam olyat ami folytatásnak, de ha annak nem pótléknak megfelel :) http://www.facebook.com/vampir.vadaszok

Moonsire - 2016. 05. 02. 01:44

Tetszik ez a vámpír-vadászok! :) *.*
Tiszta Buffy de még is más! :) *-*

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz